Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ακομα να αρχισω να μιλαω μονη μου κοντα ειμαι ομως:tongue::tongue::tongue:

και εδω εχει ζεστη αλλα εχω αναμενω το κλιματηστιο ετσι ειναι καλα!!

πηρα 18 εβδομαδες αδεια!!δε δικαιουμαστε αλλη εδω αν θες να παρεις θα ειναι απληρωτη και με κυνδηνο να χασεις την δουλεια σου:rolleyes:που τωρα δεν ρισκαρουμε!!

ωχ καταλαβα, εδω οι δημοσιοι υπαληλοι δικαιουντα 1 χρονο κ οι ιδιωτικοι 4 μηνες απο τον εργοδοτη κ αλλους 9 απο τον οαεδ (οργανισμος ασφαλιζομενων εργατικου δυναμικου) εμεις που εχουμε δικη μας δουλεια κ βγαζουμε τα ααααααααααααπειρααααααααααα λεφτα ουτε μια μερα!!!

ξεχασα να σας πω!

για πρωτη φορα της εκανα μια ωραια πεταλουδα κ μου γυρναγε κ εκεινη το χερακι της! τρελλαθηκα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχ καταλαβα, εδω οι δημοσιοι υπαληλοι δικαιουντα 1 χρονο κ οι ιδιωτικοι 4 μηνες απο τον εργοδοτη κ αλλους 9 απο τον οαεδ (οργανισμος ασφαλιζομενων εργατικου δυναμικου) εμεις που εχουμε δικη μας δουλεια κ βγαζουμε τα ααααααααααααπειρααααααααααα λεφτα ουτε μια μερα!!!

ξεχασα να σας πω!

για πρωτη φορα της εκανα μια ωραια πεταλουδα κ μου γυρναγε κ εκεινη το χερακι της! τρελλαθηκα!!

εδω ολη την ιδια αδεια δικαιουμαστε μονο 18 εβδομαδες!!οσοι εχουν δικοι τους δουλεια αναγκαστηκα πανε πιο νωρις γιατι ποιος θα κρατηση το μαγαζι του:rolleyes::rolleyes:

αχ το γλυκο μου!!της αρεσε!!:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εμείς εδώ δίνουμε μάχες! Εχθές έγινε ο κακός χαμός! Δεν άντεξα και πήρα τηλ τον κουνιάδο μου! Του είπα ευγενικά αν μπορεί να έρθει την Κυριακή να καθίσει στο ΚΤΕΛ για να πάμε στην Αργαλαστή να μεταλάβουμε το Λευτέρη! Μου είπε στην αρχή μα μου δεν γίνεται, και στο τέλος μου λέει δεν έχω καμία υποχρέωση να το κάνω! Μιλάμε φούντωσα και εκεί άστραψα και βρόντηξα! Του λέω: Ξέρω πως μας ζηλεύεις για πολλά πράγματα και κυρίως τον αδερφό σου! Δεν μπόρεσες να βρεις μία σωστή γυναίκα να συνεννοηθείς και χορεύεις όπως σου τραγουδάει! Τον αδερφό σου τον έχεις γραμμένο κι εμένα επίσης! μπορείς να μη δείχνεις την κακία σου στο παιδί μου τουλάχιστον; Μου λέει πως τον ανηψιό του τον αγαπάει! Ναι του λέω γι'αυτό δεν του φέρατε τίποτα στη βάφτιση από την πολλή αγάπη! Να πας να γαμηθείς κι εσύ και η βιόλα σου που πήγες και παντρεύτηκες! Χοντρομαλάκα! Σας έχω ανεχτεί εδώ και πολύ καιρό και να ευχαριστείς το γεγονός ότι βάφτισα την κόρη σου και δεν σας στόλισα τόσο καιρό! Την διακριτικότητά μου να μην την ερμηνεύετε ως αδυναμία και αφέλεια! Του κλείνω το τηλέφωνο και μετά από 10 λεπτά παίρνει η συνυφάδα μου θιγμένη και άρχισε να φωνάζει! Ωρε έγινε της πουτάνας! Την περιέλαβα κι αυτήν για τα καλά! Της λέω όλα αυτά που έχεις πει κατά καιρούς αν σου βαστάει έλα να μου τα πεις πρόσωπο με πρόσωπο και θα σου κατεβάσω τη μούρη παλιοπατσαβούρα! Έχεις σκάσει από τη ζήλεια σου και δεν καταλαβαίνω και το λόγο! και πριν της κλείσω το τηλέφωνο της λέω: Έτσι και μάθω ότι είπες το οτιδήποτε σε οποιονδήποτε για μένα, τον άντρα μου και το παιδί μου θα έρθω και θα σου κατεβάσω τη μούρη! Από τα χέρια μου θα φύγεις με μελιτζανί χρώμα! Σας λέω ξεσπάθωσα και το ευχαριστήθηκα! Το κορυφαίο; Σήμερα το πρωί πήρε ο κουνιάδος μου τον άντρα μου και του ζήτησε συγνώμη για λογαριασμό της γυναίκας του (του κώλου τα 9μερα τέλοσπάντων) και ότι θα έρθουν την Κυριακή! Εγώ πάντως από τη μεριά μου τα είπα για να μην με περνάνε και για ηλίθια και ξαλάφρωσα!

