Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ελενιτσα πεταλουδιτσα ξανα καλως ορισες στο παρεακι μας και εννοειται οτι εισαι ευπροσδεκτη! Οφειλω να ομολογησω οτι ειχα εκνευριστει παρα πολυ μαζι σου γιατι οπως κι εγω ετσι κι εσυ δεν γνωριζαμε τι ειχε γινει μεταξυ των παλιων κοριτσιων επειδη ειμαστε απο τις νεες στην παρεα και δεν επρεπε να παρεις τετοια θεση γιατι οποιος και να ειχε το δικιο, εσυ και γω οφειλουμε μονο ευχαριστω στα κοριτσια που μας στηριξαν ολο αυτο το διαστημα! Ομως αφου καταλαβες το λαθος σου και το παραδεχεσαι δημοσια αυτο εχει σημασια για μενα...κι εγω προσφατα εκανα μια μικρη επιθεση στην τατασα μας που στην πορεια το μετανιωσα και το λυσαμε μεσω φεις! Πλεον επειδη εχω παρατηρησει οτι λογω ορμονων νευριαζω πολυ πιο ευκολα απο πριν σε καταλαβαινω γιατι κι εσυ τοτε περνουσες το δικο σου "δραμα" και ησουν στην τσιτα!!!!!!! Τελος καλο ολα καλα λοιπον και ευχομαι να ερθει γρηγορα το θαυματακι σου και θα μεινει!!!!!!!

Ετσι ειναι,Ματινακι μου, εσεις δε φταιγατε σε τιποτα και ηταν απαραδεκτο που σας μιλησα ετσι!!!Τα αφηνουμε πισω λοιπον και προχωραμε...Οσο για το θαυματακι νομιζω οτι ηρθε ηδη αλλα για να δουμε..... Το γραφω και σε σενα και σε οποια αλλη θελει το facebook που εχω. Eleni Avgeri. Εχω φωτο του γαμου για να μην μπερδευτειτε. Φιλακια!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ετσι ειναι,Ματινακι μου, εσεις δε φταιγατε σε τιποτα και ηταν απαραδεκτο που σας μιλησα ετσι!!!Τα αφηνουμε πισω λοιπον και προχωραμε...Οσο για το θαυματακι νομιζω οτι ηρθε ηδη αλλα για να δουμε..... Το γραφω και σε σενα και σε οποια αλλη θελει το facebook που εχω. Eleni Avgeri. Εχω φωτο του γαμου για να μην μπερδευτειτε. Φιλακια!

Καλημερα πεταλουδα!

μακαρι να εισαι εγκυουλα!!!!!:-P ποτε θα ξερεις?:?:

Καλημερα πεταλουδα!

μακαρι να εισαι εγκυουλα!!!!!:-P ποτε θα ξερεις?:?:

Καλημερα!!Ειχα ενα θετικο self clear αλλα περιοδο περιμενω στις 8 Ιουνιου.Ειναι νωρις ακομη.Παντως το αχνο θετικο το ειδα.....

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ευχαριστώ ματινακι μου! δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου βγαζει ολα τα μηνυματα, αυτο τωρα το ειδα!!!:-(

καλα ειμαστε και εμεις! δεν ειναι τελειο που φουσκωνει η κοιλια? και εγω ειμαι πολυ αδυνατη και κανει μπαμ! και καμαρωνω!!!

χα χα χαχα γελασα πολυ με το παρανυφακι! και εγω νυφικο μπουμπουνιερα εβαλα γιατι λεω ποτε θα ξαναντυθω ετσι χωρις να με περασουν για τρελλη?

ηταν ολο σβαροφσκι το μπουστο και η φουστα τεραστια!!!!!!!

Mπαινωβγαινω κανοντας δουλειες!!!!!!

Χαχαχαχαχ....πολυ γελασα με το νυφικο μπουμπουνιερα!!!!!!

