Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

το σκευτηκα αυτο, απλα μπορει κ να ετυχε.. θα το παρακολουθησω παντως...

εγω αγελαδινο γαλα δεν πινω ουτως η αλλως τωρα, μονο τυρι κ γιουρτι τρωω. αν εχχει αλλεργια ξερω πρεπει να τα κοψω ολα. αλλα τωρα την εμφανισε την αλλεργια? τι να πω.. βλεποντας κ κανοντας, παντα σε συννενοηση με τον γιατρο..:rolleyes:

θα βαψεις μαλλι ε? καλη επιτυχια! εντομεταξυ εισαι η μονη που δεν εχω δει!!

μπορει να τον πειραζει η φετα, ουτε εγω επινα γαλα, μονο τυρι κ γιαουρτι. εχω μια γειτονισσα που εχει ενα αγορακι 10 μηνων, θηλαζε κ αυτη αποκληστικα κ εμφανησε την αλλεργια 5 μηνων, σταματησε η κοπελα τα γαλακτομικα κ ολα οκ.

ασε μονη μου το εβαψα, ασε που δεν εχω που να αφησω την μπουμπου, αλλα κ καθε μηνα ενα σωρο λεφτα:evil: πως μας καταντησαν ετσι? εγω καθε εβδομαδα πηγαινα για χτενισμα! προσπαθουσα εχτες να βαλω φωτο στο αλμπουμ αλλα με πεταγε εξω!

θα προσπαθησω να βαλω απο εμαιλ.

παω για λουσιμο, θα ξαναμπω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια, σας διαβασα εχτες αλλα δεν θυμαμαι κ πολλα!

ματινακι καλη επιτυχια για την δουλεια! μακαρι!!!

Καλημερα Γιωτουλα μου! Ευχαριστω πολυ για την ευχη...για να δουμε! Δεν με εχει παρει τηλ. ακομα και πολυ φοβαμαι οτι ή ξεχαστηκε ή δεν εχει ορεξη να με παρει...ουφφφφφ!!!! Αν δεν με παρει σε κανα τεταρτο θα ξαναπαρω...λετε να γινω κουραστικη και αντι να με παρουν να τους νευριασω? Τι να κανω δεν ξερω....

ασε μονη μου το εβαψα, ασε που δεν εχω που να αφησω την μπουμπου, αλλα κ καθε μηνα ενα σωρο λεφτα:evil: πως μας καταντησαν ετσι? εγω καθε εβδομαδα πηγαινα για χτενισμα! προσπαθουσα εχτες να βαλω φωτο στο αλμπουμ αλλα με πεταγε εξω!

θα προσπαθησω να βαλω απο εμαιλ.

παω για λουσιμο, θα ξαναμπω!

Μεγεια το μαλλι Γιωτουλα μου! Που λεφτα για κομμωτηρια καλε???? Κι εγω πιο παλια οταν δουλευα να φανταστεις τοτε που τα ισιωνα πηγαινα συνεχεια κομμωτηριο για χτενισμα...ασε τις βαφες...δεν περναγε μηνας και τα εβαφα ξανα...τωρα ουτε για μια φορα δεν εχουμε! Και τωρα που ηταν να παμε στα βαφτισια στα Γιαννενα η μαμα μου μου τα εβαψε...αλλα δεν μπορω να πω εκεινη την μερα της βαφτισης πηγαμε κομμωτηριο μαζι με την κουμπαρα για χτενισμα και ενιωσα αλλος ανθρωπος! Θυμηθηκα τα παλια...χιχιχι! Πως μας καταντησαν ρε συ??? Και δεν ειναι για το κομμωτηριο μονο...ειναι για πολλα που εχουμε κοψει αναγκαστικα! Γι αυτο κι εγω τρεχω να βρω δουλεια γιατι οχι απλα χανομαστε....δεν θα εχουμε ουτε για τα βασικα σε λιγο καιρο!!!!!

το σκευτηκα αυτο, απλα μπορει κ να ετυχε.. θα το παρακολουθησω παντως...

εγω αγελαδινο γαλα δεν πινω ουτως η αλλως τωρα, μονο τυρι κ γιουρτι τρωω. αν εχχει αλλεργια ξερω πρεπει να τα κοψω ολα. αλλα τωρα την εμφανισε την αλλεργια? τι να πω.. βλεποντας κ κανοντας, παντα σε συννενοηση με τον γιατρο..:rolleyes:

θα βαψεις μαλλι ε? καλη επιτυχια! εντομεταξυ εισαι η μονη που δεν εχω δει!!

