Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλησπέρα κοριτσια τι κανετε? δεν προλαβαινω να σας διαβασω!

ο μικρος κοιμαται προς το παρον.. σημερα αγχωθηκα λιγο γιατι ειδα αιματακι στα κακακια του σαν τριχουλες πολυ μικρες. πηρα τον γιατρο και μου ειπε να μην ανησυχω συμβαινει καμια φορα η απο τη διατροφη μου η μπορει και απο κανενα αγγειο.. θα το παρακολουθησω και ξανα μιλαμε!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο μικρος κοιμαται προς το παρον.. σημερα αγχωθηκα λιγο γιατι ειδα αιματακι στα κακακια του σαν τριχουλες πολυ μικρες. πηρα τον γιατρο και μου ειπε να μην ανησυχω συμβαινει καμια φορα η απο τη διατροφη μου η μπορει και απο κανενα αγγειο.. θα το παρακολουθησω και ξανα μιλαμε!:rolleyes:

Λογικό να αγχώνεσαι βρε Αναστασάκι μου! Κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα! Αφού μίλησες με το γιατρό σου οκ! Παρακολούθησέ το όπως λες κι εσύ! Κατά τα άλλα ο μπεμπάκος τι κάνει; Δροσίζεστε στο χωριό ε; Αααχχχ εμείς πολύ ζέστη όπως παντού άλλωστε!

Με την κουβεντα ξεχασα να σας πω τα δικα μας νεα....

Πηγαμε χθες να δουμε σε αλλο ενα μαγαζι βαφτιστικα...ειδαμε ενα πολυ ωραιο σετακι ρουχαλακια για ναυτικο θεμα με λευκο κοκκινο μπλε του μακη τσελιου ηταν....πολυ ωραιο αλλα δεν μου αρεσε που το βασικο χρωμα ηταν ασπρο....ασπρο μπουφανακι ασπρο πουκαμισακι και ασπρο παντελονι και απλα ειχε λεπτομεριες μπλε και κοκκινες! Ηταν μεν πολυ ωραιο αλλα το αλλο που ειδαμε στο μαγαζι που ειχαμε παρει το νυφικο μου ειναι πιο ωραιο και συνδιαζει πολυ πιο καλα τα χρωματα που θελω...να μην ειναι σαν παγωτατζης μωρε ειναι και ξανθος και δεν θα του πηγαινει! Οποτε ειπαμε να κλεισουμε εκει το σετ....και εκει που πηγαμε χθες 450 ευρω μας ειπε με δικης μας επιλογης ολα αλλα δεν μας καλυψε το ρουχο! Οποτε θα παρω τηλ. την γυναικα να της πω οτι θα το παρουμε οποτε αν αργησουμε να παμε να το κλεισουμε να μην το βαλει στην πωληση και το χασουμε!

Τελικα για μπανιο δεν πηγαμε χθες γιατι ειχε αερα τρελο και δεν ηταν για τον μπεμπη...πηγαμε για καφε σε εναν παιδοτοπο εδω και να φανταστειτε καποια στιγμη ανατριχιασα γιατι ειχε τοσο δροσερο αερα...παλι καλα που δεν καναμε μπανιο θα την αρπαζε ο μικρουλης μωρε....μεχρι την παρασκευη θα φυσαει οποτε μαλλον πρωτα ο Θεος για σαββατοκυριακο μας κοβω να πηγαινουμε!

Και κατι αλλο...τον Μαϊο αδιαθετησα στις 26 και κανονικα περιμενα περιοδο για Ιουνιο στις 22 και μαλιστα ελεγα μηπως εχω περιοδο και στην βαφτιση...τελικα μου ηρθε χθες απροσμενα στις 23 μερες κυκλου ενω απο τοτε που γεννησα και ξαναηρθε η περιοδος ο κυκλος πηγε στις 27 μερες....τωρα γιατι ηρθε τοσο νωρις????? Λετε να υπαρχει καμια ανωμαλια ορμονικη? Εγω δεν ειχα ποτε τοσο μικρο κυκλο και με ανησυχει γιατι οσο πιο αστατος ειναι τοσο πιο δυσκολα γινεται η συλληψη....τωρα μιλαμε για οταν με το καλο θελησουμε 2ο παιδι που μπορει βεβαια μεχρι τοτε να λυθει αυτο το θεμα....τεσπα...θα το παρακολουθησω και βλεπουμε! Το θεμα μου ειναι αλλο τωρα...ο γιατρος που γεννησα μου ειχε πει οταν θα ερθει η περιοδος σχεδον 3 φορες μετα την γεννα να κανω τεστ παπ. Απο τοτε που αλλαξα γιατρο στην εγκυμοσυνη δεν εχω βρει γιατρο στην πολη μου που να εμπιστευομαι και σ'αυτον που ειχα δεν παω παλι λογω του οτι εφυγα στην εγκυμοσυνη απ αυτον! Ειναι πολυ καλος αλλα ντρεπομαι να ξαναπαω και εκτος αυτου εχω νευριασει πολυ μαζι του απο τοτε με το οικονομικο θεμα! Στην ΑΘηνα δεν μπορω να πηγαινω οποτε πρεπει να βρω καποιον εδω...το θεμα μου ειναι οτι αν ξαναμεινω εγκυος πρωτα ο Θεος παλι στο Αλεξανδρα θα παω να γεννησω οποτε παλι τα ιδια θα παθω με τον εδω γιατρο....το πολυ πολυ να βρω καποιον και να του εξηγησω απο την αρχη οτι γενναω στο δημοσιο...ουφφφφφ...τι προβλημα κι αυτο?????

