Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

γεια σου αναστασακι ...φανταζομαι πως μπορεις εαν παρεις τις καταλληλες προφυλαξεις δηλ καπελακι,μπλουζακι,να του βαλεις και αντιλιακο,και φυσικα η νωρις το πρωι η αργα το απογευμα....;)

ααααχχχχ θαλλασα ε? ποσο πολυ θελω και γω να κανω ενα μπανακι,απλα θα περιμενω κανα 2 βδομαδουλες ακομα για να παρει κ ο αντρας μου αδεια ,να μπορεσουμε να παμε καθημερινη αυθημερων χαλκιδικη,γιατι τα σαβ/κα δεν χρειαζεται να σου πω τι γινετε απο κινηση!! ανυπομωνω να τη βουτηξω στο νερακι να δω πως θα τις φανει:D!!!

και εγω για καθημερινη λεω αυθημερον! αλλα το μεσσημερι που καθεσαι οεο? μαλλον θα ξεκιναω κατα τις 4.30-5.00 και θα πηγαινω εδω κοντα καλλικρατεια!:rolleyes: μονη μου γιατι ο αντρας μου δουλευει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα να ειστε!! την βγαζει βολτιτσες φανταζομαι ε???:P

και εμεις καλα ειμαστε λεναακι μου!! τρωμε ολη την κρεμουλα μας!!:D

Μπράβο στον γλύκα μας!!! :P Του την φτιάχνεις εσύ; ή είναι του εμπορίου;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

και εγω για καθημερινη λεω αυθημερον! αλλα το μεσσημερι που καθεσαι οεο? μαλλον θα ξεκιναω κατα τις 4.30-5.00 και θα πηγαινω εδω κοντα καλλικρατεια!:rolleyes: μονη μου γιατι ο αντρας μου δουλευει!

Στον ποταμό στην επανωμη εχει πολυ καλυτερη θαλασσα απο την καλλικρατεια και ισως ειναι και λιγο πιο κοντα! :rolleyes: Στο λεω εκ πειρας γιατι εκει ειναι τα μερη μου!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Μπράβο στον γλύκα μας!!! :P Του την φτιάχνεις εσύ; ή είναι του εμπορίου;

εγω του κανω! ξεκινησαμε με μισο μηλο μισο αχλαδι!

Στον ποταμό στην επανωμη εχει πολυ καλυτερη θαλασσα απο την καλλικρατεια και ισως ειναι και λιγο πιο κοντα! :rolleyes: Στο λεω εκ πειρας γιατι εκει ειναι τα μερη μου!

εχω παει αλλο μονο καφε ηπια! δεν μπηκα λενακι μου ηταν πολυ βρωμικη! επανωμη , ποταμος δεν ξερω που ειναι!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγω του κανω! ξεκινησαμε με μισο μηλο μισο αχλαδι!

εχω παει αλλο μονο καφε ηπια! δεν μπηκα λενακι μου ηταν πολυ βρωμικη! επανωμη , ποταμος δεν ξερω που ειναι!:rolleyes:

για καλλικρατεια απο που πας; Δεν περνας μεσα απο την επανωμη;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια! τι κανετε?

λενακι μου συλληπητηρια, ειναι δυσκολες οι στιγμες αυτες ιδιως οταν ειναι ενα προσωπο τοσο κοντα σου! προλαβε ο παππους κ ειδε δισεγγονα! μεγαλη υποθεση! να ζησετε να τον θυμοσαστε!

ιωαννακι μου να σας ζησει ο νεοφωτιστος!!! καλος χριστιανος κ παντα να εχει υγεια!

δεν προλαβαινω να σας γραψω πολλα! εχτες πηγαμε θαλασσα κ σημερα βαπτηζε η κουμπαρα μου τον μικρο της.

θα σας πω λεπτομεριες αυριο.

παντως αναστασακι ειναι κουρ-αστηκο για ολη μερα θαλασσα κ ιδιως μονη σου! η να πας πρωι πρωι δηλ 8-1 η απογευμα 5-9

Κορίτσια δεν ήμουν σίγουρη αν ήθελα να μπω να σας πω να μην σας ψυχοπλακωσω κ σας αλά θα απορουσατε που χάθηκα!

Χθες τα μεσάνυχτα πέθανε ο παππούς μου! Έτσι στα ξαφνικά ξύπνησε με δύσπνοια κ δεν ένιωθε καλα κ μέσα σε λίγα λεπτά πέθανε!