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εμείς εδώ δίνουμε μάχες! Εχθές έγινε ο κακός χαμός! Δεν άντεξα και πήρα τηλ τον κουνιάδο μου! Του είπα ευγενικά αν μπορεί να έρθει την Κυριακή να καθίσει στο ΚΤΕΛ για να πάμε στην Αργαλαστή να μεταλάβουμε το Λευτέρη! Μου είπε στην αρχή μα μου δεν γίνεται, και στο τέλος μου λέει δεν έχω καμία υποχρέωση να το κάνω! Μιλάμε φούντωσα και εκεί άστραψα και βρόντηξα! Του λέω: Ξέρω πως μας ζηλεύεις για πολλά πράγματα και κυρίως τον αδερφό σου! Δεν μπόρεσες να βρεις μία σωστή γυναίκα να συνεννοηθείς και χορεύεις όπως σου τραγουδάει! Τον αδερφό σου τον έχεις γραμμένο κι εμένα επίσης! μπορείς να μη δείχνεις την κακία σου στο παιδί μου τουλάχιστον; Μου λέει πως τον ανηψιό του τον αγαπάει! Ναι του λέω γι'αυτό δεν του φέρατε τίποτα στη βάφτιση από την πολλή αγάπη! Να πας να γαμηθείς κι εσύ και η βιόλα σου που πήγες και παντρεύτηκες! Χοντρομαλάκα! Σας έχω ανεχτεί εδώ και πολύ καιρό και να ευχαριστείς το γεγονός ότι βάφτισα την κόρη σου και δεν σας στόλισα τόσο καιρό! Την διακριτικότητά μου να μην την ερμηνεύετε ως αδυναμία και αφέλεια! Του κλείνω το τηλέφωνο και μετά από 10 λεπτά παίρνει η συνυφάδα μου θιγμένη και άρχισε να φωνάζει! Ωρε έγινε της πουτάνας! Την περιέλαβα κι αυτήν για τα καλά! Της λέω όλα αυτά που έχεις πει κατά καιρούς αν σου βαστάει έλα να μου τα πεις πρόσωπο με πρόσωπο και θα σου κατεβάσω τη μούρη παλιοπατσαβούρα! Έχεις σκάσει από τη ζήλεια σου και δεν καταλαβαίνω και το λόγο! και πριν της κλείσω το τηλέφωνο της λέω: Έτσι και μάθω ότι είπες το οτιδήποτε σε οποιονδήποτε για μένα, τον άντρα μου και το παιδί μου θα έρθω και θα σου κατεβάσω τη μούρη! Από τα χέρια μου θα φύγεις με μελιτζανί χρώμα! Σας λέω ξεσπάθωσα και το ευχαριστήθηκα! Το κορυφαίο; Σήμερα το πρωί πήρε ο κουνιάδος μου τον άντρα μου και του ζήτησε συγνώμη για λογαριασμό της γυναίκας του (του κώλου τα 9μερα τέλοσπάντων) και ότι θα έρθουν την Κυριακή! Εγώ πάντως από τη μεριά μου τα είπα για να μην με περνάνε και για ηλίθια και ξαλάφρωσα!

