Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!! ποπάκι μου μακάρι να μην έχω πρόβλημα!!! πεταλουδα γιατι να τα πάρω αυτά?? οχι δεν παίρνω κάτι!!

αχχχχχχχχ σήμερα έχω ρανεβού!!!! και εχω ένα άγχοςςςςςςςςς ουυυυυυυυυυφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!

εσείς βρε κορίτσια μεχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου είχατε αυτο τοο 'αγχος για περιπτωση αποβολης και τέτοια???? πότε νιώσατε σίγουρες?????????????????

Αναστασακι μου κ ελεγα τι αλο ηθελα να συμπληρωσω στο μηνυμα..καλα θυμομουν σημερα θα δεις υο σπορακι σου γιουπιιιι~τι καλα!

αγαπουλα μου ολα καλα θα ειναι θα το δεις!αφου δεν εχεις τιποτα περιεργα..οπως αιματακι με πονους..μην ανχωνεσαι δυσκολο πολυ το ξερω αλα ολα καλα ειναι..το σπορακι σου ειναι μεσα στην κοιλιτσα σου κ μεγαλωνει!αλλωστε εχεις κ ενα σωρο συμπτωματα που σου δινουν το σημα οτι ολα πανε καλα!;)το πρωτο τριμηνο ολες ειμαστε σουπερ ανχωμενες!μωλης περασει ομως τα πραγματα θα ειναι πιο σιγουρα!

εσυ να σκεφτεσαι μονο οτι σημερα θα ακουσεις την ομορφη καρδουλιτσα του να χτυπαει!ναι!ολα καλα θα ειναι..ο θεος ειναι μεγαλος!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

4.gina_cfu..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

5.Katerina_s......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.mp1979womam...........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.YOTOU.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/10/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

12.elerinaa............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

13.roulaa...............................EΓΚΥΟΣ!(?)

14.matina25..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.anastasaki_melisakι..........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.maril13..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

17.RANIA80........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

18.nena1984....................26/05/2011

19.sophaki1.....................19/06/2011

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια!

ειστε ολες καλα?

οι ζαλαδες σταματανε περιπου στην 8-10η εβδομαδα (αναλογως τον οργανισμό)

ευχομαι να σταματησουν και να απολαυσετε τον γαμο σας!

η μπεμπουλα μου κανει παρτυ στην κοιλια μου και ετσι εχω παρεουλα συνεχεια!

φιλακια πολλα!

καλημέρα Γιωτάκι!! τι ωραίο που ακούγεται!!!! τι καλά που τη νιώθεις συνέχεια την πριγκίπισσά σου!!!!!:P:p:p

καλημέρα και σε σενα λενάκι!! τι καλά επιτέλους έχεις ιντερνετ!! γιούπιιι!!!!!!1

χαίρομαι που σου άρεσε το νυφικό!! δεν ξέρω αν θα φένεται η κοιλίτσα!!!!! δεν θα είχα πρόβλημα αν το γνωρίζανε αλλά μάλλον μέχρι τότε δεν θα το πώ!!:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασακι μου κ ελεγα τι αλο ηθελα να συμπληρωσω στο μηνυμα..καλα θυμομουν σημερα θα δεις υο σπορακι σου γιουπιιιι~τι καλα!

αγαπουλα μου ολα καλα θα ειναι θα το δεις!αφου δεν εχεις τιποτα περιεργα..οπως αιματακι με πονους..μην ανχωνεσαι δυσκολο πολυ το ξερω αλα ολα καλα ειναι..το σπορακι σου ειναι μεσα στην κοιλιτσα σου κ μεγαλωνει!αλλωστε εχεις κ ενα σωρο συμπτωματα που σου δινουν το σημα οτι ολα πανε καλα!;)το πρωτο τριμηνο ολες ειμαστε σουπερ ανχωμενες!μωλης περασει ομως τα πραγματα θα ειναι πιο σιγουρα!

εσυ να σκεφτεσαι μονο οτι σημερα θα ακουσεις την ομορφη καρδουλιτσα του να χτυπαει!ναι!ολα καλα θα ειναι..ο θεος ειναι μεγαλος!

εντομεταξύ το τικεράκι που έχω που εχω μου εχει βγει λάθος σύμφωνα με τη γιατρο. αυτη μου ειπε πως αλλάζω μήνα κάθε 18. δηλαδη συμφωνα με αυτην είμαι 6 εβδ. και 2 ημερ. με αυτες τη μέρες λες να ακούσουμε καρδούλα????:confused::confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

4.gina_cfu..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

5.Katerina_s......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.mp1979womam...........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.YOTOU.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/10/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

12.elerinaa............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

13.roulaa...............................EΓΚΥΟΣ!(?)

