Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

γιωτακι μου μπουσουλησατε καλε??????????θα τρελαθωωωωωωωωω.....φφφφφφφφφφφφφ...πως μεγαλωνουν ετσι ρε συ?

εμεις εδω και 1 μηνα γυρναμε μπρουμυτα μονες μας....αχχαχααχχααχα

περπαταμε καλεεεεεεεεεεεεεεεε!!! απο τα χερακια την πιανω κ τρεχει! α ξεχασα να σας πω, σημερα σηκωθηκε στο παρκο μονη της!

γυρναει το μπιζουδι?????????? τελεια!!!!!!!!!! αστα πως μεγαλωνουν! εχει γινει ολοκληρο παιδι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που εισαι ρανακι μου!!!!! ελπιζω τα προβληματα να λυνονται σιγα σιγα!

πωπω! πολυ μου ελλειψες!

δεν εχουν λυθει αλλα τι να κανω????δε μπορουσα αλλο πεσμενη!!!!

αχχχχχχχχχχχχ κι εμενα μου ελειψες γιωτακι μου...

εμεις ακομα το μαγαζι να το πουλησουμε.....:evil::(:mad:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ματινακι μου γλυκο δε πειραζει για τη δουλεια....θα βρεις αλλη ....ειμαι σιγουρη!!!!!απολαυσε τον μπεμπακο σου προς το παρον!!!!

εγω γυρναω στις 2 ιουλιου κι εχω πεσει πολυ.....:(

αλλα πιστευω στη φαση που ειμαι τωρα θα μου κανει καλο ψυχολογικα!!!!!

θα ανανεωθεις με την δουλεια! πιστεψε με! ξεφευγεις!

δεν εχουν λυθει αλλα τι να κανω????δε μπορουσα αλλο πεσμενη!!!!

αχχχχχχχχχχχχ κι εμενα μου ελειψες γιωτακι μου...

εμεις ακομα το μαγαζι να το πουλησουμε.....:evil::(:mad:

κ εμεις μια απο τα ιδια, δουλεια μηδεν, αν δεν αλλαξει η κατασταση μεχρι τελος χρονου, το κλεινουμε! αλλα οπως λες δεν μπορω αλλο πεσμενη, κανει κακο στα παιδια μας η κακη ψυχολογια!

περπαταμε καλεεεεεεεεεεεεεεεε!!! απο τα χερακια την πιανω κ τρεχει! α ξεχασα να σας πω, σημερα σηκωθηκε στο παρκο μονη της!

γυρναει το μπιζουδι?????????? τελεια!!!!!!!!!! αστα πως μεγαλωνουν! εχει γινει ολοκληρο παιδι!

χαχαχααχαχαχαχαχαχαχχαχααχχα.......τη φανταζομαι...εχουν τοσο γελιο....σφιγγονται για να τα καταφερουν και περνουν κατι γκριματσες!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχ...εχω πεθανει στο γελιο με τη δικια μου....προσπαθει να γυρισει μπρουμυτα,γυρναει και πιανεται το ενα χερακι της κατω απο τη κοιλια κια σφιγγεται για να το βγαλει και νευριαζει....αχχαχαχαχααχ....κανει κατι γκριματσες...:-P

Διαφημίσεις

χαχαχααχαχαχαχαχαχαχχαχααχχα.......τη φανταζομαι...εχουν τοσο γελιο....σφιγγονται για να τα καταφερουν και περνουν κατι γκριματσες!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχ...εχω πεθανει στο γελιο με τη δικια μου....προσπαθει να γυρισει μπρουμυτα,γυρναει και πιανεται το ενα χερακι της κατω απο τη κοιλια κια σφιγγεται για να το βγαλει και νευριαζει....αχχαχαχαχααχ....κανει κατι γκριματσες...:-P

απο πολυ μικρη αρχισε! μου φαινεται θα την κυνηγας νωρις νωρις! εμενα 4 μηνων μονο ανασκελα ηταν!!

εχει μια φατσα ικανοποιησης οταν τα καταφερνει, πολυ πλακα!

δεν ξερω αν διαβασες δεν εχουμε αλλεργια πια! εσυ τι εκανες με το γαλα, στο καλυπτουν τελικα?

απο πολυ μικρη αρχισε! μου φαινεται θα την κυνηγας νωρις νωρις! εμενα 4 μηνων μονο ανασκελα ηταν!!

εχει μια φατσα ικανοποιησης οταν τα καταφερνει, πολυ πλακα!

δεν ξερω αν διαβασες δεν εχουμε αλλεργια πια! εσυ τι εκανες με το γαλα, στο καλυπτουν τελικα?

αχ αληθεια?μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ρε συ....τελειο νεο...

το καλυπτουν ναι.....αλλα δενε χει παει ο αντρας μου να δει πως και τι.....και τον αφηνω...δε μπορω να τα κανω ολα εγω....ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.....

χαχαχαχαχαχχα....:P

αχ αληθεια?μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ρε συ....τελειο νεο...

