Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αινταααααααααααα.....καλε μ'αυτη τη ζεστη βρε μαρακι....?μη χειροτερα!!!!!

κανε κατι αλλο.....κατσε στην τηλ και αααααααααααααραξεεεεεεεεε....γιατι οταν θα ερθει ο σπορος δε θα μπορεις....χαχαχαχαχααχχαα

ωραια εμψυχωση εεε????:P

Τι να κανω βρε κοριτσι?? πως θα βγουμε εξω...με τισ πυτζαμες??χαχαχαχαχα!!! οντως σουπερ εμψυχωση.....οπως μια φιλη μου...της λεω εχτες αυριο θα παω για 2η χοριακη..θα με παει ο αντρας μου με το μηχανακι...και μου λεει...καλεεεεε....με το μηχανακι εγκυος γυναικα????χαχαχαχαχα!!! ναι καλα και μετα ξυπνησε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι να κανω βρε κοριτσι?? πως θα βγουμε εξω...με τισ πυτζαμες??χαχαχαχαχα!!! οντως σουπερ εμψυχωση.....οπως μια φιλη μου...της λεω εχτες αυριο θα παω για 2η χοριακη..θα με παει ο αντρας μου με το μηχανακι...και μου λεει...καλεεεεε....με το μηχανακι εγκυος γυναικα????χαχαχαχαχα!!! ναι καλα και μετα ξυπνησε!!!

χαχαχαχαα!

τωρα που το λες κ εγω ηταν να παω με την μηχανη για χοριακη κ στο τελος κολωσα, κ πηγαμε με το αμαξι! θεττικο ηταν!!!

γεια σου ρανακι!!!!!!ευχομαι να εισαι καλα!:P ποτε ξεκινατε στερεες εσεις??? γυρνας και στη δουλεια σε λιγες μερες...πως περναει ο καιρος:(

βασουλαααααααααααααα...κου κου κου......μιαμ μιαμ μιαμ το φαγκι με τον τονο ε?

μαλλον αυτες τις μερες ξεκιναμε....περιμενω τον γιατρο σε λιγο για εμβολιο και θα μου πει....θελω να τη ξεκινησω πριν παω δουλεια!!!!

λιγο καλυτερα ειμαι....ειδομενννννν!!!!:eek:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχχαχααχαχαχαχαχαχααχχαχα.....ποτε περιμενεις αποτελεσμα καλε?σημερα?????

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ......ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ!!!!

χαχαχαχαα!

τωρα που το λες κ εγω ηταν να παω με την μηχανη για χοριακη κ στο τελος κολωσα, κ πηγαμε με το αμαξι! θεττικο ηταν!!!

Να σου πω και εγω τελικα πηγα μονη μου με το αυτοκινητο....οχι επειδη φοβηθηκα...γιατι δεν πιστευω οτι ειμαι....αλλα τελευταια στιγμη χρειαστηκε το μηχανακι για μια δουλεια και εφυγα μονη μου.....

βασουλαααααααααααααα...κου κου κου......μιαμ μιαμ μιαμ το φαγκι με τον τονο ε?

μαλλον αυτες τις μερες ξεκιναμε....περιμενω τον γιατρο σε λιγο για εμβολιο και θα μου πει....θελω να τη ξεκινησω πριν παω δουλεια!!!!

λιγο καλυτερα ειμαι....ειδομενννννν!!!!:eek:

αντε με το καλο σιγα σιγα και σεις;)με τη μικρη σου τι θα κανεις?ποιος θα σου την κραταει?

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

χαχαχαχχαχααχαχαχαχαχαχααχχαχα.....ποτε περιμενεις αποτελεσμα καλε?σημερα?????

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ......ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ!!!!

Ναι σημερα...μετα τις 4.30 να παρω τηλεφωνο...δεν νομιζω παντως να ειμαι.....

Διαφημίσεις

αντε με το καλο σιγα σιγα και σεις;)με τη μικρη σου τι θα κανεις?ποιος θα σου την κραταει?

ευχαριστω βασουλα μου

θα ερχετε καθε δευτερα η πεθερουκλα(για να μη λεει κιολας),τριτη ,τεταρτη,πεμπτη η μαμα μου και παρασκευες εγω γιατι θα παιρνω αδεια.....αντι να παρω το μειωμενο ωραριο θα το παρω σε μερες...;)

ευχαριστω βασουλα μου

θα ερχετε καθε δευτερα η πεθερουκλα(για να μη λεει κιολας),τριτη ,τεταρτη,πεμπτη η μαμα μου και παρασκευες εγω γιατι θα παιρνω αδεια.....αντι να παρω το μειωμενο ωραριο θα το παρω σε μερες...;)

αντε ωραια αφου εχεις τη μαμα και τη πεθερα ολα καλα θα πανε!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

ποτε ειχες τελευταια περιοδο...θυμισε μου βρε μαρακι....

κανενα συμπτωματακι εχεις?

Σου γραφω το αρχικο μηνυμα στο forum.......

Kαλημερα κοριτσακια με το ιδιο πολυποθητο ονειρο!!!!!! Με λενε Μαρια ειμαι 32 χρονων και προσπαθουμε εδω και 3 χρονια για μωρακι...αλλα δυστυχως ακομα τιποτα!!!

Τους τελευταιους 2 μηνες κανουμε διεγερση με puregon και pregnyl...o πρωτος μηνας απετυχε και τωρα ερχομαστε στα δυσκολα...εδω θα ηθελα την βοηθεια σας!!!

Αδιαθετησα στις 15/5 οπου την 3η μερα ξεκινησα τις puregon και cyclacur...την 12η μερα ειχαμε 4 μεγαλα ωοθηλακια 20 και 23 χιλιοστα και πολλαπλα αλλα μικροτερα μεχρι 15χιλ. ετσι την 12η μερα εκανα pregnyl 10000 26/5 και τις επομενες 3 μερες ειχαμε επαφες....το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι 5 μερες μετα την pregnyl ειχα αιμα πολυ μικρη ροη για 4 μερες..... πηγα στο γιατρο και μου εκανε υπερηχο...και δεν ειδε κατι περιεργο..το μονο οτι το παχος του ενδομητριου απο 11 ειχε πεσει στο 7! περασανε οι μερες και στις 14/6 εκανα ενα τεστ...αρνητικο...περιοδος πουθενα....στις 18/6 χοριακη...0,1...σημερα 21/6 πουθενα περιοδος η μεση μου με εχει πεθανει και ποναω χαμηλα στην κοιλια....ρε κοριτσια τι μπορει να συμβαινει....??? σκεφτομαι σημερα να παω στο γιατρο να με δει ασχετως που μου εχει πει να περιμενω μεχρι αυτο το σκ...και μετα να κανω χοριακη...συγνωμη αν σας κουρασα...παλι καλα που ειστε και εσεις εδω και μοιραζομαστε τις αγωνιες μας!!!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...