Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αυτα δεν χωνευω κι εγω...και τετοιες που θελουν να σου χαλασουν την ωραιοτερη μερα...εγω παντως επειδη εχω στομα,θα το ανοιγα μετα και θα γινοταν χαμος!!!

Ετσι είναι! Να μου χαλάσει τη μέρα ήθελε αλλά τα κατάφερε για λίγο! να σου την αλήθεια όταν γυρίσαμε στο σπίτι ξεσπάθωσα! Η πεθερά μου άκουγε και κατέβασε το κεφάλι! Μα καλά δε ντράπηκε να μη φέρει στον ανηψιό του κάτι; Δηλαδή αδερφός είναι αυτός; Δεν πονάει καθόλου; Ο άντρας μου τα έχει πάρει άσχημα! Μου είπε δεν είναι ώρα να τα κουβεντιάσουμε αυτά αλλά έννοια σου και θα έρθει η στιγμή! Δεν θέλω να μαλώσει με τον αδερφό του επειδή η γυναίκα του είναι ανάποδη! Αλλά να μην μου λένε πάμε να πάρουμε για τη Μαρία το αεροπλάνο της Μπάρμπι και το τροχόσπιτο όταν αυτοί δεν 'έχουνε φέρει τίποτα! Πάωωωω ξύπνησε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ετσι είναι! Να μου χαλάσει τη μέρα ήθελε αλλά τα κατάφερε για λίγο! να σου την αλήθεια όταν γυρίσαμε στο σπίτι ξεσπάθωσα! Η πεθερά μου άκουγε και κατέβασε το κεφάλι! Μα καλά δε ντράπηκε να μη φέρει στον ανηψιό του κάτι; Δηλαδή αδερφός είναι αυτός; Δεν πονάει καθόλου; Ο άντρας μου τα έχει πάρει άσχημα! Μου είπε δεν είναι ώρα να τα κουβεντιάσουμε αυτά αλλά έννοια σου και θα έρθει η στιγμή! Δεν θέλω να μαλώσει με τον αδερφό του επειδή η γυναίκα του είναι ανάποδη! Αλλά να μην μου λένε πάμε να πάρουμε για τη Μαρία το αεροπλάνο της Μπάρμπι και το τροχόσπιτο όταν αυτοί δεν 'έχουνε φέρει τίποτα! Πάωωωω ξύπνησε!

Θα τα βρουνε μπροστα τους...μην αγχωνεσαι!Τωρα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι την "αδιαφορη".Αυτο το συστημα σπαει πολλα νευρα!!!!!

μην δινεις σημασια! κ καλυτερα να μην μαλωσουν τα αδελφια επειδη η γυναικα ειναι αναποδη, αλλα καλα και αυτος ας πηγαινε να παρει ενα ρουχαλακι μονος του! τοσο δυσκολο ηταν? κ εσεις κοψτε τα πολλα πολλα δωρα!

Κοριτσάκια μου Καλημέρα!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σας λόγια! Σας ένιωσα πολύ κοντά μου όταν σας διάβασα!

((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

ΙΩΆΝΝΑΚΙ μου καλό να σας ζήσει ο. Νεοφώτιστος Ελευθερίός !να είναι γέρος κ καλοτυχος στη ζωή του!

Μεγάλη συγκίνηση Ε! Αχ με υο καλό να το ξαναζήσεις Ιωάννακι μου με ένα δεύτερο αγγελούδάκι!

(((((((((((()))))))))

Ματίνακι μου Καλώς δεχτήκατε τον αδερφούλη σου! Πολύ κλάμα φαντάζομαι! Πολύ συγκινητικό ποτ θα είναι αυτός ο νονός! Όσο για τα χρήματα που θέλει να ΔΑΣ δώσει σε καταλαβαίνω κ μένα έτσι κάνει ο αδερφός μου! Είναι τόσο όμορφο που μας νοιάζονται τόσο κ μόνο από αγάπη το κάνουν αυτό χωρίς αντάλλαγμα,

Αναστασακι μου την τρώει όλη τη κρεμουλα ο μικρός! Τι χαρά για την μανούλα.μπράβο στο αγοράκι μας!

