Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γκρρρρρρρρρρρρρρ!!! μου χτυπησαν το αμαξι!!! ευτυχως μου εκανε δηλωση. δεν ειναι καμια μεγαλη ζημια λιγο το φτερο, αλλα το αμαξι εινια 5ετιας κ το εχω σαν καινουργιο! αντε παλι τρεχαματα!!!! βαρεθηκα!!!!!!!!!:evil:

πφφφ....τι ειναι αυτο παλι? Ρε παιδι μου...αμαν!

Παλι καλα που σου εκανε δηλωση και δεν ειναι και μεγαλη ζημια...η αναστατωση ομως φτανει...πφφφφφ!!!!!

Λενιωωωωωωωωωωω??????????Ουουουουου....που εισαι μαρη??????

καλημερα! τι κανετε?

η διπλανη μας πρεπει να φιλοξενει την κορη της που μολις γεννησε κ ακουγα το βραδυ το νιαουρισμα του μωρου! το ζουζουνακι!!!

πολυ ζεστη!!!

αυριο εχουμε να παμε σε βαπτηση, η κουμπαρα μου βαπτηζει τον γιο της. εινοα 4 μερες μικροτερος απο την δικια μου! αχ ανυπομωνω, θα ξεσκασουμε λιγακι!!!

Διαφημίσεις

μεραααααααα......χωρις το καλη....χιχιχιχι

τι νυχτα ηταν αυτη ρε σεις?

η μικρη ανεβασε πυρετο 38 απο το εμβολιο,να μη κοιμαται απο τη ζεστη και δεν εφταναν ολα αυτα ,ηθελε να γυρναει και μπρουμυτα να κοιμαται....και επειδη ακομα πιανεται το χερακι της κατω απο τη κοιλια της νευριαζε και ξαναξυπναγε.....μπορει να τη κοιμισα και 10 φορες χθες......παραπαταω απο τη νυστα......φφφφφφφφφφφφφφ....τι κανετε εσεις?

γιωτακι τι ωραια.....θα ξεσκασετε λιγακι.....περιμενουμε τους γαμους και τις βαπτισεις για να ξεσκαμε.....φφφφφφφ......καλε τι ηταν αυτο με το αμαξι????αν θελει να στη σπασει ρε γμτ ....θα στη σπασει....αμανννννννν....

ματιναρααααααα......ρε συ εγω δεν της βαζω αντιλιακο αν ειναι να βγω για λιγο.....μηπως πρεπει??????ρουφα του τα μπουτια καλεεεεεεεεε

αναστασακι μου τι κανετε?το φαγατε ολο????αχ κι εμεις σημερα ξεκιναμε με αχλαδι....για να δουμε...εχω αγωνια!!!!θα τραβηξουμε και βιντεακι!!!!

λενιω,πεταλουδιτσα,βασουλα,κατια,ποπακι,νατασουλα μακια πολλαααααααα

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

η μικρη ανεβασε πυρετο 38 απο το εμβολιο,να μη κοιμαται απο τη ζεστη και δεν εφταναν ολα αυτα ,ηθελε να γυρναει και μπρουμυτα να κοιμαται....και επειδη ακομα πιανεται το χερακι της κατω απο τη κοιλια της νευριαζε και ξαναξυπναγε.....μπορει να τη κοιμισα και 10 φορες χθες......παραπαταω απο τη νυστα......φφφφφφφφφφφφφφ....τι κανετε εσεις?

γιωτακι τι ωραια.....θα ξεσκασετε λιγακι.....περιμενουμε τους γαμους και τις βαπτισεις για να ξεσκαμε.....φφφφφφφ......καλε τι ηταν αυτο με το αμαξι????αν θελει να στη σπασει ρε γμτ ....θα στη σπασει....αμανννννννν....

ματιναρααααααα......ρε συ εγω δεν της βαζω αντιλιακο αν ειναι να βγω για λιγο.....μηπως πρεπει??????ρουφα του τα μπουτια καλεεεεεεεεε

αναστασακι μου τι κανετε?το φαγατε ολο????αχ κι εμεις σημερα ξεκιναμε με αχλαδι....για να δουμε...εχω αγωνια!!!!θα τραβηξουμε και βιντεακι!!!!

Που είσαι βρε θηρίο; Που χάθηκες; Είστε καλά; Η μπιζουδένια σας τι κάνει; Εγώ είμαι στο τρέξιμο για την αυριανή μέρα και όλο και κάτι έχω να κάνω! Καλά πόσα γράψατε βρε; Μόνο μία μέρα δεν μπήκα και εννοείται δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω!

καλημερα! τι κανετε?

η διπλανη μας πρεπει να φιλοξενει την κορη της που μολις γεννησε κ ακουγα το βραδυ το νιαουρισμα του μωρου! το ζουζουνακι!!!

πολυ ζεστη!!!

