Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ναι ναι...για να γυμναστει αυτη η μπουταρα ομως θα πρεπει να γινεται εντατικα....και αυτο τινει να εκλειψει σιγα σιγα...σαν την φωκια μοναχους μοναχους ενα πραγμα.....αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Κλαιω απο τα γελιααααααααααααααα.......!!!!!!!!!!!!!

χαχαχ για ρωτα εμεις που εχουμε και δυο παιδια μεχρι να κοιμηθει ο ενα ξυπνα ο αλος ασε που πρεπει να κλειδωνουμε για να μην μας κανει κανενα ντου ο μεγαλος,οσο για τες διακοπες ολη σε ενα δωματιο μενουμε αρα τι μα μενει μονο η τουαλετα:oops::oops::oops::oops:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα κοριτσακια με το ιδιο πολυποθητο ονειρο!!!!!! Με λενε Μαρια ειμαι 32 χρονων και προσπαθουμε εδω και 3 χρονια για μωρακι...αλλα δυστυχως ακομα τιποτα!!!

Τους τελευταιους 2 μηνες κανουμε διεγερση με puregon και pregnyl...o πρωτος μηνας απετυχε και τωρα ερχομαστε στα δυσκολα...εδω θα ηθελα την βοηθεια σας!!!

Αδιαθετησα στις 15/5 οπου την 3η μερα ξεκινησα τις puregon και cyclacur...την 12η μερα ειχαμε 4 μεγαλα ωοθηλακια 20 και 23 χιλιοστα και πολλαπλα αλλα μικροτερα μεχρι 15χιλ. ετσι την 12η μερα εκανα pregnyl 10000 26/5 και τις επομενες 3 μερες ειχαμε επαφες....το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι 5 μερες μετα την pregnyl ειχα αιμα πολυ μικρη ροη για 4 μερες..... πηγα στο γιατρο και μου εκανε υπερηχο...και δεν ειδε κατι περιεργο..το μονο οτι το παχος του ενδομητριου απο 11 ειχε πεσει στο 7! περασανε οι μερες και στις 14/6 εκανα ενα τεστ...αρνητικο...περιοδος πουθενα....στις 18/6 χοριακη...0,1...σημερα 21/6 πουθενα περιοδος η μεση μου με εχει πεθανει και ποναω χαμηλα στην κοιλια....ρε κοριτσια τι μπορει να συμβαινει....??? σκεφτομαι σημερα να παω στο γιατρο να με δει ασχετως που μου εχει πει να περιμενω μεχρι αυτο το σκ...και μετα να κανω χοριακη...συγνωμη αν σας κουρασα...παλι καλα που ειστε και εσεις εδω και μοιραζομαστε τις αγωνιες μας!!!!!!!:P:p:p:p:p

Kαλημερα κοριτσακια με το ιδιο πολυποθητο ονειρο!!!!!! Με λενε Μαρια ειμαι 32 χρονων και προσπαθουμε εδω και 3 χρονια για μωρακι...αλλα δυστυχως ακομα τιποτα!!!

Τους τελευταιους 2 μηνες κανουμε διεγερση με puregon και pregnyl...o πρωτος μηνας απετυχε και τωρα ερχομαστε στα δυσκολα...εδω θα ηθελα την βοηθεια σας!!!

Αδιαθετησα στις 15/5 οπου την 3η μερα ξεκινησα τις puregon και cyclacur...την 12η μερα ειχαμε 4 μεγαλα ωοθηλακια 20 και 23 χιλιοστα και πολλαπλα αλλα μικροτερα μεχρι 15χιλ. ετσι την 12η μερα εκανα pregnyl 10000 26/5 και τις επομενες 3 μερες ειχαμε επαφες....το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι 5 μερες μετα την pregnyl ειχα αιμα πολυ μικρη ροη για 4 μερες..... πηγα στο γιατρο και μου εκανε υπερηχο...και δεν ειδε κατι περιεργο..το μονο οτι το παχος του ενδομητριου απο 11 ειχε πεσει στο 7! περασανε οι μερες και στις 14/6 εκανα ενα τεστ...αρνητικο...περιοδος πουθενα....στις 18/6 χοριακη...0,1...σημερα 21/6 πουθενα περιοδος η μεση μου με εχει πεθανει και ποναω χαμηλα στην κοιλια....ρε κοριτσια τι μπορει να συμβαινει....??? σκεφτομαι σημερα να παω στο γιατρο να με δει ασχετως που μου εχει πει να περιμενω μεχρι αυτο το σκ...και μετα να κανω χοριακη...συγνωμη αν σας κουρασα...παλι καλα που ειστε και εσεις εδω και μοιραζομαστε τις αγωνιες μας!!!!!!!:P:p:p:p:p

