Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ να σας ζησει ο νεοφωτιστος! συγκινηθηκες ε?λογικο...ειναι πολυ συγκινητικο το μυστηριο της βαφτισης για την μανουλα!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ καλως δεχτηκες τον αδερφουλη σου!

Ευχαριστω πολυ Βασουλα μου να εισαι καλα! Η μαγουλιτσα μας τι κανει???? Πολυ ζεστη....σκασανε τα παιδακια μας!!!!! Ο δικος μου σταζει στον ιδρωτα...και δεν εχουμε και κλιματιστικο...ουφφφφφφ!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαιρομαι που ειστε ολες καλα...

Ματινακι δεξου χορηγησεις και μην ντρεπεσαι καθολου.Αυτη την εποχη ειναι ολα δυσκολα και η καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.Σου μιλαω σαν πασχουσα που δεν βοηθησε κανεις.(εμεις βεβαια καναμε γαμο και βαπτιση μαζι αλλα αλλο αυτο).οσο για το φωτογραφο πιστευω οτι ειναι το μονο πραγμα που αξιζει να δωσεις λεφτα αν φυσικα ειναι καλος.Ασχολουμε λιγο με την φωτογραφια κι ετσι ξερω λιγα πραγματα.

Ρια μου η βοηθεια ειναι καλη δεν το συζητω αλλα οπως ειπε και ο αντρας μου μπορει να του ζητησουμε δανεικα για την εφορια που θα ερθει και ντρεπεται να μας κανει και τα εστω λιγα εξοδα για την βαφτιση! Ασε που αν δωσει λεφτα για την εφορια δεν θα τα δεχτει μετα πισω...μπρος γκρεμος και πισω ρεμα ειναι η κατασταση! Κι εγω προτιμω να εχουμε φωτογραφο στην βαφτιση για να εχει ο μπεμπης ενθυμιο παρα να καλεσω κοσμο...και τα 2 δεν θα τα καταφερουμε οποτε τουλαχιστον να εχουμε φωτογραφο!

Κοριτσάκια μου Καλημέρα!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σας λόγια! Σας ένιωσα πολύ κοντά μου όταν σας διάβασα!

((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

ΙΩΆΝΝΑΚΙ μου καλό να σας ζήσει ο. Νεοφώτιστος Ελευθερίός !να είναι γέρος κ καλοτυχος στη ζωή του!

Μεγάλη συγκίνηση Ε! Αχ με υο καλό να το ξαναζήσεις Ιωάννακι μου με ένα δεύτερο αγγελούδάκι!

(((((((((((()))))))))

Ματίνακι μου Καλώς δεχτήκατε τον αδερφούλη σου! Πολύ κλάμα φαντάζομαι! Πολύ συγκινητικό ποτ θα είναι αυτός ο νονός! Όσο για τα χρήματα που θέλει να ΔΑΣ δώσει σε καταλαβαίνω κ μένα έτσι κάνει ο αδερφός μου! Είναι τόσο όμορφο που μας νοιάζονται τόσο κ μόνο από αγάπη το κάνουν αυτό χωρίς αντάλλαγμα,

Σας αγαπώ πολύ όλες! Ναμου φιλισετε τα αγγελούδάκιΑ σας!

Σ'ευχαριστω πολυ Λενιω μου! Κι εσυ ξερεις πολυ καλα πως ειναι να λειπει ο αδερφουλης σου και τι μεγαλη συγκινη υπαρχει οταν ερχεται! Να ειναι καλα τα αδερφακια μας που τοσο πολυ μας αγαπανε και μας προσεχουν! Ολη η οικογενεια βεβαια....ποιος θα μου το ελεγε που αντι να τον βοηθαω εγω σαν μεγαλυτερη με βοηθαει το μικρο μου αδερφακι...ουφφφφφ....θα βαλω τα κλαματα παλι!!!!!!

Οσο για εμας...καναμε κατι πολυ μικρο γι αυτες τις στιγμες που περνατε ολοι τωρα! Μακαρι να μπορουσαμε να ειμαστε διπλα σου και να σε παιρνανε μια τεραστια αγκαλια! Σου την στελνω με πολυ αγαπη!

((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))

Να φιλησεις ζουμπηχτα τα παιδακια σου και περισσοτερο τον Μιχαλακη που ειναι πιο μεγαλος και καταλαβαινει την απωλεια του παππουλη του!