Δεν θέλω να πω περισσότερα!:-( είμαι παρά πολύ χάλια κ δεν ξέρω πως να τι,εξηγήσω κ στον μιχαλάκη που τελενοταν γι'αυτόν.όταν πηγαίναμε στη μαμά ήταν όλη μέρα κάτω μαζί του! Κ χθες ήμασταν εκεί ήταν μια χαρά μας έκανε κ δρόμο όταν φεύγαμε για το σπίτι όπως πάντα έκανε,κ με το που τον χαιρεταμε να φύγουμε κ προχωράμε λίγο ξαναφωναζει ο παππούς,ταρζανικο γειά σου! Έτσι τον έλεγε!

Λες κ το ένιωθε κ τον αποχαιρέτησε!:-(

Δεν αντέχω να γράψω αλά..

ΣΥΓΝΩΜΗ που σας Ρίχνω τώρα είπα δε θα μπω κ δε θα μιλήσω ουφ .σας αγαπώ πολύ!

Λενιω μου συλλυπητηρια κοριτσακι μου για τον παππου σου. Να ζησετε να τον θυμοσαστε και οπως ειπε το αναστασακι μονο αν τον ξεχασετε πεθαινει! Δυσκολο να εξηγησεις σε ενα παιδακι αλλα το μονο που μπορεις να του πεις ειναι οτι πηγε στον θεουλη και θα σας κοιταει απο ψηλα! Τι να του πεις και τι να καταλαβει...του ειχε και αδυναμια ε? Και λες και καταλαβαινε οτι θα φυγει που τον ξαναφωναξε τον Μιχαλακη οταν φευγατε...αχ μωρε...κριμα ο παππουλης! Δωσ'τε δυναμη και στην γιαγιακα τωρα γιατι σιγουρα θα ειναι ρακος η γυναικα!

Και παλι συλλυπητηρια Λενιω μου! Ας αναπαυσει ο Κυριος την ψυχουλα του!

Καλημερα κοριτσια!

Λιγο βαρυ το κλιμα σημερα μετα τον θανατο του παππου της Λενιως μας! Ουφφφ.....

Ας ξεφυγουμε λιγακι....

Ηρθε ο αδερφουλης μου το σαββατο...ειδε τον μπεμπη μετα απο 6 μιση μηνες! Τρελαθηκεεεεεεεε......ο μπεμπης μια χαρα πηγε αγκαλια δεν τον "φοβηθηκε" ουτε εκλαψε...καλη αρχη καναμε!!!!! Χθες πηγαμε για μπανιο αλλα συστυχως φυσαγε πολυ παλι και δεν τον βαλαμε μεσα...οταν τον πηγε ο αντρας μου ετσι απλα να του βουτηξει λιγο τα ποδια φοβηθηκε και εκλαψε λιγακι γιατι ερχοταν κατα πανω του το κυμα και τρομοκρατηθηκε μαλλον....ελπιζω οταν θα ειναι ηρεμη η θαλασσα να μπαινει και να μην φοβαται...βλακεια που το καναμε ετσι χθες γιατι μπορει να φοβηθηκε και να μην θελει να μπαινει...τεσπα!

Παω να σας διαβασω!!!!!

Διαφημίσεις

Ιωαννακι μου να ζησει ο νεοφωτιστος! Να ειναι γερος και καλοτυχος σε ολη του την ζωη!

Ιωαννα μου με υγεία πάντα και χαρά να τον μεγαλώσεις,

γαμπρό, πατέρα και παππού να τον καμαρώσεις

Να γίνει ο νεοφώτιστος άνθρωπος με αξία

και να 'ναι πάντα διαλεκτός μέσα στην κοινωνία.

schleich-s20469.large.jpg

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

εχτες κοριτσια περασαμε τοσο ωραια στην βαπτηση, ξεφυγαμε, ειχαμε τοσο καιρο να βρεθουμε με παρεα, ειχε κ δροσια στο κεντρο που πηγαμε για φαγητο, ειχε καλεσει στο τραπεζι μονο τις 2 οικογενειες κ μερικους φιλους, 30 ατομα. μαλλον ετσι θα το κανουμε κ εμεις, ηταν τελεια! η μπεμπα μες τα χαμογελα παρολο που δεν κοιμηθηκε, ηταν τοσο καλη, δεν μας κουρασε καθολου! ειδα κ την βαπτηστηρα μου, ειχα να την δω 2 μηνες, πως μεγαλωσε ετσι, ηταν κουκλα!γυρισαμε κατα τις 5 ξαπλωσαμε για λιγο κ κατα τις 6 την ταισα κ εκανα μερικες δουλιτσες!