καλημερα ιωαννα μου!!ξεσπασες τελικα??λογικο ειναι ποσο καιρο να τα κρατας ολα αυτα μεσα σου !!καλα εκανες να μην νομιζουν οτι εισαι κανενα θυμα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα ιωαννα μου!!ξεσπασες τελικα??λογικο ειναι ποσο καιρο να τα κρατας ολα αυτα μεσα σου !!καλα εκανες να μην νομιζουν οτι εισαι κανενα θυμα!!!

Γειά σου Εφάκι μου! Ε ναι δεν άντεξα άλλο! Αφού κάποια στιγμή είπα πως θα μαλώσω και με τον άντρα μου αλλά ευτυχώς μου έδωσε δίκιο! Βέβαια σε άλλη περίπτωση ξέρω πως δεν θα μου έδινε δίκιο αλλά όσον αφορά το παιδί δε σηκώνει τίποτα! Εγώ μου είπε για την ανηψιά μου έχω κάνει τα πάντα! Ας κάνει κάτι μικρό κι ο αδερφός μου για τον ανηψιό του!

Διαφημίσεις

Γειά σου Εφάκι μου! Ε ναι δεν άντεξα άλλο! Αφού κάποια στιγμή είπα πως θα μαλώσω και με τον άντρα μου αλλά ευτυχώς μου έδωσε δίκιο! Βέβαια σε άλλη περίπτωση ξέρω πως δεν θα μου έδινε δίκιο αλλά όσον αφορά το παιδί δε σηκώνει τίποτα! Εγώ μου είπε για την ανηψιά μου έχω κάνει τα πάντα! Ας κάνει κάτι μικρό κι ο αδερφός μου για τον ανηψιό του!

ευτυχως ιωαννα μου που πηρε το μερος σου!!φυσικα ειχες απολυτο δικο αλλα ευτυχως που το καταλαβε!!μην τους κανεις την χαρη να ερχεσε σε ριξη με τον αντρα σου για αυτους!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ευτυχως ιωαννα μου που πηρε το μερος σου!!φυσικα ειχες απολυτο δικο αλλα ευτυχως που το καταλαβε!!μην τους κανεις την χαρη να ερχεσε σε ριξη με τον αντρα σου για αυτους!!!

Εχθές ο άντρας μου είπε πως πολύ ευχαρίστως θα έκοβε σχέσεις με τον αδερφό του αλλά ο λόγος που δεν το κάνει και ανέχεται πολλά πράγματα είναι η μικρή! Για να είμαι ειλικρινής μου έφυγε κι ένα βάρος που δεν τα σπάσανε τα αδέρφια! Τουλάχιστον να μην είμαι εγώ η αιτία! Α και είπε ο κουνιάδος μου τον άντρα μου πως έλα μωρέ τη Βέρα την ξέρετε δεν μπορείτε κα κάνετε υπομονή; Αφού έτσι είναι! Καλά λέει ο άντρας μου είσαι σοβαρός; Είναι η γυναίκα σου κομπλεξικιά και θα ξεσπάει στη δικιά μου; Πάρε να χεις τώρα μωρή κάργια λέει ο άντρας μου! Και η Γιάννα λέει ήταν να μην τα πει και να μην πάρει φόρα! Πες τη δικιά σου να φυλάγεται! Χαχαχαχαχαχαχ!!!!

