Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

εχει καποιο προβλημα η σελιδα σημερα η μονο σε μενα κανει νουμερα?συνεχεια με πεταει εξω ,και αργει μετα να ανοιξει...

Εμενα σερνεται....πιο αργα και απο χελωνα...χιχιχιχιχ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σου πω την αληθεια καθομαι 3 μηνες τωρα και εχω αρχισει να χτυπαω κοκκινα!!!!!! Δεν εχω μαθει ετσι και δεν πιστευω οτι θα αντεχα να μην δουλευω καθολου!! Τωρα...η δουλεια που βρηκα ειναι part-time αλλα τουλαχιστον δεν θα ειμαι μακρια απο τον χωρο γιατι τα πραγματα αλλαζουν πολυ γρηγορα και δεν θελω να μεινω πισω....3 φορες την εβδομαδα θα πηγαινω...και ετσι θα ξεφευγω και απο το σπιτι...πωπω τοσα χροναι ειχα μαθει στην προηγουμενη δουλεια και τωρα νιωθω σαν να πηγαινω για πρωτη φορα....!! χαχαχα!!!!

Μονο 3 μηνες ε? Παλι καλα...εγω καθομαι 2 χρονια και εχω τρελαθει! Τον πρωτο καιρο (κανα 6μηνο)δεν μου φανηκε πολυ γιατι ετοιμαζα τον γαμο μας και ειχα με κατι να ασχοληθω...οταν εγινε ο γαμος και μετα εκατσα ολη μερα στο σπιτι μου κακοφανηκε παρα πολυ....βεβαια 5 μηνες μετα τον γαμο εμεινα εγκυος και αναγκαστικα μετα δεν εψαξα για δουλεια...ποιος θα επαιρνε στην δουλεια του εγκυο γυναικα? Οταν γεννησα τον πρωτο καιρο δεν μπορουσα να δουλεψω αν και καποια στιγμη μου δοθηκε η ευκαιρια αλλα ηταν πολυ μωρο ο μπεμπης θηλαζα κιολας καθε 2 ωρες και δεν μπορουσα να φυγω και εκτος αυτου δεν ειχα και καποιον να μου τον κρατησει!!! Τωρα που θελω να δουλεψω δεν βρισκω με τιποτα εστω και part-time που με βολευει περισσοτερο με το παιδι! Μια χαρα που θα ξεφευγεις απο το σπιτι εστω και 3 φορες την εβδομαδα...κατι ειναι κι αυτο!

Μονο 3 μηνες ε? Παλι καλα...εγω καθομαι 2 χρονια και εχω τρελαθει! Τον πρωτο καιρο (κανα 6μηνο)δεν μου φανηκε πολυ γιατι ετοιμαζα τον γαμο μας και ειχα με κατι να ασχοληθω...οταν εγινε ο γαμος και μετα εκατσα ολη μερα στο σπιτι μου κακοφανηκε παρα πολυ....βεβαια 5 μηνες μετα τον γαμο εμεινα εγκυος και αναγκαστικα μετα δεν εψαξα για δουλεια...ποιος θα επαιρνε στην δουλεια του εγκυο γυναικα? Οταν γεννησα τον πρωτο καιρο δεν μπορουσα να δουλεψω αν και καποια στιγμη μου δοθηκε η ευκαιρια αλλα ηταν πολυ μωρο ο μπεμπης θηλαζα κιολας καθε 2 ωρες και δεν μπορουσα να φυγω και εκτος αυτου δεν ειχα και καποιον να μου τον κρατησει!!! Τωρα που θελω να δουλεψω δεν βρισκω με τιποτα εστω και part-time που με βολευει περισσοτερο με το παιδι! Μια χαρα που θα ξεφευγεις απο το σπιτι εστω και 3 φορες την εβδομαδα...κατι ειναι κι αυτο!