Καλως ηρθες Μαρια στην παρεα μας και ευχομαι τα καλυτερα και να μεινεις εγκυος πολυ γρηγορα!

Εγω δεν τα πολυπαω καλα με αυτα αν και γνωριζω αρκετα πραγματα λογω της προηγουμενης δουλειας μου! Δεν ξερω δηλαδη με διεγερση πως γινεται το θεμα....η χοριακη παντως για να δειξει εγκυμοσυνη θελει τουλαχιστον 4 μερες καθυστερηση και αν καταλαβα εσυ εχεις παραπανω μερες καθυστερηση ε? Καλυτερα να περιμενεις λιγο και μετα να την κανεις!

Παντως για συμπτωματα εγω δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι εγω στην εγκυμοσυνη δεν ειχα κανενα συμπτωμα...ουτε η μεση με ποναγε ουτε η κοιλια και γενικοτερα δεν ειχα τιποτα που να δηλωνει εγκυμοσυνη!

Παντως οπως και να εχει σου ευχομαι να εισαι εγκυος....αν οχι να μεινεις πολυ γρηγορα!!!!!

Πες μας τιποτα για σενα να γνωριστουμε αν θες! Απο που εισαι????

ηρθααααα:tongue:σκασμενη απο την ζεστη κ απο το φαγητο:tongue:

τελεια η μακαροναδαααααα!δεν το περιμενα!πολυ καλοκαιρνη..αν ειχα κ ελιες την επομενη φορα θα βαλω..εβαλα κοκκινη πιπερια κρεμυδι σκορδο πρασινο κρμευδι φρεσκια ντοματα πελτε ντοματας τονο κ μακαρονακια φυσικα!πωπωωω δεν το συζητω φανατστικη!εγω που δεν τρελενομαι για μακαρονια:rolleyes:

Αναστασακι μου πολυυυυ ομορφη η προσκληση κ το κειμενο πολυ καλο..μπραβο στον αντρουλη σου;)με το καλο!;)

καλα οι φωτο τελειες!κουκλος οπως παντα το αγορακι σου!φτου φτου κ ξανα φτου μην τον ματιασουμε!εεκει που σου τραβαει τα μαλαι μου θυμισε τον δικο μου..με ξεμαλιαζει κ αν φωναζω κιολας μηηηηηηηηηηη εκει τρελεναταικ χαιρεται κ μεδαγκωνει κιολας!αχχαχαχαχα

εσυ Αναστασακι μου δεν πιστευω να εχεις κανενα προβλημα με το σωματακισ ου!εισαι αδυνατη κ αν σου φυγε κ η κοιλια τι αλο θες!

εμενα το θεμα μου ειναι στηκοιλια!εχει χαλαρωσει!ραγαδες εχω λιγες αλα δεν φαινονταια σχημα..ειναι πολυ αχνες!

κρητη ε!τελειαααααα!δεν εχω παει ποτε αλα θα θελα πολυ!φαινονται ζεστη ανθρωποι κ πολυ ομορφο νησι!

