Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσια εγω μολις αναψα κλιματιστικο:| δεν τη παλεβαμε αλλο με τις πορτες ανοιχτες..προσπαθω να το αποφυγω οσο γινετε αλλα....δεν παλευεται η κατασταση...

ΓΙΩΤΑΚΙ ευτηχως σε χτυπησαν λιγο ε? ε ναι αυτο το τρεξιμο ειναι τωρα που σου τη σπαει!

ΡΑΝΑΚΙ σου εκανε πυρετουλι η μικρουλα μωρε! πω πω ειδικα και με αυτη τη ζεστη δεν θα τη παλευε καθολου λογικο να ειναι μεσα στη γκρινια...αντιλιακο και γω δεν της βαζω μετα τον 6 μηνα...φυσικα μου ειπε να αποφευγω να τη βγαζω στον ηλιο,και εαν παω θαλλασα να την βαλω,αλλα καλο ειναι να το αποφυγω και να περιμενω γιατι κατι παιζει με τα μελανοκυταρα καπως ετσι μου ειπε και δεν κανει οσο ειναι μικρουλια;)

ΙΩΑΝΝΑΚΙ αυριο μεγαλη μερα...βαφτιζεις το παιδακι σου!!!! με το καλο ολα να γινουν!

ΜΑΡΑΚΙ τι εγινε με την χοριακη?αντε μπες κ εχουμε αγωνια....

ΜΑΤΙΝΑΚΙ κανενας συχρονισμος σημερα...η μια μπαινει η αλλη βγαινει :rolleyes:

μολις κοιμησα τη μικρη παω να βγαλω ,τα μπιφτεκακια απο το φουρνο να φαμε και να συμαζεψω λιγακι...το απογευμα εχουμε να παμε βολτουλα σε συγγενεις:P καλο μεσημερι σε ολες;)

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασούλα μια χαρα τα παει με το κουταλακι!! εσενα το βυζαινει ε? χαχαχχαχα!!!!

ματινακι μου!!! λες??????? εγω αποκλειεται!!! προσεχουμε!!!:tongue: αν θελει ο θεος για αργοτερα!!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι αυριο η βαπτιση σας ειναι??????

Γιωτακι ευτυχως που ειχε ασφαλεια δεν λες???:shock:

Ρανιακι μου!!! πβως ειναι η μπιζουδενια??? ανεβασε ξανα πυρετουλη??

μια χαρα η αναπτυξη σας!!!:D:D:D πες μας τα νεα σας απο την κρεμουλα!!!!!!!!

εδω πολυυυ ζεστη!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

και σημερα την εφαγε καλα την κρεμουλα ο μικρος!! οχι ολη βεβαια! αλλα εχω μια απορια! ο γιατρος μου ειπε μετα την κρεμα να του δινω στηθος. αλλα αυτος αν διψαει ενω τρωει δεν πρεπει να του δωσω λιγο νερακι και μετα να συνεχισουμε με την κρεμουλα?? πως θα την φαει ολη μονοκοπανια??? δεν θα διψαει λογικα...?:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κορίτσια δεν ήμουν σίγουρη αν ήθελα να μπω να σας πω να μην σας ψυχοπλακωσω κ σας αλά θα απορουσατε που χάθηκα!

Χθες τα μεσάνυχτα πέθανε ο παππούς μου! Έτσι στα ξαφνικά ξύπνησε με δύσπνοια κ δεν ένιωθε καλα κ μέσα σε λίγα λεπτά πέθανε!

Δεν θέλω να πω περισσότερα!:-( είμαι παρά πολύ χάλια κ δεν ξέρω πως να τι,εξηγήσω κ στον μιχαλάκη που τελενοταν γι'αυτόν.όταν πηγαίναμε στη μαμά ήταν όλη μέρα κάτω μαζί του! Κ χθες ήμασταν εκεί ήταν μια χαρά μας έκανε κ δρόμο όταν φεύγαμε για το σπίτι όπως πάντα έκανε,κ με το που τον χαιρεταμε να φύγουμε κ προχωράμε λίγο ξαναφωναζει ο παππούς,ταρζανικο γειά σου! Έτσι τον έλεγε!

Λες κ το ένιωθε κ τον αποχαιρέτησε!:-(

Δεν αντέχω να γράψω αλά..

ΣΥΓΝΩΜΗ που σας Ρίχνω τώρα είπα δε θα μπω κ δε θα μιλήσω ουφ .σας αγαπώ πολύ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

πεταλουδιτσα?? που χαθηκες?? τι κανετε??

Γεια σας! Εδω ειμαι και οσο μπορω σας διαβαζω! Δεν εχω πολλα νεα ουτε και χρονο.... Σας αγαπω πολυ ομως και δε σας ξεχνωωωω!!! :P

Καλα ειμαστε Αναστασακι μου, τα ιδια πανω κατω...μεγαλωνουμε σιγα σιγα!! :rolleyes: Εσειςςςς;;; Πώς ειστε;;;

Θα την κανουμε μπανακι τωρα...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν ήμουν σίγουρη αν ήθελα να μπω να σας πω να μην σας ψυχοπλακωσω κ σας αλά θα απορουσατε που χάθηκα!