Να σου πω την αληθεια στην αρχη ελεγα να ψαξω αμεσως για δουλεια...βρηκα 2-3 με θελανε αλλα απο λεφτα κλαφτα!!!! ετσι με επεισε ο αντρουλης μου να κατσω σπιτι να ξεκουραστω και λιγο..δεδομενου οτι ειχα περασει πολυ δυσκολα οπως σας ειπα....ετσι ο πρωτος μηνας ηταν ευχαριστος...και αυτο γιατι ολο και καποια εξωτερικη δουλεια ειχα και παλι ετρεχα ολη μερα...τον τελευταιο μηνα ομως εχω αρχισει και φρικαρω...αφου με εχει καταλαβει και με παιρνει τηλ απο την δουλεια του και μου λεει ασε τις δουλειες δεν εγινε και τιποτα...δεν ερχεσαι απο το μαγαζι να πιουμε καφεδακι...ειναι και ο ταδε φιλος μας εδω και θελει να σε δει...αλλα τωρα πιστευω με την δουλειτσα θα ανανεωθουμε!!!

καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε εμεις ολα καλα!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ μπουσουλαει ο μπεμπακος??? πω πω παναγια μου τρελα σκετη !και γω το περιμενω αυτο πως και πως ,αφου καμια μερα την αφηνω μπρουμητα στο σαλονι κατω τις στρωνω κουβερτουλακαι ετσι οπως καθομαι στο Pc γυρναω το κεφαλι μου νομιζω θα την δω διπλα μου!:shock:φανταζομαι πραγματα η μανα....ειναι πολυ νωρις για μας αφου τωρα αρχισε να γυρναει την μεσουλα της!καλε τι ονειρα ειναι αυτα που βλεπεις ...λες να εχουμε κανενα νεο μελος?καμια φορα βγαινουν τα ονειρα,εγω τα πιστευω,μετα απο ενα γεγονος που μου συνεβει τρελαθηκα τελειως σου λεω!αλλα ειναι λιγο μακαβριο καλυτερα να μην στο αναφερω!

ΜΑΡΑΚΙ καλα αποτελεσματα σημερα με τη χοριακουλα!

κοριτσια εγω εχτες την κοιμησα κατα τις 12 και περασε ενας τυπος με τσιτα την μουσικη και μου την ξυπνησε :evil::evil:γκρινιαζε πολυ και δεν ειχα κουραγι να την ξαναβαλω στο στηθος και δοκιμασα ξανα την πιπιλα!και την πηρεεεεεε!! ωω ναι επιτελους και κοιμηθηκε κι ολας τσουκ τσουκου εκει πιπιλουσε. δεν πειραζει ε?αμα τις την δινω που και που να ηρεμει ειδικα αργα το βραδυ?κοντευουμε 6 μηνων δεν πιστευω να επειρεασει θηλασμο και γαλα τωρα ετσι δεν ειναι? τι λετε?

Καλημερα Βασουλα μου! Η μαγουλιτσα μας καλα???

Και μενα η σελιδα κολλαει πολυ απο χθες...τωρα να φανταστεις ειδα οτι εχεις γραψει...αφου κανει μια ωρα να ανεβει..πφφφ!!!!

Χαχαχαχα....οπου να ναι θα την δεις διπλα σου την μπεμπα...απο την μια στιγμη στην αλλη εκει που σερνονται σηκωνονται στα γονατα και μπουσουλανε...τρελα σου λεω τρελα! Αντε κοντευετε μωρε κι εσεις!

Σου βγαινουν τα ονειρα Βασουλα μου ε? Εγω δεν δινω βαση γιατι δεν βλεπω σχεδον ποτε...αλλα οταν δω μετα απο λιγο γινεται αυτο που εχω διαβασει στην εξηγηση του ονειρου!

Ασε με τα μηχανακια και τα αυτοκινητα...κι εμας πολλες φορες περνανε και κανουν θορυβο πολυ και πεταγεται ο μπεμπης στον υπνο του...παλι καλα που ειναι ευκολος στον υπνο και ξανακοιμαται αμεσως!