14.matina25..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.anastasaki_melisakι..........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.maril13..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

17.RANIA80........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

18.nena1984....................26/05/2011

19.sophaki1.....................19/06/2011

τι να έγινε με το νενακι βρε κορίτσια???????? την είδε και στο όνειρο της το λενάκι! μακάρι ολα να είναι καλά!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

εντομεταξύ το τικεράκι που έχω που εχω μου εχει βγει λάθος σύμφωνα με τη γιατρο. αυτη μου ειπε πως αλλάζω μήνα κάθε 18. δηλαδη συμφωνα με αυτην είμαι 6 εβδ. και 2 ημερ. με αυτες τη μέρες λες να ακούσουμε καρδούλα????:confused::confused::confused:

αυτη τη φορα Αναστασακι μου θα σιγουρευτειτε κιολας ποσο ακριβως ειναι το μωρακι!κ ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα την ακουσετε την καρδουλα..εγω μονο σε μια εγκυμοσηνη δεν την ακουσα 6 βδομαδων..στην 7η τελικα αλα τι ςπερισοτερες φορες στην 6η βδομαδα ακουγεταια κανονικοτατα!ευχομαι να την ακουσετε παντους παλμους θα δειτε απλα το πολυ πολυ ισως να μην ακουστει πολυ δυνατα κ καθαρα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αυτη τη φορα Αναστασακι μου θα σιγουρευτειτε κιολας ποσο ακριβως ειναι το μωρακι!κ ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα την ακουσετε την καρδουλα..εγω μονο σε μια εγκυμοσηνη δεν την ακουσα 6 βδομαδων..στην 7η τελικα αλα τι ςπερισοτερες φορες στην 6η βδομαδα ακουγεταια κανονικοτατα!ευχομαι να την ακουσετε παντους παλμους θα δειτε απλα το πολυ πολυ ισως να μην ακουστει πολυ δυνατα κ καθαρα!;);)

ουφφφφ μακάρι λένάκι μου!!!!! 18.30 είναι το ραντεβού!!!!!! όταν επιστρεψω σπίτι θα μπω να σας ενημερώσω!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ουφφφφ μακάρι λένάκι μου!!!!! 18.30 είναι το ραντεβού!!!!!! όταν επιστρεψω σπίτι θα μπω να σας ενημερώσω!!!

αχ Αναστασακι μου ολα καλα θα ειναι!θα περημενουμε με αγωνια για τα νεακια σου!αχ τι θα κανουμε με αυτο το ανχος!ποσο δυσκολο ειναι να το αποβαλουμε! αντε να περασουν γρηγορα οι ωρες να ξεκηνησεις να ετοιμαζεσαι !;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια.Τι κανετε?????

Εγω τελικα χθες δεν μπορεσα να μπω κατα την διαρκεια της μερας γιατι περιμενα τον αντρα μου να τελειωσει απο την δουλεια και ετσι ηρθαμε στο σπιτι 3 το μεσημερι....μετα ξαπλωσα λιγακι και μετα πηγαμε στα πεθερικα μου! Γυρισαμε αργα το βραδυ και επεσα ξερη για υπνο γιατι ημουν στο ποδι ολη μερα!!!!!!!!!!

Για πειτε τα νεακια σας!!!!

καλημερα αναστασακι!

ειναι οντως τελειο!

με το καλο ραντεβουδακι σου! με το καλο να το ακουσετε και να το δειτε!

περιμενουμε νεα!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε ολα τα κοριτσια και καινουρια και παλια!!!

