Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

να μην ντρεπεσαι! κ εσυ το ιδιο θα εκανες αν ειχες την δυνατοτητα! κοσμογυρισμενος! πολλες εμπειριες! τι δουλεια κανει κ σε ποια μερη παει?

Σιγουρα το ιδιο θα εκανα αν ειχα την δυναοτητα δεν το συζητω....

Ειναι ανθυποπλοιαρχος στο εμπορικο ναυτικο! Αυτην φορα εκανε ταξιδια Αμερικη...εχει παει σε πολλα αλλα μερη οπως Ασια και Αφρικη...γενικοτερα ταξιδευει απο 21 ετων και τωρα κοντευει 26....5 χρονια αλλα οχι γεματα...συνηθως κανει ενα εξαμηνο τον χρονο! Αυτα ειναι...Δουλευει 6 μηνες μονο και το εισοδημα του ειναι οσο ειναι του αντρα μου για ολο τον χρονο και μπορει και παραπανω....υγεια να εχει Παναγιτσα μου!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγάπες μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! Πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια αυτό που αισθάνθηκα!

Ματινάκι μου πάντως όσο πιο κλειστά τόσο καλύτερα θα περάσετε! Εμένα η πεθερά μου και η μαμά μου φαγώθηκαν να καλέσουμε κάποιους και επέμενα πως όχι! Τελικά τους καλέσαμε και το αποτέλεσμα; Δεν ήρθανε φυσικά! Στην εκκλησία ήταν οι αποκλειστικοί μας συγγενείς και 10 φίλοι που χαιρόντουσαν για εμάς και το παιδάκι μας! Αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα!

Κοριτσάκια μου με το καλό να βαφτίσετε κι εσείς τα ζουζουνάκια σας και εύχομαι να τα καμαρώνετε μέχρι να γίνετε γιαγιάδες!

Εν τω μεταξύ ξέρατε πως ο Άγιος Ελευθέριος είναι ο προστάτης των εγκύων; Εγώ εχθές το έμαθα!

χαχαχαχα δεν ηρθαν για να γλυτωσουν το δωρο!!! :P

ανυπομονω να ερθει κ η δικια μας σειρα!

δεν το ηξερα για τον Αγ. Ελευθεριο! αντε με το καλο κ στο δευτερο παιδακι οποτε το θελησετε!!

χαιρομαι που ειστε ολες καλα...

Ματινακι δεξου χορηγησεις και μην ντρεπεσαι καθολου.Αυτη την εποχη ειναι ολα δυσκολα και η καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.Σου μιλαω σαν πασχουσα που δεν βοηθησε κανεις.(εμεις βεβαια καναμε γαμο και βαπτιση μαζι αλλα αλλο αυτο).οσο για το φωτογραφο πιστευω οτι ειναι το μονο πραγμα που αξιζει να δωσεις λεφτα αν φυσικα ειναι καλος.Ασχολουμε λιγο με την φωτογραφια κι ετσι ξερω λιγα πραγματα.

YOTOU μου περπατησατε?????????αχ τι ωραια....καλες βολτες!τωρα ποιος την πιανει!

Εφακη οντως χαθηκα!τα ζουζουνια σου καλα?

Ιωαννακι να σου ζησει αστερι μου...παντα γερος,ευτυχισμενος!!!!

Ελενιτσα,Ποπακη,πολλα φιλακια!!!!

Σιγουρα το ιδιο θα εκανα αν ειχα την δυναοτητα δεν το συζητω....

Ειναι ανθυποπλοιαρχος στο εμπορικο ναυτικο! Αυτην φορα εκανε ταξιδια Αμερικη...εχει παει σε πολλα αλλα μερη οπως Ασια και Αφρικη...γενικοτερα ταξιδευει απο 21 ετων και τωρα κοντευει 26....5 χρονια αλλα οχι γεματα...συνηθως κανει ενα εξαμηνο τον χρονο! Αυτα ειναι...Δουλευει 6 μηνες μονο και το εισοδημα του ειναι οσο ειναι του αντρα μου για ολο τον χρονο και μπορει και παραπανω....υγεια να εχει Παναγιτσα μου!!!!!

μια χαρα! θα ειναι λιγο δυσκολο βεβαια για οικογενεια, αλλα εινια μικρος ακομα? κοπελα εχει? δυσκολα κ για αυτην!

χαιρομαι που ειστε ολες καλα...

Ματινακι δεξου χορηγησεις και μην ντρεπεσαι καθολου.Αυτη την εποχη ειναι ολα δυσκολα και η καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.Σου μιλαω σαν πασχουσα που δεν βοηθησε κανεις.(εμεις βεβαια καναμε γαμο και βαπτιση μαζι αλλα αλλο αυτο).οσο για το φωτογραφο πιστευω οτι ειναι το μονο πραγμα που αξιζει να δωσεις λεφτα αν φυσικα ειναι καλος.Ασχολουμε λιγο με την φωτογραφια κι ετσι ξερω λιγα πραγματα.