Χθες τα μεσάνυχτα πέθανε ο παππούς μου! Έτσι στα ξαφνικά ξύπνησε με δύσπνοια κ δεν ένιωθε καλα κ μέσα σε λίγα λεπτά πέθανε!

Δεν θέλω να πω περισσότερα!:-( είμαι παρά πολύ χάλια κ δεν ξέρω πως να τι,εξηγήσω κ στον μιχαλάκη που τελενοταν γι'αυτόν.όταν πηγαίναμε στη μαμά ήταν όλη μέρα κάτω μαζί του! Κ χθες ήμασταν εκεί ήταν μια χαρά μας έκανε κ δρόμο όταν φεύγαμε για το σπίτι όπως πάντα έκανε,κ με το που τον χαιρεταμε να φύγουμε κ προχωράμε λίγο ξαναφωναζει ο παππούς,ταρζανικο γειά σου! Έτσι τον έλεγε!

Αααχ, Ελενακι μου γλυκο, αχ.... Χιλια συλλυπητήρια κοριτσακι μου! Νιωθω την απωλεια σου!! Ηταν και ξαφνικο.... Ο καημενος ο παπουλης σου, δεν προλαβε να καταλαβει τιποτααα.... :cry: :cry: :cry: Ο Θεος να αναπαυσει την ψυχουλα του!! Θα σας προσεχει απο ψηλα... :cry: Κουραγιο Λενακι....κουραγιο τιποτα αλλο! Αν ζει η γιαγια σου να την προσεξετε τωρα....

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ελενακι τα θερμα μου συλληπητηρια.δεν θελω να σου πω πολλα αλλα σε νιωθω..προσφατα εχασα και γω τον παππου μου, και μετα απο δυο μηνες ακριβως τον μπαμπα μου :("ετσι ξαφνικα"!

Ο χρονος δεν ειναι ποτε αρκετος για να προετοιμαστουμε,να δεχτουμε,να συμφιλιωθουμε.Κι ο αποχωρισμος ειναι παντα επωδυνος.Ιδιαιτερα οταν φευγει ενα τοσο αγαπημενο προσωπο...

Στην αρχή πονάς, πνίγεσαι, μετά ανασαίνεις...

καλη δυναμη σε σενα και σε ολη την οικογενεια σου!

Πεταλούδίτσα κ βασουλα μου σας ευχαριστώ πολύ! Πολύ συμπονετικα τα λόγια σας!:-(

Βασουλα μου έχασες κ συ δύο πολύ αγαπημένα πρόσωπα Ε!

Αυτά είναι τα άσχημα της ζωής που είναι τόσο δύσκολο να τα δεχτούμε!:-(

Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα! Από την ώρα που γύρισα από τη μαμά( από κάτω έμενε ο παππούς κ η γιαγιά) αισθάνομαι τόσο χάλια κ προσπαθώ Ποσην ώρα να κοιμησω τα παιδιά να ηρεμήσω λίγο κ δε μπορώ.έχω κοιμησει ήδη δύο φορές υο μικρούληςκ μετά από λίγο ξύπναει μούσκεμα.έχει τόση ζέστη! Ουφ δε μπορώ θέλω απλά να πάω να κλείσω ρα μάτια μου κ να τον σκέφτομαι! Αυτό έχω ανάγκη! Είχα τη πεθερά σήμερα κ μου τα κράτησε για δύο ώρες περίπου! Ευτυχώς δεν έκλαιγε ο μικρός! Αύριο ίσως να ξαναερθει για να πάω στη κηδεία!:-(

/((((((((()))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Πεταλούδίτσα κ βασουλα μου σας ευχαριστώ πολύ! Πολύ συμπονετικα τα λόγια σας!:-(

Βασουλα μου έχασες κ συ δύο πολύ αγαπημένα πρόσωπα Ε!

Αυτά είναι τα άσχημα της ζωής που είναι τόσο δύσκολο να τα δεχτούμε!:-(

Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα! Από την ώρα που γύρισα από τη μαμά( από κάτω έμενε ο παππούς κ η γιαγιά) αισθάνομαι τόσο χάλια κ προσπαθώ Ποσην ώρα να κοιμησω τα παιδιά να ηρεμήσω λίγο κ δε μπορώ.έχω κοιμησει ήδη δύο φορές υο μικρούληςκ μετά από λίγο ξύπναει μούσκεμα.έχει τόση ζέστη! Ουφ δε μπορώ θέλω απλά να πάω να κλείσω ρα μάτια μου κ να τον σκέφτομαι! Αυτό έχω ανάγκη! Είχα τη πεθερά σήμερα κ μου τα κράτησε για δύο ώρες περίπου! Ευτυχώς δεν έκλαιγε ο μικρός! Αύριο ίσως να ξαναερθει για να πάω στη κηδεία!:-(

/((((((((()))))))))

Καρδούλα μου θερμά συλληπητήρια! Να είστε πάντα καλά και να τον θυμόσαστε!

