Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

να μαι παλι!!!!! φαγαμε παλι ολη σχεδον την κρεμουλα!!! σημερα εβαλα και λιγη μπανανα!:P εδω εχουμε μονο ριλαξ δεν εχουμε καρεκλακι φαγητου κ δεν θελει με τιποτα στο ριλαξ να τον ταιζω!! τον κραταω αγκαλια! ελπιζω οταν παμε σπιτι να κατσει!!:rolleyes:

καλε διαβαζα αυτα που γραψατε και καραφλιασα!!!!! ελεος!!!!!!!!!!!!!

Καλως την!

Μπραβο στην αγορινα μας που εφαγε τα φρουτακια του και πηρε τις βιταμινουλες του!

Κι εγω οταν παμε στην μαμα μου τον ταϊζω στο καροτσι και δεν καθεται καλα για να φαει...ολο κωλοστριμουρες εχει...αχχαχα....οταν παμε στο χωριο τον βαζω στο καρεκλακι του ανηψιου (αυτο που ελεγα πριν οτι του το αγορασαμε στην βαφτιση του..χιχιχι) και καθεται μια χαρα και τρωει!

Βασικα να πω την αληθεια με την υπομονη της Ιωαννας καραφλιασα κι εγω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σου πω κατι Ιωαννακι μου, εγω θα της εκοβα και την καλημερα αν πηγαινε να με χωρισει με διαφορα τετοια απο τον αντρα μου! βρε ειντε και στο δ@@@@ο!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil: σιγα μην την εβαζα και στο σπιτι μου!!!!!!!

για πες!! πως ηταν τα ρουχακια του μπεμπη!! ουτε εγω εχω δει τι εχει ψωνισει ο νονος μας και μου αρεσει!!!!!!!!!

Του πήρε 2 σύνολα! Το καλό το βαφτιστικό το είχανε στην κούκλα γιατί ήτανε τεράστιο! Είναι της Guy Laroche σε σιέλ και λευκή απόχρωση, ναυτικό καπέλο και γενικά όλο το θέμα ήτανε η θάλασσα! Θα σας βάλω φωτό όταν τις πάρω να τα δείτε! Εμεινα πολύ ικανοποιημένη από το γούστο της! Όσο για τη συνυφάδα έκανα τα πικρά γλυκά μόνο και μόνο γιατί σεβάστηκα το λάδι που έριξα στο παιδί της! Είπαμε όμως φτάνει! Τώρα πάνω από όλα είναι το δικό ΜΟΥ παιδί!

Του πήρε 2 σύνολα! Το καλό το βαφτιστικό το είχανε στην κούκλα γιατί ήτανε τεράστιο! Είναι της Guy Laroche σε σιέλ και λευκή απόχρωση, ναυτικό καπέλο και γενικά όλο το θέμα ήτανε η θάλασσα! Θα σας βάλω φωτό όταν τις πάρω να τα δείτε! Εμεινα πολύ ικανοποιημένη από το γούστο της! Όσο για τη συνυφάδα έκανα τα πικρά γλυκά μόνο και μόνο γιατί σεβάστηκα το λάδι που έριξα στο παιδί της! Είπαμε όμως φτάνει! Τώρα πάνω από όλα είναι το δικό ΜΟΥ παιδί!

Αχ τι ωραια....τελικα το ναυτικο θεμα και γενικα το θεμα θαλασσα ειναι το επικρατεστερο για καλοκαιρι! Εμεις αυριο θα παμε με τον αδερφο μου να το κλεισουμε....δεν βλεπω την ωρα!

Οσο για το βαφτηστηρι κανε αυτο που μπορεις...εννοειται οτι πανω απ'ολα ειναι το δικο σου παιδι...

Ωστόσο πριν λίγο πέρασε η πεθερά μου και με ρώτησε τι του πήραν ο αδερφός του Ηλία! Τίποτα της λέω και έβαλε τα κλάμματα! Της λέω μην κλαίς γιατί έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση! Οταν με έκανε άνω κάτω η άλλη εσύ δεν μιλούσες για να μην στεναχωρήσεις το παιδί σου! Για τον εαυτό σου κάνε ότι καταλαβαίνεις της λέω αλλά αν με εκτιμούσατε έστω και λίγο 4 χρόνια τώρα θα με υπερασπιζόσασταν και θα τη βάζατε στη θέση της! Οσο δεν μιλάτε όλοι σας αυτή αλωνίζει και κάνει ότι θέλει! Εντάξει βάφτισα το παιδί της αλλά όχι για ένα πιτσιρίκι να χαλάσω εγώ το σπίτι μου! Μη χέσω μέσα!:evil::evil::evil:

πολυ χαιρομαι που σε ακουω ικανοποιημενη γενικοτερα! μπραβο!!!:P:p:p

εννοειτε τα παιδια μας πανω απ'ολα στο εξης!!!

