Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα εφακι!

οντως περασαμε τελεια! αν δεν ηταν αυτη η κ....κριση θα ειχαμε παει και κ αλλες φορες για φαγητο, δεν εχουμε κλειστει με το μωρο κ μας εχει κλεισει το οικονομικο!

ρε ματινακι ξεχασα να σου ευχηθω!!! καλως τον δεχτηκατε!!! τρελαθηκε ο αδελφος σου με τον μπεμπη ε?:P

τι να κανουμε γιωτα μου αυτη η κριση μας εχει γονατισει ολους!!σιγα σιγα ελπιζω να βρουμε τα ποδια μας!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδιααααααααα

καλος δεχτηκες τον αδερφο σου ματινα μου!!

γιωτα μου μπραβο που περασατε ωραια καθε τοσο καλα ειναι να ξεσκατε λιγο:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα Εφακη μου!!!!!!

Ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!!!!

Τα αντρακια σου τα ομορφα τι κανουν???

ρε ματινακι ξεχασα να σου ευχηθω!!! καλως τον δεχτηκατε!!! τρελαθηκε ο αδελφος σου με τον μπεμπη ε?:P

Δεν πειραζει καλε...

Τρελαθηκε λεει...δεν πιστευε στα ματια του! Του φανηκε τεραστιος! Οταν τον ειχε παρει αγκαλια οταν ηταν 1ος μηνος ισα ισα που μπορουσε να τον κρατησει αγκαλια και τωρα ειναι ολοκληρο αντρακι! Του κανει και ο μπεμπης τα κολπα του και τρελενεται ακομα περισσοτερο!

Καλημερα Γιωτουλα μου!

Μπραβο που περασατε ωραια! Μια χαρα ειναι 30 ατομα...οι περισσοτεροι ετσι το κανουν και καποιοι δεν κανουν και καθολου τραπεζι πλεον μονο οι 2 οικογενειες οπως κι εμεις ετσι θα το κανουμε!

Αχ μωρε η μπουμπουδενια αμς επαιζε με τα βοτσαλακια ε? Να δουμε ο δικος μου τι θα κανει αν ειναι ηρεμη η θαλασσα????

Φιλακια πολλα στα τρεχαντηρια πατουσακια της!!!!

εσεις τι κανετε?

αν ειναι η θαλασσα ηρεμη θα του αρεσει! περιμενα να βαλει τα βοτσαλακια στο στομα αλλα ευτυχως δεν τα εβαλε, τα κοιταγε καλα καλα!!! χαχαχαχα πολυ πλακα! καλα ειμαστε κ εμεις, πολυ ζεστη! στο μαγαζι ειμαι, κ σημερα εχω τρεχαματα με αυτη που με χτυπησε στο αμαξι. σιγουρα θα μεινω χωρις αμαξι για τουλαχιστον 2 μερες! τα νευρα μου!!!:evil:

εσεις καλα?

τι να κανουμε γιωτα μου αυτη η κριση μας εχει γονατισει ολους!!σιγα σιγα ελπιζω να βρουμε τα ποδια μας!!

αχχχχχχχχχχ κ εγω αυτο ελπιζω? εσας πως ειναι η κατασταση? θα μπειτε τελικα στο δντ?

Διαφημίσεις

Δεν πειραζει καλε...

Τρελαθηκε λεει...δεν πιστευε στα ματια του! Του φανηκε τεραστιος! Οταν τον ειχε παρει αγκαλια οταν ηταν 1ος μηνος ισα ισα που μπορουσε να τον κρατησει αγκαλια και τωρα ειναι ολοκληρο αντρακι! Του κανει και ο μπεμπης τα κολπα του και τρελενεται ακομα περισσοτερο!

χαχαχαχαχα χαζοθειος κ χαζονονος μαζι!!!

Καλημερα Εφακη μου!!!!!!

Ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!!!!

Τα αντρακια σου τα ομορφα τι κανουν???

καλα ειναι στο σπιτι με την γιαγια!!!:P

Δεν πειραζει καλε...