Εμενα ηταν ολοκληρο οχι 2 κομματια και ειχε σβαροφσκι και οριζοντιες πιετες το μπουστο και η φουστα ειχε πιασιματακια με σβαροφσκι....σαν τουρτα ημουν!!!!!χααχαχαχαχ.....παντως η αληθεια ειναι οτι οταν το διαλεξα ηταν το καλυτερο απ'οσα ειχα δει αλλα ειχα μια μικρη επιφυλαξη....μολις ομως το ειδα τελειοποιημενο και μετα στο dvd το λατρεψα τοσο που εχω δει το dvd 9 φορες και συνεχεια μου κανει εντυπωση το νυφικο....πως γραφει στην καμερα το λευκο, τι ωραια που λαμπουν τα σβαροφσκι κτλ....τι ψωναρα Θεε μου....ουουουου!!!!

Καλημερα!!Ειχα ενα θετικο self clear αλλα περιοδο περιμενω στις 8 Ιουνιου.Ειναι νωρις ακομη.Παντως το αχνο θετικο το ειδα.....

Καλε????????????????? Αληθεια?????????????? Μακαρι βρε πεταλουδιτσα μου να ειναι οντως θετικο....που θα ειναι δηλαδη!!!!!!!

Αντε και μολις το σιγουρεψεις θα κανουμε παρτυ...να θυμηθουμε λιγο τα παλια ε??????????

Διαφημίσεις

Καλε????????????????? Αληθεια?????????????? Μακαρι βρε πεταλουδιτσα μου να ειναι οντως θετικο....που θα ειναι δηλαδη!!!!!!!

Αντε και μολις το σιγουρεψεις θα κανουμε παρτυ...να θυμηθουμε λιγο τα παλια ε??????????

Εννοειται!!!!!Αχ,μακαρι Παναγιτσα μου!!!!! Να μου απαλυνει τον πονο!!Να θυμηθουμε τα παλια...τις αναγουλες....ολα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Εννοειται!!!!!Αχ,μακαρι Παναγιτσα μου!!!!! Να μου απαλυνει τον πονο!!Να θυμηθουμε τα παλια...τις αναγουλες....ολα!

Μην σκεφτεσαι ετσι κοριτσακι μου....θα ερθει επειδη το θελετε πολυ και επειδη και αυτο σας θελει για γονεις του! Ο πονος ναι μεν ειναι μεγαλος σε τετοιες περιπτωσεις αλλα κανενα παιδι δεν ειναι το ιδιο με το προηγουμενο ή με το επομενο! Δεν θα το ξεχασεις ποτε το αγγελουδακι σου οσα παιδια και να σου χαρισει ο Θεος! Και αυτο ειναι το σωστο να μην το ξεχασεις ποτε γιατι ενας ανθρωπος πεθαινει μονο οταν τον ξεχναμε!

Κοριτσακια μου ηρθε η ωρα να βγω....οσο καθομαι κολλαω και δεν κανω τιποτα απο δουλειες!!!!!

Εδω που τα λεμε πεινασα κιολας και λεω να παω να φτιαξω κανενα τοστακι!

Αν δεν σας προλαβω σας ευχομαι καλο μεσημερι και καλη ορεξη!!!

Φιλακια πολλα πολλα!!!!!!!!!!!!

OUAOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απο οτι ξερω το θεττικο ειναι παντα θεττικο!

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!

να κανεις και μια χοριακη

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου ηρθε η ωρα να βγω....οσο καθομαι κολλαω και δεν κανω τιποτα απο δουλειες!!!!!

Εδω που τα λεμε πεινασα κιολας και λεω να παω να φτιαξω κανενα τοστακι!

Αν δεν σας προλαβω σας ευχομαι καλο μεσημερι και καλη ορεξη!!!

Φιλακια πολλα πολλα!!!!!!!!!!!!

και εγω πειναωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

σχολαω στις 3 μεχρι τοτε μπαινοβγαινω!

Mπαινωβγαινω κανοντας δουλειες!!!!!!