προχτες που πηγαμε για μπανιο στον καλαμο της αρεσε παρα πολυ, της βουτηξα μονο τα ποδαρακια κ επαιξε με τα βοτσαλακια, μετα την ταισα το βραδυ στις 9 την ταισα στην πλατεια του καλαμου για οσες ξερουν, φαγαμε σουβλακια με τον αντρα μου κ στον γυρισμο κοιμηθηκε, οταν φτασαμε σπιτι κοιμησμενη την επλυνα, την αλλαξα της εδωσα νερακι κ ξανακοιμηθηκε αμεσως! περασαμε τελεια!!!

εσεις τι κανετε?

ελενιτσα μου κουραγιο! κ προπαντων να προσεχετε την γιαγια σου!

ιωαννακι πως πηγε η βαπτηση? μπες να μας πεις λεπτομεριες!

φιλακια πολλα!

καλημερουδιααααααααα

καλος δεχτηκες τον αδερφο σου ματινα μου!!

γιωτα μου μπραβο που περασατε ωραια καθε τοσο καλα ειναι να ξεσκατε λιγο:tongue::tongue::tongue:

καλημερα εφακι!

οντως περασαμε τελεια! αν δεν ηταν αυτη η κ....κριση θα ειχαμε παει και κ αλλες φορες για φαγητο, δεν εχουμε κλειστει με το μωρο κ μας εχει κλεισει το οικονομικο!

ρε ματινακι ξεχασα να σου ευχηθω!!! καλως τον δεχτηκατε!!! τρελαθηκε ο αδελφος σου με τον μπεμπη ε?:P

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

εχτες κοριτσια περασαμε τοσο ωραια στην βαπτηση, ξεφυγαμε, ειχαμε τοσο καιρο να βρεθουμε με παρεα, ειχε κ δροσια στο κεντρο που πηγαμε για φαγητο, ειχε καλεσει στο τραπεζι μονο τις 2 οικογενειες κ μερικους φιλους, 30 ατομα. μαλλον ετσι θα το κανουμε κ εμεις, ηταν τελεια! η μπεμπα μες τα χαμογελα παρολο που δεν κοιμηθηκε, ηταν τοσο καλη, δεν μας κουρασε καθολου! ειδα κ την βαπτηστηρα μου, ειχα να την δω 2 μηνες, πως μεγαλωσε ετσι, ηταν κουκλα!γυρισαμε κατα τις 5 ξαπλωσαμε για λιγο κ κατα τις 6 την ταισα κ εκανα μερικες δουλιτσες!

προχτες που πηγαμε για μπανιο στον καλαμο της αρεσε παρα πολυ, της βουτηξα μονο τα ποδαρακια κ επαιξε με τα βοτσαλακια, μετα την ταισα το βραδυ στις 9 την ταισα στην πλατεια του καλαμου για οσες ξερουν, φαγαμε σουβλακια με τον αντρα μου κ στον γυρισμο κοιμηθηκε, οταν φτασαμε σπιτι κοιμησμενη την επλυνα, την αλλαξα της εδωσα νερακι κ ξανακοιμηθηκε αμεσως! περασαμε τελεια!!!

ελενιτσα μου κουραγιο! κ προπαντων να προσεχετε την γιαγια σου!

ιωαννακι πως πηγε η βαπτηση? μπες να μας πεις λεπτομεριες!

φιλακια πολλα!

Καλημερα Γιωτουλα μου!

Μπραβο που περασατε ωραια! Μια χαρα ειναι 30 ατομα...οι περισσοτεροι ετσι το κανουν και καποιοι δεν κανουν και καθολου τραπεζι πλεον μονο οι 2 οικογενειες οπως κι εμεις ετσι θα το κανουμε!

Αχ μωρε η μπουμπουδενια αμς επαιζε με τα βοτσαλακια ε? Να δουμε ο δικος μου τι θα κανει αν ειναι ηρεμη η θαλασσα????

Φιλακια πολλα στα τρεχαντηρια πατουσακια της!!!!

εσεις τι κανετε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...