Ματινακι μουυ αχαχαχ απολυ γελασα ..ο μιρκος κοιματαιι..μισο να διωξωξ τον μιχαλακη !αχχαχαχαχαχαχχα για πες για πες!αχαχχαχαχαχ!ετσι ειναι παντως..οσο να ναι λιγο η θαλασσα λιγο ο ηλιος το κρασακι η ξεκουραση σε φτιαχνουν..φετος ομωςςςς λιγο η θαλλασα λιγο οι πανες λιγο το ξεσκατωμα λιγο η γκρινια λιγο η ταλαιπωρια ερχεσαι κ γινεσαι ντουρμπο ε!αχχαχαχα φαντασου το λιγο!:tongue::tongue::tongue:ξενερωμαααα!

κ εκει που το αποφασιζεις κ λες αντε μωρε ας θυμηθω τα παλια κ βαζεις τα καλα σου εσωρουχα οχι αυτα μετα τη γεννα τη βρακα κ το σουτιεν θηλασμου κ εκει που εμφανιζεσαι με την ζαρτιερα(τρομαρα σου)χαχαχαχ ηδη γελαω! κ πας να κανεις κ μαι αισθησιακη κινηση (παλι τρομαρα μας)εκτος του οτι αισθανεσαι εναν πονο στη μεση απο τη κουραση κ τα ξενυχτια αλα το μπαλωνεις χαχαχαχαχαχα γελαω αληθεια ακους κ ενα ουαα ουααααααα ουααααα η κατι τετι τελος παντως γιατι αυτο ειναι κλαμα βρεφους λιγων ημερων τωρα πια τσιριδες χαχαχααχαχχα κ μενεις με τηνορεξηηηη χαχαχααχχααααααχαχαχαχαχχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

00020468.gifποσο περιγραφικη ησουν??? χαχαχα !!!!ετσι ειναι ομως νομιζω καπως ετσι θα το βιωσουμε φετος το καλοκαιρι!!!!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααααααααααα

καλα εχω λιώσει απο τα γελιααααααααααααα ειστε φοβερές χαχαχαχχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ερχομέ σε λιγο παλι τηλ :P:p:p:p

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

γεια σου μαρακι! εκανα και γω pregnyl και με βοηθησε πολυ εμεινα πρωτη εγκυος !!ειχα 4 ωοθηλακια εκ των οποιο στα δυο ειχαμε εναπωθεσει τις ελπιδες μας και πεσαμε μεσα! την χοριακη νομιζω σωστα την εκανες σε καλη μερα θα φαινοταν δλδ κατι ,αφου βλεπεις ομως καθυστερηση κανε μια επαναληπτικη αυτες τις μερες! να σε ρωτησω μηπως περνεις και ουτροτζεσταν αυτες τις μερες? σου ευχομαι γρηγορα να τα καταφερεις!

Αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ.......

Λενιω δεν παιζεσαι με τιποταααααααααααα.......εχω κατουρηθει απο τα γελια! Κλαιω σας λεωωωωωωωωω......

Ετσι ακριβως ειναι αχαχαχαχαχαχαχαχ....Παναγια μου.....

πες κι αλλα πες κι αλλα γυμναζουμε και κοιλιακους ταυτοχρονα απο τα γελια......

Χαχαχαχαχαχαχαχα ακόμα γελάω! Ήθελα να γράψω κιαλα αλά τελείωσαν οι Μπαταρίες από τι πληκτρολόγιο! Χαχαχαχαχαχαχαχα ξύπνησε κ ο μικρός! Σκέφτηκα κάτι ακόμα κ γελάω μόνη μου θα μπω μετά να σας περιγράψω καλή σκηνή " αισθησιακή" χαχαχαχαχαχαχαχα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

γεια σου μαρακι! εκανα και γω pregnyl και με βοηθησε πολυ εμεινα πρωτη εγκυος !!ειχα 4 ωοθηλακια εκ των οποιο στα δυο ειχαμε εναπωθεσει τις ελπιδες μας και πεσαμε μεσα! την χοριακη νομιζω σωστα την εκανες σε καλη μερα θα φαινοταν δλδ κατι ,αφου βλεπεις ομως καθυστερηση κανε μια επαναληπτικη αυτες τις μερες! να σε ρωτησω μηπως περνεις και ουτροτζεσταν αυτες τις μερες? σου ευχομαι γρηγορα να τα καταφερεις!