YOTOU μου περπατησατε?????????αχ τι ωραια....καλες βολτες!τωρα ποιος την πιανει!

Εφακη οντως χαθηκα!τα ζουζουνια σου καλα?

Ιωαννακι να σου ζησει αστερι μου...παντα γερος,ευτυχισμενος!!!!

Ελενιτσα,Ποπακη,πολλα φιλακια!!!!

δεν μου ειπες, ποσο ειναι η δικια σου? ασε ολοι πασχουμε απο το οικονομικο! ευτυχως εχουμε κρατησει το επιδομα τοκετου κ ετσι θα κανουμε την βαπτηση!

Διαφημίσεις

Καλημερα Αναστασακι μου γλυκο!

Για την συγκινηση δεν το συζητω....εμεις το ξεραμε αλλα στους γονεις μου δεν το ειπαμε για εκπληξη! Πηγε αεροδρομιο ο αντρας μου να τον παρει και την ωρα που εφτασαν ειχε βγει η μανα μου στο κηπο και λεω τωρα θα τον δει ρε γαμωτο ενω ηθελε ο αδερφος μου και καλα να μπει στο σπιτι ενω υποτιθεται περιμεναμε τον αντρα μου να γυρισει απο την δουλεια που υποτιθεται ειχε! Αλλα με το που σταματησε το αυτοκινητο και καταλαβαμε οτι ηρθε, πηγε η μανα μου να κρυφτει γιατι κραταγε το τσιγαρο στο χερι και δεν ηθελε να την δει ο αντρας μου με το τσιγαρο....εγω κρατουσα τον μπεμπη αγκαλια και του ελεγα: ηρθε ο πατερουλης και ξαφνικα βγηκε ο αδερφος μου απο το αυτοκινητο και ειπε:μονο ο μπαμπας ηρθε? Μολις ακουσε η μανα μου την φωνη του γιου της εκανε σαν τρελη...ετρεμε ολοκληρη λες και την χτυπησε κεραυνος! Πολυ κλαμα λεμεεεεεε.....δεν τον αφηνε απο την αγκαλια της...αφου το λεω και δακριζω....και ο αντρας μου γελαγε και εκλαιγε μαζι!!!!!!!

Αχ πολύ κλάμα βρε παιδί μου! Φαντάζομαι η μαμά σου ακόμη να συνέλθει! Και να σου πω κάτι βρε Ματίνα μου; Εσύ καλά σκέφτεσαι όπως κι εγω το ίδιο θα έκανα να μην ξοδευτεί ο αδερφούλης σου αλλά επειδή κι εγώ έγινα πρώτα θεία και μετά μαμά σου λέω πως ότι κάνει το κάνει γιατί του δίνει και του ίδιου χαρά! Λείπει 6 μήνες και αισθάνεται πως θέλει κι αυτός να αναπληρώσει το χαμένο χρόνο με τον ανηψιό του! Και τα παιδιά αντιλαμβάνονται τελικά από μωρά την αγάπη των μεγάλων!

Αφήστε εμένα η συνυφάδα μου εχθές φρόντισε να μου χαλάσει τη μέρα! Εκτός του ότι δεν πήρανε τίποτα στο παιδί, μετά την εκκλησία πήγαμε για φαγητό και στρογγυλοκάθισε στο τραπέζι που είχα για εμάς και τους κουμπάρους! Της λέω με ευγενικό τρόπο πως αυτό το τραπέζι είναι για τους κουμπάρους και κατέβασε κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα και δεν μου ξαναμίλησε! Τέσπα μην σας συγχύζω κι εσάς αλλά θα έσκαγα αν δεν τα έλεγα κάπου!

δεν μου ειπες, ποσο ειναι η δικια σου? ασε ολοι πασχουμε απο το οικονομικο! ευτυχως εχουμε κρατησει το επιδομα τοκετου κ ετσι θα κανουμε την βαπτηση!

18 μηνων ειμαστε.Ορεξη να εχεις να την κυνηγας!!!

Αχ πολύ κλάμα βρε παιδί μου! Φαντάζομαι η μαμά σου ακόμη να συνέλθει! Και να σου πω κάτι βρε Ματίνα μου; Εσύ καλά σκέφτεσαι όπως κι εγω το ίδιο θα έκανα να μην ξοδευτεί ο αδερφούλης σου αλλά επειδή κι εγώ έγινα πρώτα θεία και μετά μαμά σου λέω πως ότι κάνει το κάνει γιατί του δίνει και του ίδιου χαρά! Λείπει 6 μήνες και αισθάνεται πως θέλει κι αυτός να αναπληρώσει το χαμένο χρόνο με τον ανηψιό του! Και τα παιδιά αντιλαμβάνονται τελικά από μωρά την αγάπη των μεγάλων!