Πω πω ρε Αναστασακι τωρα θυμηθηκα οτι ειχες γραψει για τα κακα του μπεμπη οτι ειδες αιματακι σαν κλωστουλες....ολο ηθελα να το θυμηθω για να σου γραψω και ολο το ξεχνουσα!

Κι εγω καποια στιγμη ειχα δει λιγο αιματακι και τα κακα του λιγο πρασινωπα αλλα οταν μιλησα με την παιδιατρο μου ειπε οτι το κανουν κατα διαστηματα αυτο τα μωρα! Δεν ειναι μονο θεμα αλλεργιας! Οσο θηλαζε βεβαια δεν ειχα δει τιποτα τετοιο στα κακα...λιγο καιρο μετα αφου του εδινα ξενο το ειδα! Για παρακολουθησε το ομως μπορει και να μην ειναι τιποτα και να μην χρειαστει να κοψεις κατι απο την διατροφη σου γιατι ολα αυτα χρειαζονται στον θηλασμο...ειδικα το ασβεστιο το χρειαζεσαι και εσυ και το μωρο!

Καλημερα Γιωτουλα μου! Ευχαριστω πολυ για την ευχη...για να δουμε! Δεν με εχει παρει τηλ. ακομα και πολυ φοβαμαι οτι ή ξεχαστηκε ή δεν εχει ορεξη να με παρει...ουφφφφφ!!!! Αν δεν με παρει σε κανα τεταρτο θα ξαναπαρω...λετε να γινω κουραστικη και αντι να με παρουν να τους νευριασω? Τι να κανω δεν ξερω....

Μεγεια το μαλλι Γιωτουλα μου! Που λεφτα για κομμωτηρια καλε???? Κι εγω πιο παλια οταν δουλευα να φανταστεις τοτε που τα ισιωνα πηγαινα συνεχεια κομμωτηριο για χτενισμα...ασε τις βαφες...δεν περναγε μηνας και τα εβαφα ξανα...τωρα ουτε για μια φορα δεν εχουμε! Και τωρα που ηταν να παμε στα βαφτισια στα Γιαννενα η μαμα μου μου τα εβαψε...αλλα δεν μπορω να πω εκεινη την μερα της βαφτισης πηγαμε κομμωτηριο μαζι με την κουμπαρα για χτενισμα και ενιωσα αλλος ανθρωπος! Θυμηθηκα τα παλια...χιχιχι! Πως μας καταντησαν ρε συ??? Και δεν ειναι για το κομμωτηριο μονο...ειναι για πολλα που εχουμε κοψει αναγκαστικα! Γι αυτο κι εγω τρεχω να βρω δουλεια γιατι οχι απλα χανομαστε....δεν θα εχουμε ουτε για τα βασικα σε λιγο καιρο!!!!!

ξαναπαρε ρε, σιγα μιση ντροπη δικη τους κ μιση δικη σου!

ασε ευτυχως που πιανουν τα χερια μου κ τα εβαψα μονη μου!

παω να φτιαξω φρουτοκρεμα!

φιλακια

ξαναπαρε ρε, σιγα μιση ντροπη δικη τους κ μιση δικη σου!

ασε ευτυχως που πιανουν τα χερια μου κ τα εβαψα μονη μου!

παω να φτιαξω φρουτοκρεμα!

φιλακια

Εσυ μια χαρα τα καταφερνεις και μονη σου αφου εχεις κοντα μαλλια...εγω ηθελα να κανω και περμαναντ τρομαρα μου και τωρα θελω να τα κοψω με κουρασαν πολυ! Ειναι μεχρι την μεση της πλατης...παραμακρυνανε...θα τα κρατησω μεχρι την βαφτιση του μπεμπη για να κανω ωραιο χτενισμα και μετα απο λιγο θα ατα κοψω! Μωρε σκεφτομαι και 50 ευρω που εδωσα για την περμαναντ και στενοχωριεμαι να πανε χαμενα..περιπου 2 μηνες τα εχω ετσι...ουφφφφ....βλακεια εκανα το ξερω!!!!

Φαγητο τι ωρα τρωει η μικρη αν της δωσεις τωρα φρουτοκρεμα? Εγω μολις εβαλα στην χυτρα την κοτοσουπα του μπεμπη....σε λιγο που θα ξυπνησει θα ειναι ετοιμη για να φαει...

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου θα σας χαιρετησω για μεσημερι!

Παω να ταϊσω τον μπεμπη και μετα να συμμαζεψω λιγακι το σαλονι γιατι το απογευμα περιμενουμε εναν ξυλουργο που θα μας φτιαξει ενα μπαουλο για τα χαλια μας και θα δει βομβαρδισμενο τοπιο και θα τρομαξει ο ανθρωπος χιχιιχι!!!!!