ω ρε γλεντια!!!! εμπαινε ιωαννα μην μασας!!!! φυσικα κ δικο θα σου εριχνε ο χασνπαντ! δεν ειναι παραλογα αυτα που λες!

παραλογα ειναι αυτα που γινονται!!!

η πεθερα τι ειπε?

Καλημερα τσουπρες μου τι κανετε?????

Εμεις ειχαμε λιγη γκρινιτσα το βραδυ μαλλον λογω ζεστης...κατα τις 2μιση αρχισε να γκρινιαζει και τον σηκωσα για να τον ξανακοιμησω και ηταν μουσκεμα το μαναρακι μου....δεν κοιμοταν με τιποτα και μενα κοριτσια να σας πω την αληθεια δεν με βασταγαν τα ποδια μου ορθια να τον κοιμησω! Τον πηρα στο κρεβατι μας πανω μου και κοιμηθηκε αμεσως....κατα τις 6 το πρωι τον εβαλα κοιμησμενο στην κουνια του αλλα μετα απο κανα μισαωρο ορθιος ο κυριος και επαιζε...δεν ηθελα να ξυπνησει και να καταλαβει οτι βρισκεται στο κρεβατι μας γιατι θα του καλοαρεσει και μετα θα ξυπναει καθε βραδυ για να τον φερνω στο κρεβατι...το εχω κανει κανα 2 φορες αυτο τις τελευταιες μερες...λετε να το εχει καταλαβει και γι αυτο να ξυπναει και να γκρινιαζει? Καηκα αν ειναι ετσι....παντως μεσα στην νυστα μου αδυνατω να τον κραταω αγκαλια για να ξανακοιμηθει....αυτο γινοταν και με την μπεμπα την ανηψια μας και ελεγα εγω δεν θα το κανω και θα προσπαθησω να μην τον μαθω στο κρεβατι μας...να που ηρθε η ωρα να το κανω κι εγω και τελικα ισχυει το ποτε μη λες ποτε! Πρεπει να κοπει αυτο...δεν γινεται...μια χαρα κοιμοταν ολο τον καιρο τι επαθε τωρα? Παντως η ζεστη ειναι αφορητη και μαλλον αυτο τον ενοχλει και ξυπναει...τεσπα...θα δουμε!

Οπου να ναι θα ερθει η πεθερα μου...εχουμε τοσες δουλειες να κανουμε που μου ερχεται τρελα....απο που να ξεκινησουμε δεν ξερω...μαλλον δεν θα μπορεσω να μπω παλι και σημερα και αυριο για να σας παρακολουθησω...την πεμπτη θα ανεβουμε στο χωριο για να παμε την πεθερα και να δουμε και τους υπολοιπους οποτε καλη παρασκευη μαλλον θα τα ξαναπουμε! Θα μπαινω στα πεταχτα να σας διαβαζω και ισως βρω λιγο χρονο να σας γραψω...

Α! Ξεχασα να σας πω...πηγε ο αντρας μου χθες και πηρε την προσφορα του φωτογραφου....280 ευρω με 80 φωτογραφιες για απλο αλμπουμ οχι ψηφιακο και 3 dvd...μια χαρα μας εκατσε γιατι ετσι κι αλλιως αν ηταν παραπανω δεν θα ειχαμε καθολου φωτογραφο στην βαφτιση....οποτε εκλεισε και αυτο το κεφαλαιο! Τωρα εχει σειρα το απογευμα να παμε να κλεισουμε το πακετο της βαφτισης!Και την παρασκευη που μαλλον δεν θα δουλευει ο αντρας μου λογω της γιορτης του πολυουχου μας μαλλον θα ανεβουμε Αθηνα στον χρυσοχοο μας να παρουμε και τον σταυρο με τον αδερφουλη μου!

Αυτα...σας φιλω προς το παρον!

