Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν εχεις καθολου αδικο...ετσι μας καταντησαν να μην μπορουμε ουτε ονειρα να κανουμε για οικογενεια που ειναι το πιο σημαντικο στην ζωη του ανθρωπου!

Εχουμε φοβερη δυναμη μεσα μας δεν το συζητω....απλα η ανασφαλεια με ολα αυτα συνηθως μας αποδυναμωνει....ουφφφφφ υγεια να εχουμε και ολα τα αλλα πιστευω θα βρουμε την δυναμη να τα καταφερουμε!!!!

Παντως πολυ θετικο που βρηκες δουλεια....δυσκολες εποχες!

Να σου πω την αληθεια καθομαι 3 μηνες τωρα και εχω αρχισει να χτυπαω κοκκινα!!!!!! Δεν εχω μαθει ετσι και δεν πιστευω οτι θα αντεχα να μην δουλευω καθολου!! Τωρα...η δουλεια που βρηκα ειναι part-time αλλα τουλαχιστον δεν θα ειμαι μακρια απο τον χωρο γιατι τα πραγματα αλλαζουν πολυ γρηγορα και δεν θελω να μεινω πισω....3 φορες την εβδομαδα θα πηγαινω...και ετσι θα ξεφευγω και απο το σπιτι...πωπω τοσα χροναι ειχα μαθει στην προηγουμενη δουλεια και τωρα νιωθω σαν να πηγαινω για πρωτη φορα....!! χαχαχα!!!!

εγω δεν εχω τικερακι για την ηλικια της μικρης, εχω μια μπουμπου 9 μηνων κ μενω αθηνα! καλο ξεκινημα στην νεα σου δουλεια!

Να σου ζησει κουκλα μου!! Να την δεις οπως επιθυμει εκεινη!!!

ρε κοριτσια ασχετο αλλα εχτες η μικρη αρνιοταν να πιει το γαλα της το βραδυ κ αντι αυτου εφαγε 1/2 γιαουρτι. ασε που ολο το βραδυ ειχα εννοια μηπως της πεσει βαρη. λετε να ερχισουμε κανα βιολι να μου κοψει βραδυνο γαλα ????????????

Να σου ζησει κουκλα μου!! Να την δεις οπως επιθυμει εκεινη!!!

thanks!!! κ στα δικα σου! φανταζεσαι να ξεκινησεις δουλεια κ μετα να τους πεις: ουπς! ξερετε ειμαι εγκυος!!! καγκελο θα μεινουν!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε εμεις ολα καλα!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ μπουσουλαει ο μπεμπακος??? πω πω παναγια μου τρελα σκετη !και γω το περιμενω αυτο πως και πως ,αφου καμια μερα την αφηνω μπρουμητα στο σαλονι κατω τις στρωνω κουβερτουλακαι ετσι οπως καθομαι στο Pc γυρναω το κεφαλι μου νομιζω θα την δω διπλα μου!:shock:φανταζομαι πραγματα η μανα....ειναι πολυ νωρις για μας αφου τωρα αρχισε να γυρναει την μεσουλα της!καλε τι ονειρα ειναι αυτα που βλεπεις ...λες να εχουμε κανενα νεο μελος?καμια φορα βγαινουν τα ονειρα,εγω τα πιστευω,μετα απο ενα γεγονος που μου συνεβει τρελαθηκα τελειως σου λεω!αλλα ειναι λιγο μακαβριο καλυτερα να μην στο αναφερω!

ΜΑΡΑΚΙ καλα αποτελεσματα σημερα με τη χοριακουλα!

κοριτσια εγω εχτες την κοιμησα κατα τις 12 και περασε ενας τυπος με τσιτα την μουσικη και μου την ξυπνησε :evil::evil:γκρινιαζε πολυ και δεν ειχα κουραγι να την ξαναβαλω στο στηθος και δοκιμασα ξανα την πιπιλα!και την πηρεεεεεε!! ωω ναι επιτελους και κοιμηθηκε κι ολας τσουκ τσουκου εκει πιπιλουσε. δεν πειραζει ε?αμα τις την δινω που και που να ηρεμει ειδικα αργα το βραδυ?κοντευουμε 6 μηνων δεν πιστευω να επειρεασει θηλασμο και γαλα τωρα ετσι δεν ειναι? τι λετε?