Εγώ όταν γέννησα μου έφερε ένα μπλουζάκι με 6 ευρώ προσφορά από τα πρενατάλ και πήγε η μαμά μου να το αλλάξει γιατί ήμουν ακόμη στο μαιευτήριο και όταν ήρθε κόντεψε να καραφλιάσει! Εδωσε άλλα 25 ευρώ και του πήρε κάρι καλύτερο φυσικά! Δεν είναι τα λεφτά όπως λες κι εσύ αλλά η κίνηση! Αδερφός είναι στο κάτω κάτω!

Κοριτσια παω να κανω καμια δουλεια γιατι αυριο πρωι θα ερθει η πεθερα μου να με βοηθησει να πλυνουμε τα χαλια μιας και φτιαξαμε το μπαουλο επιτελους και αν δει τον χαμο που επικρατει στον ξενωνα θα τραβαει τα μαλλια της! Να φανταστειτε οτι πανω στο κρεβατι ειναι ακομα τα ρουχα που ειχε σιδερωσει πριν καμια 10ρια μερες που ειχε ερθει...ακομα δεν αξιωθηκα να τα βαλω στην θεση τους μιας και ειναι χειμωνιατικα και θελω να τα ανεβασω στην ντουλαπα...δραμα η κατασταση μου....και με την ζεστη ουτε να τα ακουμπησω δεν θελω...ουφφφφ παω και οταν τελειωσω ελπιζω να βρω καμια μεσα!

Διαφημίσεις

κοριτσακια επανηλθα!

καλα ειμαστε! μολις κοιμηθηκε ελπιζω να ξεκουραστει καμια ωριτσα.απο το πρωι δεν με αφησε ουτε καφε να κανω ηθελε αγκαλιτσες παιχνιδακια γκρινιαζε κι ολας! ειχει τωρα 2 μερες που δεν τρωει την κρεμουλα μια δυο κουταλιες και τελος...τωρα σκεφτομαι να παρω αλλη μαρκα μπας και της αρεσει περισοτερ..χτες μονο που εβλεπε το κουταλακι να την πλισιαζει εκλαιγε:shock:!!! θελει το χρονο της μωρε και υπομονη !να σας πω την αληθεια δεν με απασχολει τοσο που δεν τρωει το ρυζαλευρο,τη θηλαζω μετα οποτε χορταινει αυτο που θελω να πετυχω ειναι να μαθει σιγα σιγα το κουταλακι γιατι σε λιγες μερες θα τρωμε και φτουτοκρεμα και εκει ειναι ολη η ουσια και οι βιταμινες!..αιντε να δουμε και σημερα !

ευτηχως εβρεξε εχτες στη θεσαλονικη και δροσισε αρκετα !κοιμηθηκαμε τελεια ειχε ενα ελαφρυ δροσερο αερακι...μακαρι να συνεχισει ετσι!

κουνιαδες -συνηφαδες: μεγαλο καιφαλαιο ανοιξατε κοριτσαι ,ολες λιγο πολυ συμπασχουσες !χεχεχε,εμενα η δικια μου κατεχει ρολο οικογενειακου συμβουλου στην οικογενεια,αφηστε που να σας τα λεω θελω μερες να γραφω:?!βεβαια ματινα μου εγω επαθα το αντιθετο..απο την μερα που γεννησα οχι φιλικη δεν εγινα ,αλλα αγριεψα,μεταλαχτηκα ρε παιδι μου σε αλλον ανθρωπο,δεν αφηνω κουβεντα να πεσει κατω και τους βαζω ολλους στη θεση τους...ενω πριν δεν μιλουσα , δεν με ενοιαζε ρε παιδι μου!

ο αντρας μου με ελεγε τις πρωτες μερες που γυρισα απο το μαιευτηριο...πηρα μονο το μωρο στο σπιτι την γυναικα μου την ξεχασα στο μαιευτηριο,εσενα δεν σε ξερω ποια εισαι??:shock::shock:

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Εγώ όταν γέννησα μου έφερε ένα μπλουζάκι με 6 ευρώ προσφορά από τα πρενατάλ και πήγε η μαμά μου να το αλλάξει γιατί ήμουν ακόμη στο μαιευτήριο και όταν ήρθε κόντεψε να καραφλιάσει! Εδωσε άλλα 25 ευρώ και του πήρε κάρι καλύτερο φυσικά! Δεν είναι τα λεφτά όπως λες κι εσύ αλλά η κίνηση! Αδερφός είναι στο κάτω κάτω!

Ετσι ειναι Ιωαννακι μου δικιο εχεις κι εσυ!

κοριτσακια επανηλθα!

