Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

Ματινακι μου ευχαρηστω πολυ που ενημερωσες τα κοριτσια!ενω πληρωσαμε τον λογαριασμο ακομα δεν εχουμε ιντερνετ ..εχει καπιο προβλημα η εταιρεια~:rolleyes:

ειμαι πολυ ευτυχησμενη που ειδαμε χθες το αγγελουδακι μας!ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι πολυ ζωηρο..λεω ειστε σιγουρος γιατι μεχρι τωρα ησυχο φαινοτανε!:tongue::tongue:αλα πραγματικα δεν σταματουσε να κουνιεται..πρεπει να μοιαζει πολυ στον μικρουλη μου..η μυτη ιδια παντως κ γενικα ετσι οπως το βλεπαμε με τον αντρα μου αυτο σχολιασαμε οτι μοιαζει στον αδερφουλη του!

αχ κοριτσια ετσι οπως το βλεπα μεσα μου εκαανα τοσες σκεψεις..ανυπομονω τοσο πολυ να το παρω στην αγκαλια μου!δεν χορταινω να βλεπω το dvd~ολα καλα δοξα το θεο!

ολα καλα να πανε για ολες σας κοριτσακια μου!

κ γω τωρα που ερχομουνα στη μαμα σκεφτομουνα το τζινακι μας!λετε να εχει γεννησει!εχω μπερδευτει λιγο με τις μερες!

ισως τωρα να εχει τον πριγκιπα της αγκαλια!θεε μου τι ευτυχεια!

εσεις πως ειστε αγαπουλες μου/.?

Λενιω μου καλημερα!!!!!!!! Πολυ χαιρομαι που ειναι ολα καλα με το νινακι σου....ελα ρε συ καταλαβατε απο τον υπερηχο οτι μοιαζει στον αδερφακι του? Τι τελειο αυτο....να χαιρεσαι και τον αντρα σου ματακια μου δεν μπηκα χθες για να το δω και να σου ευχηθω!

Να ρωτησω κατι για να παρετε το dvd πληρωσατε παραπανω????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακι!

ολα καλα! εχτες τελειωσα τα καλοκαιρινα- χειμωνιατικα και επιτελους το σπιτι ειναι καθαρο και συμαζεμένο!

τα εξωτερικα μεινανε αλλα θα τα κανει ο καλος μου!

τι κανει το μπεμπακι σου?

εμεις παμε το σαββατο για β επιπεδου!!!! ανυπομονω!!!!!:-P

Καλημερα γιωτακι μου γλυκο!!!! Τι κανετε μανουλα-κορουλα?

Πω πω μην μου το θυμιζεις αυτο γιατι ολο λεω να τα αλλαξω και ολο το καθυτερω....βαριεμαι αφανταστα!

Εμεις καλα ειμαστε δινει το παρον το μικρουλι μου με το να φουσκωνει η κοιλια μου μονο γιατι ακομα δεν το εχω νιωσει! Σε 2 εβδομαδες σχεδον θα το δουμε και περιμενω πως και πως να περασουν οι μερες! Πρωτη φορα που θελω να τρεχουν οι μερες και να περασει το καλοκαιρι γρηγορα......

Με το καλο ο υπερηχος σας γιωτουλα μου!!!!!!!!!!

κορίτσια αυτο είναι! θα σας το στείλω και απο πίσω πως είναι.

Αναστασακι μου καλημερουδια!!!! Τι κανεις μανουλα? Το σπορακι μας καλα????? Πολλα χαδακια στην κοιλιτσα!!!!!!!!!

Πολυ ωραιο το νυφικο σου αγαπακι μου....αντε η ωρα η καλη κουκλιτσα μου!

Εγω το νυφικο το ηθελα παραδοσιακο νυφικο...ετσι το ειχα ονειρευτει αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το αρχαιοελληνικο στυλ δεν μου αρεσει! Απλα επειδη εγω ειμαι πολυ αδυνατη και στον γαμο αδυνατισα ακομα περισσοτερο αν φορουσα τετοιο στυλ νυφικου θα φαινομουν σαν παρανυφακι....χιχιχιχχιχι!!!!!!!!!

άντε ναι να περάσουν!!!!!!!!1 θέλω να κατεβω και για ψώνια και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημέρα ματινάκι!!!!!!!!!!!!!!!!

Απα πα....τωρα ειδα οτι μου ειπες καλημερα!

Οτι να 'ναι......

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..................