λογικο ειναι ματινα μου!!μεγαλωσε το παλικαρι σου εγινε αντρακι!!!
αν ειναι η θαλασσα ηρεμη θα του αρεσει! περιμενα να βαλει τα βοτσαλακια στο στομα αλλα ευτυχως δεν τα εβαλε, τα κοιταγε καλα καλα!!! χαχαχαχα πολυ πλακα! καλα ειμαστε κ εμεις, πολυ ζεστη! στο μαγαζι ειμαι, κ σημερα εχω τρεχαματα με αυτη που με χτυπησε στο αμαξι. σιγουρα θα μεινω χωρις αμαξι για τουλαχιστον 2 μερες! τα νευρα μου!!!:evil:

εσεις καλα?

ναι ρε φοβουνται τα κυμματα!!σιγα σιγα θα συνηθησει!!:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχχχχχχχχχχ κ εγω αυτο ελπιζω? εσας πως ειναι η κατασταση? θα μπειτε τελικα στο δντ?

παραμενουμε σταθεροι,οι ανεργια αυξανετε και ψαχνουμε για δανειο απο την ρωσια και το πεκινο για να μην μπουμε στο δντ,θα φαμε ολο το φυσικο αεριο πριν το βγαλουμε:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

παραμενουμε σταθεροι,οι ανεργια αυξανετε και ψαχνουμε για δανειο απο την ρωσια και το πεκινο για να μην μπουμε στο δντ,θα φαμε ολο το φυσικο αεριο πριν το βγαλουμε:rolleyes::rolleyes:

καλυτερα ετσι παρα τα δικα μας τα χαλια! εδω ακουσα εχτες στις ειδησεις οτι ξεκινησε δειλα δειλα μια κινηση στην αγορα! μακαρι να συνεχιστει!

τα πηγατε καθολου θαλασσα τα πιτσιρικια?

καλυτερα ετσι παρα τα δικα μας τα χαλια! εδω ακουσα εχτες στις ειδησεις οτι ξεκινησε δειλα δειλα μια κινηση στην αγορα! μακαρι να συνεχιστει!

τα πηγατε καθολου θαλασσα τα πιτσιρικια?

ειμαστε ακομα σε καλητερη κατασταση απο εσας ελπιζω να τα καταφερουμε να ανακαψουμε και να μην σας φτασουμε!!

πηγαμε πισινα σαββατο και κυριακη γιατι φυσουσε πολυ αερας για θαλασσα:P

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ειμαστε ακομα σε καλητερη κατασταση απο εσας ελπιζω να τα καταφερουμε να ανακαψουμε και να μην σας φτασουμε!!

πηγαμε πισινα σαββατο και κυριακη γιατι φυσουσε πολυ αερας για θαλασσα:P

ΜΑΚΑΡΙ!!!

τελεια η πισινα! ο μικρος πως αντεδρασε? ο μεγαλος φανταζομαι θα ξεσαλωσε!!!:P

Αχ αυτη η κριση μας εχει τσακισει....

Ο αδερφος μου εχει ερθει με γεματη την τσεπη και δεν βασταει λεφτα με τιποτα...θελει να κανει αυτος τις μπομπονιερες μας και γενικοτερα μας ειπε οτι χρειαστουμε απο λεφτα να μας δωσει! Εμεις ομως εχουμε παρει αποφαση και επιμενουμε στην κλειστη βαφτιση....αυριο θα παμε στον φωτογραφο να ρωτησουμε για προσφορα...το μονο που με ανησυχει ειναι οτι μπορει να μην εχει ελευθερη την ημερομηνια της βαφτισης μας και καηκαμε μετα...μονος αυτος θα μας εκανε καλη προσφορα...ολοι οι αλλοι ειναι φαρμακειο...θα τον παρω ενα τηλ τωρα το πρωι τουλαχιστον να ρωτησω για την ημερορμηνια και βλεπουμε!Καλα να ειμαστε βεβαια.....