Θα μπω αργοτερα το βραδακι αν προλαβω....

Καλο μεσημερι να εχετε και καλη σας ορεξη!!!!!

Φιλια πολλα!!!!!!!!!

Εσυ μια χαρα τα καταφερνεις και μονη σου αφου εχεις κοντα μαλλια...εγω ηθελα να κανω και περμαναντ τρομαρα μου και τωρα θελω να τα κοψω με κουρασαν πολυ! Ειναι μεχρι την μεση της πλατης...παραμακρυνανε...θα τα κρατησω μεχρι την βαφτιση του μπεμπη για να κανω ωραιο χτενισμα και μετα απο λιγο θα ατα κοψω! Μωρε σκεφτομαι και 50 ευρω που εδωσα για την περμαναντ και στενοχωριεμαι να πανε χαμενα..περιπου 2 μηνες τα εχω ετσι...ουφφφφ....βλακεια εκανα το ξερω!!!!

Φαγητο τι ωρα τρωει η μικρη αν της δωσεις τωρα φρουτοκρεμα? Εγω μολις εβαλα στην χυτρα την κοτοσουπα του μπεμπη....σε λιγο που θα ξυπνησει θα ειναι ετοιμη για να φαει...

αχ κ εγω τοσο μακρια τα ειχα κ ευτυχως που τα εκοψα! κρατα τα τωρα το καλοκαιρι την περμαναντ κ κοψτα απο σεπτεμβρη, εδω που τα λεμε το κοντο μαλλι θελει φτιαξιμο κ το πιστολακι ειναι λιγο καπως το καλοκαιρι!

φαγητο τρωμε στις 5 κ μετα κρεμα η γιαουρτι στις 7 κ γαλα στις 9- 9,30 το βραδυ, το πρωτο γευμα ειναι στις 9 γαλα, κ μετα στις 1 φτουτοκρεμα. ειμαστε λιγο αναποδες εμεις αλλα η μικρη κοιμαται 10,30-1, ποτε να της δωσω την φρουτοκρεμα, ασε που το απογευμα την πιανει τρελη πεινα κ ετσι το εχω κανει!

Καλησπέρα φιλεναδιτσες μου! Μπαίνω από κινητό ! Κοιμηζω τονμικρό! Έφτιαξα το DVD χθες δρ με άφησαν.θα μπω από το υπολογιστή να αναφερθώ σε όλες!:wink:

Αναστασακι μου έτοιμες οι προσκλήσεις! ΑΒ θέλεις βάλε ΝΣ δω!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια το τελειωσα!διορθωσα μερικες λεπτομεριες@αχ θα θελα να το δειτε!:Dαλα πως?:rolleyes:

Λενάκι μου τι κάνεις; Το έφτιαξες το dvd; Εμείς γυρίσαμε από τη μαμά μου στις 2 και ο σκατούλης από εκείνη την ώρα κοιμάται! Ηταν να φάει στις 3 αλλά ναρκώθηκε το νινί μου! Φαντάζομαι σε κανένα τέταρτο θα ξυπνήσει και θα σηκώσει τον τόπο από την πείνα! Πολύ ζέστη σήμερα μωρέ! Την Κυριακή είπανε σε εμάς εδώ θα φτάσει τους 38 με 39 βαθμούς! Πως θα αντέξωωωωω;;;;;;;

Λενάκι μου τι κάνεις; Το έφτιαξες το dvd; Εμείς γυρίσαμε από τη μαμά μου στις 2 και ο σκατούλης από εκείνη την ώρα κοιμάται! Ηταν να φάει στις 3 αλλά ναρκώθηκε το νινί μου! Φαντάζομαι σε κανένα τέταρτο θα ξυπνήσει και θα σηκώσει τον τόπο από την πείνα! Πολύ ζέστη σήμερα μωρέ! Την Κυριακή είπανε σε εμάς εδώ θα φτάσει τους 38 με 39 βαθμούς! Πως θα αντέξωωωωω;;;;;;;

καλα ειμαι ιωαννακι μου!εδω τρωμε παγωτακι!ο μικρος εφαγε το γιαουρτακι του κ γω με τον μιχαλακη τρμε λιγο παγωτο:tongue:

Ιωαννακι μου μωλης αναψα το κλιματιστικο@φυσαει πολυ ζεστο αερα κ εχει απνια!:rolleyes::(το εβαλα στους 22 κ εχω ανακλιση στις μπαλκονοπορτες!εστω για λιγο ειπα να το αναψω αλιως δνε γινεται!

