Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχει αρχισει και μου κολλαει απιστευτα το pc δεν ξερω τι το επιασε τωρα...πηγα να γραψω πριν λιγο και με πεταξε και εξω...αρχισαμε παλι....αν μου δημοσιευσει το μηνυμα να ξερετε οτι αν χαθω θα ειναι γιατι δεν θα μπορω να μπω...

ηρθααααα:tongue:σκασμενη απο την ζεστη κ απο το φαγητο:tongue:

τελεια η μακαροναδαααααα!δεν το περιμενα!πολυ καλοκαιρνη..αν ειχα κ ελιες την επομενη φορα θα βαλω..εβαλα κοκκινη πιπερια κρεμυδι σκορδο πρασινο κρμευδι φρεσκια ντοματα πελτε ντοματας τονο κ μακαρονακια φυσικα!πωπωωω δεν το συζητω φανατστικη!εγω που δεν τρελενομαι για μακαρονια:rolleyes:

Αναστασακι μου πολυυυυ ομορφη η προσκληση κ το κειμενο πολυ καλο..μπραβο στον αντρουλη σου;)με το καλο!;)

καλα οι φωτο τελειες!κουκλος οπως παντα το αγορακι σου!φτου φτου κ ξανα φτου μην τον ματιασουμε!εεκει που σου τραβαει τα μαλαι μου θυμισε τον δικο μου..με ξεμαλιαζει κ αν φωναζω κιολας μηηηηηηηηηηη εκει τρελεναταικ χαιρεται κ μεδαγκωνει κιολας!αχχαχαχαχα

εσυ Αναστασακι μου δεν πιστευω να εχεις κανενα προβλημα με το σωματακισ ου!εισαι αδυνατη κ αν σου φυγε κ η κοιλια τι αλο θες!

εμενα το θεμα μου ειναι στηκοιλια!εχει χαλαρωσει!ραγαδες εχω λιγες αλα δεν φαινονταια σχημα..ειναι πολυ αχνες!

κρητη ε!τελειαααααα!δεν εχω παει ποτε αλα θα θελα πολυ!φαινονται ζεστη ανθρωποι κ πολυ ομορφο νησι!

Ματινακι μουυ αχαχαχ απολυ γελασα ..ο μιρκος κοιματαιι..μισο να διωξωξ τον μιχαλακη !αχχαχαχαχαχαχχα για πες για πες!αχαχχαχαχαχ!ετσι ειναι παντως..οσο να ναι λιγο η θαλασσα λιγο ο ηλιος το κρασακι η ξεκουραση σε φτιαχνουν..φετος ομωςςςς λιγο η θαλλασα λιγο οι πανες λιγο το ξεσκατωμα λιγο η γκρινια λιγο η ταλαιπωρια ερχεσαι κ γινεσαι ντουρμπο ε!αχχαχαχα φαντασου το λιγο!:tongue::tongue::tongue:ξενερωμαααα!

κ εκει που το αποφασιζεις κ λες αντε μωρε ας θυμηθω τα παλια κ βαζεις τα καλα σου εσωρουχα οχι αυτα μετα τη γεννα τη βρακα κ το σουτιεν θηλασμου κ εκει που εμφανιζεσαι με την ζαρτιερα(τρομαρα σου)χαχαχαχ ηδη γελαω! κ πας να κανεις κ μαι αισθησιακη κινηση (παλι τρομαρα μας)εκτος του οτι αισθανεσαι εναν πονο στη μεση απο τη κουραση κ τα ξενυχτια αλα το μπαλωνεις χαχαχαχαχαχα γελαω αληθεια ακους κ ενα ουαα ουααααααα ουααααα η κατι τετι τελος παντως γιατι αυτο ειναι κλαμα βρεφους λιγων ημερων τωρα πια τσιριδες χαχαχααχαχχα κ μενεις με τηνορεξηηηη χαχαχααχχααααααχαχαχαχαχχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Kαλημερα κοριτσακια με το ιδιο πολυποθητο ονειρο!!!!!! Με λενε Μαρια ειμαι 32 χρονων και προσπαθουμε εδω και 3 χρονια για μωρακι...αλλα δυστυχως ακομα τιποτα!!!

Τους τελευταιους 2 μηνες κανουμε διεγερση με puregon και pregnyl...o πρωτος μηνας απετυχε και τωρα ερχομαστε στα δυσκολα...εδω θα ηθελα την βοηθεια σας!!!

Αδιαθετησα στις 15/5 οπου την 3η μερα ξεκινησα τις puregon και cyclacur...την 12η μερα ειχαμε 4 μεγαλα ωοθηλακια 20 και 23 χιλιοστα και πολλαπλα αλλα μικροτερα μεχρι 15χιλ. ετσι την 12η μερα εκανα pregnyl 10000 26/5 και τις επομενες 3 μερες ειχαμε επαφες....το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι 5 μερες μετα την pregnyl ειχα αιμα πολυ μικρη ροη για 4 μερες..... πηγα στο γιατρο και μου εκανε υπερηχο...και δεν ειδε κατι περιεργο..το μονο οτι το παχος του ενδομητριου απο 11 ειχε πεσει στο 7! περασανε οι μερες και στις 14/6 εκανα ενα τεστ...αρνητικο...περιοδος πουθενα....στις 18/6 χοριακη...0,1...σημερα 21/6 πουθενα περιοδος η μεση μου με εχει πεθανει και ποναω χαμηλα στην κοιλια....ρε κοριτσια τι μπορει να συμβαινει....??? σκεφτομαι σημερα να παω στο γιατρο να με δει ασχετως που μου εχει πει να περιμενω μεχρι αυτο το σκ...και μετα να κανω χοριακη...συγνωμη αν σας κουρασα...παλι καλα που ειστε και εσεις εδω και μοιραζομαστε τις αγωνιες μας!!!!!!!:P:p:p:p:p

χαχαχχαχχαχαχαχχαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

δεν παιζεσαι!!!!!!!!!!!!!! ακριβως οπως τα λες!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΕΝΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχχαχχαχαχαχχαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

δεν παιζεσαι!!!!!!!!!!!!!! ακριβως οπως τα λες!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΕΝΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ! καλως ηρθες στην παρεα μας!!!! γιατι δεν κανεις μια χωριακη??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΜΑΡΑΚΙ! καλως ηρθες στην παρεα μας!!!! γιατι δεν κανεις μια χωριακη??

