Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλε λιγο ελειψα και ποσα γραψατε??????????

Ρανιακι μουυυυυυυ??????? Ηρθες καμαρι μου και εγω δεν ημουν εδω???? Μας ελειψες παααααααρα πολυ καλεεεεεεεεε!!!!!!!

Το μπιζουδακι μας ειναι κλυτερα με την παλλινδρομιση δοξα το Θεο! Κι εσενα καλυτερα σε διαβαζω ε??? Μπραβο καμαρι μου τετοια θελω!!!! Στις 2 Ιουλιου ξεκινας δουλεια ε??? Το ξερω οτι θα ειναι δυσκολο να αποχωρηστεις το μπιζουδακι αλλα να δεις που θα συνηθισεις σιγα σιγα και θα τα συνδιαζεις ολα τοσο καλα και θα νιωσεις καλυτερα με τον καιρο...η αληθεια ειναι οτι ειναι δυσκολες εποχες και δεν λεει να δουλευει μονο ο ενας! Τι να κανουμε? Ολα για τα παιδακια μας τα κανουμε! Να εχουν τα βασικα πλεον γιατι για παραπανω δεν θα μπορεσουμε!!!!! Μαρη ο δικος μου μπουσουλησε οχι της Γιωτας....της Γιωτας τωρα τρεχει και ποιος την πιανει...αχχχαχαχα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε Μαρακι σημερα εκανες χοριακη? Κοιμαμαι ορθια εγω ε??? Πω πω και δεν σου ευχηθηκα!!!!

Αγαπη μου σου ευχομαι να δεις μια τεραστια χοριακη!!!!! Αντε περιμενουμε τα νεα σου!!!!!!!!

αχ αληθεια?μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ρε συ....τελειο νεο...

το καλυπτουν ναι.....αλλα δενε χει παει ο αντρας μου να δει πως και τι.....και τον αφηνω...δε μπορω να τα κανω ολα εγω....ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.....

χαχαχαχαχαχχα....:P

ε μα ρε συυυυυυυυυυυ....θυμασαι?τι τραβηξα γκαστρωμενη γυναικα?

τσ τσ τσ τσ τσ τσ......

τωρα θελω να μου κατεβασει ενα επιπεδο το στρωμα στη κουνια ......καταλαβες ποιος θα το κανει ετσιιιιιιιιιιιιιιι??????:shock:

Οσο θυμαμαι εκεινη την υγρασια....τσ τσ τσ!! Αντρες παιδι μου! Εγω δεν περιμενα ποσο καιρο να αλλαξει τις στολες του απο το δωματιο το παιδικο να τις παει στο αλλο δωματιο? Γκαστρωμενη κι εγω και τελικα τις πηγε 2-3 μερες πριν γεννησω...οτι να 'ναι! Τα εκανα ολα δεν λεω αλλα με τις στολες δεν την παλευα...λιγο ελειψε βεβαια να τις κουβαλησω...ομως εδωσε ο Κυριος!! αχαχχαχα.....

Καλε Μαρακι σημερα εκανες χοριακη? Κοιμαμαι ορθια εγω ε??? Πω πω και δεν σου ευχηθηκα!!!!

Αγαπη μου σου ευχομαι να δεις μια τεραστια χοριακη!!!!! Αντε περιμενουμε τα νεα σου!!!!!!!!

Δεν πειραζει κουκλιτσα μου!!! Ναι σημερα εκανα την 2η....τι να πω?? γινονται και θαυματα...

Βασουλα εγω ειχα χθες ζυμαρικο....πολυ μου αρεσουν τα ζυμαρικα...μπορω να τρωω καθε μερα!!!! Τωρα εχω επιθυμησει να φτιαξω κανελονια γεμιστα με κιμα και κρεμα γαλακτος και απο πανω λιωμενο τυρι...απα πα τα σαλια μου τρεξανε!

Σημερα εφτιαξα τουρλου αλλα χωρις μελιτζανα...δεν ειχα και δεν την προτιμω παντα...μου πικριζει καποιες φορες και μου χαλαει ολη την γευση!

Μαρη Λενιω που εισαι σημερα γ@μω το κερατο μου???αχαχαχαχ....εχω κερατο?Καηκαμε....