Καλως την!

Μπραβο στην αγορινα μας που εφαγε τα φρουτακια του και πηρε τις βιταμινουλες του!

Κι εγω οταν παμε στην μαμα μου τον ταϊζω στο καροτσι και δεν καθεται καλα για να φαει...ολο κωλοστριμουρες εχει...αχχαχα....οταν παμε στο χωριο τον βαζω στο καρεκλακι του ανηψιου (αυτο που ελεγα πριν οτι του το αγορασαμε στην βαφτιση του..χιχιχι) και καθεται μια χαρα και τρωει!

Βασικα να πω την αληθεια με την υπομονη της Ιωαννας καραφλιασα κι εγω...

κωλοστριμουρες! χαχχαχα!! πολυ γελασα!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ωστόσο πριν λίγο πέρασε η πεθερά μου και με ρώτησε τι του πήραν ο αδερφός του Ηλία! Τίποτα της λέω και έβαλε τα κλάμματα! Της λέω μην κλαίς γιατί έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση! Οταν με έκανε άνω κάτω η άλλη εσύ δεν μιλούσες για να μην στεναχωρήσεις το παιδί σου! Για τον εαυτό σου κάνε ότι καταλαβαίνεις της λέω αλλά αν με εκτιμούσατε έστω και λίγο 4 χρόνια τώρα θα με υπερασπιζόσασταν και θα τη βάζατε στη θέση της! Οσο δεν μιλάτε όλοι σας αυτή αλωνίζει και κάνει ότι θέλει! Εντάξει βάφτισα το παιδί της αλλά όχι για ένα πιτσιρίκι να χαλάσω εγώ το σπίτι μου! Μη χέσω μέσα!:evil::evil::evil:

Μπραβο Ιωαννα μου καλα ειπες...δικιο εχεις 1000% δεν το συζητω...πω πω ρε μαναρι τι περασες φανταζομαι....οταν εμαθες τι κανει για να σε χωρισει....πως δεν της χαλασες την προσοψη?????Εγω αγνωριστη θα την ειχα κανει αληθεια στο λεω και αν μου ελεγε ο αντρας μου τιποτα θα τις ετρωγε κι αυτος...χαχαχα...πλακα κανω για το 2ο...το 1ο ομως θα το εκανα σιγουρα....δεν φημιζομαι για την υπομονη και την ανωτεροτητα μου σε τετοια θεματα....σφαζω στο γονατο!!! Η καθεμια καρακαηδονα να κοιταει το σπιτι της και να το βουλωνει....αν δεν το βουλωνει αυτη εγω γιατι να μην της ριξω ενα μπερντακι να με θυμαται μια ζωη??????

πολυ χαιρομαι που σε ακουω ικανοποιημενη γενικοτερα! μπραβο!!!:P:p:p

εννοειτε τα παιδια μας πανω απ'ολα στο εξης!!!

κωλοστριμουρες! χαχχαχα!! πολυ γελασα!!!!!!!!!

χαχαχαχαχα....

Μπραβο Ιωαννα μου καλα ειπες...δικιο εχεις 1000% δεν το συζητω...πω πω ρε μαναρι τι περασες φανταζομαι....οταν εμαθες τι κανει για να σε χωρισει....πως δεν της χαλασες την προσοψη?????Εγω αγνωριστη θα την ειχα κανει αληθεια στο λεω και αν μου ελεγε ο αντρας μου τιποτα θα τις ετρωγε κι αυτος...χαχαχα...πλακα κανω για το 2ο...το 1ο ομως θα το εκανα σιγουρα....δεν φημιζομαι για την υπομονη και την ανωτεροτητα μου σε τετοια θεματα....σφαζω στο γονατο!!! Η καθεμια καρακαηδονα να κοιταει το σπιτι της και να το βουλωνει....αν δεν το βουλωνει αυτη εγω γιατι να μην της ριξω ενα μπερντακι να με θυμαται μια ζωη??????