Εμείς σήμερα έχουμε τη βαφτισούλα μας! Στις 7 το απόγευμα είναι κι εγώ προς το παρόν χαλαρώνω! Πίνω το καφεδάκι μου και γύρω στις 11 θα έρθει η κομμώτρια να με χτενίσει! Θα τα κάνω όλα ψαλίδι και μετά θα τα μαζέψω επάνω! Δεν παίζει να αφήσω κάτω μαλλί με τέτοια ζέστη! Στις 4.30 έχω ραντεβού στην αισθητικό να με βάψει και στις 6.30 πρέπει να είμαστε στην εκκλησία για να βγάλουμε φωτό! Εννοείται αύριο θα μπω να σας πω τα νέα μας! σας αγαπώ και σας φιλώ όλες γλυκά!

συλληπητηρια λενακι μου!!! να ξερεις πως σας βλεπει απο τον ουρανο ο παππουλης σου! εγω ετσι τον σκευτομαι παντα! και εμενα τετοιον καιρο πεθανε περυσι 4 μερες πριν το γαμο μου και στεναχωρεθηκα τοσοοοο πολυυυυ!!!! ηθελε πολυ να με δει νυφουλα αλλα δεν αντεξε!!:( να τον θυμασαι παντα αγαπη μου ! μονο αν τον ξεχασεις θα πεθανει!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αχ λενιω μου ομορφο.....να ειστε καλα να τον θυμοσαστε καρδουλα μου!!!!!!!φφφφφφ.....θα σας βλεπει απο ψηλα!!!!εχω σκασει τωρα!!!!!!ελα μια αγκαλιτσα (((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ιωαννακι μου με το καλο η βαφτισουλα σας γλυκουλα μου!!!!!!να περασετε πολυ ομορφα!!!!

φιλακια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καρδούλα μου θερμά συλληπητήρια! Να είστε πάντα καλά και να τον θυμόσαστε!

Εμείς σήμερα έχουμε τη βαφτισούλα μας! Στις 7 το απόγευμα είναι κι εγώ προς το παρόν χαλαρώνω! Πίνω το καφεδάκι μου και γύρω στις 11 θα έρθει η κομμώτρια να με χτενίσει! Θα τα κάνω όλα ψαλίδι και μετά θα τα μαζέψω επάνω! Δεν παίζει να αφήσω κάτω μαλλί με τέτοια ζέστη! Στις 4.30 έχω ραντεβού στην αισθητικό να με βάψει και στις 6.30 πρέπει να είμαστε στην εκκλησία για να βγάλουμε φωτό! Εννοείται αύριο θα μπω να σας πω τα νέα μας! σας αγαπώ και σας φιλώ όλες γλυκά!

Με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο αγαπούλα!!!! :P Περιμένουμε νεακια!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ιωαννακι μου! ξεχασα να σου ευχηθω! με το καλο η βαπτιση σας!!! να περασετε ομορφα!

εμεις σημερα φαγαμε οληηηη την κρεμουλα!!!! μια χαρα!!:D

μόλις εβαλα τον μικρο να κοιμηθεί! τον εκανα και μπανακι!! εχει πολυ ζεστη! εχει βγαλει και σπινθουρακια απο τον ιδρωτα στα σημεια που διπλωνει το δερματακι του:rolleyes:

ρε κοριτσια θελω να ρωτησω, αν θελω να παω μια μερα θαλασσα αυθημερον μπορω με το μωρο? δηλ. το μεσσημερι να ειμαστε απλα κατω απο την ομπρελα?:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σας! Εδω ειμαι και οσο μπορω σας διαβαζω! Δεν εχω πολλα νεα ουτε και χρονο.... Σας αγαπω πολυ ομως και δε σας ξεχνωωωω!!! :P

Καλα ειμαστε Αναστασακι μου, τα ιδια πανω κατω...μεγαλωνουμε σιγα σιγα!! :rolleyes: Εσειςςςς;;; Πώς ειστε;;;

Θα την κανουμε μπανακι τωρα...

καλα να ειστε!! την βγαζει βολτιτσες φανταζομαι ε???:P

και εμεις καλα ειμαστε λεναακι μου!! τρωμε ολη την κρεμουλα μας!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ρε κοριτσια θελω να ρωτησω, αν θελω να παω μια μερα θαλασσα αυθημερον μπορω με το μωρο? δηλ. το μεσσημερι να ειμαστε απλα κατω απο την ομπρελα?:confused:

γεια σου αναστασακι ...φανταζομαι πως μπορεις εαν παρεις τις καταλληλες προφυλαξεις δηλ καπελακι,μπλουζακι,να του βαλεις και αντιλιακο,και φυσικα η νωρις το πρωι η αργα το απογευμα....;)

ααααχχχχ θαλλασα ε? ποσο πολυ θελω και γω να κανω ενα μπανακι,απλα θα περιμενω κανα 2 βδομαδουλες ακομα για να παρει κ ο αντρας μου αδεια ,να μπορεσουμε να παμε καθημερινη αυθημερων χαλκιδικη,γιατι τα σαβ/κα δεν χρειαζεται να σου πω τι γινετε απο κινηση!! ανυπομωνω να τη βουτηξω στο νερακι να δω πως θα τις φανει:D!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...