Λενιω μου καλημερα!!!!!!!! Πολυ χαιρομαι που ειναι ολα καλα με το νινακι σου....ελα ρε συ καταλαβατε απο τον υπερηχο οτι μοιαζει στον αδερφακι του? Τι τελειο αυτο....να χαιρεσαι και τον αντρα σου ματακια μου δεν μπηκα χθες για να το δω και να σου ευχηθω!

Να ρωτησω κατι για να παρετε το dvd πληρωσατε παραπανω????

ναι Ματινακι μου κ ο αντρας μου μετα που μηλησαμε αυτο λεγαμε..η μυτουλα ιδια κ γενικα ετσι οπως το βλεπαμε πολυ μας τον θυμηζε!εδειξα το dvd κ στην μανουλα μου ξετρελαθηκε!

οχι Ματινακι μου δνε πληρωνεις παραπανω..απλα εγω στον μικρο τελευταια στιγμη ειχ αμαθει πως θελει dvd κ το πηγα εγω..σε αυτο αν κ ειχα μαζι μου δεν το χρειαστηκαν αυτοι στο γραφουν κ στο δεινουν!τωρα δεν ξερω αν ειναι παντου ετσι:rolleyes:

ευχαρηστω πολυ για τις ευχες!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου επανερχομαι σε λιγακι....παω να βαλω κανενα πλυντηριο και να μαζεψω λιγο το σπιτακι....

Λενιω πριν ρωτησες κατι για φαγητο....εγω εχω απο χθες γεμιστα οποτε την γλιτωσα για σημερα!!!!!!!!!!!! Τελειο το δικο σου φαγακι...μιαμ μιαμ!!!!!

Φιλακια κοριτσακια μου θα τα πουμε σε λιγο!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα Ματινακι μου..τι κανεις?σου ειχα γραψει κ πριν κ δεν το εστειλε!!:rolleyes:πως εισαι?εγω ειμαι καλα..κ τα ζουζουνια μου!

τι καλο μαγειρευτε σημερα κοριτσια!εγω πατατουλες με φτερουγες κοτοπουλου στο φουρνο!;)επισης πολυ ζεστη σημερα!η μερα ξεκηνησε με πολυ ηλιο;)

καλημερα ελενακι! τι κανουν οι αντρες σου?

δεν μαγειρεψα εχτες! ειχα παστιτσιο και ετσι την σκαπουλαρα! μαγειρευω το απογευμα για την επομενη και πολλες φορες κανω φαγητο για 2 μερες για να μην εχω καθημερινο μαγειρεμα.

για αυριο λεω γεμιστα!

Κοριτσακια μου επανερχομαι σε λιγακι....παω να βαλω κανενα πλυντηριο και να μαζεψω λιγο το σπιτακι....

Λενιω πριν ρωτησες κατι για φαγητο....εγω εχω απο χθες γεμιστα οποτε την γλιτωσα για σημερα!!!!!!!!!!!! Τελειο το δικο σου φαγακι...μιαμ μιαμ!!!!!

καλες δουλειες!:-P

ναι Ματινακι μου κ ο αντρας μου μετα που μηλησαμε αυτο λεγαμε..η μυτουλα ιδια κ γενικα ετσι οπως το βλεπαμε πολυ μας τον θυμηζε!εδειξα το dvd κ στην μανουλα μου ξετρελαθηκε!

οχι Ματινακι μου δνε πληρωνεις παραπανω..απλα εγω στον μικρο τελευταια στιγμη ειχ αμαθει πως θελει dvd κ το πηγα εγω..σε αυτο αν κ ειχα μαζι μου δεν το χρειαστηκαν αυτοι στο γραφουν κ στο δεινουν!τωρα δεν ξερω αν ειναι παντου ετσι:rolleyes:

ευχαρηστω πολυ για τις ευχες!;);)

Α μαλιστα....τοτε οταν ειναι πρωτα ο Θεος να παμε κι εμεις για τον β'επιπεδου θα παρω πριν να ρωτησω αν εχουν αυτοι ή αν πρεπει να παρω εγω! Οταν πηγαμε για την αυχενικη ρωτησα αν γινεται να παρουμε dvd και μου ειπε η κοπελα εκει οτι ναι αλλα καλυτερα στον μεγαλο υπερηχο που ειναι πιο αναλυτικος και πιο μεγαλος σε διαρκεια....δεν μου ειπε κατι για να παρω εγω μαζι μου dvd....θα ρωτησω ομως για να ειμαι σιγουρη!

Διαφημίσεις

εγινε Ματινακι μου ~καλες δουλειτσες!;);)τα λεμε αργοτερα!φιλακιαααα:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα ελενακι! τι κανουν οι αντρες σου?