τελικα κατεληξες ματινακι μμου ε? αφου σου αρεσε τοσο πολυνα ο παρεις! εμενα παλι στη βαπτιση μου αρεσουν πολυ τα λετκα, ο νονος μας βεβαια δεν ξερω τι θα παρει!:rolleyes::rolleyes:

521375_3883124809463_523814473_n.jpg

καλα θεικο !!!!! δεν το συζητω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λογικό να αγχώνεσαι βρε Αναστασάκι μου! Κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα! Αφού μίλησες με το γιατρό σου οκ! Παρακολούθησέ το όπως λες κι εσύ! Κατά τα άλλα ο μπεμπάκος τι κάνει; Δροσίζεστε στο χωριό ε; Αααχχχ εμείς πολύ ζέστη όπως παντού άλλωστε!

ναι θα το παρακολουθησω Ιωαννακι μου! μη φανταστεις και εδω εχει πολυ ζεστη!!!!!!!!!:shock::shock::shock: αλλα το βραδυ ειναι καλα!! δνε μπορω να κοιμηθω με ανοιχτη μπαλκονοπορτα!

ξενοιασες απο το σιδερωμα εσυ ε?? μπραβο!!! να δω και εγω τι θα κανω! με πηραν και τηλ απο το μαγαζι που πηρα το φορεμα το ειχα αφησει να μου μαζεψει λιγο πανω απο τους ωμους και ειναι ετοιμο. ηρθαν και τα προσκλητηρια μας! θα κατσω να τα γραψω σημερα και αυριο και να τα δωσουμε μια που ειμαι και στο χωριο.. να δω ποτε θα παμε σπιτακι μας!

αυριο μπορει να δωσω του μπεμπη κρεμουλα! σημερα του εδωσα να γλυψει κοριτσια λιγο νεκταρινι απο αυτο που ετρωγα και το πηρα και εκλαιγε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ναι θα το παρακολουθησω Ιωαννακι μου! μη φανταστεις και εδω εχει πολυ ζεστη!!!!!!!!!:shock::shock::shock: αλλα το βραδυ ειναι καλα!! δνε μπορω να κοιμηθω με ανοιχτη μπαλκονοπορτα!

ξενοιασες απο το σιδερωμα εσυ ε?? μπραβο!!! να δω και εγω τι θα κανω! με πηραν και τηλ απο το μαγαζι που πηρα το φορεμα το ειχα αφησει να μου μαζεψει λιγο πανω απο τους ωμους και ειναι ετοιμο. ηρθαν και τα προσκλητηρια μας! θα κατσω να τα γραψω σημερα και αυριο και να τα δωσουμε μια που ειμαι και στο χωριο.. να δω ποτε θα παμε σπιτακι μας!

αυριο μπορει να δωσω του μπεμπη κρεμουλα! σημερα του εδωσα να γλυψει κοριτσια λιγο νεκταρινι απο αυτο που ετρωγα και το πηρα και εκλαιγε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλήθειαααα;;; Του άρεσε του μπεμπάκου; Ανακαλύπτουν νέες γεύσεις και το βρίσκουν διασκεδαστικό! Εγώ στην αρχή βούτηξα το κουταλάκι στον καρπουζοχυμό και του το έβαλα να το γλείψει και στην αρχή πήρε μία έκφραση απίστευτη! Για φωτογραφία ήτανε! Σαν να μου λέει : Ρε μάνα τι είναι τούτο; χαχαχαχαχαχαχ!!!!! Μετά βέβαια όταν του έβαλα το κουταλάκι στο στόμα άρχισε να γλείφεται το καμάρι μου και περίμενε και την επόμενη!