καλα ειμαστε! μολις κοιμηθηκε ελπιζω να ξεκουραστει καμια ωριτσα.απο το πρωι δεν με αφησε ουτε καφε να κανω ηθελε αγκαλιτσες παιχνιδακια γκρινιαζε κι ολας! ειχει τωρα 2 μερες που δεν τρωει την κρεμουλα μια δυο κουταλιες και τελος...τωρα σκεφτομαι να παρω αλλη μαρκα μπας και της αρεσει περισοτερ..χτες μονο που εβλεπε το κουταλακι να την πλισιαζει εκλαιγε:shock:!!! θελει το χρονο της μωρε και υπομονη !να σας πω την αληθεια δεν με απασχολει τοσο που δεν τρωει το ρυζαλευρο,τη θηλαζω μετα οποτε χορταινει αυτο που θελω να πετυχω ειναι να μαθει σιγα σιγα το κουταλακι γιατι σε λιγες μερες θα τρωμε και φτουτοκρεμα και εκει ειναι ολη η ουσια και οι βιταμινες!..αιντε να δουμε και σημερα !

ευτηχως εβρεξε εχτες στη θεσαλονικη και δροσισε αρκετα !κοιμηθηκαμε τελεια ειχε ενα ελαφρυ δροσερο αερακι...μακαρι να συνεχισει ετσι!

κουνιαδες -συνηφαδες: μεγαλο καιφαλαιο ανοιξατε κοριτσαι ,ολες λιγο πολυ συμπασχουσες !χεχεχε,εμενα η δικια μου κατεχει ρολο οικογενειακου συμβουλου στην οικογενεια,αφηστε που να σας τα λεω θελω μερες να γραφω:?!βεβαια ματινα μου εγω επαθα το αντιθετο..απο την μερα που γεννησα οχι φιλικη δεν εγινα ,αλλα αγριεψα,μεταλαχτηκα ρε παιδι μου σε αλλον ανθρωπο,δεν αφηνω κουβεντα να πεσει κατω και τους βαζω ολλους στη θεση τους...ενω πριν δεν μιλουσα , δεν με ενοιαζε ρε παιδι μου!

ο αντρας μου με ελεγε τις πρωτες μερες που γυρισα απο το μαιευτηριο...πηρα μονο το μωρο στο σπιτι την γυναικα μου την ξεχασα στο μαιευτηριο,εσενα δεν σε ξερω ποια εισαι??:shock::shock:

Βασουλα μου να υπολογισεις οτι και με την ζεστη δεν εχουν πολυ ορεξη...ο δικος μου που ειναι ο σουπερ φαγανος εχει καμια βδομαδα που την τρωει με το ζορι την απογευματινη κρεμα...δοκιμασα και γλυκοπατατα με μιξη το γαλα του και μονο εμετο που δε την εκανε....

Πολυ γελασα με τον αντρα σου! Αγριεψες ε? Να σου πω την αληθεια εμενα δεν ιδρωνει το αυτι μου....ειμαι πολυ κουλ!

Καλε παω να φτιαξω φρουτοκρεμα στον μπεμπη...ξεχαστηκα με την κουβεντα...ηπιε αργα γαλα βεβαια σημερα οποτε ειναι η καταλληλη στιγμη...επανερχομαι οταν τελιωσω και με τις δουλειες....

Βασουλα μου να υπολογισεις οτι και με την ζεστη δεν εχουν πολυ ορεξη...ο δικος μου που ειναι ο σουπερ φαγανος εχει καμια βδομαδα που την τρωει με το ζορι την απογευματινη κρεμα...δοκιμασα και γλυκοπατατα με μιξη το γαλα του και μονο εμετο που δε την εκανε....

Πολυ γελασα με τον αντρα σου! Αγριεψες ε? Να σου πω την αληθεια εμενα δεν ιδρωνει το αυτι μου....ειμαι πολυ κουλ!

Καλε παω να φτιαξω φρουτοκρεμα στον μπεμπη...ξεχαστηκα με την κουβεντα...ηπιε αργα γαλα βεβαια σημερα οποτε ειναι η καταλληλη στιγμη...επανερχομαι οταν τελιωσω και με τις δουλειες....

δικιο εχεις ματινα ισως να ζεσταινετε κι ολας μωρε !

αντε παω να κανω και γω κανενα φαγακι τωρα που κοιματε,καπου εδω θα ειμαι;)

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια θα σβησω αυτα που γραφω για τα δωρα γιατι και οι τοιχοι εχουν αυτια που λεει ο λογος και ποτε δεν ξερεις! Αν εχετε τα κειμενα στις απαντησεις σας σβηστε τα κι εσεις οκ? Ευχαριστω!