γεια σου ματινακι!!εγω μαλλον δεν ειμαι καλος συμβουλος καθως το κανω αυτο συνεχεια:(!!δηλαδη εχω ενα λικνο διπλα μου την βαζω εκει κοιματε και το πρωι κατα τις 5-7 που θα ξυπνησει θα την βαλω διπλα μου και κοιμομαστε μαζι....λετε να εμαθε και να μου κανει τη δυσκολη τωρα για να παει στη κουνια της:confused:γιατι αρχισα σιγα σιγα να την βαζω λιγο το μεσημερι στο δωματιο της για να μαθει μην της ερθει αποτομα και να αρχιζω να την κοιμηζω εκει το βραδυ..αιντε να δουμε ελπιζω να μην χρονισει και κοιμομαστε αγκαλιτσα:shock:

πολυ καλη και η προσφορα που σας εκανε το παλικαρι με τη φωτογραφηση!!!;)

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Εχθές ο άντρας μου είπε πως πολύ ευχαρίστως θα έκοβε σχέσεις με τον αδερφό του αλλά ο λόγος που δεν το κάνει και ανέχεται πολλά πράγματα είναι η μικρή! Για να είμαι ειλικρινής μου έφυγε κι ένα βάρος που δεν τα σπάσανε τα αδέρφια! Τουλάχιστον να μην είμαι εγώ η αιτία! Α και είπε ο κουνιάδος μου τον άντρα μου πως έλα μωρέ τη Βέρα την ξέρετε δεν μπορείτε κα κάνετε υπομονή; Αφού έτσι είναι! Καλά λέει ο άντρας μου είσαι σοβαρός; Είναι η γυναίκα σου κομπλεξικιά και θα ξεσπάει στη δικιά μου; Πάρε να χεις τώρα μωρή κάργια λέει ο άντρας μου! Και η Γιάννα λέει ήταν να μην τα πει και να μην πάρει φόρα! Πες τη δικιά σου να φυλάγεται! Χαχαχαχαχαχαχ!!!!

μηπως εινια καιρος να μαζευτει ο αδελφος λιγακι κ να μαζεψει κ την γυναικα του? κριμα παντως για το κοριτσακι! να μην σταματησεις να το βλεπεις κ να του πηγαινεις τα δωρα του, κριμα να μην εχει την νονα της κοντα!

Διαφημίσεις

να αγιασει το στομα σου κοπελα μου!μην νιωθεις ασχημα αυτοι σε προκαλεσαν να μιλησεις ετσι ....

επλιζω να καταλαβανε εστω και λιγο ποσο λαθος σας φερονται και να ειναι ποιο ευγενικοι και σωστοι απεναντι στην οικογενεια σας;)

xaxaxκαλα τουσ τα ειπε!!!

γεια σου ματινακι!!εγω μαλλον δεν ειμαι καλος συμβουλος καθως το κανω αυτο συνεχεια:(!!δηλαδη εχω ενα λικνο διπλα μου την βαζω εκει κοιματε και το πρωι κατα τις 5-7 που θα ξυπνησει θα την βαλω διπλα μου και κοιμομαστε μαζι....λετε να εμαθε και να μου κανει τη δυσκολη τωρα για να παει στη κουνια της:confused:γιατι αρχισα σιγα σιγα να την βαζω λιγο το μεσημερι στο δωματιο της για να μαθει μην της ερθει αποτομα και να αρχιζω να την κοιμηζω εκει το βραδυ..αιντε να δουμε ελπιζω να μην χρονισει και κοιμομαστε αγκαλιτσα:shock:

πολυ καλη και η προσφορα που σας εκανε το παλικαρι με τη φωτογραφηση!!!;)

βασο μου προσεξε να μην την μαθεις και μετα δεν θα ξεκολαει απο το κρεβατι σου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

βασο μου προσεξε να μην την μαθεις και μετα δεν θα ξεκολαει απο το κρεβατι σου!!

