Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αχ τελειο ειναι Αναστασακι μου!!! Με το καλο!

Κι εσυ ναυτικο θεμα θα κανεις?

σε ευχαριστω ματινακι μου! οχι δεν θα εχω καποιο θεμα! αλλα επειδη ειναι καλοκαιρακι μου αρεσε πολυ! ηθελα κατι απλο!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ολες οι φωτο ειναι πολυ ωραιες...δεν τις ειχα ξαναδει αυτες! Τελειες!!!!

Αντε θα τα πουμε! Φιλια πολλα!!!

καλα αν βγω αποτομα να ξερετε δεν με αφηνει ο μικρος!! τωρα τον εχω διπλα παιζει!

δεν σας ειπα! λεμε να παμε κρητη φετος διακοπες! περυσι που ημουν εγκυος δεν πηγαμε ουτε ταξιδι του μελιτος στο γαμο και για διακοπες εδω διπλα και δεν τις ευχαριστηθηκα με τα προβληματα που ειχα.. και φετος πρωτα ο θεος λεμε να παμε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Βάλε ΜΕΓΚΑ βασουλα!:wink:

xaxaxaxaxa το ειδα ελενη μου και σε σκεφτηκα!!

λες να γινουμε ετσι με την κοιλαρα μεσα στη ραγαδα και το στηθος στο πατωμα???

οχι παναγια μου ειμαστε σε καλυτερη κατασταση ακομα,ειδη εχω αρχισει να νιωθω κουκλα μετα απο αυτο που ειδα!!!!!:D

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

xaxaxaxaxa το ειδα ελενη μου και σε σκεφτηκα!!

λες να γινουμε ετσι με την κοιλαρα μεσα στη ραγαδα και το στηθος στο πατωμα???

οχι παναγια μου ειμαστε σε καλυτερη κατασταση ακομα,ειδη εχω αρχισει να νιωθω κουκλα μετα απο αυτο που ειδα!!!!!:D

αχ αφηστε τα! και εγω δεν νιωθω καλα με το σωμα μου!!! πολυ χαλαρωσηηηηηηηηηηηη

ματινακι μου αν μπορεις σβησε τη φωτο ναι??:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλα αν βγω αποτομα να ξερετε δεν με αφηνει ο μικρος!! τωρα τον εχω διπλα παιζει!

δεν σας ειπα! λεμε να παμε κρητη φετος διακοπες! περυσι που ημουν εγκυος δεν πηγαμε ουτε ταξιδι του μελιτος στο γαμο και για διακοπες εδω διπλα και δεν τις ευχαριστηθηκα με τα προβληματα που ειχα.. και φετος πρωτα ο θεος λεμε να παμε!

να πατε αναστασια μου!!η διακοπες χρειαζονται!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αναστασακι το κειμενακι τα σπαει! μπραβο στο συνθετη!!:D:D:D

με το καλο να πατε και διακοπουλες!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

αχ αφηστε τα! και εγω δεν νιωθω καλα με το σωμα μου!!! πολυ χαλαρωσηηηηηηηηηηηη

ματινακι μου αν μπορεις σβησε τη φωτο ναι??:D

Ουφφφφ....κι εγω με τα μπουτια μου δεν νιωθω καλα καθολου...η κοιλια εφυγε ευτυχως και ξενοιασα μ αυτο τουλαχιστον!!!

Τη εσβησα την φωτο!!!!

αναστασακι που γεννησες?

στη βιοκλινικη! σε ευχαριστω πολυ!

Ουφφφφ....κι εγω με τα μπουτια μου δεν νιωθω καλα καθολου...η κοιλια εφυγε ευτυχως και ξενοιασα μ αυτο τουλαχιστον!!!

Τη εσβησα την φωτο!!!!

και εμενα ευτυχως εφυγε τελειως η κοιλια! αλλα ειχαμε και καποιους κοιλιακους!:rolleyes: φυγανε και αυτοι!!χεχε!

σε ευχαριστω εφακη!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τη εσβησα την φωτο!!!!

και εγω εκει εχω θεμα αλλα δεν μπορω να κατι ετσι το χωνεψα:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μια χαρα κοριτσαρα που θα πατε διακοπες! Εγω δεν εχω παραπονο γιατι περσυ πηγαμε 2 φορες και μετα τον γαμο αλλα και τον χειμωνα...φετος η μικρη εκδρομουλα στα Γιαννενα μας αρκει...δεν εχουμε οικονομικη ανεση για αλλη εκδρομη φετος!!!!Αλλα δοξα το Θεο εχουμε την θαλασσα στα ποδια μας και καλα θα περασουμε και δω....θα παμε και κανενα 3ημερο στο χωριο οταν παρει την αδεια ο αντρας μου και μια χαρα θα ειμαστε...εν τω μεταξυ τον αυγουστο θα ερθουν και οι κουμπαροι μας απο τα Γιαννενα και θα εχουμε και παρεουλα αφου θα τους φιλοξενησουμε!!!!!

Η Κρητη παντως ειναι φοβερη επιλογη!!!Θελω να παω σαν τρελη.....

Μια χαρα κοριτσαρα που θα πατε διακοπες! Εγω δεν εχω παραπονο γιατι περσυ πηγαμε 2 φορες και μετα τον γαμο αλλα και τον χειμωνα...φετος η μικρη εκδρομουλα στα Γιαννενα μας αρκει...δεν εχουμε οικονομικη ανεση για αλλη εκδρομη φετος!!!!Αλλα δοξα το Θεο εχουμε την θαλασσα στα ποδια μας και καλα θα περασουμε και δω....θα παμε και κανενα 3ημερο στο χωριο οταν παρει την αδεια ο αντρας μου και μια χαρα θα ειμαστε...εν τω μεταξυ τον αυγουστο θα ερθουν και οι κουμπαροι μας απο τα Γιαννενα και θα εχουμε και παρεουλα αφου θα τους φιλοξενησουμε!!!!!

Η Κρητη παντως ειναι φοβερη επιλογη!!!Θελω να παω σαν τρελη.....

ναι δεν το συζητω εσεις εχετε και τη θαλασσα στα ποδια σας!!!!!!!!!

και εμεις που θα παμε κρητη μην νομιζεις δεν θα γυρναμε και ολη μερα! πιο πολυ για ξεκουραση παμε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...