Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέραααα ματίνακι μου!

Αχ γιατί δε στη ανοίγει! Ήμουν κ από κινητό ίσως κάτι δεν έγινε σωστά!:-(

Πάντως ολόσωμα σας έδειχνα,σε μαύρο χρώμα :wink:

ασε αγαπη μου τα ολοσωμα παρε μπικινι να το ευχαριστηθεις ,δεν εχεις τιποτα να κρυψεις:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααα:-)

Πήραμε τα δείγματα!:-) έβαλα μερικές στο φβ!:wink:

Κοιμηζω τον μικρό κ μωλης ξύπνησεΙ κ φάει φρουτοκρεμα θα πάω στη μαμά!

Βασουλα μου καλό ξεκίνημα με τις κρεμουλές!

Ματίνακι μου καλή επιτυχία σήμερα!

Εφακι μου καλή δουλειτσΑ!

ΣΥΓΝΩΜΗ που δε γράφω πολα είμαι από κινητό!:wink:

Καλημεραααααααααα!!!!

Μολις ειδα τις φωτο στο φεις! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!

Καλε τι κουκλια που ειναι τα παιδακια σας????? Φτου φτου μην τα ματιασω!!!!

Λενιω μου τα μαλλια σου ειναι πολυ ωραια! Μου αρεσει πολυ αυτο το χτενισμα σε ξανθο μαλλι! Εισαστε ολοι πολυ ομορφοι μπραβο σας! Καλα ο Μιχαλακης τι σκερτσα ειναι αυτα που κανει? Να τον φαω μου ερχεται...και κατι αλλο...κοιταζα τον Αλεξακο τωρα και απορω ειλικρινα ποιος τον περασε για κοριτσι...δηλαδη ειλικρινα πρεπει να ειχε υπερμετρωπια οχι απλα μυωπια...συγνωμη κιολας γιατι δεν ξερω ποιος στο ειπε μπορει να ειναι και συγγενης...αλλα ρε Λενιω ποιο αντρα απο τον Αλεξακο δεν εχει....κανει μπαμ οτι ειναι αγορι...τεσπα!

Ευχαριστω για την ευχη! Ελπιζω σημερα να βρω ακρη!

Φιλια πολλα!

Βασουλα μου καλημερα!!!!!! Μου ελειψες καλε χθες που δεν μπηκες! Ειχες και επισκεψεις αν και οι γονεις του αντρα μας δεν ειναι απλα επισκεψεις ειναι οικογενεια....μπραβο που φτιαχνεις και πιτουλες...εγω δεν τις πολυκαταφερνω αλλα οταν φτιαχνω βαζω ετοιμο φυλλο δεν ξερω να ανοιγω μονη μου! Αν και ηπειρωτισσα που φημιζομαστε για τις πιτες μας δεν σκαμπαζω..χιχιχιχι!!!

Αρχισατε και κρεμουλα? Μπραβο τα κοριτσακια μας! Ενταξει αφου εφαγε και δεν σφραγισε το στομα της μια χαρα θα τα πατε μερα με την μερα! Εγω πλεον στην απογευματινη του λιωνω λιγη μπαναν μεσα γιατι η φαριν λακτε δεν του πολυαρεσε απο την αρχη....τωρα θα τρωει λαχανικα και το απογευμα οποτε τρελενεται και θα μου τρωει καλυτερα!!!!!

