Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρες τι κανετε????

Χθες δυστυχως δεν μπορουσα να μπω...κατι εχει παθει το σημα και κολλαει απιστευτα...οποτε βγηκα και χωρις να σας χαιρετησω!

Εμεις χθες το απογευματακι πηγαμε στην Ρενα...ειχα να την δω απο τοτε που ειχε ερθει να δει τον μπεμπη οταν ηταν 3 μηνων περιπου! Παλευει εκει με το θεμα της μεταμοσχευσης, τρεχει για εξετασεις παραεξετασεις και χαρτουρες...τελικα το χειρουργειο θα γινει στην Θεσσαλονικη και μου ειπε οτι εκει οι γιατροι ειναι πανω απ'ολα ανθρωποι! Και για λεφτα ουτε λογος...δεν δεχονται...αυτο το χειρουργειο στην Αθηνα θα κοστιζε τα μαλλιοκεφαλα τους και τελικα στην Θεσσαλονικη ουτε απλα ενα χαρτχιλικι δεν ζητανε οι γιατροι ουτε δεχονται να τους δωσεις απο μονος σου...αυτο θα πει λειτουργημα! Κρασι πηγανε να τους δωσουν και το φερανε πισω να φανταστειτε...το θεμα μας ειναι βεβαια να πανε ολα καλα και να μπορει να ζησει το Ρενουλι μας μια υγιη ζωη που χρονια το παλευει...πολυ χαρηκα και ανυπομονω να τελειωσει ολος αυτος ο γολγοθας και να ειναι καλα! Ουφφφφ....πολυ συγκινηση χθες αλλα προσπαθησα να μην το δειξω για να μην της χαλαει η ψυχολογια! Αυτα για το Ρενουλι μου!

Πριν παμε στην Ρενα περασαμε απο το Lidl και ειχε κατι μπλουζακια για τον μπεμπη τα 2 τεμαχια 3,49 και κοριτσια ειναι απαιχτα! Εχω ξαναπαρει ρουχαλακια τον χειμωνα και εχουν βγει καταπληκτικα...πολυ ωραια ποιοτητα και πανεμορφα! Αν πατε ριξ'τε μια ματια θα τρελαθειτε! Ειχε σε μπλε και εκρου και σε κιτρινο και τιρκουαζ....εννοειται οτι πηραμε το κιτρινο καιτο τιρκουαζ και ειναι τρελα....και στα τζαμπο που ειναι φθηνα τοσο φθηνα μπλουζακια 2 τεμαχια μαζι δεν εχει...και να σας πω την αληθεια την τελευταια φορα που πηγαμε τζαμπο δεν ειδα και μπλουζακια που να με ξετρελανουν...στο Lidl βρισκω πολυ ωραια πραγματα...!

Αυτα! Παω να σας διαβασω και ευχομαι να δημοσιευτει το μηνυμα!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε φαρμακειο δουλευω... εσυ?

Μαρακι μου εγω για 2 χρονια δουλευα σε ιατρικο διαγνωστικο κεντρο αλλα η ειδικοτητα μου ειναι στο διοικητικο κομματι...απλα τοτε χρειαζονταν ατομο για τα γραφειοκρατικα του εργαστηριου αναλυσης τροφιμων και σιγα σιγα εκτος απο τα γραφειοκρατικα εμαθα να κανω και τις αναλυσεις και αργοτερα ανεβηκα στο μικροβιολογικο και εκανα αναλυση ουρων...δεν ειχα ιδεα μεν αλλα δεν ηταν κατι που χρειαζοταν εξειδικευση...ενα απλο στικ εβαζα στο μηχανημα και ανελυε μονο του τα ουρα των ανθρωπων! Απλα εκοβα το χαρτι και μετα το εβλεπε ο μικροβιολογος μαζι με τα ουρα στο μικροσκοπιο! Δεν ανακατεβομουν με κατι αλλο...και αιμοληψιες μου ειπαν να μαθω αλλα δεν δεχτηκα! Ισως και γι αυτο οταν ελειξε η συμβαση να μη με κρατησαν περα απο το θεμα κριση! Αλλα να σου πω την αληθεια προτιμω να δουλευω καπου που να ειναι η ειδικοτητα μου παρα καπου που δεν ξερω την δουλεια και να κανω καμια ζημια σε κανεναν ανθρωπο....εμαθα πολλα πραγματα μεσα απο αυτη την δουλεια αλλα ηταν και πολυ ψυχοφθορο να βλεπεις τον πονο τω αρρωστων ανθρωπων και εκτος αυτου απο τοτε που ανεβηκα στο μικροβιολογικο ειδα και το τεραστιο προβλημα υπογεννητικοτητας και αρχισα να αγχωνομαι οταν ξεκινησαμε τις προσπαθειες για μωρο!Οταν εφυγα και ηρεμισα απ'ολα αυτα καπως εφτιαξε η ψυχολογια μου και αφεθηκα στο θεμα μωρο και τσουπ ηρθε!!!!Ετσι λοιπον μετα απο κει δεν εχω βρει δουλεια ακομα και εχουν περασει 2 χρονια!

