Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

μαρη ΜΑΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......που εισαι μαρηηηηηηηηηηηηη??????δε θα τα πουμε μου φαινεται σημερις....χααχαααχαχ

εχω λιωσει απο την ζεστη! μολις μπηκα στο μαγαζι! τι κανςςςςςςςς?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω λιωσει απο την ζεστη! μολις μπηκα στο μαγαζι! τι κανςςςςςςςς?

ποποποποο ......καψερηηηηηηη!!!!!

εδω καθομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......κοπηκε πριν λιγο το ρευμα και ελιωσα κι εγω λιγακι αλλα ενταξει τωρα.....

ΛΕΝΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΜΑΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ποποποποο ......καψερηηηηηηη!!!!!

εδω καθομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......κοπηκε πριν λιγο το ρευμα και ελιωσα κι εγω λιγακι αλλα ενταξει τωρα.....

ΛΕΝΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΜΑΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

καψερη δεν λες τιποτα! εχεις πμ

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Ήρθα στη μαμά σήμερα,από το πρωί όλο θέλω να μπω να γράψω κ όλο δεν τα καταφέρνω!!

Σε λίγο θα πάμε σπίτι,κοιμάται ο μικρούλης μου στο καρότσι,τον έχω κάτω,ήρθε κ μια θεία μου τώρα για καφέ!

Μαράκι περιμένουμε νέα σου! Εύχομαι να είναι θετική η χωριακη σου αν πάλι όχι όσο δύσκολο κ ψυχοφθόρο κ αν είναι μην πέφτεις θα δεις που θα έρθει πολύ σύντομα.το κόκκινο αίμα που είδες είναι ότι θα γίνει κάτι πολύ γρήγορα,ίσως κ να έγινε ήδη κ να είναι στη κοιλίτσα σου!:wink: μακάρι!

Έχουμε καιρό να ακούσουμε θετικά αποτελέσματα εγκυμοσύνης,μας λείψανε πολύ! Εσύ θα μας ξαναανοιξεις το πίνακακι !:wink:

Φιλεναδιτσες μου είμαι από κινητό! Διάλεξα κ φωτογραφίες σήμερα για τα άλμπουμ! Ίσως αύριο να είναι έτοιμο το DVD!:wink:

Φιλάκια πολα!

Ρανιουκο μουυυ πολύ χαιρομαι που ξαναμπήκεΣ!

Αύριο ελπίζω να μπορέσω να μπω να τα πούμε η σήμερα πιο,αργά θα δω!

Ματίνακι μου σας χρωστάω Αλή μια αισθησιακή σκηνή χαχαχαχαχαχαχαχα

Μαράκι έφτιαξες τα μακαρονάκια:-)

Φιλάκια σε όλες είπα δεν θα αναφερθώ αλά δεν άντεξα κ απορώ πως το έκανα γιατί με ΤΠ κινητό είναι τόσοοο σπαστικό!:-(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

γκρρρρρρρρρρρρρρ!!! μου χτυπησαν το αμαξι!!! ευτυχως μου εκανε δηλωση. δεν ειναι καμια μεγαλη ζημια λιγο το φτερο, αλλα το αμαξι εινια 5ετιας κ το εχω σαν καινουργιο! αντε παλι τρεχαματα!!!! βαρεθηκα!!!!!!!!!:evil:

καλησπερααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν προλαβα να σας διαβασω!!!

ξεκινησαμε φρουτοκρεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!! την εφαγε!!!!!!! πολυ καλα!!!!!!! αφησε πολυ λιγο! δεν τον ζορισα καθολου!

τραβηξαμε κ βιντεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ααααααα και ειδα ενα ονειρο σημερα! πως ο μπεμπης εβγαλε τα 4 κατω δοντακια και λεω τι καλα! δεν ταλαιπωρηθηκε καθολου το αγορι μου!!!!!!!:D

τι να ναι παλι αυτο?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ααααααα και ειδα ενα ονειρο σημερα! πως ο μπεμπης εβγαλε τα 4 κατω δοντακια και λεω τι καλα! δεν ταλαιπωρηθηκε καθολου το αγορι μου!!!!!!!:D

τι να ναι παλι αυτο?

καλημερα αναστασακι!!

κατι αναλογο ειδε χτες και η ματινα..εγκυμοσυνη ειναι λεει ...αντε με το καλο και οι δυο:D:D:D:D

οσο για την ζεστη αστα να πανε...σταζουμε ειπε και σημερα υψηλες θερμοκρασιες.με πηρε τωρα η κουνιαδα μου να κατεβουμε βολτα κεντρο...δεν παω πουθενα!!