Βασουλα μου δεν ηξερα οτι αποκτησατε την μαγουλιτσα σας με υποβοηθουμενη αναπαραγωγη αλλα τι σημασια εχει? Εχετε αγκαλια το θαυματακι σας αυτο εχει σημασια! Κι εμεις με τον αντρα μου παλευαμε 2 χρονια να αποκτησουμε μπεμπακι αλλα το αγχος και η αγωνια πια εχουν ξεχαστει γιατι πηραμε αγκαλια το παιδακι μας και τιποτε αλλο δεν μας νοιαζει...απλα εμεις ειχαμε αγχωθει γιατι οχι απλα καναμε ελευθρα και οποτε ερθει, τωρα το κανω τωρα το θελω ειμασταν και απο το αγχος καθυστερουσαμε την συλληψη απο μονοι μας! Βεβαια ειχαμε και ενα μικρο θεματακι με το σπερμα μας αλλα πταισματα...εκανε μια θεραπεια ο αντρας μου και μετα τσουπ ηρθε ο μπεμπουλης! Εγω ειχα σκεφτει αρκετες φορες οτι αν δεν μπορεσουμε να κανουμε μονοι μας θα παμε για εξωσωματικη αλλα μας προλαβε...χιχιχι!!!!! Οσο γι αυτο που λες οτι μετα εχεις πολλες πιθανοτητες να μεινεις εγκυος χωρις βοηθεια ειναι αληθεια και το ποσοστο ειναι πολυ μεγαλο! Η κουμπαροι μας στα Γιαννενα κανανε 3 εξωσωματικες πιασανε μωρο με την πρωτη απλα η πρωτη εγκυμοσυνη διακοπηκε αλλα μετα απ αυτη αποκτησανε 2 παιδακια με τις επομενες 2 εξωσωματικες δηλαδη...στα βαφτισια τους που κανανε και ειχαμε παει τον Μαϊο ηταν του 3ου παιδιου τους το οποιο το πιασανε μονοι τους...και αυτοι να φανταστεις ειχαν θεμα και με το σπερμα αλλα και η κουμπαρα μας εχει πολυκυστικες ωοθηκες που ειναι δυσκολο να πιασει παιδι αν δεν κανει θεραπεια...τιποτα δεν εκαναν και τσουπ το 3ο ηρθε μονο του και μαλιστα με μια φορα σεξ που ηταν η πιο γονιμη μερα....οταν δεν αγχωνεσαι για παιδι και αφου εχεις ηδη ενα το 2ο ερχεται πολυ πιο ευκολα! Η συνυφαδα μου με τον κουνιαδο μου πιασανε την μπεμπα 6μιση μηνες μετα την γεννα της και να φανταστεις δεν της επετρεπε ο γιατρος εγκυμοσυνη πριν τον χρονο γιατι ειχε κανει καισαρικη και η 1η εγκυμοσυνη ηταν πολυ προβληματικη....και η αληθεια ειναι οτι απλα δεν χρησιμοποιουσαν προφυλακτικο...περνανε τις γνωστες προφυλαξεις της οπισθεν στην κορυφωση και τσουπ ηρθε η μπεμπα..αχαχαχ! Βεβαια το αγχος και η αγωνια αν θα πανε ολα καλα ηταν τεραστιο αλλα δοξα το Θεο ολα πηγαν τελεια!!!!!

Για την δουλεια δεν ειχα κανενα νεο χθες αλλα σημερα θα παρω εγω οπωσδηποτε! Ουφφφφφ.....μακαρι δεν λες τιποτα....θα ειναι σωτηριο για μας να πιασω δουλεια...με τον μπεμπη εχουμε σκεφτει να ρωτησουμε την αδερφη της συνυφαδας μου ποσο θα κοστισει να μας τον κραταει μονο πρωι εως μεσημερι..ειναι το μονο ατομο μετα τους γονεις μας που εμπιστευομαστε απολυτα! Η μαμα μου δουλευει και η πεθερα μου μενει μακρυα οποτε απο κει δεν εχουμε βοηθεια...βλεποντας και κανοντας Βασουλα μου γιατι αν μας ζητησει και κανενα μεγαλο ποσο τι να την κανω την δουλεια αν αυτα που παιρνω τα δινω στην κοπελα? Μακαρι να μενουν εστω και 200 ευρω ειλικρινα τα εχουμε αναγκη!

Παλι καλα που εχετε και κλιματιστικο και δροσιζεται η μαγουλιτσα μας! Εμας ο αερας δε εχει σταματησει και δροσιζομαστε τουλαχιστον λιγακι!

Μην ξεχασω να σου πω οτι οταν θηλαζα εκανα την βλακεια και ηπια μπυρα απο την αρχη...δηλαδη την μερα που γυρισαμε στο σπιτι απο το μαιευτηριο ειχαν ερθει οι δικοι μας και φαγαμε ολοι μαζι και γω στο φαγητο ηπια μπυρα γιατι υποτιθεται κατεβαζει γαλα....το αλκοολ μειωνει την παραγωγη και εγω δεν το ηξερα...βεβαια κανα 2 φορες ειχα πιει και μονο ενα ποτηρακι του κρασιου αλλα και η χωρις αλκοολ δεν σου προσφερει τιποτα...καλυτερα μην πινεις και αν θες να αυξησεις την παραγωγη σου υπαρχουν βοτανα να πιεις και μαγια μπυρας που την παιρνεις απο το φαρμακειο....συτα!

Εγραψα εκθεση πρωι πρωι....χιχιχιχιχι!!!!!!!