Εσυ φαρμακοποιος ε?

Να σου πω την αληθεια τωρα δεν αγχωνομαι πολυ για το μωρακι αλλα για τον αν συμβαινει τιποτα αλλο .... ειναι πολλες οι μερες ρε γαμωτο.....εχω διαβασει βεβαια τα απειρα κουφα...για περιπτωσεις με καθυστερημενες συλληψεις αλλα λεω σιγα σε μενα θα συμβουν ολα τα περιεργα??

Καλυτερα να μην διαβαζεις τιποτα και να μενεις ηρεμη! Δεν θα σου κανει καλο, αγχωνεσαι περισσοτερο και εκτος αυτου αυτα που διαβαζεις δεν παει να πει οτι θα συμβουν και σε σενα....δεν υπαρχει λογος να μπλεκεις με τετοια! Το εκανα κι εγω στο παρελθον και αγχωνομουν περισσοτερο! Μονο οταν βρηκα εδω τα κοριτσια αρχισα να ηρεμω και με την συζητηση που ολες ανυπομονουσαμε να γινουμε μανουλες ξεχνιομασταν καναμε και τις πλακες μας και τσουπ ερχονταν ενα ενα τα σπορακια...μειναμε εγκυες σχεδον ολες μαζι...δηλαδη με διαφορα η πρωτη απο την δευτερη ενα μηνα σχεδον και παει λεγοντας! Ειμαστε γουρλιδικο καφε θα τος δεις κι εσυ πολυ συντομα!

Δεν το ξερει ακομα οτι θα παω.....:tongue::tongue: θα της κανω εκπληξη...:P:p:p.....!!! θα παω και θελει δεν θελει θα μου κανει υπερηχο!!!χαχαχαχα!!!!

χαχαχαχαχα.....ναι καλε θελει δεν θελει εννοειται! Περιμενουμε τα νεα σου, να μπεις να μας πεις καλε ανυπομονουμε!!!!!!

ματινακι μου!!! οταν θα επιστρεφουμε απο κρητη μπορει να παμε ναυπλιο για κανενα διημερο!!!! αν μπορεσουμε να βρεθουμε!!!!!!!

Αληθεια? Θα ερθετε απο δω εννοεις? Γιατι εμεις δεν ξερω αν μπορεσουμε να ερθουμε Ναυπλιο....μακαρι να μπορεσετε να ερθετε ρε συ! Θελω πολυ να σας δω! Να ζουληξω τον μπεμπακο σας, να του φαω τα μπουτακια!!!!!

Διαφημίσεις

.που είστε?:wink:

Εγώ πριν λίγο βγήκα από το μπάνιο! Τα παιδάκια μου κοιμούνται!