Να σου πω την αληθεια στην αρχη ελεγα να ψαξω αμεσως για δουλεια...βρηκα 2-3 με θελανε αλλα απο λεφτα κλαφτα!!!! ετσι με επεισε ο αντρουλης μου να κατσω σπιτι να ξεκουραστω και λιγο..δεδομενου οτι ειχα περασει πολυ δυσκολα οπως σας ειπα....ετσι ο πρωτος μηνας ηταν ευχαριστος...και αυτο γιατι ολο και καποια εξωτερικη δουλεια ειχα και παλι ετρεχα ολη μερα...τον τελευταιο μηνα ομως εχω αρχισει και φρικαρω...αφου με εχει καταλαβει και με παιρνει τηλ απο την δουλεια του και μου λεει ασε τις δουλειες δεν εγινε και τιποτα...δεν ερχεσαι απο το μαγαζι να πιουμε καφεδακι...ειναι και ο ταδε φιλος μας εδω και θελει να σε δει...αλλα τωρα πιστευω με την δουλειτσα θα ανανεωθουμε!!!

Εγω να πω την αληθεια εκανα βλακεια που δεν εψαξα αμεσως για δουλεια...βεβαια μου ειχε πει ο πρωην διευθυντης μου οτι ειχε πληροφοριες οτι θα βγαλει προγραμματα ο οαεδ και μηπως ξαναπαω με προγραμμα και περιμενα.Και πριν με προγραμμα ειχα παει...αδικα περιμενα ομως...εχασα καιρο και μετα ειχα και τις ετοιμασιες του γαμου και δεν το κυνηγησα...πολυ κακως! Επρεπε να βρω πριν τον γαμο δουλεια γιατι μετα δυσκολο να παρουν παντρεμενη που υποτιθεται θα ξεκινησει να κανει και παιδια...τωρα να δεις με παιδι ειναι που δεν παιρνουν!

Παντως εγω ειχα γινει πολυ χαλια ψυχολογικα....με το παραμικρο εκλαιγα και δεν ειχα ορεξη για τιποτα...θεωρω οτι ημουν στα προθυρα καταθλιψης εαν δε την ειχα παθει ηδη και απλα δεν το ειχα καταλαβει...

Τωρα ναι με την δουλεια αλλος ανθρωπος θα γινεις...μια χαρα, καλη αρχη Μαρακι!

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια μια και λεμε για ονειρα....εχτες ειδα ενα περιεργο ονειρο....Ειδα οτι ημουν σε ενα σπιτι αγνωστο σε μενα...και καλα οτι ηταν της γιαγιας μου( η οποια ζει..) και ξαφνικα μπαινουν μεσα 5-8 ατομα..ναρκομανεις..με σκοπο την ληστεια..χωρις ομως να παρουν κατι...σε καποια στιγμη ειδα και τον ξαδελφο μου καπου στο χωρο....και ξαφνικα προσπαθωντας να τους αποτρεψω..αρχισαν να με χτυπανε και εγω να φωναζω τον ξαδελφο μου και την γιαγια μου να με βοηθησουν αλλα αυτοι δεν με ακουγαν..και στο τελος με ειδα στο πατωμα γεματη αιματα...ξερει καμια τι μπορει να σημαινει...??? Ηταν πολυ ζωντανο..και ξυπνησα πολυ φοβισμενη....

Ρε κοριτσια μια και λεμε για ονειρα....εχτες ειδα ενα περιεργο ονειρο....Ειδα οτι ημουν σε ενα σπιτι αγνωστο σε μενα...και καλα οτι ηταν της γιαγιας μου( η οποια ζει..) και ξαφνικα μπαινουν μεσα 5-8 ατομα..ναρκομανεις..με σκοπο την ληστεια..χωρις ομως να παρουν κατι...σε καποια στιγμη ειδα και τον ξαδελφο μου καπου στο χωρο....και ξαφνικα προσπαθωντας να τους αποτρεψω..αρχισαν να με χτυπανε και εγω να φωναζω τον ξαδελφο μου και την γιαγια μου να με βοηθησουν αλλα αυτοι δεν με ακουγαν..και στο τελος με ειδα στο πατωμα γεματη αιματα...ξερει καμια τι μπορει να σημαινει...??? Ηταν πολυ ζωντανο..και ξυπνησα πολυ φοβισμενη....