ΜΑΚΑΡΙ!!!

τελεια η πισινα! ο μικρος πως αντεδρασε? ο μεγαλος φανταζομαι θα ξεσαλωσε!!!:P

πολυ καλα γιωτα μου ολο χαχανα ειναι μεσα στο νερο πολυ του αρεση,ειναι και ηρεμη η πισινα:rolleyes:

ο μεγαλος δεν φοραει ουτε μπρατσακια μεγαλω ξεσαλωμα:tongue::tongue:

Αχ αυτη η κριση μας εχει τσακισει....

Ο αδερφος μου εχει ερθει με γεματη την τσεπη και δεν βασταει λεφτα με τιποτα...θελει να κανει αυτος τις μπομπονιερες μας και γενικοτερα μας ειπε οτι χρειαστουμε απο λεφτα να μας δωσει! Εμεις ομως εχουμε παρει αποφαση και επιμενουμε στην κλειστη βαφτιση....αυριο θα παμε στον φωτογραφο να ρωτησουμε για προσφορα...το μονο που με ανησυχει ειναι οτι μπορει να μην εχει ελευθερη την ημερομηνια της βαφτισης μας και καηκαμε μετα...μονος αυτος θα μας εκανε καλη προσφορα...ολοι οι αλλοι ειναι φαρμακειο...θα τον παρω ενα τηλ τωρα το πρωι τουλαχιστον να ρωτησω για την ημερορμηνια και βλεπουμε!Καλα να ειμαστε βεβαια.....

μακαρι να ειναι ελευθερος!!αχ τι να κανουμε δεν ειναι καιρος για αλογιστα εξοδα:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ιωαννακι μου να ζησει ο νεοφωτιστος! Να ειναι γερος και καλοτυχος σε ολη του την ζωη!

Ιωαννα μου με υγεία πάντα και χαρά να τον μεγαλώσεις,

γαμπρό, πατέρα και παππού να τον καμαρώσεις

Να γίνει ο νεοφώτιστος άνθρωπος με αξία

και να 'ναι πάντα διαλεκτός μέσα στην κοινωνία.

schleich-s20469.large.jpg

Ματινάκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές όπως και όλα τα κορίτσια άλλωστε! Καλώς τον δεχτήκατε τον αδερφούλη σου! Φαντάζομαι γιορτή θα έχετε στο σπίτι σας!

Κορίτσια μιλάμε για πολύ συγκίνηση στη βάφτιση! Μόλις είπανε το όνομα να η μάνα το δάκρυ! Εκείνη την ώρα περνούσανε από το μυαλό μου τα πάντα! οι προσπάθειες για να κάνουμε παιδί, η χαρά που το μάθαμε, η προσμονή η αγωνία να πάνε όλα καλά και τώρα σκεφτόμουνα βαφτίζουμε το παιδάκι μας! Και το όνομα αυτού ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ! Ητανε πάρα πολύ ήσυχος! Φτάσαμε στην εκκλησία στις 6.30 και μέχρι τις 7 βγάζαμε φωτογραφίες! Μόλις ξεκίνησε το μυστήριο ο μπέμπης κοιμήθηκε! Χαχαχχαχαχ!!!! Ξύπνησε όταν τον ξέντυνα και λίγο έκλαψε στην κολυμπήθρα! Μετά όλο χαμόγελα! Στις φωτογραφίες χαμογελάει συνέχεια! Ωστόσο τα ρούχα της νονάς μας τέλεια! Οταν βγουν οι φωτό θα σας βάλω να δείτε!

Καλημεραααααααα!!!!ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!

Με μια γρηγορη ματια βλεπω οτι ειστε ολες καλα(αν εξαιρεσουμε την κριση)και βλεπω και βαφτισια!!!!!με το καλο αγαπες μου!

εμεις εδω μεγαλωνουμε και εχουμε γινει πολυ ζουζουνια...ευτυχως που αρχισαμε τα μπανακια και βρηκαμε πως περναμε τα απογευματα μας!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...