Κατεβήκαμε λίγο κάτω το απόγευμα να κάνει ο μιχαλάκηΣ ποδήλατο! Ο αδερφός μου του το πήρε δώρο! Κ καθώς τον κοιτούσα πάνω στο ποδήλατο να τραγουδάει ανέμελοΣ κ να προσπαθεί να κάνει ποδήλατο συνειδητοποίησα ότι το παιδάκι μου μεγάλωσε..φτάσαμε κ στο ποδήλατο!!:-) το πιστεύετε ότι μεγαλώνουν κ ότι θα έρθει η μέρα που θα τους καμαρωσουμε γαμπρούς! Ω ρε κλάμα! Κ που να Νας χαρίσουν κ εγγονάκια! Τι όμορφη που είναι η μητρότητα!Κάτι τέτοιες στιγμές ξεχνάς κ κούραση κ πόνο στη μέση που λέγαμε πριν!:wink:

Λενιω μου....τι ωραια που ειναι να βλεπεις τα παιδια σου να μεγαλωνουν και να τα καμαρωνεις! Η συγκινηση δεν θα σταματησει ποτε...να τα εχει ο Θεος καλα τα παιδακια μας και ολα τα παιδια του κοσμου και εμας για να τα μεγαλωσουμε και να τα καμαρωσουμε γαμπρους και νυφουλες! Τωρα για εγγονια δεν ξερω αν προλαβουμε να δουμε, μακαρι ομως να ζησουμε και αυτη την ευτυχια!!!!!!! Η μητροτητα δεν ειναι απλα ομορφη ειναι οτι τελειοτερο θα μπορουσε να μας χαρισει ο Θεος!

Καλημερα κοριτσακια μου!!! τι κανουμε?? πολυ ζεστη παλι σημερα....θα καουμε!!!!!! εγω μιλησα εχτες με την γιατρο (τελικα δεν πηγα) γιατι μου ειπε οτι δεν θα δειξει τιποτα να παω..και μου ειπε να παω να κανω αλλη μια χοριακη σημερα και να δουμε...μου ειπε οτι μπορει να ειναι καθυστερημενη συλληψη...η απλα μια μεγαααλη καθυστερηση που μπορει να οφειλεται στο σοκ του οργανισμου μου απο τα φαρμακα...

Μπορω να πω οτι δεν εχω αγχωθει καθολου...γιατι με καθυσυχασε αρκετα εχτες και μου απεκλεισε το γεγονος να συμβαινει οτιδηποτε αλλο πιο σοβαρο.....αυτα απο μενα...αρκετα με αυτο το θεμα...ολες οι αποριες θα λυθουν σημερα!!!! Παμε για αλλα ευχαριστα....

Ξεχασα να σας πω 2 πραγματα!

Το 1ο ειναι οτι ο μπεμπης εχει 3-4 μερες που μπουσουλαει καλεεεεεεε!!!!! Μεσα στο παρκο οταν τον αφηνα εβλεπα οτι στηριζοταν στα γονατα και προσπαθουσε να μπουσουλησει αλλα τις περισσοτερες φορες για να πιασει τα παιχνιδια του σερνοταν ή τραβαγε το σεντονι για να τα φερει κοντα του....προχθες λοιπον τον εβαλα στο κρεβατι μας να κατσει γιατι εκανα κατι δουλιες στο δωματιο και τον ειδα να μπουσουλαει...βρηκε απλα και μπουσουλησε! Τρελαθηκα! Τωρα πια παει σφαιρα!

Το 2ο ειναι οτι σημερα που ξυπνησα θυμηθηκα ενα ονειρο που ειδα το βραδυ....ειδα να εχει βγαλει τα 2 κατω μπροστινα δοντακια ο μπεμπης! Παω στον ονειροκριτη και λεει:αν δεις οτι φυτρωνουν δοντια περιμενε εγκυμοσυνη! Δεν ελεγε ομως αν δεις να φυτρωνουν δοντια σε μωρο...το ελεγε γενικα.....τι ειναι αυτο τωρα? Λετε????? Ντοινγκ....παντως εναν μηνα πριν μεινω εγκυος ειχα δει οτι ειχα μωρο στην αγκαλια και το θηλαζα και ελεγε το ιδιο πραγμα αλλα εκει ελεγε:να περιμενεις γρηγορα εγκυμοσυνη...και τον επομενο μηνα ημουν εγκυος! Η αληθεια ειναι οτι ασχετα αν δεν τα πιστευω μου βγαινουν τα περισσοτερα....και ειδικα οτι ειχε σχεση με εγκυμοσυνη βγηκε αμεσως! Το εχουμε ξαναπει και εδω οτι βλεπαμε ονειρα σχετικα με μωρα απο την αγωνια μας και την τρελα μας να αποκτησουμε μωρο....αλλα να μου βγαινουν τοσο γρηγορα? Και αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν σκεφτομαι να μεινω εγκυος παλι τουλαχιστον αυτο τον καιρο....πως και το ειδα? Τεσπα...θα δειξει!χαχαχαχα