το καλυπτουν ναι.....αλλα δενε χει παει ο αντρας μου να δει πως και τι.....και τον αφηνω...δε μπορω να τα κανω ολα εγω....ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.....

χαχαχαχαχαχχα....:P

σωστη σε βρησκω!!!!!!!!!!!!!!! οσο θυμαμαι κ εκεινη την υγρασια στο δωματιο!

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαααααααααααα!!!

Eδω ειμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!! Απλα αρχισα λιγο σιδερο γιατι σε λιγο δεν θα εχουμε ρουχα.....χαχαχα!! Και τωρα με την ζεστη ειναι ιδανικος συνδυασμος....ουυυυυφφφφ!!!!

Διαφημίσεις

σωστη σε βρησκω!!!!!!!!!!!!!!! οσο θυμαμαι κ εκεινη την υγρασια στο δωματιο!

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαααααααααααα!!!

ε μα ρε συυυυυυυυυυυ....θυμασαι?τι τραβηξα γκαστρωμενη γυναικα?

τσ τσ τσ τσ τσ τσ......

τωρα θελω να μου κατεβασει ενα επιπεδο το στρωμα στη κουνια ......καταλαβες ποιος θα το κανει ετσιιιιιιιιιιιιιιι??????:shock:

Eδω ειμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!! Απλα αρχισα λιγο σιδερο γιατι σε λιγο δεν θα εχουμε ρουχα.....χαχαχα!! Και τωρα με την ζεστη ειναι ιδανικος συνδυασμος....ουυυυυφφφφ!!!!

αινταααααααααααα.....καλε μ'αυτη τη ζεστη βρε μαρακι....?μη χειροτερα!!!!!

κανε κατι αλλο.....κατσε στην τηλ και αααααααααααααραξεεεεεεεεε....γιατι οταν θα ερθει ο σπορος δε θα μπορεις....χαχαχαχαχααχχαα

ωραια εμψυχωση εεε????:P

κοριτσια μολις γυρισα!

πεταχτηκα μεχρι την λαικη να παρω κανενα φρουτακι,πηρα και πεννες να κανω τη συνταγη που μας εδειξε χτες η ελενη!ουφ καθε μερα δεν ξερω τι να μαγειρευω...πολυ ζεστη ομως...ελιωσα!κατευθειαν μολις μπηκαμε στο σπιτι εκανα ενα ντουζακι την μικρη να δροσιστει γαλατακι και τωρα κανει νανι!εβαλα κια ενα πλυντηριο με τα ρουχακια της δεν την προλαβαινω απο φανελακια ολο ιδρωνει και γεμιζει σαλακια!!παω να κανω και το φαγητο τωρα που κοιματε!;)

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

ε μα ρε συυυυυυυυυυυ....θυμασαι?τι τραβηξα γκαστρωμενη γυναικα?

τσ τσ τσ τσ τσ τσ......

τωρα θελω να μου κατεβασει ενα επιπεδο το στρωμα στη κουνια ......καταλαβες ποιος θα το κανει ετσιιιιιιιιιιιιιιι??????:shock:

πως δεν θυμαμαι! οσο για το στρωμα ειναι δυσκολο? θυμαμαι τοτε με την υγρασια εγω ειχα πραγματα για το παταρι που καταλαβες ποιος τα ανεβασε??????????? γκαστρωμενη κ εγω!!!

εμεις τα εχουμε ξεχωρισει, τα μεσα του σπιτιου εγω τα εξω εκεινος. κ βαριες δουλεις τυπου να χαλασει κατι στο σπιτι παλι εκεινος. κατα τα αλλα δεν κουναει δακτυλο μες στο σπιτι, με ελλαχιστες εξεραισεις, να ριξει λιγο νερο στο μπαλκονι η να πλεινει κανα πιατο (ειμαστε 2,5 χρονια παντρεμενοι κ τα εχει πλυνει 5 φορες!) βεβαια δουλευει ολη μερα κ οταν λειπω για δουλεια κραταει την μπεμπα.

κοριτσακια μουουουουουουουουοουου....ποσο μου εχετε λειψει να ξερατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

τι ζεστη ειναι αυτη?????καλεεεεε....ποσα εχετε γραψει??????λιγα εχω διαβασει...

εμεις ειμαστε λιγο καλυτερα....το μπιζουδακι μου ειναι μια χαρα....με την παλινδρομηση λιγο καλυτερα με το φαρμακο....αντε να ξεκινησουμε στερεες να ησυχασουμε!!!!!σημερα εχουμε εμβολιακι.....

με εχετε συγκινησει πολυ για το ενδιαφερον σας....αληθεια σας λεω....φφφφφφφφφφφφφφφφφφ......

μαρια να σε καλωσορισω στη παρεουλα μας και σου ευχομαι ολοψυχα να εχεις ηδη σπορακι στη κοιλιτσα.....αν οχι κοντα ειναι...ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

γεια σου ρανακι!!!!!!ευχομαι να εισαι καλα!:P ποτε ξεκινατε στερεες εσεις??? γυρνας και στη δουλεια σε λιγες μερες...πως περναει ο καιρος:(

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...