καλημερα ματινακι!

ναι ναι μαι χαρα τα καταφερνω με τις πιτουλες,εγω μεγαλωσα με τη γιαγια,η οποια ειναι exper στις πιτες και με εμαθε απο μικρη απο το δημοτικο σχεδον!!καλε δεν ειναι τπτ να ανοιξεις φυλλο μια δυο αμα κανεις σιγουρα θα το πετυχεις αμα εχεις και καλο αλευρι! εγω περνω το αλευρι "κουλα" ειναι μαλακο και ανοιγει πολυ ωραια και ευκολα το φυλλο;)

και σεις λιγακι ψιλοπαιδευτηκατε ε? τα περισσοτερα ζευγαρια στις μερες μας ετσι ειναι δυσκολευονται λιγακι!η κουμπαρα σου με πολυκυστικες και πιασε μετα ε?πω πω μπραβο!να ειδες αμα ηρεμεις και σου φευγει το αγχος κατευθειαν ερχετε!αλλα οταν προσπαθεις για το πρωτο παιδι ειναι αδυνατον να μην ανχωθεις..μετρας μερες και ξαναμετρας μερες..και δεν ηρεμεις ευκολα!

πιστευω και γω οτι θα ειναι η ποιο οικονομικη λυση αυτο που σκεφτηκες με την αδερφη της συνηφαδας σου,φανταζομαι θα σου πει νορμαλ τιμη!καλα και τα 200 να σου μεινουν ειναι κατι..ειναι στο σουπερ μαρκετ σου δεν ειναι και λιγο!

αυτο για τη μπυρα που λες στο μαιευτηριο οταν γεννησα μας φερνανε απο μια μπυρα χωρις αλκοολ και φανταστηκα οτι κατι καλο θα προσφερει,δεν πινω συστηματικα μονο οταν τρωμε με παρεα και θελω να πιω και γω κατι,η κανενα βραδακι ετσι που και που να χαλαρωσω στο μπαλκονι οταν δεν μου κολλαει υπνος,ειχα ακουσει για αυτα τα χαπακια με την μπυρα αλλα δεν τα δοκιμασα ποτε!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε; Ματινάκι εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη δουλειά που περιμένεις! Εύχομαι να σε πάρουν!

Λενάκι μου τι κουκλάκια είναι αυτά; Φτου Παναγίτσα μου! Και ο Αλεξάκος και ο Μιχαλάκης για ρούφηγμα! Να τα χαίρεσαι αγάπη μου!

Εγώ πάλι ζεσταίνομαι! Πω πωωω πως θα την παλέψουμε όλο το καλοκαίρι; Το απόγευμα θα πάω στη μαμά μου που έχει μεγάλη αυλή και φυσάει λίγο παραπάνω να πιω καφέ και να δροσιστεί λίγο και ο μπεμπάκος! Εν τω μεταξύ τις τελευταίες 3 μέρες αντί για 5 γεύματα μου κάνει 4 όλη τη μέρα! Πήρα και το γιατρό και μου είπε είναι φυσιολογικό!

ετρεχα και ελιωσα στην ζεστη!!αναγκαιο κακο τι να κανουμε!!καλα ειναι τα μωρακια μου σημερα πηγαν και οι δυο στην πεθερα για πρωτη φορα τωρα να δουμε πως θα περασουν:rolleyes:η μαμα μου ειχε καποια δουλεια τωρα το πρωι μωλις τελειωση θα παει να τουσ παρει!!

ο μεγαλος μου αναλογος το πηρε πολυ καλα αλλα ειναι και λιγο εσωστρεφης ετσι δεν ξερουμε και τι σκεφτετε:confused::confused::confused:δεν δειχνει ομως κατι!

καλημερα εφακη!πρωτη μερα με την πεθερα τα ζουζουνια σου ε? αντε ευχομαι να τα πανε καλα!

Καλημέραααα:-)

Πήραμε τα δείγματα!:-) έβαλα μερικές στο φβ!:wink:

Κοιμηζω τον μικρό κ μωλης ξύπνησεΙ κ φάει φρουτοκρεμα θα πάω στη μαμά!

Βασουλα μου καλό ξεκίνημα με τις κρεμουλές!

Ματίνακι μου καλή επιτυχία σήμερα!

Εφακι μου καλή δουλειτσΑ!