λες εφακη ε?:confused: πω πω φανταζεσαι να μην ξεκολαει!δεν ξερω θα αρχισω απο σημερα κι ολας να την βαζω σιγα σιγα στη κουνια της να δω πως θα αντιδραει...ωχ και δεν μπορω να την ακουω να κλαιε υποκειπτω στο δευτερολεπτο ομως:rolleyes:

μεχρι τωρα καλα βολευομασταν και οι δυο ,λιγο με το θηλασμο εκει ξαπλωτες ,λιγο που ετρωγε πολυ συχνα ,μου ηταν ποιο ξεκουραστο αυτο διπλα μου στο λικνο κ λιγο στο κρεβατι,αλλα τωρα που κοιματε σερι νομιζω ειναι καιρος να παει στο κρεβατακι της..ισως αργησα και λιγακι απο οτι καταλαβαινω αλλα ελπιζω να συνηθησει ευκολα.!

αντε θα σου πω αυριο τα αποτελεσματα της πρωτης επιχειρησης "νανι μονη σου παιδι μου":p

λες εφακη ε?:confused: πω πω φανταζεσαι να μην ξεκολαει!δεν ξερω θα αρχισω απο σημερα κι ολας να την βαζω σιγα σιγα στη κουνια της να δω πως θα αντιδραει...ωχ και δεν μπορω να την ακουω να κλαιε υποκειπτω στο δευτερολεπτο ομως:rolleyes:

μεχρι τωρα καλα βολευομασταν και οι δυο ,λιγο με το θηλασμο εκει ξαπλωτες ,λιγο που ετρωγε πολυ συχνα ,μου ηταν ποιο ξεκουραστο αυτο διπλα μου στο λικνο κ λιγο στο κρεβατι,αλλα τωρα που κοιματε σερι νομιζω ειναι καιρος να παει στο κρεβατακι της..ισως αργησα και λιγακι απο οτι καταλαβαινω αλλα ελπιζω να συνηθησει ευκολα.!

αντε θα σου πω αυριο τα αποτελεσματα της πρωτης επιχειρησης "νανι μονη σου παιδι μου":p

γεια σου βασουλα! τι κανετε? πολυ ζεστη βρε παιδι μου!

βαλε την μικρη σταδιακα στο δωματιο της μονη της, πχ τα μεσημερια και τα μεσημερια, για 2-3 φορες, για να ξυπναει κ να βλεπει το δωματιο της, (εινια κ τοσο ωραιο!!!) κ μετα βαλτην κ το βραδυ, αναψε της ενα φωτακι , βαλτης κ λιγο μουσικη, κατσε 10 λεπτακια μαζι της κ μετα φυγε, κανονας δεν πρεπει να βγει απο το δωματιο για κανεναν λογο, κ αν κλαιει πολυ ηρεμισε την στο κρεβατη της η τοπ πολυ πολυ παρτην αγκαλια αλλα μες το δωματιο της!

καλη επιτυχια στην επιχειρηση!!! να μας πεις νεα!

Βάλτην Βασούλα σιγά σιγά! Εγώ τον έβαλα στην κούνια του στο δωμάτιό του από 2,5 μηνών! Δε μπορώ να πω δεν είχα κανένα πρόβλημα! Αφού στην καλαθούνα που τον είχα ζοριζότανε λίγο να κοιμηθεί από τη στιγμή που τον έβαλα στο κρεβατάκι του τον ξαπλώνω με ανοιχτά τα ματάκια και κοιμάται αμέσως το παιδάκι μου! Εχει και ζέστη τώρα και το λίκνο είναι πιο στενάχωρο από το κρεβατάκι! Θα δεις διαφορά πιστεύω! Α νομίζω με είχες ρωτήσει κάποια στιγμή για τα άοσμα τα αντικουνουπικά υγρά! Εμάς ο παιδίατρος μας επιτρέπει αρκεί να είναι στο διάδρομο και όχι στο δωμάτιό του!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...