Οχι κοριτσακι μου δεν παιρνω τιποτα μονο filicine...το αιμα που ειχα μου εκοψε και τα cyclacur....δεν ξερω τι να σκεφτω....μα τοσο πολυ καθυστερηση????????

Με λενε Μαρια οπως προειπα...ειμαι 32 χρονων....παντρεμενη 3 χρονια..και ζουμε στην Αθηνα....

Το Oικ. διπλα απο το ονομα σου ειναι το επιθετο σου? Αν ναι και αν εχω καταλαβει το επωνυμο σου εχω μια φιλη με το ιδιο ονοματεπωνυμο που ζει στην ΑΘηνα αλλα εχω χρονια να της μιλησω...στειλε μου πμ να μου πεις λεπτομεριες αν θες μηπως και γνωριζομαστε!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααααααααααα

καλα εχω λιώσει απο τα γελιααααααααααααα ειστε φοβερές χαχαχαχχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ερχομέ σε λιγο παλι τηλ :P:p:p:p

Θυμηθηκα τις παλιες καλες στιγμες με την σφουγγαριστρα μαρηηηηηη!!!!!!

Εχω κατουρηθει σου λεωωωωωωωω......

Χαχαχαχαχαχαχαχα ακόμα γελάω! Ήθελα να γράψω κιαλα αλά τελείωσαν οι Μπαταρίες από τι πληκτρολόγιο! Χαχαχαχαχαχαχαχα ξύπνησε κ ο μικρός! Σκέφτηκα κάτι ακόμα κ γελάω μόνη μου θα μπω μετά να σας περιγράψω καλή σκηνή " αισθησιακή" χαχαχαχαχαχαχαχα

Αντε μαρη Λενιω μπες να μας πεις....μια στιγμη να παρω την σφουγγαριστρα διπλα γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα κανω λιμνη απο την κατουρα....ααχαχαχχα!!!!

Οχι κοριτσακι μου δεν παιρνω τιποτα μονο filicine...το αιμα που ειχα μου εκοψε και τα cyclacur....δεν ξερω τι να σκεφτω....μα τοσο πολυ καθυστερηση????????

ναι οντως ειναι αρκετες οι μερες που εχεις καθυστερηση,ειναι και η αγωνια στη μεση και κανει τα πραγματα χειροτερα! αν εχεις την υπομονη περιμενε λιγες μερουλες ακομα και ξανακανε μια επαναληπτικη...αν εχεις γιατι εγω δεν την ειχα ειχα ταραξει τα τεστ απο πριν την καθυστερηση και φυσικα βγαιναν αρνητικα ωσπου εκανα χοριακη στη δευτερη μερα καθυστερης και εδειξε οτι τελικα ειμαι εγκυος...ξερω οτι εχει χτυπησει κοκκινο η αγωνια σου,προσπαθησε να μεινεις ηρεμη και ολα θα πανε καλα ,και αν οχι αυτη τη φορα, με επομενη προσπαθεια,οι ενεσουλες αυτες ειναι μαγικες....θα στο φερουν το μωρακι!:tongue:

Ναι εχεις δικιο ειναι πολλες μερες καθυστερησης! Μηπως ομως γινεται αυτο και απο σοκ του οργανισμου? Υπαρχει τετοια περιπτωση??? Δεν ξερω ρε κοριτσακι μου πως να σε βοηθησω....φανταζομαι την αγωνια σου και το αγχος σου αυτη την στιγμη και θυμαμαι και τα δικα μου....μακαρι να εισαι εγκυουλα στο ευχομαι ολοψυχα!

Το Oικ. διπλα απο το ονομα σου ειναι το επιθετο σου? Αν ναι και αν εχω καταλαβει το επωνυμο σου εχω μια φιλη με το ιδιο ονοματεπωνυμο που ζει στην ΑΘηνα αλλα εχω χρονια να της μιλησω...στειλε μου πμ να μου πεις λεπτομεριες αν θες μηπως και γνωριζομαστε!!!!!!

εχεις π.μ!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...