Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κοριτσια δεν μπορω!δεν ξερω πως να το κανω..πατησα να το αννεβασω σαμ βιντεο αλα δεν το υποστηριζει:(

θα σκεφτω κατι αλο...παω να φταιξω φρουτοκρεμα στον μικρο..ξυπνησε!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Όλο το πίνει απλά εκεί που έτρωγε 5 φορές την ημέρα τώρα τρώει 4! Τι να πω; κι ο δικός μου ο γιατρός αυτό μου είπε πως λόγω ζέστης τρώνε λιγότερο! Ωστόσο εμείς δεν ξεκινήσαμε ακόμη νεράκι και ενδιάμεσα στις ώρες αιχμής που έχει πολύ ζέστη του δίνω λίγο τσαγάκι να ξεδιψάσει!

Εν τω μεταξύ έχω τόσο άγχος για την Κυριακή και πραγματικά δεν ξέρω το λόγο! Το μόνο που με νοιάζει είναι να μην κλαίει ο μπεμπάκος! Τα πάει πολύ καλά με τον κόσμο, όποιον κι αν δει του κάνει χαρές αλλά δεν ξέρω πως θα αντιδράσει στη βάφτιση!

A! Εμενα απλα πινει λιγοτερο γαλα...το μεσημεριανο το τρωει ολο και μην σου πω τρωει του σκασμου....το απογευματινο δεν του αρεσει γιατι απο το ρυζαλευρο πηγαμε στην φαριν λακτε και δεν του αρεσε τοσο...αλλα με την ζεστη δεν την παλευουν τα κακομοιρακια μωρε!

Ιωαννακι μου ασχετα απο την κοινωνικοτητα του θα ειναι κατι πρωτογνωρο γιατι ενας αγνωστος ανθρωπος(ο παπας) θα τον κρατησει και μετα θα τον βουτηξει στο νερο...εγω περιμενω να ριξει πολυ κλαμα ο δικος μου ασχετα αν ειναι πολυ ησυχος και κοινωνικος και χαμογελαστος παντα! Ειναι αντιδραση της στιγμης αλλα οπως και να εχει θα ειναι για λιγο...μετα θα ηρεμισουν μωρε....μακαρι να γελανε δεν λεω αλλα εχω παρει και την αλλη εκδοχη για να βρω τροπο να τον ηρεμισω και γενικοτερα να ειμαι προετοιμασμενη μεχρι να τελειωσει το ολο θεμα!

ααα οκ ηρθεεε!!!!! μαλλον αργησε λογω αποστασης θεσσαλονικη-κορινθο ειχε να κανει δεν ειναι και λιγο :D

αχαχαχαχαα....ελιωσα!!!!!

Ειχε ερθει απλα δεν μου εμφανισε ειδοποιηση...!!!!

Αχ κουκλακια εισαστε....να εισαστε παντα γεροι ολοι! Με το καλο να ερθει και 2ο παιδακι!!!!!!!!!!

αχ κοριτσια δεν μπορω!δεν ξερω πως να το κανω..πατησα να το αννεβασω σαμ βιντεο αλα δεν το υποστηριζει:(

θα σκεφτω κατι αλο...παω να φταιξω φρουτοκρεμα στον μικρο..ξυπνησε!;)

Αντε φτιαξε φρουτοκρεμα ταϊσε τον και ελαααααααααααα........

Διαφημίσεις

Αχ κουκλακια εισαστε....να εισαστε παντα γεροι ολοι! Με το καλο να ερθει και 2ο παιδακι!!!!!!!!!!

000203FB.gifσε ευχαριστω πολυυυυυυυ ματινακι!!!!!!!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

καλε τι σωματαρα ειναι αυτη!!ετσι εμεινες και μετα τη γεννα??? γιατι εγω εχω κανει μια κοιλια αστα να πανε!! προχτες μου χτυπησε η απο πανω μου και μου λειε,εσυ εισαι που εχεις το μωρο? ναι της λεω! και εισαι παλι εγκυος:confused:

γκρρρρ:evil::evil::evil::evil::evil: βαλτη εισαι κυρα μου????

A! Εμενα απλα πινει λιγοτερο γαλα...το μεσημεριανο το τρωει ολο και μην σου πω τρωει του σκασμου....το απογευματινο δεν του αρεσει γιατι απο το ρυζαλευρο πηγαμε στην φαριν λακτε και δεν του αρεσε τοσο...αλλα με την ζεστη δεν την παλευουν τα κακομοιρακια μωρε!

Ιωαννακι μου ασχετα απο την κοινωνικοτητα του θα ειναι κατι πρωτογνωρο γιατι ενας αγνωστος ανθρωπος(ο παπας) θα τον κρατησει και μετα θα τον βουτηξει στο νερο...εγω περιμενω να ριξει πολυ κλαμα ο δικος μου ασχετα αν ειναι πολυ ησυχος και κοινωνικος και χαμογελαστος παντα! Ειναι αντιδραση της στιγμης αλλα οπως και να εχει θα ειναι για λιγο...μετα θα ηρεμισουν μωρε....μακαρι να γελανε δεν λεω αλλα εχω παρει και την αλλη εκδοχη για να βρω τροπο να τον ηρεμισω και γενικοτερα να ειμαι προετοιμασμενη μεχρι να τελειωσει το ολο θεμα!