ΣΥΓΝΩΜΗ που δε γράφω πολα είμαι από κινητό!:wink:

καλημερα ελενακι!καλα δεν εχω λογια!φτου φτου φτου!!εισται ολοι αψογοι!!!!!!!!!!!:tongue:

καλημερα εφακη!πρωτη μερα με την πεθερα τα ζουζουνια σου ε? αντε ευχομαι να τα πανε καλα!

καλημερα βασο μου!!περιμενω να ακουσω εντυπωσεις:tongue::tongue:πιστευω θα αρχισουν τα τηλεφωνα σε λιγο!!

Καλημέρα! Τι κάνετε; Ματινάκι εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη δουλειά που περιμένεις! Εύχομαι να σε πάρουν!

Λενάκι μου τι κουκλάκια είναι αυτά; Φτου Παναγίτσα μου! Και ο Αλεξάκος και ο Μιχαλάκης για ρούφηγμα! Να τα χαίρεσαι αγάπη μου!

Εγώ πάλι ζεσταίνομαι! Πω πωωω πως θα την παλέψουμε όλο το καλοκαίρι; Το απόγευμα θα πάω στη μαμά μου που έχει μεγάλη αυλή και φυσάει λίγο παραπάνω να πιω καφέ και να δροσιστεί λίγο και ο μπεμπάκος! Εν τω μεταξύ τις τελευταίες 3 μέρες αντί για 5 γεύματα μου κάνει 4 όλη τη μέρα! Πήρα και το γιατρό και μου είπε είναι φυσιολογικό!

καλημερα ιωαννα μου!!η ζεστη δεν παλευετε:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ασε αγαπη μου τα ολοσωμα παρε μπικινι να το ευχαριστηθεις ,δεν εχεις τιποτα να κρυψεις:tongue::tongue::tongue::tongue:
ελενη μου τελειες η φωτογραφιες ,δεν εχω λογια!!να χαιρεσε αγαπη μου την οικογενεια σου!!!:tongue::tongue:

ευχαριστω πολυ Εφακη μουυυυυυ:P

χααχαχαχα μαρεσε αυτο με το μαγιο!μπα γαι ολοσωμο σκεφτομαι φετος αν κ ειμαι καλυτερα αυτη τη φορα παρα μετα τον μιχαλακη απλα με το μικρο μωρο θα νιωωθ πολυ πιο ανετα να σκυβω να καθομαι!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ Εφακη μουυυυυυ:P

χααχαχαχα μαρεσε αυτο με το μαγιο!μπα γαι ολοσωμο σκεφτομαι φετος αν κ ειμαι καλυτερα αυτη τη φορα παρα μετα τον μιχαλακη απλα με το μικρο μωρο θα νιωωθ πολυ πιο ανετα να σκυβω να καθομαι!:tongue:

οπως νοιωθεις ελενη μου!!:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημεραααααααααα!!!!

Μολις ειδα τις φωτο στο φεις! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!

Καλε τι κουκλια που ειναι τα παιδακια σας????? Φτου φτου μην τα ματιασω!!!!

Λενιω μου τα μαλλια σου ειναι πολυ ωραια! Μου αρεσει πολυ αυτο το χτενισμα σε ξανθο μαλλι! Εισαστε ολοι πολυ ομορφοι μπραβο σας! Καλα ο Μιχαλακης τι σκερτσα ειναι αυτα που κανει? Να τον φαω μου ερχεται...και κατι αλλο...κοιταζα τον Αλεξακο τωρα και απορω ειλικρινα ποιος τον περασε για κοριτσι...δηλαδη ειλικρινα πρεπει να ειχε υπερμετρωπια οχι απλα μυωπια...συγνωμη κιολας γιατι δεν ξερω ποιος στο ειπε μπορει να ειναι και συγγενης...αλλα ρε Λενιω ποιο αντρα απο τον Αλεξακο δεν εχει....κανει μπαμ οτι ειναι αγορι...τεσπα!

Ευχαριστω για την ευχη! Ελπιζω σημερα να βρω ακρη!

Φιλια πολλα!

Ματινακι μου ευχαριστωωωωωωωωωωω:D

τι να πω..αρκετες φορες μου τον περασαν για κοριτσακι:tongue:

περιμενουμε νεα σου!αντε να δουμε!μακαρι!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Ιωαννακι μου!ευχαριστω;):D

κ συ να χαιρεσαι το αντρακι σου;)

ειλικρινα η ζεστη δνε παλευεται..ειπα θα παω στη μμα αλ το σκεφτομαι τωρα!ουφφ!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...