Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Οχι τοσο αδυνατη δεν ειμαι αλλα δεν εχω τιποτα περιττο πανω μου....με τα μπουτια μου εχω ανεκαθεν θεμα λογω πολλων χρονων γυμναστικης και οταν πηρα κιλα στην εγκυμοσυνη πρηστηκα πολυ εκει....τωρα την παλευω βεβαια αλλα η κυτταριτιδα εμφανεστατη! Απο κοιλια καλα τα παω...δεν μου εμεινε ευτυχως!

Βασουλα μου κι εσυ πολυ αδυνατη εισαι στις φωτο...!

Οσο για το σχολιο της κυρα τετοιας τι να πεις? Δεν εχουν καθολου τακτ μερικες...οτι θελω ειμαι κυρα μου....και εγκυος να ειμαι τι σε νοιαζει? Δεν σκεφτονται ομως οτι στην περιπτωση που δεν εισαι εγκυος οτι μπορει να εχεις προβλημα με το σχολιο....κυαρα κατινες τι να πεις?????

ασεεε και η κυταριτιδα....μεγαλο κεφαλαιο εγω δεν ειχα ποτε,γιατι δεν ειχα και κιλα βεβαια αλλα ειχα ακουσει οτι μετα την εγκυμοσυνη φευγει...μυθος κοριτσια εδω ειναι ακομα:(

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xaxaxaxax Βασουλα μου μη στεναχωριεσαι!κ γω το χω παθει πολες φορες!με ρωτανε με ενα γλυκο τοννο ..εγκυοοοςςς εισαιιιιιι?λεω οχιιιιιιι ειναι αυτο που απεμεινε απο την εγκυμοσηνη!χαχαχαχα!δεν με ενοχλει τωρα πια!σττις αρχες με πειραζε τωρα δεν τους παρεξηγω του ανθρωπους!:tongue:

εμενα εχει χαλαρωσει:rolleyes:γιαυτο κ λεω ολοσωμο φετος!:tongue::tongue:

ολοσωμο ελενακι ε?? δεν ειναι κακη ιδεα ειναι και στη μοδα φετος! λες να χτυπησω και γω ενα?δεν ειναι κακο...

καλημερα ιωαννακι!!! ναι παιδι μου αστα να πανε και τη δεν εχω ακουσει η κακομοιρα! η πλακα ειναι οτι πριν μεινω εγκυος ειμουνα 42 κιλαααα!!! δεν υπηρχα σου λεω χαλι μαυρο ολοι τοτε μου λεγανε ,φαε και θα πεσεις κατω,θα παθεις τπτ και τετοια....εεεεεε ειπα να τους ακουσω και εβαλα 25 κιλα στην εγκυμοσυνη,και τωρα μου λενε σου μεινανε κιλα ε???:confused:

Πως τα καταφερες ρε θηριο τα 25 κιλα???? Εγω 13 προς 14 εβαλα και παλι δεν τα αντεχα...σου εχουν μεινει πολλα?

ασεεε και η κυταριτιδα....μεγαλο κεφαλαιο εγω δεν ειχα ποτε,γιατι δεν ειχα και κιλα βεβαια αλλα ειχα ακουσει οτι μετα την εγκυμοσυνη φευγει...μυθος κοριτσια εδω ειναι ακομα:(

Οντως δεν φευγει...ειναι μυθος!Ασε γιατι τα παιρνω...δεν τα μπορω τα μπουτια μου ετσι με τιποτα...εχω και τον αντρα μου που συνεχεια μου λεει οτι κατι πρεπει να κανω με αυτο το θεμα και Τουρκα γινομαι...νευριαζω πολυυυυυυυ!!!!!!

Πως τα καταφερες ρε θηριο τα 25 κιλα???? Εγω 13 προς 14 εβαλα και παλι δεν τα αντεχα...σου εχουν μεινει πολλα?

Οντως δεν φευγει...ειναι μυθος!Ασε γιατι τα παιρνω...δεν τα μπορω τα μπουτια μου ετσι με τιποτα...εχω και τον αντρα μου που συνεχεια μου λεει οτι κατι πρεπει να κανω με αυτο το θεμα και Τουρκα γινομαι...νευριαζω πολυυυυυυυ!!!!!!

εγω εβαλα 20 κιλα και τα εχασα αλλα τα μπουτια μπουτια που λες και εσυ ματινα μου!!:P

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω ρε ματινα πως τα εβαλα ουτε που το καταλαβα..βασικα κοιτα εφτιαξε η διατροφη μου ,εγω ξυπνουσα πχ το πρωι πηγαινα στη δουλεια καφε και τσιγαρο,το απογευμα μισο σαντουιτς δεν μπορουσα να φαω παραπανω και το βραδυ λιγο ετρωγα γιατι ειχε κλεισει το στομαχι.