την κρεμουλα την εφαγε ο μπεμπουλης ε?με το κουταλακι πως τα πατε?η δικια μου το βυζαινει:shock: χαχαχαχχα,ειναι νωρις ακομα σιγα σιγα θα το μαθει!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Καλημερα κοριτσια!!!! Ουφφφφφ....πολυ ζεστη παλι σημερα! Πηγαμε σουπερ με τον μπεμπη πρωι πρωι και μιλαμε για λιωσιμο! Του εβαλα αντηλιακη και ηταν σαν λιγδωμενος ποντικος χαχαχαχ....

Αναστασακι μου καλημερα....τι καλα που την εφγα την φρουτοκρεμα ο μπεμπακος! Ειδες που στο ειπα? Φαγανος κι αυτος μπραβο! Οσο για το ονειρο το ιδιο ειδα και εγω χθες...εμενα ειχε βγαλει 2 δοντια τα κατω...η εξηγηση ειναι αυτη:

Αν δεις να φυτρώνουν δόντια, περίμενε εγκυμοσύνη. Αχαχαχαχ....μαρη λες να μεινουμε εγκυες μαζι? Εγω παντως δεν εχω καθολου εννοια για τα δοντια του μπεμπη εσυ? Μηπως το σκεφτεσαι και γι αυτο το ειδες?????

Βασουλα μου καλημερα...πως πατε απο ζεστη??? Η μαγουλιτσα μας τι κανει????

Παω κι εγω να σας διαβασω γιατι δεν προλαβα!

για τη βαφτιση δεν σας εχω πει οχι! βαφτιση ..βαφτιση...ουτε και γω ξερω ποτε θα γινει η βαφτιση:shock:!

κοιτα λεγαμε για σεπτεμβριο και δυσκολευοταν η νονα μας οικονομικα και συζητουσαμε για απριλιο τελικα..και ας ειναι λιγο αργα! εν τω μεταξυ η κουμπαρα μου εχει στο σπιτι και τους γονεις της 2 γεροντακια, κ η μανα της επεσε προχτες και εσπασε το γοφο ειναι μεγαλη σε ηλικια..τωρα ειναι νοσοκομειο θα κανει ενχειρηση..και ξαπλα κανα 2-3 μηνες να αναρωσει..οποτε δεν το κοβω τωρα στα κοντα!!!:oops:

Πω πω μανικι....! Την κακομοιρα την γιαγιακα...θα υποφερει η μαυρη! Και μεσα στην ζεστη να μην μπορεις να περπατησεις...δραμα η κατασταση και για την ιδια αλλα και για την κουμπαρα σου...! Ευχομαι να ειναι σιδερενια η γυναικαι και οσο για την βαφτιση σας μια χαρα μηνας ειναι ο Απριλης! Ανοιξη η καλυτερη εποχη! Ισως να ειναι και καλυτερα τα οικονομικα μεχρι τοτε! Ουφφφφ....μακαρι!

Εγω εχω κανα 2 μερες που σκεφτομαι μηπως καναμε χαζομαρα που κλεισαμε την βαφτιση για 11 το πρωι...θα βραζει ο τοπος...καλα ελεγα εγω για σεπτεμβρη...αλλα φοβηθηκαμε οτι θα ειναι μεγαλυτερος ο μπεμπης και δεν θα καθεται πουθενα...τι να πω? Γιατι τωρα ξερουμε οτι θα ειναι ησυχος? Τεσπα....

να μαι παλι.....μαγειρεψα και μετα ηρθε ο γιατρουλης μας!!!

καναμε εμβολιο και δεν εκλαψε πολυ το μπιζουδι μου μωρε....χιχιχι

ειμαστε 68 ποντους και 7500 κιλα.....επισης ξεκιναμε φρουτοκρεμα απο αυριο και κρεμουλα σε καμια βδομαδα και τα υπολοιπα πιο μετα.....σαχχχχχχχχχχχχ δε κρατιεμαι κοριτσια!!!!!!πως θα κανει αραγε????

Μια χαρουλα εισαστε αγαπακι μου! Μπραβο σας!!!!!!! Κανατε και εμβολιακι και δεν εκλαψε πολυ ε? Μεγαλωνουν και γινονται σκληρα γυναικακια και αντρακια τα παιδακια μας μωλε...Ξεκινατε σημερα φρουτακια? Αχ τι καλα...για να μας πεις τα νεα σας αν της αρεσε...

Να κανω μια ερωτηση? Το ειδα που το λεει και η Λενιω και τωρα το ειδα και σε σενα Ρανιουκο! Πως και δεν πατε εσεις στον παιδιατρο και ερχεται αυτος? Εμεις καθε μηνα παμε αν και δεν εχουμε σκεφτει να της πουμε να ερχεται αυτη....οταν ηταν πολυ μικρος ναι ερχοταν η γιατρος στο σπιτι αλλα απο τοτε που σαραντισαμε παμε εμεις....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...