χαχαχχαχχχαα!! εχω πεσει κατω!! 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Πίστεψέ με είμαι στο τσακ! Το τελευταίο κορυφαίο που είπε για μένα είναι οτι με πλήρωσε η πεθερά μου 1000 ευρώ για να πω το όνομα του πεθερού μου! Οταν το είπα στην πεθερά μου, μου λέει αυτή: Το ξέρω ότι το είπε! Καλά λέω και δεν είπες τίποτα; Εντάξει κάτσε να περάσει η βάφτιση και θα αρχίσω εγώ να τσεκουρώνω για τα καλά! Μην κάνεις φασαρία μου λέει! Μήπως έτσι της είπες; Τη ρωτάω την πεθερά μου και η αλήθεια είναι πως αποκλείεται να το είπε γιατί 1ον ούτε τα λεφτά διαθέτει η γυναίκα αλλά δεν είναι και τέτοιος άνθρωπος! Απλά τα πετάω κι εγώ να μη με νομίζουν για χαϊβάνι! Μου λέει αν μιλήσω θα χαλάσουν οι σχέσεις μας και θα στεναχωρεθεί ο Αντρέας (ο κουνιάδος μου)! Χέστηκα της λέω, να περάσει η βάφτιση και περιμένω να αποκατασταθούν όλα! Αλλιώς το παιδί από φωτογραφία θα το βλέπεις! Εγινα λίγο κακιά κι εγώ αλλά πόσο να αντέξω;

Πίστεψέ με είμαι στο τσακ! Το τελευταίο κορυφαίο που είπε για μένα είναι οτι με πλήρωσε η πεθερά μου 1000 ευρώ για να πω το όνομα του πεθερού μου! Οταν το είπα στην πεθερά μου, μου λέει αυτή: Το ξέρω ότι το είπε! Καλά λέω και δεν είπες τίποτα; Εντάξει κάτσε να περάσει η βάφτιση και θα αρχίσω εγώ να τσεκουρώνω για τα καλά! Μην κάνεις φασαρία μου λέει! Μήπως έτσι της είπες; Τη ρωτάω την πεθερά μου και η αλήθεια είναι πως αποκλείεται να το είπε γιατί 1ον ούτε τα λεφτά διαθέτει η γυναίκα αλλά δεν είναι και τέτοιος άνθρωπος! Απλά τα πετάω κι εγώ να μη με νομίζουν για χαϊβάνι! Μου λέει αν μιλήσω θα χαλάσουν οι σχέσεις μας και θα στεναχωρεθεί ο Αντρέας (ο κουνιάδος μου)! Χέστηκα της λέω, να περάσει η βάφτιση και περιμένω να αποκατασταθούν όλα! Αλλιώς το παιδί από φωτογραφία θα το βλέπεις! Εγινα λίγο κακιά κι εγώ αλλά πόσο να αντέξω;

πω πω!! εχει ξεπερασει τα ορια τελειως η γυναικα! πιασ' την και στολισε την!!!! :evil:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ΕΛΕΟΣ πια!!!!!!!!!!!!!!! Καλε πιασ'την απο τον λαιμο και κοπανα την κατω...πω πω τα νευρα μου...ερχομαι κι εγω αν θες ενισχυσεις!!!!! Δεν βαστιεμαι καλεεεεεεεεεεεεε..............

Κοριτσακια μου ηρθε η ωρα να σας χαιρετησω...παω να ετοιμασω την χορτοσουπιτσα του μπεμπη!

Εχω κατι νευρα με την συνυφαδα της Ιωαννας που θα ξεσπασω στο κολοκυθακι τωρα...1000 κομματια θα το κανω!!!!!!

Θα τα ξαναπουμε αργοτερα αν σας πετυχω μεσα!

Φιλια πολλα προς το παρον!!!!!

???????εγινες λιγο κακια και ποσο να αντεξεις????

Χαρα στην υπομονη σου που εκανες τοσο καιρο...δεν ξερω νομιζω οτι αυτα τα λογια δεν πρεπει να τα προσπερνας ετσι!ακου κει σε πληρωσε η πεθερα να βγαλεις το ονομα?? τι λες κυρα μου?:evil:

πω πω εχω νευριασει τωρα αληθεια...

ματινα οπως θα ανεβαινεις περνα παρε και μενα...

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Κοριτσακια μου ηρθε η ωρα να σας χαιρετησω...παω να ετοιμασω την χορτοσουπιτσα του μπεμπη!

Εχω κατι νευρα με την συνυφαδα της Ιωαννας που θα ξεσπασω στο κολοκυθακι τωρα...1000 κομματια θα το κανω!!!!!!

Θα τα ξαναπουμε αργοτερα αν σας πετυχω μεσα!

Φιλια πολλα προς το παρον!!!!!

στο καλο ματινα μου!!

???????εγινες λιγο κακια και ποσο να αντεξεις????

Χαρα στην υπομονη σου που εκανες τοσο καιρο...δεν ξερω νομιζω οτι αυτα τα λογια δεν πρεπει να τα προσπερνας ετσι!ακου κει σε πληρωσε η πεθερα να βγαλεις το ονομα?? τι λες κυρα μου?:evil:

πω πω εχω νευριασει τωρα αληθεια...

ματινα οπως θα ανεβαινεις περνα παρε και μενα...

κοβω λιγο μακρυα>!!!ουφ φουντωσα και εγω τωρα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...