Αφήστε εμένα η συνυφάδα μου εχθές φρόντισε να μου χαλάσει τη μέρα! Εκτός του ότι δεν πήρανε τίποτα στο παιδί, μετά την εκκλησία πήγαμε για φαγητό και στρογγυλοκάθισε στο τραπέζι που είχα για εμάς και τους κουμπάρους! Της λέω με ευγενικό τρόπο πως αυτό το τραπέζι είναι για τους κουμπάρους και κατέβασε κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα και δεν μου ξαναμίλησε! Τέσπα μην σας συγχύζω κι εσάς αλλά θα έσκαγα αν δεν τα έλεγα κάπου!

πωπω!!! ντροπη βρε παιδι μου, τετοια μερα! ο αντρας σου τι λεει?

πωπω!!! ντροπη βρε παιδι μου, τετοια μερα! ο αντρας σου τι λεει?

αυτα δεν χωνευω κι εγω...και τετοιες που θελουν να σου χαλασουν την ωραιοτερη μερα...εγω παντως επειδη εχω στομα,θα το ανοιγα μετα και θα γινοταν χαμος!!!

Διαφημίσεις

Αγάπες μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! Πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια αυτό που αισθάνθηκα!

Ματινάκι μου πάντως όσο πιο κλειστά τόσο καλύτερα θα περάσετε! Εμένα η πεθερά μου και η μαμά μου φαγώθηκαν να καλέσουμε κάποιους και επέμενα πως όχι! Τελικά τους καλέσαμε και το αποτέλεσμα; Δεν ήρθανε φυσικά! Στην εκκλησία ήταν οι αποκλειστικοί μας συγγενείς και 10 φίλοι που χαιρόντουσαν για εμάς και το παιδάκι μας! Αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα!

Κοριτσάκια μου με το καλό να βαφτίσετε κι εσείς τα ζουζουνάκια σας και εύχομαι να τα καμαρώνετε μέχρι να γίνετε γιαγιάδες!

Εν τω μεταξύ ξέρατε πως ο Άγιος Ελευθέριος είναι ο προστάτης των εγκύων; Εγώ εχθές το έμαθα!

Δεν ηρθαν ε? Μαλλον για το δωρο...πω πω τι να πω?

Τελικα Ιωαννα μου εμεις το αποφασισαμε και δεν το αλλαζουμε...μονο οι 2 οικογενειες και τιποτε αλλο...απλα θα παρουμε καμια 20αρια μπομπονιερες να δωσουμε σε καποιους συγγενεις και φιλους που γουσταρουμε και τελος!

Ναι ο Αγ.Ελευθεριος ειναι προστατης των εγκυων...εξου και το καλη λευτερια...να βοηθησει ο Αγ Ελευθεριος τις εγκυες να γεννησουν καλα...!

Κοριτσάκια μου Καλημέρα!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σας λόγια! Σας ένιωσα πολύ κοντά μου όταν σας διάβασα!

((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

ΙΩΆΝΝΑΚΙ μου καλό να σας ζήσει ο. Νεοφώτιστος Ελευθερίός !να είναι γέρος κ καλοτυχος στη ζωή του!

Μεγάλη συγκίνηση Ε! Αχ με υο καλό να το ξαναζήσεις Ιωάννακι μου με ένα δεύτερο αγγελούδάκι!

(((((((((((()))))))))

Ματίνακι μου Καλώς δεχτήκατε τον αδερφούλη σου! Πολύ κλάμα φαντάζομαι! Πολύ συγκινητικό ποτ θα είναι αυτός ο νονός! Όσο για τα χρήματα που θέλει να ΔΑΣ δώσει σε καταλαβαίνω κ μένα έτσι κάνει ο αδερφός μου! Είναι τόσο όμορφο που μας νοιάζονται τόσο κ μόνο από αγάπη το κάνουν αυτό χωρίς αντάλλαγμα,

Αναστασακι μου την τρώει όλη τη κρεμουλα ο μικρός! Τι χαρά για την μανούλα.μπράβο στο αγοράκι μας!

Γιωτακι τι όμορφα που περάσατε,!

Εφακι μου κ σεις πισίνα Ε! Τέλεια!

Ριακι μου την κυνηγάτε την μικρούλα! Με το καλό κ να δεύτερο μωράκι! Πεταλούδίτσα μου πολα φιλάκια στο μικρό πεταλούδακι!

Σας αγαπώ πολύ όλες! Ναμου φιλισετε τα αγγελούδάκιΑ σας!

Ρανιουκο μουυυ ΦιλΆκια στο μπιζουδάκι!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια μου!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ να σας ζησει ο νεοφωτιστος! συγκινηθηκες ε?λογικο...ειναι πολυ συγκινητικο το μυστηριο της βαφτισης για την μανουλα!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ καλως δεχτηκες τον αδερφουλη σου!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...