μετα που εμεινα εγκυος ανοιξε η ορεξη ετρωγα κανονικα πρωινο,μετα φρουτα μεσημεριανο και παιε λεγοντας...ειχα και μια αδυναμια στα γλυκα πολυ οποτε τσουπ τσουπ να τα κιλακι μπαινανε...τωρα ειμαι 57 κιλα δλδ 13 κιλα παραπανω φυσικα δεν εχω σκοπο να ξαναγινω 43 αλλα καπου στα 50-52 νομιζω θα μαι καλα...

εγω ευτηχως δεν εχω θεμα με τον αντρα μου ισα ισα ολη την ωρα του κλαψουριζω πως εγινα ετσι ,τη μπουτια ειναι αυτα,πως θα βγω στη παραλια και τετοια και μου λεει τωρα εγινες ανθρωπος,και οταν βγεις στην παραλια ολοι θα κοιτανε την μπεμπα σου οχι τα μπουτια σου!:tongue:

Κοριτσια πηρα τηλ. για την δουλεια και παλι δεν τον βρηκα αυτον! Μου ιπε ο αλλος που μιλησα οτι θα τον ενημερωσει αν τον δει αημερα....καλα λεω!

Μα αν ειναι δυνατον...διευθυντης και γυρνωβολαει?χαχαχα....τεσπα! Για να δουμε και σημερα...στην αναμονη!

Παω να φτιαξω φρουτοκρεμα και επανερχομαι!

ολοσωμο ελενακι ε?? δεν ειναι κακη ιδεα ειναι και στη μοδα φετος! λες να χτυπησω και γω ενα?δεν ειναι κακο...

xaxaxxaxa ναι ναι!μαακρι να βρουμε κατι καλο γιατι κ τα ολοσωμα θελουν ωραιο κορμι τα ατιμα αλιως παλι εγκυες θα μας βγαζουν χαχαχαχαχαχχαα:tongue:

Εφακη μου ειμαι φαν του μαυρισματος κ μαρεσει παρα πολυ κ σιγουρα το ολοσωμο δεν βοηθαει αλα φετος ειπα να το δοκιμασω:tongue:

οσον αφορα τα κιλα στην πρωτη εγκυμοσηνη ειχα παρει 20 κ ειχα πρηστει πολυ τα εχασα γργηορα μετα τη γεννα παλα μου ειχαν κολισε 5 κ δεν ευφευγαν..καπου καπου κατεβαινα κ μετα ξανα ανεβαινα στα κιλα..σε αυτη την εγκυμοσηνη πηρα 14 κ τα εχσα παραα πολυ γρηγορα στης 40 μερες τα ειχα χασει ολα κ συν ακομα δυο!τωρα ειμαι 53μισο 54 μισο με δειχνει η δικια μου στις αλες ειμαι ενα κιλο λιγοτερο παντα!καπου εκει τελος παντων!βεβαια εγω παντα ειχα μαγουλα κ οταν εχει γεματουλικο προσωπακι γαι αν φανεις πολυ αδυνατη πρεπει να χασεις πολα κιλα επισης εγω τα βαζω ολα πανω τα κιλα..εχω το σχημα μηλο σωματος!:rolleyes:κ αντε μεχρι στιγμης ειμαι καλα αν εξαιρεσουμε την χαλαρη κοιλια αλα στα γεραματα τι θα γινει:rolleyes:

σε γενικες γραμμες δεν αιισθανομαι ασχημα απαλ να τωρα που πλησιαζει η μερα που θα εμφανιστω με μαγιο εκει χαλιεμαι!ευτυχως ο ανταρ ςμου ποτε δεν μου τονισε καπια ατελεια μου φυσικα δεν εκανε κ το αντιθετο να μου κανει συνεχεια κοπλιμεντα ασ πουμε οτι ειμαι καλα αλα κ αυτο ειναι κοροιδεια αφου δνε ειναι ετσι τα πραγματα τι να παεις!παντως σε φτιαχνει αν ο αλος σου λεει ομορφα λογια για την εμφανιση σου!εμενα ο ανταρς μου δεν ειναι καλος στα λογια!πανατ το καταλαβαινω απο το βλεματ ου αν του αρεσω η οχι!:tongue:

κοριτσα σκεφτομαι να μαγειρεψω κατι τετιο σημερα

http://www.sintagespareas.gr/sintages/penes-me-tono-kai-ntomata.html

τι λετε?ακομα δεν εχω φαει πρωινο!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσια τα ολοσωμα μαγιο λογικα ειναι κ πιο ακριβα!οσο να ναι εχουν περιοστεορ υφαμσα πανω τρομαρα τους!

