Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κ γω βασουλα μου δεν εχω ολα τα υλικα κ τελικα δεν θα ερθει η μαμα να κατεβαινα λιγο σουπερ!:(

ουτε παρμεζανα εχ ουτε ελεις ουτε καπαρη!τι εχω θα θελα να ξερα χαχαα!τονο κ μακαρονια εχω παντως!θα βγει μια μαιμου τονομακαροναδα αλα δεν πειραζει!:tongue:

πολυ μαρεσουν τα ψαρακια!

κ γω θελω να βαλω σκουπα..τωρ απου τρωει ο μικρος ψωμακι παντα εχω ψυχουλα κατω κ ολη την ωρα πρεπει να βαζω σκουπα!ακομα να γαω,,δεν ξερω τι να πρωτοκανω!για την ωρα εβαλα νερο να βρασει για τα μακαρονια κ εχω τα μικρα κατω τους στρωσα να παιξουν..ο μιχαλακης γκρινιαζει κ ο μικρος κυλιεταια πο δω κ απο κ ζοριζεται αχχαχα!παιζει με τον μικυ!τωρα γιατι γκρινιαζει ο μιχαλακης μην ρωτας..η γκρινια ειναι ενα μαυτον..δεν γινεται να μην περασει μαι μερα χωρης γκρινια!:tongue:

χαχαχα ξεμεινες απο υλικα ε?δεν πειραζει βαλε οτι εχει στο ψυγειο,εγω βαζω ντοματουλα πιπερια τονο κ λιγη μαγιονεζα και μια χαρα γινετε!

και γω κατω την εχω τωρα και παιζει με το γυμναστηριο αλλα σαν να την ακουω να ψιλογκρινιαζει και αυτη τωρα μαλλον η θελει αγκαλιτσα βαρεθηκε,η θα μας μοιαζει του μιχαλακη και θα γινει γκρινιαρουλα!!!

τι ωραια που ειναι να παιζουν τα αδερφακια μαζι εχουν παρεουλα μωρε!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα ξεμεινες απο υλικα ε?δεν πειραζει βαλε οτι εχει στο ψυγειο,εγω βαζω ντοματουλα πιπερια τονο κ λιγη μαγιονεζα και μια χαρα γινετε!

και γω κατω την εχω τωρα και παιζει με το γυμναστηριο αλλα σαν να την ακουω να ψιλογκρινιαζει και αυτη τωρα μαλλον η θελει αγκαλιτσα βαρεθηκε,η θα μας μοιαζει του μιχαλακη και θα γινει γκρινιαρουλα!!!

τι ωραια που ειναι να παιζουν τα αδερφακια μαζι εχουν παρεουλα μωρε!

αα κ γω εχω κοκκινη πιπερια θα βαλω!θα ταιριαζει!

κ γω θελω να του παρω γυμναστηριο!θα του αρεσει πολυ!

οντως ειναι πολυ ομορφη εικονα να τα βλεπεις να παιζουν μαζι!γκρινιαζει κ σεν αε!αχχαχαα εχουμε πολυ γκρνια με τον μιχαλακη ασε!

αχ τωρα γκρινιαζει κ ο μικρος..παω να τον κοιμησω!

φιλακαι πολλα βασουλα μου:P

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αα κ γω εχω κοκκινη πιπερια θα βαλω!θα ταιριαζει!

κ γω θελω να του παρω γυμναστηριο!θα του αρεσει πολυ!

οντως ειναι πολυ ομορφη εικονα να τα βλεπεις να παιζουν μαζι!γκρινιαζει κ σεν αε!αχχαχαα εχουμε πολυ γκρνια με τον μιχαλακη ασε!

αχ τωρα γκρινιαζει κ ο μικρος..παω να τον κοιμησω!

φιλακαι πολλα βασουλα μου:P

φιλια καλο μεσημερι;)

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

δεν ξερω ρε ματινα πως τα εβαλα ουτε που το καταλαβα..βασικα κοιτα εφτιαξε η διατροφη μου ,εγω ξυπνουσα πχ το πρωι πηγαινα στη δουλεια καφε και τσιγαρο,το απογευμα μισο σαντουιτς δεν μπορουσα να φαω παραπανω και το βραδυ λιγο ετρωγα γιατι ειχε κλεισει το στομαχι.

μετα που εμεινα εγκυος ανοιξε η ορεξη ετρωγα κανονικα πρωινο,μετα φρουτα μεσημεριανο και παιε λεγοντας...ειχα και μια αδυναμια στα γλυκα πολυ οποτε τσουπ τσουπ να τα κιλακι μπαινανε...τωρα ειμαι 57 κιλα δλδ 13 κιλα παραπανω φυσικα δεν εχω σκοπο να ξαναγινω 43 αλλα καπου στα 50-52 νομιζω θα μαι καλα...