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

καλημερα κοριτσακια!

καλα ελιωσα εχτες με αυτα που γραφατε, σας διαβασα εχτες αργα αλλα που κουραγιο να γραψω!

ματινακι εμενα μου βγαινουν τα ονειρα μου, εχω δει παρα πολλα που βγαινουν , αλλα εχω δει κ γεγονοτα που θα συμβουν, δηλ την γνωριμια μου με τον αντρα μου, την προταση γαμου κ το οτι θα κανω κοριτσακι.

παντως αυτο με τα δοντια αν δεν εχεις επιρρεαστει με τον μικρο σου (γιατι εχτες το βραδυ ειδα οτι περπαταγε η μικρη! ασχετο) ειναι παρα πολυ καλο, και μπορει να εχει σχεση με την επεμβαση της ρενας, οτι ολα θα πανε καλα, επειδη την ειδες εχτες. γενικα τα δοντια οταν βγαινουν σημαινουν καινουργια ζωη (γιαυτο λεει κ ο ονειροκρητης για εγκυμποσυνη) μπορει να ειναι η νεα υγειης ζωη της ρενας!

μαρακι καλως ηρθες! σου ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη γρηγορα!

Γιωτουλα μου καλημερα!

Πολυ γελιο χθες δεν το συζητω...ακομα γελαω και περιμενουμε και αλλα απο την Λενιω να γραψει το υποσχεθηκε χθες...θα κατουρηθουμε παλι!

Οσο για το ονειρο δεν εχω ξαναδει ποτε μου να φυτρωνουν δοντια,αλλα γενικοτερα δεν βλεπω ονειρα σχεδον ποτε, οποτε βλεπω ομως μου βγαινουν κατα ενα περιεργο τροπο!Και η αληθεια ειναι οτι ο μπεμπης δεν εχει βγαλει ακομα δοντια αλλα δεν με απασχολησε ποτε! Ολα θελουν τον χρονο τους και αφου μας ειπε η παιδιατρος οτι τα αγορια βγαζουν απο τον 6ο εως και τον 8ο εχουμε ακομα εναν μηνα μπροστα!

Παντως αν το ονειρο ειναι για την Ρενα μακαρι δεν το συζητω! Οχι οτι αν ειναι εγκυμοσυνη με χαλαει αλλα η Ρενα αυτη την στιγμη εχει μεγαλη αναγκη να ζησει....εγω παιδι μπορω να κανω αργοτερα πρωτα ο Θεος...την Ρενα δεν την παιρνει το αργοτερα....Μακαρι 1000 φορες μακαρι!

Η μπουμπουδενια μας τι κανει? Εισαστε ετοιμη για περπατοπιτα????

ρε κοριτσια ασχετο αλλα εχτες η μικρη αρνιοταν να πιει το γαλα της το βραδυ κ αντι αυτου εφαγε 1/2 γιαουρτι. ασε που ολο το βραδυ ειχα εννοια μηπως της πεσει βαρη. λετε να ερχισουμε κανα βιολι να μου κοψει βραδυνο γαλα ????????????

καλημερα γιωτακι! γιατι ετσι η μικρουλα δεν ηθελε το γαλατακι της?δεν ξερω τι μπορει να φταιει...μηπως ετυχε?για δες και σημερα τι θα σου κανει!

thanks!!! κ στα δικα σου! φανταζεσαι να ξεκινησεις δουλεια κ μετα να τους πεις: ουπς! ξερετε ειμαι εγκυος!!! καγκελο θα μεινουν!

Ασε γιατι αυτος ειναι ο μεγαλος φοβος μου!! Το καλο με με την συγκεκριμενη δουλεια ειναι οτι ξεκιναμε δοκιμαστικα για το καλοκαιρι...Δεν ειμαι απο τις γυναικες που λεω ασ παω να υπογραψω και μετα ας μεινω...δεν μου αρεσει γιατι ξερω οτι μετα θα τους δημιουργησω προβλημα...και δεν θελω να σκεφτονται οτι το εκανα επιτιδες...ετσι τωρα μακαρι να ερθει σπορακι μεχρι το Σεπτεμβριο και θα ειμαι απολυτα ειλικρινης μαζι τους και αν θελουν ας με κρατησουν γιατι πιστευω οτι με μια εγκυμοσυνη ( εφοσον κυλαει ομαλα) μπορεις να δουλευεις ανετα!

καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε εμεις ολα καλα!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ μπουσουλαει ο μπεμπακος??? πω πω παναγια μου τρελα σκετη !και γω το περιμενω αυτο πως και πως ,αφου καμια μερα την αφηνω μπρουμητα στο σαλονι κατω τις στρωνω κουβερτουλακαι ετσι οπως καθομαι στο Pc γυρναω το κεφαλι μου νομιζω θα την δω διπλα μου!:shock:φανταζομαι πραγματα η μανα....ειναι πολυ νωρις για μας αφου τωρα αρχισε να γυρναει την μεσουλα της!καλε τι ονειρα ειναι αυτα που βλεπεις ...λες να εχουμε κανενα νεο μελος?καμια φορα βγαινουν τα ονειρα,εγω τα πιστευω,μετα απο ενα γεγονος που μου συνεβει τρελαθηκα τελειως σου λεω!αλλα ειναι λιγο μακαβριο καλυτερα να μην στο αναφερω!

ΜΑΡΑΚΙ καλα αποτελεσματα σημερα με τη χοριακουλα!

κοριτσια εγω εχτες την κοιμησα κατα τις 12 και περασε ενας τυπος με τσιτα την μουσικη και μου την ξυπνησε :evil::evil:γκρινιαζε πολυ και δεν ειχα κουραγι να την ξαναβαλω στο στηθος και δοκιμασα ξανα την πιπιλα!και την πηρεεεεεε!! ωω ναι επιτελους και κοιμηθηκε κι ολας τσουκ τσουκου εκει πιπιλουσε. δεν πειραζει ε?αμα τις την δινω που και που να ηρεμει ειδικα αργα το βραδυ?κοντευουμε 6 μηνων δεν πιστευω να επειρεασει θηλασμο και γαλα τωρα ετσι δεν ειναι? τι λετε?

καλημερα βασουλα!τι κανετε? ε δεν νομιζω 6 μηνων να επιρρεαστει ο θηλασμος με την πιπιλα! εμενα την πηρε απο μικρη αλλα μονο στον υπνο την θελει!

Διαφημίσεις

καλημερα γιωτακι! γιατι ετσι η μικρουλα δεν ηθελε το γαλατακι της?δεν ξερω τι μπορει να φταιει...μηπως ετυχε?για δες και σημερα τι θα σου κανει!

Και εγω αυτο πιστευω οτι ετυχε...επειδη το εκανε μια φορα δεν σημαινει οτι θα το κανει παντα...θα το δεις στη πορεια...

Ασε γιατι αυτος ειναι ο μεγαλος φοβος μου!! Το καλο με με την συγκεκριμενη δουλεια ειναι οτι ξεκιναμε δοκιμαστικα για το καλοκαιρι...Δεν ειμαι απο τις γυναικες που λεω ασ παω να υπογραψω και μετα ας μεινω...δεν μου αρεσει γιατι ξερω οτι μετα θα τους δημιουργησω προβλημα...και δεν θελω να σκεφτονται οτι το εκανα επιτιδες...ετσι τωρα μακαρι να ερθει σπορακι μεχρι το Σεπτεμβριο και θα ειμαι απολυτα ειλικρινης μαζι τους και αν θελουν ας με κρατησουν γιατι πιστευω οτι με μια εγκυμοσυνη ( εφοσον κυλαει ομαλα) μπορεις να δουλευεις ανετα!

ναι ρε εγω δουλευα μεχρι δευτερα 12 σεπτεμβρη κ τεταρτη 14 σεπτεμβρη γεννησα!

καλημερα βασουλα!τι κανετε? ε δεν νομιζω 6 μηνων να επιρρεαστει ο θηλασμος με την πιπιλα! εμενα την πηρε απο μικρη αλλα μονο στον υπνο την θελει!

καλα ειμαστε γιωτακι! λες ε? εν ναι μωρε ειναι μεγαλη πλεον θα τις την δινω λιγο το βραδυ αμα μου κανει νουμερα...πως και πως την περιμενα αυτη τη στιγμη αλλα δες που με προβληματισε κι ολας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...