τωρα που το λες θα το κανω κ εγω! σβησε κ το δικο μου!

Ετσι ειναι Ιωαννακι μου δικιο εχεις κι εσυ!

Να σου πω την αλήθεια εμείς δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις! Από όλους τους συγγενείς ακούω ότι με θάβει συνέχεια! Ανέχομαι πάρα πολλά εξαιτίας της μικρής που την έχω βαφτίσει! Αλλά άνθρωπος είμαι κι εγώ και όταν βλέπω ότι κανένας δεν με υπερασπίζεται φτάνω στα όριά μου! Έκανε τα πάντα για να με χωρίσει με τον Ηλία! Ψέμματα, δολοπλοκίες και δε συμμαζεύεται! Παρόλα αυτά και στο σπίτι μου την έβαλα και ρόμπα δεν την έκανα αλλά έχω κάποια όρια! Για μένα πες και κάνε ότι θες αλλά για το παιδί μου σκοτώνω! Από εδώ και πέρα κομμένα τα πολλά πολλά δώρα στη μικρή, μόνο τα απαραίτητα και αυτά όχι με 60 και 100 ευρώ που ζητάνε αλλά πολύ λιγότερα! Το παιδάκι ούτως ή άλλως δεν καταλαβαίνει!

να μαι παλι!!!!! φαγαμε παλι ολη σχεδον την κρεμουλα!!! σημερα εβαλα και λιγη μπανανα!:P εδω εχουμε μονο ριλαξ δεν εχουμε καρεκλακι φαγητου κ δεν θελει με τιποτα στο ριλαξ να τον ταιζω!! τον κραταω αγκαλια! ελπιζω οταν παμε σπιτι να κατσει!!:rolleyes:

καλε διαβαζα αυτα που γραψατε και καραφλιασα!!!!! ελεος!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Να σου πω την αλήθεια εμείς δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις! Από όλους τους συγγενείς ακούω ότι με θάβει συνέχεια! Ανέχομαι πάρα πολλά εξαιτίας της μικρής που την έχω βαφτίσει! Αλλά άνθρωπος είμαι κι εγώ και όταν βλέπω ότι κανένας δεν με υπερασπίζεται φτάνω στα όριά μου! Έκανε τα πάντα για να με χωρίσει με τον Ηλία! Ψέμματα, δολοπλοκίες και δε συμμαζεύεται! Παρόλα αυτά και στο σπίτι μου την έβαλα και ρόμπα δεν την έκανα αλλά έχω κάποια όρια! Για μένα πες και κάνε ότι θες αλλά για το παιδί μου σκοτώνω! Από εδώ και πέρα κομμένα τα πολλά πολλά δώρα στη μικρή, μόνο τα απαραίτητα και αυτά όχι με 60 και 100 ευρώ που ζητάνε αλλά πολύ λιγότερα! Το παιδάκι ούτως ή άλλως δεν καταλαβαίνει!

να σου πω κατι Ιωαννακι μου, εγω θα της εκοβα και την καλημερα αν πηγαινε να με χωρισει με διαφορα τετοια απο τον αντρα μου! βρε ειντε και στο δ@@@@ο!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil: σιγα μην την εβαζα και στο σπιτι μου!!!!!!!

για πες!! πως ηταν τα ρουχακια του μπεμπη!! ουτε εγω εχω δει τι εχει ψωνισει ο νονος μας και μου αρεσει!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ελα ρε συ? Και το ξερει οτι τα ξερεις αυτα? Ειναι καλα η γυναικα? Τι την εκοφτε αυτην ποια θα παντρευτει ο κουνιαδος της? Καλε μπαινουν αναμεσα σε ζευαγρι? Απα πα πως την αντεχεις ηθελα να ξερα και βαφτισες και το παιδι της και την εβαλες και στο σπιτι σου? Βεβαια το παιδακι δεν φταιει τιποτα αλλα να κουμπαριασεις με εχθρο σου? Γιατι εχθρος ειναι....

Εχεις ψυχαρα κοριτσακι μου δεν το συζητω αλλα αυτη τετοια απανθρωπια? Εγω δεν θα την αντεχα και εκτος αυτου θα ετρωγε και πολυ ξυλο.....τσ τσ τσ τι ανθρωποι υπαρχουν Παναγια μου!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...