Σου στελνω μερικες εξηγησεις απο κει που κοιταω εγω οταν βλεπω ονειρα

Ληστεια

Αν ονειρευτείς ότι σε ληστεύουν, περίμενε ανέλπιστα χρήματα. Αν δεις να σκοτώνεις ληστή, κάτι κακό θα σου συμβεί.

Αιμα

Το αίμα συμβολίζει τη ζωτικότητα αλλά σχετίζεται, επίσης, με τον φόβο και την οργή. Η μεγάλη απώλεια αίματος υποδηλώνει απώλεια δυνάμεων.

Αν ονειρευτείς ακατάσχετη αιμορραγία, περίμενε να ξεσπάσει το μίσος και η κακία από ένα φίλο σου. Αν το αίμα είναι μαύρο και ακάθαρτο, περίμενε συμφορές και πίκρες. Ρούχα λεκιασμένα με αίμα στο όνειρο, είναι ένδειξη ότι εχθροί επιδιώκουν να ματαιώσουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία που ανοίγεται μπροστά σας. Όποιος ονειρευτεί αίμα, θα πρέπει να φυλάγεται από παράξενες φιλίες. Αν δείτε αίμα να τρέχει από πληγή, θα πρέπει να περιμένετε σωματικούς πόνους και στενοχώρια. Επίσης, προμηνύονται κακές επιχειρήσεις από ατυχείς διαπραγματεύσεις και συμπράξεις. Αίμα στα χέρια σας, σημαίνει άμεση κακοτυχία, αν δεν προσέξετε τον εαυτό σας και τις υποθέσεις σας. Αν δείτε αίμα κόκκινο, σημαίνει κάτι το γρήγορο, είτε είδηση, είτε καλό. Αν το αίμα τρέχει κόκκινο και στην υγεία σας είσαστε καλά, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχίες μεγάλες και γρήγορη χαρμόσυνη είδηση σας περιμένει. Αν το αίμα που θα δείτε είναι πολύ κόκκινο και προέρχεται από άλλους, θα έχετε πολλές και σημαντικές επιτυχίες. θα γίνονται πιο σημαντικές όσο πιο πολύ είναι το αίμα. Αν πάλι τρέξει επάνω σας αίμα, θα πάρετε μεγάλη χαρά, πλούτη, και ευτυχία και εκπλήρωση των αισθηματικών σας επιθυμιών. Αν όμως η υγεία σας δεν είναι καλή και δείτε αίμα, τότε η υγεία σας θα χειροτερέψει. Αν δείτε αίμα μαύρο και βρώμικο ή αν το φτύνετε, σημαίνει αρρώστια. Αν δείτε να ουρείτε αίμα, τότε σημαίνει ότι απαλλάσσεστε από κάτι το ανεπιθύμητο. Αν δείτε ότι χάνετε αίμα τότε θα εκπληρωθούν οι αισθηματικές σας επιθυμίες. Αν δείτε ότι βγαίνει αίμα από το στόμα σας, σας περιμένει μεγάλη αρρώστια. Αν δείτε ότι δίνετε αίμα σε κάποιον άλλο, σας περιμένει σύντομη ευτυχία. Αν το αίμα που θα δείτε είναι κάποιου ζώου που το σφάζουν και σας λερώσει και είσαστε άρρωστος, θα γίνετε γρήγορα καλά, αν είσαστε υγιής θα γίνετε πολύ δυνατός. Όταν κοπέλα δει αίμα από την περίοδο της, να περιμένει γάμο γρήγορα, αν είναι παντρεμένη την περιμένει μεγάλη χαρά. Τέλος, μερικοί πιστεύουν πως αν δουν αίμα στον ύπνο τους, το όνειρο χάνεται.