Ιωαννακι και Αναστασακι που χαθηκατε σημερις? Ρωταω ξαναρωταω αλλα απαντηση δεν παιρνω....

Ο μπεμπης ξανακοιμηθηκε...παω να πλυνω κανενα πιατο γιατι θα ερθει ο ανηρ και θα πιανει την μυτη του....βαριεμαι αφανταστα και ζεστενομαι υπερβολικα! Η Μαρια σιδερωνει κιολας μεσα στην ζεστη....η αληθεια ειναι οτι κι εγω πρεπει να σιδερωσω γιατι εκτος του οτι θα βγαινουμε με τις πιτζαμες δεν θα φοραμε και βρακι απο μεσα...πω πω το εχω παρακανει με την τεμπελια....παω παω και θα τα πουμε μετα!

Διαφημίσεις

ναι ματινακι ειναι ωραια και μενα μου αρεσουν πολυ!!δεν φταιχνω ομως συχνα το αποφευγω γιατι ο αντρας μου ειναι σε διαιτα και δεν τρωει θελει λεει να ειναι κουκλος στη βαφτιση της κορης του....και εχουμε πηξει στο ψαρι και στο μαρουλι ,θα βελαζουμε σε λιγο απο το πολυ πρασινο!! εεε σημερα εκανα το δικο μου αμα θελει ας φαει λιγακι αλλιως ας βοσκησει παλι..χαχαχα.

αντε κανε καμια δουλιτσα νοικοκυρουλα γιατι μεσημεριασε και θα εχει και δικιο σ συζηγος!:P ...εγω αδυνατο να κανω το οτιδηποτε τωρα με επιασε βαρεμαρα..περιμενω να ξυπνησει η μικρη να τη ρουφηξω λιγο;)

αλλο πραμα και τουτο ειναι ξυπνια ..λεω δεν θα κοιμηθει να χαλαρωσω λιγακι? κοιματε.....λεω αντε να ξυπνησει να την ζουλιξω:tongue:

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

ναι ματινακι ειναι ωραια και μενα μου αρεσουν πολυ!!δεν φταιχνω ομως συχνα το αποφευγω γιατι ο αντρας μου ειναι σε διαιτα και δεν τρωει θελει λεει να ειναι κουκλος στη βαφτιση της κορης του....και εχουμε πηξει στο ψαρι και στο μαρουλι ,θα βελαζουμε σε λιγο απο το πολυ πρασινο!! εεε σημερα εκανα το δικο μου αμα θελει ας φαει λιγακι αλλιως ας βοσκησει παλι..χαχαχα.

αντε κανε καμια δουλιτσα νοικοκυρουλα γιατι μεσημεριασε και θα εχει και δικιο σ συζηγος!:P ...εγω αδυνατο να κανω το οτιδηποτε τωρα με επιασε βαρεμαρα..περιμενω να ξυπνησει η μικρη να τη ρουφηξω λιγο;)

αλλο πραμα και τουτο ειναι ξυπνια ..λεω δεν θα κοιμηθει να χαλαρωσω λιγακι? κοιματε.....λεω αντε να ξυπνησει να την ζουλιξω:tongue:

Oλα ετοιμα...σε 5 λεπτακια ειναι και το φαγητο του μπεμπη ετοιμο.....κι εκει που ετρεχα να τα προλαβω ολα πριν ερθει ο ανηρ, με πηρε τηλ. και μου ειπε οτι θα καθυστερησει να ερθει γιατι μολις τον ενημερωσαν οτι προεκυψε δουλεια! Καλες 5 δηλαδη τωρα....

Ποσο γελασα με τις πρασιναδες και το βελασμα...εχω λιωσει σου λεω!!!! Ποτε εχετε την βαφτιση σας, μας εχεις πει? Ειμαι και λιγο στον κοσμο μου μη με παρεξηγεις ξεχναω ευκολα....

Οσο θυμαμαι εκεινη την υγρασια....τσ τσ τσ!! Αντρες παιδι μου! Εγω δεν περιμενα ποσο καιρο να αλλαξει τις στολες του απο το δωματιο το παιδικο να τις παει στο αλλο δωματιο? Γκαστρωμενη κι εγω και τελικα τις πηγε 2-3 μερες πριν γεννησω...οτι να 'ναι! Τα εκανα ολα δεν λεω αλλα με τις στολες δεν την παλευα...λιγο ελειψε βεβαια να τις κουβαλησω...ομως εδωσε ο Κυριος!! αχαχχαχα.....

xaxaxaxaxa!! εισαι μεσα?