Να σου πω την αλήθεια με τον παπά τα πάμε πολύ καλά γιατί είναι ο νονός του ανηψιού μου αλλά και πάλι ένα άγχος το έχω! Δεν ξέρω πως θα αντιδράσει εκείνη την ώρα άρα είμαι προετοιμασμένη για κλάμα! Ουφφφ θα σας πω εντυπώσεις τη Δευτέρα! Το μόνο που μου έμεινε είναι να κάνω γενική αύριο στο σπίτι (θα φέρω τα πάνω κάτω όμως) και το απόγευμα να πάω να πάρω το δώρο της κουμπάρας! Αν καταφέρω θα σας βάλω φωτό να το δείτε αλλιώς μετά τη βάφτιση με όλες τις υπόλοιπες!

Διαφημίσεις

000203FB.gifσε ευχαριστω πολυυυυυυυ ματινακι!!!!!!!

Βασούλα καλημέρα και σε σένα! Τι κάνετε; Μην αγχώνεσαι για τα κιλά και την κοιλιά! Μερικοί άνθρωποι δεν ξέρουν πως να μιλήσουν! Εγώ όταν ήμουν έγκυος πολλοί μου λέγανε τρομερά πράγματα όπως: πως έγινες έτσι, πολύ πρήστηκες, ασχήμηνες και τέτοια! Άσε ο κόσμος λέει ότι θέλει! Μην ακούς κανέναν!

καλε τι σωματαρα ειναι αυτη!!ετσι εμεινες και μετα τη γεννα??? γιατι εγω εχω κανει μια κοιλια αστα να πανε!! προχτες μου χτυπησε η απο πανω μου και μου λειε,εσυ εισαι που εχεις το μωρο? ναι της λεω! και εισαι παλι εγκυος:confused:

xaxaxaxax Βασουλα μου μη στεναχωριεσαι!κ γω το χω παθει πολες φορες!με ρωτανε με ενα γλυκο τοννο ..εγκυοοοςςς εισαιιιιιι?λεω οχιιιιιιι ειναι αυτο που απεμεινε απο την εγκυμοσηνη!χαχαχαχα!δεν με ενοχλει τωρα πια!σττις αρχες με πειραζε τωρα δεν τους παρεξηγω του ανθρωπους!:tongue:

εμενα εχει χαλαρωσει:rolleyes:γιαυτο κ λεω ολοσωμο φετος!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αντε φτιαξε φρουτοκρεμα ταϊσε τον και ελαααααααααααα........

την εφαγε το ζουζουνακι μου!κ ειναι τοσο νοστιμη κ δροσερηηηη:P

δεν θα παω τελικα στη μαμα.εξω βραζει ο τοπος!απαπαπα!θα κατσω εδω κ θα ερθει εκεινη σε λιγακι1γιουπιιιιιιιιιι:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Οχι τοσο αδυνατη δεν ειμαι αλλα δεν εχω τιποτα περιττο πανω μου....με τα μπουτια μου εχω ανεκαθεν θεμα λογω πολλων χρονων γυμναστικης και οταν πηρα κιλα στην εγκυμοσυνη πρηστηκα πολυ εκει....τωρα την παλευω βεβαια αλλα η κυτταριτιδα εμφανεστατη! Απο κοιλια καλα τα παω...δεν μου εμεινε ευτυχως!

Βασουλα μου κι εσυ πολυ αδυνατη εισαι στις φωτο...!

Οσο για το σχολιο της κυρα τετοιας τι να πεις? Δεν εχουν καθολου τακτ μερικες...οτι θελω ειμαι κυρα μου....και εγκυος να ειμαι τι σε νοιαζει? Δεν σκεφτονται ομως οτι στην περιπτωση που δεν εισαι εγκυος οτι μπορει να εχεις προβλημα με το σχολιο....κυαρα κατινες τι να πεις?????

Βασούλα καλημέρα και σε σένα! Τι κάνετε; Μην αγχώνεσαι για τα κιλά και την κοιλιά! Μερικοί άνθρωποι δεν ξέρουν πως να μιλήσουν! Εγώ όταν ήμουν έγκυος πολλοί μου λέγανε τρομερά πράγματα όπως: πως έγινες έτσι, πολύ πρήστηκες, ασχήμηνες και τέτοια! Άσε ο κόσμος λέει ότι θέλει! Μην ακούς κανέναν!

καλημερα ιωαννακι!!! ναι παιδι μου αστα να πανε και τη δεν εχω ακουσει η κακομοιρα! η πλακα ειναι οτι πριν μεινω εγκυος ειμουνα 42 κιλαααα!!! δεν υπηρχα σου λεω χαλι μαυρο ολοι τοτε μου λεγανε ,φαε και θα πεσεις κατω,θα παθεις τπτ και τετοια....εεεεεε ειπα να τους ακουσω και εβαλα 25 κιλα στην εγκυμοσυνη,και τωρα μου λενε σου μεινανε κιλα ε???:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...