πωπωωω θα φτασει 39..οχιι ρεε!κ κυριακη κιολας που θα εχετε την βαφτιση!ωχ ιωαννακι μου παρε βενταλια οπωσκδηποτε!θα σου χρειαστει κ μπολικα χαρτομαντιλα κ φυσικα δροσερο νερακι στον μικρο!εγω στον μικρο βαζω λιγο ζεστο λιγο κρυο νερακι..κριμα ειναι..δεν το κανω κρυο αλα ειναι δροσερο κ το γιαουρτακι οπως τπ βγαζω απο το ψυγειο του το δινω!απλα το ανακατεβω συνειχεια να παρει θερμοκρασια κ μαι χαρα!κ τα βερυκοκα δροσερα απο το ψυγειο του τα δινω να δροσιζεται!εσεν αειναι κ πιο μικρουλης κ λογικο να φοβηθεις να το κανει αλα λιγο λιγο δεν πισετυω να τον πειραξει αν εχει πολυ ζεστη!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ματινακι μουυυυυυυυυ καλη επιτυχια με τη δουλεια μακαρι να σε παρουν:P

Γιωτακι μεγια το μαλακι!

εχετε δικιο για την περπατουρα κ γω τα ξερω ολα αυτα απλα τον βαζω για πολυ λιγο το πολυ δεκαλεπτο κ φυσικα ειμαι απο πανω τουτ κ τον σιαζω συνεχεια αν βλεπω οτι καθεται καπως αβολα!

του αρεσει παρα πολυ!

αυτα δεν θυμαμαι κατι αλο!παω γιατι τον εχω στο ριλαξ!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ματινακι μουυυυυυυυυ καλη επιτυχια με τη δουλεια μακαρι να σε παρουν:P

Γιωτακι μεγια το μαλακι!

εχετε δικιο για την περπατουρα κ γω τα ξερω ολα αυτα απλα τον βαζω για πολυ λιγο το πολυ δεκαλεπτο κ φυσικα ειμαι απο πανω τουτ κ τον σιαζω συνεχεια αν βλεπω οτι καθεται καπως αβολα!

του αρεσει παρα πολυ!

αυτα δεν θυμαμαι κατι αλο!παω γιατι τον εχω στο ριλαξ!:tongue:

Ευχαριστω Λενιω μου καλο! Ακομα βεβαια δε με πηρε τηλεφωνο αλλα αυριο θα ξαναπαρω αν δω οτι δεν με παιρνει! Ανθρωποι ειμαστε μπορει να το ξεχασε ο ανθρωπος ή ο αλλος να μην το ειπε οτι πηρα...απλα δεν ηθελα να παρω παλι σημερα!

Οσο για την περπατουρα Λενιω μου αφου εισαι απο πανω του και του αρεσει τοσο πολυ βαλ'τον αλλα λιγο...μην πιεζεται εκει κατω δεν κανει!

Φιλακια πολλα!!!!

αχ κ εγω τοσο μακρια τα ειχα κ ευτυχως που τα εκοψα! κρατα τα τωρα το καλοκαιρι την περμαναντ κ κοψτα απο σεπτεμβρη, εδω που τα λεμε το κοντο μαλλι θελει φτιαξιμο κ το πιστολακι ειναι λιγο καπως το καλοκαιρι!

φαγητο τρωμε στις 5 κ μετα κρεμα η γιαουρτι στις 7 κ γαλα στις 9- 9,30 το βραδυ, το πρωτο γευμα ειναι στις 9 γαλα, κ μετα στις 1 φτουτοκρεμα. ειμαστε λιγο αναποδες εμεις αλλα η μικρη κοιμαται 10,30-1, ποτε να της δωσω την φρουτοκρεμα, ασε που το απογευμα την πιανει τρελη πεινα κ ετσι το εχω κανει!

Μαλλον ετσι θα το κανω Γιωτουλα μου...απο σεπτεμβρη πρωτα ο Θεος η αλλαγη στα μαλλια....

Ααααα....τρωτε αργα εσεις το πρωι γι αυτο και παει πιο πισω η φρουτοκρεμα...εμεις πινουμε γαλα στις 7μιση, φρουτοκρεμα στις 10 και μιση και το φαγητο μας στις 2 το αργοτερο...απογευματινο αναλογα την ωρα που θα ξυπνησει απο τον μεσημεριανοπ υπνο....το βραδυ πινουμε γαλα μεχρι τις 10 το αργοτερο...!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...