Oλα ετοιμα...σε 5 λεπτακια ειναι και το φαγητο του μπεμπη ετοιμο.....κι εκει που ετρεχα να τα προλαβω ολα πριν ερθει ο ανηρ, με πηρε τηλ. και μου ειπε οτι θα καθυστερησει να ερθει γιατι μολις τον ενημερωσαν οτι προεκυψε δουλεια! Καλες 5 δηλαδη τωρα....

Ποσο γελασα με τις πρασιναδες και το βελασμα...εχω λιωσει σου λεω!!!! Ποτε εχετε την βαφτιση σας, μας εχεις πει? Ειμαι και λιγο στον κοσμο μου μη με παρεξηγεις ξεχναω ευκολα....

για τη βαφτιση δεν σας εχω πει οχι! βαφτιση ..βαφτιση...ουτε και γω ξερω ποτε θα γινει η βαφτιση:shock:!

κοιτα λεγαμε για σεπτεμβριο και δυσκολευοταν η νονα μας οικονομικα και συζητουσαμε για απριλιο τελικα..και ας ειναι λιγο αργα! εν τω μεταξυ η κουμπαρα μου εχει στο σπιτι και τους γονεις της 2 γεροντακια, κ η μανα της επεσε προχτες και εσπασε το γοφο ειναι μεγαλη σε ηλικια..τωρα ειναι νοσοκομειο θα κανει ενχειρηση..και ξαπλα κανα 2-3 μηνες να αναρωσει..οποτε δεν το κοβω τωρα στα κοντα!!!:oops:

Διαφημίσεις

για τη βαφτιση δεν σας εχω πει οχι! βαφτιση ..βαφτιση...ουτε και γω ξερω ποτε θα γινει η βαφτιση:shock:!

κοιτα λεγαμε για σεπτεμβριο και δυσκολευοταν η νονα μας οικονομικα και συζητουσαμε για απριλιο τελικα..και ας ειναι λιγο αργα! εν τω μεταξυ η κουμπαρα μου εχει στο σπιτι και τους γονεις της 2 γεροντακια, κ η μανα της επεσε προχτες και εσπασε το γοφο ειναι μεγαλη σε ηλικια..τωρα ειναι νοσοκομειο θα κανει ενχειρηση..και ξαπλα κανα 2-3 μηνες να αναρωσει..οποτε δεν το κοβω τωρα στα κοντα!!!:oops:

δεν πειραζει, μπορει να ειναι καλυτερα τα πραγματα μεχρι τον απριλη! την ζουλιξες? εμεις ειμαστε αγκαλια!

δεν πειραζει, μπορει να ειναι καλυτερα τα πραγματα μεχρι τον απριλη! την ζουλιξες? εμεις ειμαστε αγκαλια!

οχι γιωτακι μου κοιματε η υπναρου μου ακομααααα:(

κανετε αγκαλιτσες ε?πολλα φιλακια δωστη της!

να μαι παλι.....μαγειρεψα και μετα ηρθε ο γιατρουλης μας!!!

καναμε εμβολιο και δεν εκλαψε πολυ το μπιζουδι μου μωρε....χιχιχι

ειμαστε 68 ποντους και 7500 κιλα.....επισης ξεκιναμε φρουτοκρεμα απο αυριο και κρεμουλα σε καμια βδομαδα και τα υπολοιπα πιο μετα.....σαχχχχχχχχχχχχ δε κρατιεμαι κοριτσια!!!!!!πως θα κανει αραγε????

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

αντε ρε τη κακομοιρα τη γιαγιουλα!!!!κριμαααααα....

δε πειραζει βασουλα μου....καλη εποχη θα ειναι για βαφτιση....με το καλοοοοοοο!!!εμεις 15 σεπτεμβρη.....τιποτα δεν εχω κανει....εχω βρει αυτα που μου αρεσουν αλλα δεν εχω κλεισει τιποτα!!!!!νωρις ειναι ακομα....:shock:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...