αυριο εχουμε να παμε σε βαπτηση, η κουμπαρα μου βαπτηζει τον γιο της. εινοα 4 μερες μικροτερος απο την δικια μου! αχ ανυπομωνω, θα ξεσκασουμε λιγακι!!!

Kαλημερα Γιωτουλα μου! Αχ εχετε νεογεννητο διπλα σας μωλε? Μεχρι εδω μυρισε η μωρουδιλα καλεεεεεεεεεεεεε......

Πολυ ζεστη ασ'τα λιωνουμε κι εμεις εδω...

Εμεις εχουμε το επομενο σαββατο βαφτιση..βαφτιζει ενας συναδελφος του αντρα μου το κοριτσακι του! Δεν εχει τραπεζι εννοειται αλλα θα την βαφτισουν στην εκκλησια που παντρευτηκαμε και θα ειναι τελεια...ειναι μεγαλη και πολυ ομορφη...καλα εγω εχω ενα συναισθηματικο δεσιμο με αυτη την εκκλησια και οχι μονο επειδη παντρευτηκαμε εκει αλλα επειδη ειναι Αγ.Νικολαος και προστατευει τον αδερφουλη μου και ολους τους ναυτικους του κοσμου....!!!!!!

Καλημερα Ρανια μου! Ωχ ανεβασε πυρετο η μικρουλα μας μωρε? Πω πω και μ'αυτη την ζεστη το κακομοιρακι μας ελιωσε...φυσικο ειναι να μην μπορει να κοιμηθει...ειχατε ξενυχτια οποτε Ρανια μου...εμας ο μπεμπης εχει βρει χαβα και ξυπναει κανα 2 βραδια στις 5 με 5μιση...βεβαια τον κουναω λιγο και κοιμαται αλλα ξυπναει με κλαμα γοερο και μου κοβει την χολη...πεταγομαι σαν ελατηριο νομιζοντας οτι κατι εχει συμβει...αλλα προφανως ή ζεστενεται ή του φευγει η πιπιλα και νευριαζει!

Αντηλιακο νομιζω οτι ξεκινανε απο τον 6ο μηνα...δεν σας ειπε τιποτα ο γιατρος? Αν οχι τον επομενο μηνα θα της βαζεις...απλα να αποφευγεις να την βγαζεις απο τις 11μιση μεχρι και τις 5μιση το απογευμα!

Τελικα δεν μου απαντησες για τον παιδιατρο που ερχεται σπιτι...δεν θα το ειδες μαλλον....ρουφηξε μου τις πατουσιτσες της!

Που είσαι βρε θηρίο; Που χάθηκες; Είστε καλά; Η μπιζουδένια σας τι κάνει; Εγώ είμαι στο τρέξιμο για την αυριανή μέρα και όλο και κάτι έχω να κάνω! Καλά πόσα γράψατε βρε; Μόνο μία μέρα δεν μπήκα και εννοείται δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω!

Καλημεραααααααααααααααααα......που χαθηκες καλε ολη μερα χθες???? Ο αντρακλας καλα??????????

Διαφημίσεις

Ιωαννακι μου αυριο εχετε την βαφτιση ε??? Πω πω το μυαλο μου και μια λυρα....εμ βεβαια εννοειται οτι δεν προλαβαινεις να μπεις εχεις τρεξιματα! Αντε με το καλο να γινει και να δουμε και φωτο μετα!!!!

Καλημεραααααααααααααααααα......που χαθηκες καλε ολη μερα χθες???? Ο αντρακλας καλα??????????

Καλημέρα Ματινάκι τι κάνεις; Εχθές όλη μέρα έκανα καθαριότητα στο σπίτι και γινότανε ο κακός χαμός! Το απόγευμα πήγα έκανα νύχια και πήρα και το δώρο της κουμπάρας!

Καλημέρα Ματινάκι τι κάνεις; Εχθές όλη μέρα έκανα καθαριότητα στο σπίτι και γινότανε ο κακός χαμός! Το απόγευμα πήγα έκανα νύχια και πήρα και το δώρο της κουμπάρας!

Μεγειες μεγειες τα νυχακια....τα μαλλια πως θα τα κανεις τελικα?

Εμας ο αδερφος μου μας ειπε οτι δεν θελει τιποτα για δωρο λογω του οικονομικου αλλα δεν παιζει...κατι θα του παρουμε! Μαλλον κατι σε ρουχο γιατι εχει ερωτα...ουτε ρολογια θελει ουτε γενικοτερα χρυσαφικα! Βασικα ηθελα να του παρουμε σταυρο αλλα εχει, θα δουμε...καλα να ειμαστε!

μπηκα να πω μια καλημέρα και εξαφανίζομαι !!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

δουλείες με φούντες σήμερα εχω τραπεζι το αφεντικο του κωστα και καταλαβαίνετε τι γίνετε !!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

και δεν θα παω για μπανιο :confused::confused::confused: γαμοτοοοοοοοοοοοοοοοο και εχει απίστευτη ζεστη σημερα !!!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

φιλια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς μακιααααααααααααααααααααααααααα

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...