Αλήθειαααα;;; Του άρεσε του μπεμπάκου; Ανακαλύπτουν νέες γεύσεις και το βρίσκουν διασκεδαστικό! Εγώ στην αρχή βούτηξα το κουταλάκι στον καρπουζοχυμό και του το έβαλα να το γλείψει και στην αρχή πήρε μία έκφραση απίστευτη! Για φωτογραφία ήτανε! Σαν να μου λέει : Ρε μάνα τι είναι τούτο; χαχαχαχαχαχαχ!!!!! Μετά βέβαια όταν του έβαλα το κουταλάκι στο στόμα άρχισε να γλείφεται το καμάρι μου και περίμενε και την επόμενη!

χαχχαχαχαχχαχα!!!!!! ναι τους αρεσουν!!!! εχουν πολυ πλακα!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα!:D

Αναστασακι μου δεν πιστευω να ειναι τιποτα αυτο με τις κοκκινες βλενες στα κακακια~αφου σε καθυσηχασε κ ο γιατρος!;)

ξερω πως ανυπομονεις για τις κρεμουλες!δοκιμασε να ξεκινησεις μωρε γιατι οχι!θα του αρεσει σιγουρα;)

ευχαριστω για το σχολιο του καρπουζιου:tongue:ηταν μια πρωτη προσπαθεια δεν ηταν κ πολυ πετηχημενη αλλα μια χαρα;)

Ματινακι μου θα κλεισετε τελικα εκεινα που σου αρεσαν απο την αρχη!ωραια!καλα εκανες αφου αυτο σε εντυπωσιασε περισοτερο!;)

κ γω εκανα τεστ παπ χθες!αντε να δουμε τη δευτερα περιμενω αποτελεσμαατα!εσ ψαχνεις γιατρο ε/?μακαρι να βρεις καπιον καλο!

Εφακι μου τωρα θα εισια σπιτι επιτελους κ θα ξεκουραζεσαι με τα γορακαι σου!λεμε τωρα ξεκουραση!:tongue:

Ιωαννακι μου του αρεσε πολυ το καρπουζακι ε!κ γω θελω να δωσω ,λειπει κ ο γιατρος,.8 μηνων που ηταν ο μικρος κ ειχε ερθει μου ειπε να περιμενω λιγο ακομα..ετσι καταλαβα μετα τον 9 μηνα ξερ γω?!θα τον παρω μωλης γυρισει κθα τα ψαξω κ στις απανταχου θηλαζουσες θα ρωτησω;)

Βασουλα μου ξεκαρδιστικε η μικρη ε!τι να ειχε αραγε ο σερβιτορος!χαχαχαχαχα!ποσο χρονων εισια βασουλα..το εχεις αναφερει δνε θυμαμαι!:tongue:ευχομαι μωλης θεληστετ δευτερο μωρακι να ερθει κ να εχεις μια καλη εκγμυοσηνη !κ συ ταλαιπωρηθηκες ε@

εκατσα τωρα στον υπολογιστη κατεβαζω ενα προγραμμα να φτιαξω ενα dvd για τον μικρο μου να το βαλει ο φωτογραφςος στο βιντεο που τραβηξε σα εξτρα..ετσι ειχα κανει κ στον μιχαλακη μου!

τωρα παω ναξεκινησω!μακαρι να προλαβω..αα βγηκαν κ τα δειγματα.γιουπιιιιι!αυριο θα μου τα φερει ο αντρα ςμου να διαλξεω!;):P

αυτα παω...φιλακιααααααααα;)

α ξεχασα να σας πω τον μικρο τον εβαλα στη περπατουρα που ειχα απο τον μιχαλακη..του αρεσε παρα πολυ απλα δεν τον αφηνω πολυ κοντα στο δεκαλεπτο γιατι κ τοτε μου ειχε πει ο γιατρος δεν ειαι καθολου καλες κ ασφαλης οι περπατουρες κ στον μιχαλακη δεν αρεσε καθολου οποτε δεν καθοταν ..στον Αλεξακο αρεσει πολυ κ κανει βηματα κ πηγαινει προς τα πισω!