Καλως σας βρηκα!!! θα ξανακανω αν συνεχιστει....εκανα μια την Δευτερα και ηταν αρνητικη και μου ειπε η doctor να περιμενει 5-6 μερες και να μην παρω τιποτα απολυτως...

Διαφημίσεις

Καλως σας βρηκα!!! θα ξανακανω αν συνεχιστει....εκανα μια την Δευτερα και ηταν αρνητικη και μου ειπε η doctor να περιμενει 5-6 μερες και να μην παρω τιποτα απολυτως...

αχ μαρακι μακαριιιιιιιι!!!!!!!!!!! το ευχομαι!! θυμαμαι και τις δικες μας αγωνιες!! ποσα τεστ!!! ποσες χωριακες!!! αχχχχχχχχχ!!!!!!! φανταζομαι την αγωνια σου!!!!!!! και την ανηπομονησια σου!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τελος παντων......οτι ειναι να γινει..θα γινει.....το μονο σιγουρο ειναι οτι το απογευμα θα παω στην γιατρο....οχι τιποτα αλλο αλλα την Δευτερα ξεκιναω καινουρια δουλεια και δεν λεει να ειμαι χαλια!!!!!!!

ματιναααααααααααααααααααααααααααα την σφουγγαρίστρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχ αστα να πανε τη ωραιες στιγμές απιστευτες πολυ γελιο !!!! :P:p:p:p

ελενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εχεις δόση ρεστα προσκυνάω χαχαχχααχαχαχαχαχαχαχ

το θεικο σας διαβαζα και μίλαγα στο τηλ με την αδελφη μου δεν μπορουσα να μιλήσω η γυναικα ολο γελαγα αχαχαχαχαχαχ

μαρια καλώς ήρθες ελπίζω να ειναι το μικρο τα θαυματακι σας και να σε ταλαίπωρη απο τώρα το εύχομαι να ειναι αν και κατι μου λεει οτι το εχετε το σπορακι σας !!!!;););)

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

αχ μαρακι μακαριιιιιιιι!!!!!!!!!!! το ευχομαι!! θυμαμαι και τις δικες μας αγωνιες!! ποσα τεστ!!! ποσες χωριακες!!! αχχχχχχχχχ!!!!!!! φανταζομαι την αγωνια σου!!!!!!! και την ανηπομονησια σου!!

Να σου πω την αληθεια τωρα δεν αγχωνομαι πολυ για το μωρακι αλλα για τον αν συμβαινει τιποτα αλλο .... ειναι πολλες οι μερες ρε γαμωτο.....εχω διαβασει βεβαια τα απειρα κουφα...για περιπτωσεις με καθυστερημενες συλληψεις αλλα λεω σιγα σε μενα θα συμβουν ολα τα περιεργα??

ματιναααααααααααααααααααααααααααα την σφουγγαρίστρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχ αστα να πανε τη ωραιες στιγμές απιστευτες πολυ γελιο !!!! :P:p:p:p

ελενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εχεις δόση ρεστα προσκυνάω χαχαχχααχαχαχαχαχαχαχ

το θεικο σας διαβαζα και μίλαγα στο τηλ με την αδελφη μου δεν μπορουσα να μιλήσω η γυναικα ολο γελαγα αχαχαχαχαχαχ

μαρια καλώς ήρθες ελπίζω να ειναι το μικρο τα θαυματακι σας και να σε ταλαίπωρη απο τώρα το εύχομαι να ειναι αν και κατι μου λεει οτι το εχετε το σπορακι σας !!!!;););)

Ευχαριστω κοριτσακι μου για την εμψυχωση....λες?? αν ειναι ετσι χαλαλι του η ταλαιπωρια....!!!!!!!!:?:?:?:?

Διαφημίσεις

Τελος παντων......οτι ειναι να γινει..θα γινει.....το μονο σιγουρο ειναι οτι το απογευμα θα παω στην γιατρο....οχι τιποτα αλλο αλλα την Δευτερα ξεκιναω καινουρια δουλεια και δεν λεει να ειμαι χαλια!!!!!!!
Να σου πω την αληθεια τωρα δεν αγχωνομαι πολυ για το μωρακι αλλα για τον αν συμβαινει τιποτα αλλο .... ειναι πολλες οι μερες ρε γαμωτο.....εχω διαβασει βεβαια τα απειρα κουφα...για περιπτωσεις με καθυστερημενες συλληψεις αλλα λεω σιγα σε μενα θα συμβουν ολα τα περιεργα??

σημερα που εχεις ραντεβου θα σου πει! να μπεις να μας γραψεις νεα σου!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλη αρχη στη νεα σου δουλεια!

Με τι ασχολεισαι αν επιτρεπεται?

σημερα που εχεις ραντεβου θα σου πει! να μπεις να μας γραψεις νεα σου!!

Δεν το ξερει ακομα οτι θα παω.....:tongue::tongue: θα της κανω εκπληξη...:P:p:p.....!!! θα παω και θελει δεν θελει θα μου κανει υπερηχο!!!χαχαχαχα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...