Καλημερα κοριτσακια μου!!! τι κανουμε?? πολυ ζεστη παλι σημερα....θα καουμε!!!!!! εγω μιλησα εχτες με την γιατρο (τελικα δεν πηγα) γιατι μου ειπε οτι δεν θα δειξει τιποτα να παω..και μου ειπε να παω να κανω αλλη μια χοριακη σημερα και να δουμε...μου ειπε οτι μπορει να ειναι καθυστερημενη συλληψη...η απλα μια μεγαααλη καθυστερηση που μπορει να οφειλεται στο σοκ του οργανισμου μου απο τα φαρμακα...

Μπορω να πω οτι δεν εχω αγχωθει καθολου...γιατι με καθυσυχασε αρκετα εχτες και μου απεκλεισε το γεγονος να συμβαινει οτιδηποτε αλλο πιο σοβαρο.....αυτα απο μενα...αρκετα με αυτο το θεμα...ολες οι αποριες θα λυθουν σημερα!!!! Παμε για αλλα ευχαριστα....

Καλημερα Μαρακι μου! Στο ειπα κι εγω οτι τοσο μεγαλη καθυστερηση και να μην δειχνει η χοριακη μπορει να ειναι σοκ του οργανισμου...δεν ξερω αν το διαβασες! Το καλο ειναι βεβαια οτι δεν συμβαινει κατι αλλο που αγχωνοσουν.....

Εμεις ευχομαστε παντως να εισαι εγκυος!

Ξεχασα να σας πω 2 πραγματα!

Το 1ο ειναι οτι ο μπεμπης εχει 3-4 μερες που μπουσουλαει καλεεεεεεε!!!!! Μεσα στο παρκο οταν τον αφηνα εβλεπα οτι στηριζοταν στα γονατα και προσπαθουσε να μπουσουλησει αλλα τις περισσοτερες φορες για να πιασει τα παιχνιδια του σερνοταν ή τραβαγε το σεντονι για να τα φερει κοντα του....προχθες λοιπον τον εβαλα στο κρεβατι μας να κατσει γιατι εκανα κατι δουλιες στο δωματιο και τον ειδα να μπουσουλαει...βρηκε απλα και μπουσουλησε! Τρελαθηκα! Τωρα πια παει σφαιρα!

Το 2ο ειναι οτι σημερα που ξυπνησα θυμηθηκα ενα ονειρο που ειδα το βραδυ....ειδα να εχει βγαλει τα 2 κατω μπροστινα δοντακια ο μπεμπης! Παω στον ονειροκριτη και λεει:αν δεις οτι φυτρωνουν δοντια περιμενε εγκυμοσυνη! Δεν ελεγε ομως αν δεις να φυτρωνουν δοντια σε μωρο...το ελεγε γενικα.....τι ειναι αυτο τωρα? Λετε????? Ντοινγκ....παντως εναν μηνα πριν μεινω εγκυος ειχα δει οτι ειχα μωρο στην αγκαλια και το θηλαζα και ελεγε το ιδιο πραγμα αλλα εκει ελεγε:να περιμενεις γρηγορα εγκυμοσυνη...και τον επομενο μηνα ημουν εγκυος! Η αληθεια ειναι οτι ασχετα αν δεν τα πιστευω μου βγαινουν τα περισσοτερα....και ειδικα οτι ειχε σχεση με εγκυμοσυνη βγηκε αμεσως! Το εχουμε ξαναπει και εδω οτι βλεπαμε ονειρα σχετικα με μωρα απο την αγωνια μας και την τρελα μας να αποκτησουμε μωρο....αλλα να μου βγαινουν τοσο γρηγορα? Και αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν σκεφτομαι να μεινω εγκυος παλι τουλαχιστον αυτο τον καιρο....πως και το ειδα? Τεσπα...θα δειξει!χαχαχαχα

:D:D:D:D Μπραβο κοριτσι μου!! Αντε τωρα σειρα εχει να περπατησει και να τον κυνηγας!!!!!!! Αυτο για τα ονειρα το εχω ακουσει και εγω αλλα κι εγω δεν τα πολυπιστευω....παντως μακαρι......τα απροοπτα ειναι τα καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

:D:D:D:D Μπραβο κοριτσι μου!! Αντε τωρα σειρα εχει να περπατησει και να τον κυνηγας!!!!!!! Αυτο για τα ονειρα το εχω ακουσει και εγω αλλα κι εγω δεν τα πολυπιστευω....παντως μακαρι......τα απροοπτα ειναι τα καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!