δεν μαγειρεψα εχτες! ειχα παστιτσιο και ετσι την σκαπουλαρα! μαγειρευω το απογευμα για την επομενη και πολλες φορες κανω φαγητο για 2 μερες για να μην εχω καθημερινο μαγειρεμα.

για αυριο λεω γεμιστα!

καλα ειναι τα ζουζουνια μου Γιωτακι μου!κ ο μικρος μου αρχησε τις κλωτσιες τωρα!κ δυνατες!αλα φυσικα αν εβαζε ο αντρα ςμου το χερι του θα εμενε ακινητο!για την ωρα παντως απολαμβανω τις κλωτσιτσες του!:D:D

γεμιστα ειχαμε φαει προχθες στη μαμα!δεν τρελενομαι..απλα μαρεσει η μυρωδια τους οταν ψηνονται μοσχοβολαει το σπιτι!;);)καλα κανεις παντως με το φαγητο για δυο μερες γιατι τωρα που δουλεευεις ειναι πολυ δυσκολο να γυρνας κ να εχεις καθημερινο μαγειρεμα!ειδικα τωρα με τις ζεστες πολυ δυσκολα!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιαααααααααα!τι κανετε κοριτσακια μουυυυυυ~

εχω ιντερνετ επιτελουςςςςςςς~:D:D

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ τι κανεις αγαπουλιτσα μου?ζαλαδες ε?αχ καρδουλα μου λιγη υπομονη..να πινεις φρεσκος χυμουλιδες ναι!

((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

Ποπακη μου καλημερουδια τι κανεις?εχεις πολυ δουλειτσα σημερα?

Αναστασακι μου πολυ ομορφο το νυφικουλι σου!απλο λιτο αλα εντυπωσιακο!λες θα φαινεται η κοιλιτσα σου?

Γιωτακι μου τι κανεις?

Νατασακι μουυυυυυ τι κανεις αγαπουλα μου?

Ιωαννακι τι κανεις?ναι ειναι εγκυουλα η ρανια μας!;)

Πεταλουδα κ γω ειχα νευριασει πολυ μαζι σου!εμεινα αφωνη με αυτα που μας ελεγες!μπραβο σου παντως που ειχες το θαρος να βγεις κ να μας μηλισεις κ να ζητησεις κ συγνωμη!αστα αφησουμε λοιπον ολα πισω..περασμενα ξεχασμενα!ευχομαι να εισαι εγκυουλα κ ολα να πανε καλα αυτη τη φορα!

ειδα στον υπνο μου χθες το Νενακι..οτι κ καλα μηλουσαμε στο τηλ κ μου ελεγε τα νεα της αλα συνχρονως την εβλεπα κιολας!ΝΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑ!ΣΕ ΠΕΘΥΜΗΣΑΑΑΑΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΜΥΝΗΜΑ!((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))

Καλημερα Ελενακι,γεια σου και σας ευχαριστω που με δεχτηκατε! Eleni Avgeri ειναι το facebook μου.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα γιωτακι μου γλυκο!!!! Τι κανετε μανουλα-κορουλα?

Πω πω μην μου το θυμιζεις αυτο γιατι ολο λεω να τα αλλαξω και ολο το καθυτερω....βαριεμαι αφανταστα!

Εμεις καλα ειμαστε δινει το παρον το μικρουλι μου με το να φουσκωνει η κοιλια μου μονο γιατι ακομα δεν το εχω νιωσει! Σε 2 εβδομαδες σχεδον θα το δουμε και περιμενω πως και πως να περασουν οι μερες! Πρωτη φορα που θελω να τρεχουν οι μερες και να περασει το καλοκαιρι γρηγορα......

Με το καλο ο υπερηχος σας γιωτουλα μου!!!!!!!!!!

ευχαριστώ ματινακι μου! δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου βγαζει ολα τα μηνυματα, αυτο τωρα το ειδα!!!:-(

καλα ειμαστε και εμεις! δεν ειναι τελειο που φουσκωνει η κοιλια? και εγω ειμαι πολυ αδυνατη και κανει μπαμ! και καμαρωνω!!!

χα χα χαχα γελασα πολυ με το παρανυφακι! και εγω νυφικο μπουμπουνιερα εβαλα γιατι λεω ποτε θα ξαναντυθω ετσι χωρις να με περασουν για τρελλη?

ηταν ολο σβαροφσκι το μπουστο και η φουστα τεραστια!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...