αυταα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστασακι μου δεν πιστευω να ειναι τιποτα αυτο με τις κοκκινες βλενες στα κακακια~αφου σε καθυσηχασε κ ο γιατρος!;)

ξερω πως ανυπομονεις για τις κρεμουλες!δοκιμασε να ξεκινησεις μωρε γιατι οχι!θα του αρεσει σιγουρα;)

ευχαριστω για το σχολιο του καρπουζιου:tongue:ηταν μια πρωτη προσπαθεια δεν ηταν κ πολυ πετηχημενη αλλα μια χαρα;)

Ματινακι μου θα κλεισετε τελικα εκεινα που σου αρεσαν απο την αρχη!ωραια!καλα εκανες αφου αυτο σε εντυπωσιασε περισοτερο!;)

κ γω εκανα τεστ παπ χθες!αντε να δουμε τη δευτερα περιμενω αποτελεσμαατα!εσ ψαχνεις γιατρο ε/?μακαρι να βρεις καπιον καλο!

Εφακι μου τωρα θα εισια σπιτι επιτελους κ θα ξεκουραζεσαι με τα γορακαι σου!λεμε τωρα ξεκουραση!:tongue:

Ιωαννακι μου του αρεσε πολυ το καρπουζακι ε!κ γω θελω να δωσω ,λειπει κ ο γιατρος,.8 μηνων που ηταν ο μικρος κ ειχε ερθει μου ειπε να περιμενω λιγο ακομα..ετσι καταλαβα μετα τον 9 μηνα ξερ γω?!θα τον παρω μωλης γυρισει κθα τα ψαξω κ στις απανταχου θηλαζουσες θα ρωτησω;)

Βασουλα μου ξεκαρδιστικε η μικρη ε!τι να ειχε αραγε ο σερβιτορος!χαχαχαχαχα!ποσο χρονων εισια βασουλα..το εχεις αναφερει δνε θυμαμαι!:tongue:ευχομαι μωλης θεληστετ δευτερο μωρακι να ερθει κ να εχεις μια καλη εκγμυοσηνη !κ συ ταλαιπωρηθηκες ε@

εκατσα τωρα στον υπολογιστη κατεβαζω ενα προγραμμα να φτιαξω ενα dvd για τον μικρο μου να το βαλει ο φωτογραφςος στο βιντεο που τραβηξε σα εξτρα..ετσι ειχα κανει κ στον μιχαλακη μου!

τωρα παω ναξεκινησω!μακαρι να προλαβω..αα βγηκαν κ τα δειγματα.γιουπιιιιι!αυριο θα μου τα φερει ο αντρα ςμου να διαλξεω!;):P

αυτα παω...φιλακιααααααααα;)

α ξεχασα να σας πω τον μικρο τον εβαλα στη περπατουρα που ειχα απο τον μιχαλακη..του αρεσε παρα πολυ απλα δεν τον αφηνω πολυ κοντα στο δεκαλεπτο γιατι κ τοτε μου ειχε πει ο γιατρος δεν ειαι καθολου καλες κ ασφαλης οι περπατουρες κ στον μιχαλακη δεν αρεσε καθολου οποτε δεν καθοταν ..στον Αλεξακο αρεσει πολυ κ κανει βηματα κ πηγαινει προς τα πισω!

αυταα!;)

Λενάκι μου όντως οι περπατούρες δεν είναι καθόλου ασφαλείς! Τα ανήψια μου είχαν σοβαρά ατυχήματα με την παλιοπερπατούρα! Μιλάμε χτυπήματα με ράμματα ο ανηψιός μου έσπασε δοντάκια και η ανηψιά μου ράμματα στο χειλάκι της όταν ήταν 11 μηνών! Δεν το συνιστώ! Ούτε ο παιδίατρος με αφήνει κυρίως γιατί τα αγοράκια δεν κάνει να ρίχνουν το βάρος τους στο πέος τους και μετά για τα ατυχήματα! Ρώτα κι εσύ όμως γιατί γιατρός με γιατρό υπάρχει διαφορά!

Καλημερα Βασουλα μου...τι κανετε? Ζεστη παλι σημερα!!!!

Η μαγουλιτσα μας μια χαρα ησυχη ηταν χθες ε? Και με τον σερβιτορο πολυ γελιο αχαχαχαχ....οτι να'ναι!!!!! Πολυ χαρηκα που σου αρεσε ο χαρακτηρισμος και θα την λες κι εσυ ετσι...ειναι γλυκουτσικο και μενα μου αρεσει πολυ να βγαζω τετοιους χαρακτηρισμους για τα πιτσιρικια! Τον δικο μου τον λεω χρυσαφενιο λογω χρωματων....ετσι το λεει και η παιδιατρος μας να σου πω την αληθεια και μου αρεσει πολυ! Μερικες φορες τον λεω και πιτσιρδελι...αχαχχααχ!!!!!