Γιωτακι τι όμορφα που περάσατε,!

Εφακι μου κ σεις πισίνα Ε! Τέλεια!

Ριακι μου την κυνηγάτε την μικρούλα! Με το καλό κ να δεύτερο μωράκι! Πεταλούδίτσα μου πολα φιλάκια στο μικρό πεταλούδακι!

Σας αγαπώ πολύ όλες! Ναμου φιλισετε τα αγγελούδάκιΑ σας!

Ρανιουκο μουυυ ΦιλΆκια στο μπιζουδάκι!

λενακι μου πολυ σε σκεφτομαι απο εχθες που το διαβασα! ηταν δυσκολα ε?

καλημερα κοριτσακια μου!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ να σας ζησει ο νεοφωτιστος! συγκινηθηκες ε?λογικο...ειναι πολυ συγκινητικο το μυστηριο της βαφτισης για την μανουλα!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ καλως δεχτηκες τον αδερφουλη σου!

Βασουλα μου καλημέρα ! Σε ξέχασα πιο κάτω!

:-(

Φιλάκια πολα σε σένα κ στο κοριτσάκι σου το όμορφο?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ να σας ζησει ο νεοφωτιστος! συγκινηθηκες ε?λογικο...ειναι πολυ συγκινητικο το μυστηριο της βαφτισης για την μανουλα!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ καλως δεχτηκες τον αδερφουλη σου!

καλημερα βασουλα! τι κανετε?

καλημερα αναστασακι! τι κανετε? διαβασα φαγατε ολη την κρεμα! μπραβο το αγορι μας! ακομα χωριο?

ναι οληηηη! ακομα χωριο!!!!

Καλημερα Αναστασακι μου γλυκο!

Για την συγκινηση δεν το συζητω....εμεις το ξεραμε αλλα στους γονεις μου δεν το ειπαμε για εκπληξη! Πηγε αεροδρομιο ο αντρας μου να τον παρει και την ωρα που εφτασαν ειχε βγει η μανα μου στο κηπο και λεω τωρα θα τον δει ρε γαμωτο ενω ηθελε ο αδερφος μου και καλα να μπει στο σπιτι ενω υποτιθεται περιμεναμε τον αντρα μου να γυρισει απο την δουλεια που υποτιθεται ειχε! Αλλα με το που σταματησε το αυτοκινητο και καταλαβαμε οτι ηρθε, πηγε η μανα μου να κρυφτει γιατι κραταγε το τσιγαρο στο χερι και δεν ηθελε να την δει ο αντρας μου με το τσιγαρο....εγω κρατουσα τον μπεμπη αγκαλια και του ελεγα: ηρθε ο πατερουλης και ξαφνικα βγηκε ο αδερφος μου απο το αυτοκινητο και ειπε:μονο ο μπαμπας ηρθε? Μολις ακουσε η μανα μου την φωνη του γιου της εκανε σαν τρελη...ετρεμε ολοκληρη λες και την χτυπησε κεραυνος! Πολυ κλαμα λεμεεεεεε.....δεν τον αφηνε απο την αγκαλια της...αφου το λεω και δακριζω....και ο αντρας μου γελαγε και εκλαιγε μαζι!!!!!!!

φιλεναδα!! ανατριχιασα καλεεεεεεεεεεε!!!!!!! πω πω!!

εχω τον μπεμπη αγκαλια κ δεν μ'αφηνει να γραψω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενακι μου πολυ σε σκεφτομαι απο εχθες που το διαβασα! ηταν δυσκολα ε?

Γιωτακι μου δεν θέλω να σαΣ ψυχοπλακωσω !:-(

Πολύ δύσκολα ήταν κ είναι ακόμα!