εγω ευτηχως δεν εχω θεμα με τον αντρα μου ισα ισα ολη την ωρα του κλαψουριζω πως εγινα ετσι ,τη μπουτια ειναι αυτα,πως θα βγω στη παραλια και τετοια και μου λεει τωρα εγινες ανθρωπος,και οταν βγεις στην παραλια ολοι θα κοιτανε την μπεμπα σου οχι τα μπουτια σου!:tongue:

Καλα απο γλυκα κι εγω φουλ και πριν αλλα και στην εγκυμοσυνη! Το κουβαδακι του κιλου την μερεντα την τρωω μεσα σε 3-4 μερες! Και ειμαι πολυ ευχαριστημενη που πηρα μονο 13 κιλα...με τοσο που ετρωγα 30 επρεπε να ειχα παρει...ξεκινησα 58 κιλα και ειμαι 58,9...δηλαδη 900 γραμμαρια να χασω???αχαχαχαχαχ....

Οσο για τον αντρα μου εμενα μου λεει παντα την αληθεια και ας ποναει...το εχουμε αυτο κι εγω κι αυτος! Ο αντρας μου και λογω αθλητισμου εχει την νοοτροπια του αθλητη και ειναι λιγο αυστηρος ειδικα οταν με βλεπει να τρωω αλογιστα γλυκα...αλλα νευριαζω οχι επειδη μου τα λεει αλλα ο τροπος του που ειναι τελειως ωμος...βεβαια οι αντρες δεν καταλαβαινουν παντα οτι ειναι δυσκολο να χαθουν τα κιλα και να επανελθει το σωμα οπως πριν....για να παρουν αυτοι τοσα κιλα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα και να μας πουν μετα αν μπορουν να τα χασουν! Και ο αδερφος του το ιδιο εχει...μου λεει η συνυφαδα μου οτι και ο κουνιαδος μου της λεει να κανει γυμναστικη για την χαλαρωση...και οτι μπορει αν θελει να χασει και κατι τετοια...τεσπα...η συνυφαδα μου εκλεισε απο παιδια...εγω πρωτα ο Θεος περιμενω να ερθει κι αλλο και μετα με το καλο θα γινω φετες! Γιατι να κατσω να αγχωθω?Αφου παλι ετσι θα γινω....χαχαχαχα!!!!!

που γυρναει μεσα στη ζεστη και αυτος ο χριστιανος??εδω καιγομαστε και αυτος βολταρει? για να συντονιστει λιγο και να γυρισει στο μαγαζι:evil:

αχαχαχαχ....ελα ντε...τι να του πω?

Καλε μπες μεσα θα παθεις καμια ηλιαση και θα σε ψαχνω στα νοσοκομεια μετα....αχααχαχαχχαχαχααχ εχω πεσει κατω απο τα γελια!!!!!!

Λενιω οσο για το μαγιο που λες να παρεις ολοσωμο κανε οπως νιωθεις! Αν και απο τις φωτο φαινεται οτι δεν εχεις καποιο θεμα...μια χαρα κουκλα εισαι με μια χαρα σωματακι! Και ξερεις τι μου αρεσει περισσοτερο πανω σου? Τα ποδια σου! Τι λεπτα και καλιγραμμα ποδαρακια εχεις καλε????? Εκει που εχω εγω προβλημα παντα παρατηρω τις αλλες γυναικες! Εμενα οι γαμπες μου ειναι σαν μπουκαλες λογω ενοργανης και τα μπουτια σαν του Πυρρου Δημα...κατσε κατω απο την μπαρα θα μου φωναζουν σε λιγο....αχαχαχαχα....!!!!!!!

Πριν καμια εβδομαδα πηγαμε σουπερ μαρκετ με τον αντρα μου και διπλα ακριβως εχει ενα μεγαλο κινεζικο μαγαζι...μπηκαμε να ριξουμε μια ματια και ειδα κατι ολοσωμα μαγιο Λενιω αλο πραγμα...τελεια χρωματα και σχεδια...το ενα ειδικα στα πλαϊνα ειχε ανοιγματα που δενανε με κρικους στο χρωμα του μαγιο και ηταν ολα τα λεφτα....σε αλλα μαγαζια κοστιζει αυτο το μαγιο σιγουρα 50 ευρω για να μην πω παραπανω....και στο κινεζικο ειχε 15...αν μου αρεσαν τα ολοσωμα θα το επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη...δεν εχετε κανενα καλο κινεζικο εκει να ριξεις μια ματια? Τωρα θα μου πεις και οι δικοι μας κλεφτες θα γινουν? Τι να κανουμε ομως ρε κοριτσια...ας κατεβασουν και λιγο τις τιμες...εδω ο κοσμος δεν εχει να φαει μαγιο με 50 ευρω θα παει να παρει? Και ενω βλεπουν οτι δεν εχουν δουλεια οι τιμες μονιμα κολλημενες δεν κανουν εκπτωση...πηγε ο αντρας μου να δει για δικο του μαγιο σορτς και το ειχαν 40 ευρω...πφφφφφ....δεν παιζονται!

καλημερα!!! καλε ποσα γραψατε???? δεν προλαβαινω να σας διαβασω, ξεκιναω δουλειες στο σπιτι! θα μπω αργοτερα! φιλακια

Ουουουουουου Γιωτακι?????Καλημερουδια!!!!

Καλη ευκολια στις δουλειες σου! Θα τα πουμε μετα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...