Συγγενεις

Όνειρο με διφορούμενη ερμηνεία. Άλλες φορές σημαίνουν χαρά και αγάπη. Άλλες φορές φιλονικίες και σύγκρουση συμφερόντων.

Σπιτι

Αν το σπίτι που θα ονειρευτείς είναι σε καλή κατάσταση, σημαίνει γέννηση. Ένα μικρό σπιτάκι σημαίνει φτώχεια και στενοχώρια. Το κλειστό σπίτι χάσιμο καλών φίλων. Ένα κατεστραμμένο σπίτι, συμβολίζει τη δυστυχία και τη συμφορά. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι επισκέπτεστε το παλιό σας σπίτι, σημαίνει πως θα ευχαριστηθείτε από καλές ειδήσεις.

Αν ονειρευτείτε το παλιό σας σπίτι σε άσχημη κατάσταση, σημαίνει πως θα μάθετε για την αρρώστια ή το θάνατο κάποιου συγγενή. Για τη γυναίκα που θα δει αυτό το όνειρο, προβλέπεται λύπη λόγω του θανάτου ενός καλού φίλου.

Αν δείτε πως πήγατε σπίτι και τα βρήκατε όλα χαρούμενα και ήρεμα, σημαίνει αρμονία στην οικογενειακή σας ζωή και επιτυχίες στη δουλειά.

Αν δείτε πως χτίζατε σπίτι, σημαίνει πως θα κάνετε σοφές αλλαγές στα παρόντα ενδιαφέροντα σας.

Αν δείτε πως είχατε ένα κομψό σπίτι, σημαίνει πως σύντομα θα αφήσετε το σπίτι σας για ένα καλύτερο, και η τύχη θα είναι ευνοϊκή για σας.

Παλιά και χαλασμένα σπίτια, σημαίνουν αποτυχίες στη δουλειά ή σε κάθε προσπάθεια, και υγεία που δεν πάει καλά.

Δεν ξερω αν σε καλυψα αλλα απο τα λιγα που διαβασα δεν φαινεται για κακο ονειρο...μακαρι να ειναι καλες ειδησεις και γεννηση οπως λεει σε ενα απ αυτα που σου εστειλα!

Η σελιδα ειναι αυτη

http://www.oneirokriths-oneira.gr/

Σου στελνω μερικες εξηγησεις απο κει που κοιταω εγω οταν βλεπω ονειρα

Ληστεια

Αν ονειρευτείς ότι σε ληστεύουν, περίμενε ανέλπιστα χρήματα. Αν δεις να σκοτώνεις ληστή, κάτι κακό θα σου συμβεί.

Αιμα

Το αίμα συμβολίζει τη ζωτικότητα αλλά σχετίζεται, επίσης, με τον φόβο και την οργή. Η μεγάλη απώλεια αίματος υποδηλώνει απώλεια δυνάμεων.