Παντως το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν δεν λεγεται....θελουν πολυ προσοχη γιατι δεν εχουν την αισθηση του φοβου και ειναι πολυ ευκολο να γινει το κακο!

Μωρε κι εγω δεν τα πιστευω τα ονειρα γιατι θεωρω οτι αυτα που σκεφτομαστε μπαινουν στο υποσυνειδητο και μετα τα βλεπουμε σε ονειρα...για τοτε που ημουν μεσα στο αγχος ομως να το καταλαβω...τωρα που εχω το παιδακι μου και με ολα αυτα με το οικονομικο δεν σκεφτομαι για 2ο...μπορει να το θελω αλλα επειδη ξερω οτι δεν μπορουμε να ανταπεξελθουμε οικονομικα αυτη την στιγμη ουτε καν περναει απο το μυαλο μου! Σε κανα χρονο και παραπανω ναι θα το θελω πολυ....δεν εχω και βοηθεια και ειναι ακομα πολυ μωρο ο μπεμπης....τι να πω???

Παντως το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν δεν λεγεται....θελουν πολυ προσοχη γιατι δεν εχουν την αισθηση του φοβου και ειναι πολυ ευκολο να γινει το κακο!

Μωρε κι εγω δεν τα πιστευω τα ονειρα γιατι θεωρω οτι αυτα που σκεφτομαστε μπαινουν στο υποσυνειδητο και μετα τα βλεπουμε σε ονειρα...για τοτε που ημουν μεσα στο αγχος ομως να το καταλαβω...τωρα που εχω το παιδακι μου και με ολα αυτα με το οικονομικο δεν σκεφτομαι για 2ο...μπορει να το θελω αλλα επειδη ξερω οτι δεν μπορουμε να ανταπεξελθουμε οικονομικα αυτη την στιγμη ουτε καν περναει απο το μυαλο μου! Σε κανα χρονο και παραπανω ναι θα το θελω πολυ....δεν εχω και βοηθεια και ειναι ακομα πολυ μωρο ο μπεμπης....τι να πω???

Σαφεστατα υπαρχει μεγαλο προβλημα αυτην την εποχη αλλα πιστευω οτι εχουμε μεγαλη δυναμη μεσα μας που αν συμβει κατι τετοιο θα βρεις το τροπο και θα τα καταφερεις...Και εγω δεν σου κρυβω στην ιδια φαση ειμαι ξεκινησαμε εντατικα τις προσπαθειες μας στην αρχη του χρονου πιο πριν το ειχαμε αφησει χαλαρα γιατι ειχαμε και αλλα προβληματα να αντιμετωπισουμε με πολυ αγχος..νευρα...ανασφαλεια...και γενικα πολυ κακη διαθεση και ολα αυτα οχι γιατι ειχαμε καποιο προβλημα μεταξυ μας αλλα απο εξωτερικους παραγοντες....και μαλιστα περισυ ελεγα οτι φοβαμαι να κανω παιδι σε αυτην την εποχη...σε τι κοσμο θα το φερω?? θεωρουσα εγωιστικο οτι θελω παιδι εδω και τωρα...με το περασμα του χρονου και μενοντας σπιτι μετα απο το κλεισιμο του φαρμακειου στο οποιο δουλευα...ηρεμησα...ενωσα παλι τα κομματια μου και αλλαξα προτεραιοτητες στην ζωη μου...!!