Ξύπνησε ο. Αλέξακος μου.πάω.Φιλάκια πολα στο ρανακι!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αχ πολύ κλάμα βρε παιδί μου! Φαντάζομαι η μαμά σου ακόμη να συνέλθει! Και να σου πω κάτι βρε Ματίνα μου; Εσύ καλά σκέφτεσαι όπως κι εγω το ίδιο θα έκανα να μην ξοδευτεί ο αδερφούλης σου αλλά επειδή κι εγώ έγινα πρώτα θεία και μετά μαμά σου λέω πως ότι κάνει το κάνει γιατί του δίνει και του ίδιου χαρά! Λείπει 6 μήνες και αισθάνεται πως θέλει κι αυτός να αναπληρώσει το χαμένο χρόνο με τον ανηψιό του! Και τα παιδιά αντιλαμβάνονται τελικά από μωρά την αγάπη των μεγάλων!

Αφήστε εμένα η συνυφάδα μου εχθές φρόντισε να μου χαλάσει τη μέρα! Εκτός του ότι δεν πήρανε τίποτα στο παιδί, μετά την εκκλησία πήγαμε για φαγητό και στρογγυλοκάθισε στο τραπέζι που είχα για εμάς και τους κουμπάρους! Της λέω με ευγενικό τρόπο πως αυτό το τραπέζι είναι για τους κουμπάρους και κατέβασε κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα και δεν μου ξαναμίλησε! Τέσπα μην σας συγχύζω κι εσάς αλλά θα έσκαγα αν δεν τα έλεγα κάπου!

Ναι Ιωαννακι μου πολυ κλαμα λεμε...ο πατερας μου κοιμοταν και πηγε ο αντρας μου με τον μπεμπη αγκαλια να τον ξυπνησουν και εκει που εκανε χαρα οταν ειδε τον μπεμπη του λεει ο αντρας μου:παππου ηρθαμε να σε ξυπνησουμε και αν σου πουμε ενα νεο....ηρθε ο θειος Κωστας! Πεταχτηκε πανω ο πατερας μου...ηταν και με το σωβρακο...χιχιχιχι! Ολα τα λεφτααα!!!

Εχεις δικιο παντως...και ο αδερφος μου το κανει απο μεγαλη αγαπη για εμας και το μωρο. Τον χειμωνα με επαιρνε τηλεφωνο και με ρωτουσε αν εχουμε πετρελαιο για το καλοριφερ και εβαζα τα κλαματα που μας εχει τοσο μεγαλη εννοια....ουφφφφ...να ειναι καλα παντα μονο αυτο θελω!

Οσο για την συνυφαδα σου ελεος πια!!!!! Δεν ηταν καταρχην κατι που επρεπε να την πειραξει...και κατα 2ον ας μην το εδειχνε οτι την πειραξε και ας σου εκανε παραπονο αλλη φορα που ουτε για παραπονο δεν ηταν αυτο...δεν ξερω τι σχεση εχετε αλλα ειδικα τετοια μερα θα επρεπε να την σεβαστει...

Διαφημίσεις

Γιωτακι μου δεν θέλω να σαΣ ψυχοπλακωσω !:-(

Πολύ δύσκολα ήταν κ είναι ακόμα!

Ξύπνησε ο. Αλέξακος μου.πάω.Φιλάκια πολα στο ρανακι!

οταν εισαι λιγο καλυτερα, γραψε, η στειλε πμ αν θες να μιλησεις! φιλακια στα αγορακια σου!!!

Αχ Ιωαννα μου για να ντραπει καποιος πρεπει να εχει και τσιπα...συγνωμη κιολας αλλα ετσι ειναι! Κριμα να μην φερουν τιποτα και το χειροτερο ειναι οτι σε εσας ζητανε και τι δωρο να τους παρετε...ημαρτον!!!!!!

Κι εμεις ετσι ειμασταν με τα ανηψια...τωρα αυτα τελειωσαν ομως γιατι λεφτα δεν υπαρχουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...