μακαρι να βρω ενα οικονομικο αλιως με κοβω να εμφανιζομαι με της γιαγιας χαχαχαχα!πλακα κανω φυσικαααα:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κοριτσια πηρα τηλ. για την δουλεια και παλι δεν τον βρηκα αυτον! Μου ιπε ο αλλος που μιλησα οτι θα τον ενημερωσει αν τον δει αημερα....καλα λεω!

Μα αν ειναι δυνατον...διευθυντης και γυρνωβολαει?χαχαχα....τεσπα! Για να δουμε και σημερα...στην αναμονη!

αμαν κ αυτος ο ανθρωπος!ε φυσικα αυτος δνε εχει αναγκη κ δεν αγωναι οπως εσυ ματινακι μου γιαυτο κ γυρνωβολαει!:tongue:

παω να ξεκινησω μαγειρεμα!μου ανοιξε η ορεξη τωαρ που ειδα την συνταγη!πρωτη φορα θα την δοκιμασω;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τα ολοσωμα μαγιο λογικα ειναι κ πιο ακριβα!οσο να ναι εχουν περιοστεορ υφαμσα πανω τρομαρα τους!

μακαρι να βρω ενα οικονομικο αλιως με κοβω να εμφανιζομαι με της γιαγιας χαχαχαχα!πλακα κανω φυσικαααα:tongue:

χαχαχ εμενα η γιαγια μου δεν εχει μαγιο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:γ@μοτο εχασα:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

χαχαχ εμενα η γιαγια μου δεν εχει μαγιο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:γ@μοτο εχασα:tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν εχει μαγιο!κριμα!οποτε παμε κατευθειαν για γυμνισμο εκει δεν υπαρχουν κομπλεξ!με τοση γγυμνια που θα υπαρχει ολα στο χρωμα του δερματος δεν θα ξεχωριζει κ..ς κοιλια η στηθος χαχαχαχαχαχαχαχ:tongue::tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ελενακι ωραια η συνταγουλα γρηγορη και ευκολη

θα την εχω υποψιν για αυριο ,αλλα δεν θα βαλω καπαρη δεν εχω ,βασικα ποτε δεν αγορασα.

παω και γω να κανω τα ψαρακαι μου τα φερε πεσκεσι χτες η πεθερα ,να βαλω και καμια σκουπα τωρα που ξυπνησε η μικρη γιατι σε λιγο θα αρχισει να φυτρωνει σιταρι απο τα ψιχουλα στο πατωμα της κουζινας:shock:

που γυρναει μεσα στη ζεστη και αυτος ο χριστιανος??εδω καιγομαστε και αυτος βολταρει? για να συντονιστει λιγο και να γυρισει στο μαγαζι:evil:

ελενακι ωραια η συνταγουλα γρηγορη και ευκολη

θα την εχω υποψιν για αυριο ,αλλα δεν θα βαλω καπαρη δεν εχω ,βασικα ποτε δεν αγορασα.

παω και γω να κανω τα ψαρακαι μου τα φερε πεσκεσι χτες η πεθερα ,να βαλω και καμια σκουπα τωρα που ξυπνησε η μικρη γιατι σε λιγο θα αρχισει να φυτρωνει σιταρι απο τα ψιχουλα στο πατωμα της κουζινας:shock:

κ γω βασουλα μου δεν εχω ολα τα υλικα κ τελικα δεν θα ερθει η μαμα να κατεβαινα λιγο σουπερ!:(

ουτε παρμεζανα εχ ουτε ελεις ουτε καπαρη!τι εχω θα θελα να ξερα χαχαα!τονο κ μακαρονια εχω παντως!θα βγει μια μαιμου τονομακαροναδα αλα δεν πειραζει!:tongue:

πολυ μαρεσουν τα ψαρακια!

κ γω θελω να βαλω σκουπα..τωρ απου τρωει ο μικρος ψωμακι παντα εχω ψυχουλα κατω κ ολη την ωρα πρεπει να βαζω σκουπα!ακομα να γαω,,δεν ξερω τι να πρωτοκανω!για την ωρα εβαλα νερο να βρασει για τα μακαρονια κ εχω τα μικρα κατω τους στρωσα να παιξουν..ο μιχαλακης γκρινιαζει κ ο μικρος κυλιεταια πο δω κ απο κ ζοριζεται αχχαχα!παιζει με τον μικυ!τωρα γιατι γκρινιαζει ο μιχαλακης μην ρωτας..η γκρινια ειναι ενα μαυτον..δεν γινεται να μην περασει μαι μερα χωρης γκρινια!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...