Σαφεστατα υπαρχει μεγαλο προβλημα αυτην την εποχη αλλα πιστευω οτι εχουμε μεγαλη δυναμη μεσα μας που αν συμβει κατι τετοιο θα βρεις το τροπο και θα τα καταφερεις...Και εγω δεν σου κρυβω στην ιδια φαση ειμαι ξεκινησαμε εντατικα τις προσπαθειες μας στην αρχη του χρονου πιο πριν το ειχαμε αφησει χαλαρα γιατι ειχαμε και αλλα προβληματα να αντιμετωπισουμε με πολυ αγχος..νευρα...ανασφαλεια...και γενικα πολυ κακη διαθεση και ολα αυτα οχι γιατι ειχαμε καποιο προβλημα μεταξυ μας αλλα απο εξωτερικους παραγοντες....και μαλιστα περισυ ελεγα οτι φοβαμαι να κανω παιδι σε αυτην την εποχη...σε τι κοσμο θα το φερω?? θεωρουσα εγωιστικο οτι θελω παιδι εδω και τωρα...με το περασμα του χρονου και μενοντας σπιτι μετα απο το κλεισιμο του φαρμακειου στο οποιο δουλευα...ηρεμησα...ενωσα παλι τα κομματια μου και αλλαξα προτεραιοτητες στην ζωη μου...!!

Δεν εχεις καθολου αδικο...ετσι μας καταντησαν να μην μπορουμε ουτε ονειρα να κανουμε για οικογενεια που ειναι το πιο σημαντικο στην ζωη του ανθρωπου!

Εχουμε φοβερη δυναμη μεσα μας δεν το συζητω....απλα η ανασφαλεια με ολα αυτα συνηθως μας αποδυναμωνει....ουφφφφφ υγεια να εχουμε και ολα τα αλλα πιστευω θα βρουμε την δυναμη να τα καταφερουμε!!!!

Παντως πολυ θετικο που βρηκες δουλεια....δυσκολες εποχες!

καλημερα κοριτσακια!

καλα ελιωσα εχτες με αυτα που γραφατε, σας διαβασα εχτες αργα αλλα που κουραγιο να γραψω!

ματινακι εμενα μου βγαινουν τα ονειρα μου, εχω δει παρα πολλα που βγαινουν , αλλα εχω δει κ γεγονοτα που θα συμβουν, δηλ την γνωριμια μου με τον αντρα μου, την προταση γαμου κ το οτι θα κανω κοριτσακι.

παντως αυτο με τα δοντια αν δεν εχεις επιρρεαστει με τον μικρο σου (γιατι εχτες το βραδυ ειδα οτι περπαταγε η μικρη! ασχετο) ειναι παρα πολυ καλο, και μπορει να εχει σχεση με την επεμβαση της ρενας, οτι ολα θα πανε καλα, επειδη την ειδες εχτες. γενικα τα δοντια οταν βγαινουν σημαινουν καινουργια ζωη (γιαυτο λεει κ ο ονειροκρητης για εγκυμποσυνη) μπορει να ειναι η νεα υγειης ζωη της ρενας!

μαρακι καλως ηρθες! σου ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη γρηγορα!

καλημερα κοριτσακια!

καλα ελιωσα εχτες με αυτα που γραφατε, σας διαβασα εχτες αργα αλλα που κουραγιο να γραψω!

ματινακι εμενα μου βγαινουν τα ονειρα μου, εχω δει παρα πολλα που βγαινουν , αλλα εχω δει κ γεγονοτα που θα συμβουν, δηλ την γνωριμια μου με τον αντρα μου, την προταση γαμου κ το οτι θα κανω κοριτσακι.

παντως αυτο με τα δοντια αν δεν εχεις επιρρεαστει με τον μικρο σου (γιατι εχτες το βραδυ ειδα οτι περπαταγε η μικρη! ασχετο) ειναι παρα πολυ καλο, και μπορει να εχει σχεση με την επεμβαση της ρενας, οτι ολα θα πανε καλα, επειδη την ειδες εχτες. γενικα τα δοντια οταν βγαινουν σημαινουν καινουργια ζωη (γιαυτο λεει κ ο ονειροκρητης για εγκυμποσυνη) μπορει να ειναι η νεα υγειης ζωη της ρενας!

μαρακι καλως ηρθες! σου ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη γρηγορα!

Καλημερα κοριτσακι!! Καλως σας βρηκα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...