Αν ονειρευτείς ακατάσχετη αιμορραγία, περίμενε να ξεσπάσει το μίσος και η κακία από ένα φίλο σου. Αν το αίμα είναι μαύρο και ακάθαρτο, περίμενε συμφορές και πίκρες. Ρούχα λεκιασμένα με αίμα στο όνειρο, είναι ένδειξη ότι εχθροί επιδιώκουν να ματαιώσουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία που ανοίγεται μπροστά σας. Όποιος ονειρευτεί αίμα, θα πρέπει να φυλάγεται από παράξενες φιλίες. Αν δείτε αίμα να τρέχει από πληγή, θα πρέπει να περιμένετε σωματικούς πόνους και στενοχώρια. Επίσης, προμηνύονται κακές επιχειρήσεις από ατυχείς διαπραγματεύσεις και συμπράξεις. Αίμα στα χέρια σας, σημαίνει άμεση κακοτυχία, αν δεν προσέξετε τον εαυτό σας και τις υποθέσεις σας. Αν δείτε αίμα κόκκινο, σημαίνει κάτι το γρήγορο, είτε είδηση, είτε καλό. Αν το αίμα τρέχει κόκκινο και στην υγεία σας είσαστε καλά, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχίες μεγάλες και γρήγορη χαρμόσυνη είδηση σας περιμένει. Αν το αίμα που θα δείτε είναι πολύ κόκκινο και προέρχεται από άλλους, θα έχετε πολλές και σημαντικές επιτυχίες. θα γίνονται πιο σημαντικές όσο πιο πολύ είναι το αίμα. Αν πάλι τρέξει επάνω σας αίμα, θα πάρετε μεγάλη χαρά, πλούτη, και ευτυχία και εκπλήρωση των αισθηματικών σας επιθυμιών. Αν όμως η υγεία σας δεν είναι καλή και δείτε αίμα, τότε η υγεία σας θα χειροτερέψει. Αν δείτε αίμα μαύρο και βρώμικο ή αν το φτύνετε, σημαίνει αρρώστια. Αν δείτε να ουρείτε αίμα, τότε σημαίνει ότι απαλλάσσεστε από κάτι το ανεπιθύμητο. Αν δείτε ότι χάνετε αίμα τότε θα εκπληρωθούν οι αισθηματικές σας επιθυμίες. Αν δείτε ότι βγαίνει αίμα από το στόμα σας, σας περιμένει μεγάλη αρρώστια. Αν δείτε ότι δίνετε αίμα σε κάποιον άλλο, σας περιμένει σύντομη ευτυχία. Αν το αίμα που θα δείτε είναι κάποιου ζώου που το σφάζουν και σας λερώσει και είσαστε άρρωστος, θα γίνετε γρήγορα καλά, αν είσαστε υγιής θα γίνετε πολύ δυνατός. Όταν κοπέλα δει αίμα από την περίοδο της, να περιμένει γάμο γρήγορα, αν είναι παντρεμένη την περιμένει μεγάλη χαρά. Τέλος, μερικοί πιστεύουν πως αν δουν αίμα στον ύπνο τους, το όνειρο χάνεται.

Συγγενεις

Όνειρο με διφορούμενη ερμηνεία. Άλλες φορές σημαίνουν χαρά και αγάπη. Άλλες φορές φιλονικίες και σύγκρουση συμφερόντων.

Σπιτι

Αν το σπίτι που θα ονειρευτείς είναι σε καλή κατάσταση, σημαίνει γέννηση. Ένα μικρό σπιτάκι σημαίνει φτώχεια και στενοχώρια. Το κλειστό σπίτι χάσιμο καλών φίλων. Ένα κατεστραμμένο σπίτι, συμβολίζει τη δυστυχία και τη συμφορά. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι επισκέπτεστε το παλιό σας σπίτι, σημαίνει πως θα ευχαριστηθείτε από καλές ειδήσεις.

Αν ονειρευτείτε το παλιό σας σπίτι σε άσχημη κατάσταση, σημαίνει πως θα μάθετε για την αρρώστια ή το θάνατο κάποιου συγγενή. Για τη γυναίκα που θα δει αυτό το όνειρο, προβλέπεται λύπη λόγω του θανάτου ενός καλού φίλου.

Αν δείτε πως πήγατε σπίτι και τα βρήκατε όλα χαρούμενα και ήρεμα, σημαίνει αρμονία στην οικογενειακή σας ζωή και επιτυχίες στη δουλειά.

Αν δείτε πως χτίζατε σπίτι, σημαίνει πως θα κάνετε σοφές αλλαγές στα παρόντα ενδιαφέροντα σας.

Αν δείτε πως είχατε ένα κομψό σπίτι, σημαίνει πως σύντομα θα αφήσετε το σπίτι σας για ένα καλύτερο, και η τύχη θα είναι ευνοϊκή για σας.