Χαχαχαχαχ....πολυ γελασα με το νυφικο μπουμπουνιερα!!!!!!

Εμενα ηταν ολοκληρο οχι 2 κομματια και ειχε σβαροφσκι και οριζοντιες πιετες το μπουστο και η φουστα ειχε πιασιματακια με σβαροφσκι....σαν τουρτα ημουν!!!!!χααχαχαχαχ.....παντως η αληθεια ειναι οτι οταν το διαλεξα ηταν το καλυτερο απ'οσα ειχα δει αλλα ειχα μια μικρη επιφυλαξη....μολις ομως το ειδα τελειοποιημενο και μετα στο dvd το λατρεψα τοσο που εχω δει το dvd 9 φορες και συνεχεια μου κανει εντυπωση το νυφικο....πως γραφει στην καμερα το λευκο, τι ωραια που λαμπουν τα σβαροφσκι κτλ....τι ψωναρα Θεε μου....ουουουου!!!!

ολες οι νυφες ψωναρες ειμαστε! και με το δικιο μας!

εχεις δει καμια νυφη να λεει οτι δεν ηταν ωραια? απο τις καλυτερες στιγμες της ζωης μου! η επομενη ευχομαι να ειναι το κοριτσακι μου και αν θελει ο θεος και ενα ακομα!!!!

Καλημερα Ελενακι,γεια σου και σας ευχαριστω που με δεχτηκατε! Eleni Avgeri ειναι το facebook μου.

πεταλουδα μου πολυ χαιρομαι!αφου βγηκε αχνο λογικα θα εισαι!κ την προηγουμενη φορα ετσι δεν ηταν ..ειχες κανει μερες πριν κ εδειξε?εχεις συμπτωματα?αχ αντε με το καλο ολα αυτη τη φορα!;);)

παω να σε κανω αντ κ στο φβ!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσια κ γω σαν μπομπονιερα ημουν~κ μενα το μπουστο ηταν ολο σβαροφσκι !αχ ποσο ηθελα να το αγορασω κ να το εχω στη ντουλαπα μου..ειμαι σιγουρη οτι θα το εβαζα πολυ συχνα κ θα περπατουσα σαν την τρελη μεσα στο σπιτι!:D:Dχαχαχαχαχαχ~:tongue::tongue:

μωλης εβαλα τον μικρο για υπνο αργησαμε σημερα!η μαμα μου εστειλε κορομηλα απο την λαικη κ επλενα λιγα κ ειμαι ετοιμη να χαλαρωσω..φυσικα εφαγα κ απο το φαγακι μου!αυταααααα!δεν ειστε μεσα οποτε θα ξαναμπω αργοτερα..τωρα που εχω ιντερνετ ποιος με πιανει!:tongue::tongue::tongue:

φιλακιααααααααααααααααα;)

εξω ριχνει μια βροχη αλο πραμα!χαμος ,καρεκλοποδαρα!τωρα σαν να στματαει λιγο αλα μαρεσει εχω ανοιχτη την μπαλκονοπορτα κ ακουω την βρχη..παω μονη μου μηλαω!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

πεταλουδα μου πολυ χαιρομαι!αφου βγηκε αχνο λογικα θα εισαι!κ την προηγουμενη φορα ετσι δεν ηταν ..ειχες κανει μερες πριν κ εδειξε?εχεις συμπτωματα?αχ αντε με το καλο ολα αυτη τη φορα!;);)

παω να σε κανω αντ κ στο φβ!;)

Ναι,Ελενακι μου,ετσι ειχε δειξει και την προηγουμενη φορα μονο που τοτε ειχα ειδα καφε υγρα.Ακομη τωρα δεν εχω.Για να δουμε.Απο συμπτωματα τιποτα εκτος αποκατι λιγα αερια που νιωθω να βγαινουν και ποτε ποτε μικρες ενοχλησεις.Ισως ειναι και απο την ιδεα μου!χιχι...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...