Στελνω μετα απο αρκετες μερες περισυλλογης και αναθεωρησης καποιων λογων για τους οποιους σας μιλησα το Πασχα ασχημα. Ζητω συγγνωμη απο ολες ανεξαιρετως καθως οι μομφες μου πηγαιναν προς ολες και οχι συγκεκριμενα σε καποια. Ειχα θυμωσει πολυ με αυτα που διαβασα απο τις ¨αλλες" κοπελες και επειδη δεν σας ξερω ακομη καλα δεν ηξερα τι να πιστεψω. Ημουν ομως απαρεδεκτη,δεν δικαιολογω τον εαυτο μου καθως μου ειχατε σταθει πολυ και με ειχατε συμβουλεψει σωστα.Γι'αυτο και ξαναμπηκα και ζητω συγγνωμη! Δεν "απαιτω" να με συγχωρεσετε εαν δεν το θελετε και εαν δε με θελετε στην παρεα σας. Αλλωστε δεν ξερω ποσο θα μπορω να μπαινω. Ειμαι πολυ καλυτερα ψυχολογικα,τοτε ημουν με νευρα τσαταλια!Με πειραζαν ολοι και ολα!Ουτε με τους γονεις μου ειχα υπομονη και κατανοηση,ουτε με τον αντρα μου, ουτε με κανεναν. Τωρα ειμαι καλα και ελπιζω σε νεα εγκυμοσυνη,χωρις φυσικα να ξεχναω την πρωτη και αποτυχημενη μου. Χαρηκα πολυ για τη Ρανια που απο οτι βλεπω ει ναι εγκυουλα...Και γω περιμενω και νομιζω οτι ειμαι παλι! Τεσπα,μαλλον δε σας νοιαζει... Φιλια πολλα σε ολες!

Ελενιτσα πεταλουδιτσα ξανα καλως ορισες στο παρεακι μας και εννοειται οτι εισαι ευπροσδεκτη! Οφειλω να ομολογησω οτι ειχα εκνευριστει παρα πολυ μαζι σου γιατι οπως κι εγω ετσι κι εσυ δεν γνωριζαμε τι ειχε γινει μεταξυ των παλιων κοριτσιων επειδη ειμαστε απο τις νεες στην παρεα και δεν επρεπε να παρεις τετοια θεση γιατι οποιος και να ειχε το δικιο, εσυ και γω οφειλουμε μονο ευχαριστω στα κοριτσια που μας στηριξαν ολο αυτο το διαστημα! Ομως αφου καταλαβες το λαθος σου και το παραδεχεσαι δημοσια αυτο εχει σημασια για μενα...κι εγω προσφατα εκανα μια μικρη επιθεση στην τατασα μας που στην πορεια το μετανιωσα και το λυσαμε μεσω φεις! Πλεον επειδη εχω παρατηρησει οτι λογω ορμονων νευριαζω πολυ πιο ευκολα απο πριν σε καταλαβαινω γιατι κι εσυ τοτε περνουσες το δικο σου "δραμα" και ησουν στην τσιτα!!!!!!! Τελος καλο ολα καλα λοιπον και ευχομαι να ερθει γρηγορα το θαυματακι σου και θα μεινει!!!!!!!

αχ Αναστασακι μου ολα καλα θα ειναι!θα περημενουμε με αγωνια για τα νεακια σου!αχ τι θα κανουμε με αυτο το ανχος!ποσο δυσκολο ειναι να το αποβαλουμε! αντε να περασουν γρηγορα οι ωρες να ξεκηνησεις να ετοιμαζεσαι !;);)

άντε ναι να περάσουν!!!!!!!!1 θέλω να κατεβω και για ψώνια και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημέρα ματινάκι!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εγω τελικα χθες δεν μπορεσα να μπω κατα την διαρκεια της μερας γιατι περιμενα τον αντρα μου να τελειωσει απο την δουλεια και ετσι ηρθαμε στο σπιτι 3 το μεσημερι....μετα ξαπλωσα λιγακι και μετα πηγαμε στα πεθερικα μου! Γυρισαμε αργα το βραδυ και επεσα ξερη για υπνο γιατι ημουν στο ποδι ολη μερα!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσακι!

ολα καλα! εχτες τελειωσα τα καλοκαιρινα- χειμωνιατικα και επιτελους το σπιτι ειναι καθαρο και συμαζεμένο!

τα εξωτερικα μεινανε αλλα θα τα κανει ο καλος μου!

τι κανει το μπεμπακι σου?

εμεις παμε το σαββατο για β επιπεδου!!!! ανυπομονω!!!!!:-P

καλημερα αναστασακι!

ειναι οντως τελειο!

με το καλο ραντεβουδακι σου! με το καλο να το ακουσετε και να το δειτε!

περιμενουμε νεα!!!!!

να εισαι καλά γιωτάκι μου !! σας ευχαριστώ πολύ όλεςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Ματινακι μου..τι κανεις?σου ειχα γραψει κ πριν κ δεν το εστειλε!!:rolleyes:πως εισαι?εγω ειμαι καλα..κ τα ζουζουνια μου!

τι καλο μαγειρευτε σημερα κοριτσια!εγω πατατουλες με φτερουγες κοτοπουλου στο φουρνο!;)επισης πολυ ζεστη σημερα!η μερα ξεκηνησε με πολυ ηλιο;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...