Παλιά και χαλασμένα σπίτια, σημαίνουν αποτυχίες στη δουλειά ή σε κάθε προσπάθεια, και υγεία που δεν πάει καλά.

Μπερδεμα ειναι....ας σταθω στο καλο που διαβασα....οτι το αιμα το ειχα πανω μου και ηταν κοκκινο αλλα δεν ειχα πληγες...χιχιχιιχιχ!! οτι μας συμφερει.....κατα τα αλλα...καλο και ευλογημενο να ειναι!!

Δεν ξερω αν σε καλυψα αλλα απο τα λιγα που διαβασα δεν φαινεται για κακο ονειρο...μακαρι να ειναι καλες ειδησεις και γεννηση οπως λεει σε ενα απ αυτα που σου εστειλα!

Η σελιδα ειναι αυτη

http://www.oneirokriths-oneira.gr/

Α...ναι!!! Τωρα το διαβασα αυτο...λες????χαχαχα..τωρα που βλεπω το σπιτι μου...και το θυμαμαι λιγο πιο καθαρα...στο σπιτι μου ημουνα...αλλα με μικρες παραλλαγες...ηταν λιγο πιο παλιο ..αλλα σε καλη κατασταση....χαχαχαχαχαχα!!!!

Διαφημίσεις

Μπερδεμα ειναι....ας σταθω στο καλο που διαβασα....οτι το αιμα το ειχα πανω μου και ηταν κοκκινο αλλα δεν ειχα πληγες...χιχιχιιχιχ!! οτι μας συμφερει.....κατα τα αλλα...καλο και ευλογημενο να ειναι!!

Αυτο που ξερω και κανω κιολας ειναι οταν βλεπω ενα ονειρο οτι και να ειναι αυτο μολις ξυπνησω κανω τον σταυρο μου και λεω:Καλο και ευλογημενο και στην Παναγια δοσμενο. Βεβαια αυτο μου εχουν πει να το λεω οταν κατα την γνωμη μου το ονειρο δεν ειναι καλο! Αλλα εγω το λεω σε ολα!

Παντως σε αυτον τον ονειροκριτη κοιταω παντα και οτι μου εχει βγει απ'αυτον ειναι!

Α...ναι!!! Τωρα το διαβασα αυτο...λες????χαχαχα..τωρα που βλεπω το σπιτι μου...και το θυμαμαι λιγο πιο καθαρα...στο σπιτι μου ημουνα...αλλα με μικρες παραλλαγες...ηταν λιγο πιο παλιο ..αλλα σε καλη κατασταση....χαχαχαχαχαχα!!!!

αχαχαχαχα.....μακαρι να ειναι αυτο!

Βασουλα ουουουουου....?Που χαθηκες? Κολλησε το συμπαν????

Λενιω που εισαι καλε σημερις???? Ακομα φορτιζει η μπαταρια? Μπες να μας πεις κανενα ξεκαρδιστικο να μας ανεβασεις ντε!

Ιωαννακι που εισαι κι εσυ καλε? Εξαφανιζολ σημερα????

Αναστασακι μουυυυυυυ?????? Που εισαι οεο?

Που πηγατε ολες σημερα ηθελα να ξερα!!!!!!!!!!!!!!

Πολυ ζεστηηηηηηηηηηη κανειιιιιιιιι!!!!!!!!!!

Λουτσα εχω γινει...πριν λιγο κοιμησα τον μπεμπη και μολις πηγα να τον ακουμπησω στην κουνια κατι μου μυρισε...κοιταξα σιγα σιγα μεσα στην πανα και ειδα οτι εκανε κακα ενω ειχε κανει πριν μια ωρα...πω πω μεχρι να ξυπνησει μπορει να συγκαει....κανει και ζεστη και ιδρωνει και θα γινει ο κωλαρακος του σαν της μαϊμους!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...