Πολυ χαιρομαι που σου αρεσαν οι συνταγες...να ξερουμε τι τρωνε μωρε αυτο ειναι το πιο σημαντικο!

Ειχες ασχημη εγκυμοσυνη προς το τελος Βασουλα μου ε? Οποτε λες να ξεπεταχτει καλα η μαγουλιτσα και μετα αδερφακι...δεν εχεις αδικο αν και οπως ειπες κι εσυ δεν ειναι ολες οι εγκυμοσυνες ιδιες! Με το καλο να αποκτησει αδερφακι η μκρη σας οποτε το αποφασισετε εσεις και ο Θεος και να εχεις πολυ καλη και ηρεμη εγκυμοσυνη!!!!!! Εγω το σκεφτομαι μονο απο θεμα βοηθειας που δεν εχω αν και βεβαια δεν ξερω τι εγκυμοσυνη θα εχω... η πρωτη ηταν σαν να μην ημουν εγκυος...μεχρι και μια μερα πριν παω να γεννησω εκανα γενικη στο σπιτι και γενικοτερα δεν καθομουν στα αυγα μου....μεχρι και στην πολη πηγα τραπεζα να πληρωσω την δοση του αυτοκινητου μια μερα πριν γεννησω...οτι να 'ναι!!!!

Φιλακια στα μαγουλακια της μαγουλιτσας μας!χιχιχιχιχι....

ναι ματινακι ειχε πολυ πλακα! ποιος ξερει πως της ερχοτανε αστειο μολις τον εβλεπε!

ειχα απο 6,5 μηνων σχεδον ξαπλα εως 8,5 που γενησα.τις τελευταιες 20 μερες νοσηλευτηκα κ στη κλινικη γιατι με τα χαπια δεν γινοταν δουλεια.να σου πω την αληθεια δεν με πειραξε η ξαπλα τοσο οσο η αγωνια που ειχα για τον αν τα καταφερουμε μεχρι τελους και η ταχυκαρδιες που με επιαναν απο τα φαρμακα κ τους ορους.αλλο πραμα ε νομιζα οτι θα μου κοπει η ανασα...τωρα οκ ποτε δεν ξερεις πως θα ερθουν τα πραγματα στο δευτερο!!εσυ θηριο παντως φτου φτου!!πολυ τις χαιρομε τις κοπελες που εχουν καλη εγκυμοσυνη το χαιρονται ρε παιδι μου.αφου δεν γεννησες και στη τραπεζα εκεινη τη μερα παλι καλα:shock:!!!!!!

γεια σου αναστασακι μακαρι να μην ειναι τιποτα!

Βασουλα μου ξεκαρδιστικε η μικρη ε!τι να ειχε αραγε ο σερβιτορος!χαχαχαχαχα!ποσο χρονων εισια βασουλα..το εχεις αναφερει δνε θυμαμαι!:tongue:ευχομαι μωλης θεληστετ δευτερο μωρακι να ερθει κ να εχεις μια καλη εκγμυοσηνη !κ συ ταλαιπωρηθηκες

ελενιτσα ειμαι 30 χρονων!!!! σε ευχαριστω πολυ ,αντε και συ με το τριτο γιατι απο οτι καταλαβα το λαχταρας πολυ.

ελενιτσα σου εστειλα ενα μηνuμα προσωπικο στο fc...ελπιζω να σε προλαβα:oops:

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εμείς πρωί πρωί σήμερα με τη δροσούλα! Ο μπέμπης ξύπνησε στις 7 έφαγε τώρα ξανακοιμάται, εγώ έκανα την πιτούλα μου για το μεσημέρι και περιμένω να ξυπνήσει το αντράκι μου να του δώσω τον καρπουζοχυμό του και να πάμε στα μαγαζιά! Βασικά θα τον αφήσω στη μαμά μου γιατί λέω κρίμα είναι να φάει όλη αυτή τη ζέστη το μανάρι μου! Εσείς τι κάνετε; Πήγατε για κανένα μπάνιο; Εμείς μέσα στον Ιούλιο να μπορέσω να βάλω και τον μπέπη λίγο στη θαλασσίτσα έτσι 5 λεπτάκια να αλμυρίσει το παιδάκι μου!

λενακι μου καλη ευκολια με το βιντεο που θ αφτιαξεις! τον εβαλες στην περπατουρα τον μικρουλη ε?? και εγω θα τον βαζω ετσι για λιγο οπως το ειπες. και εννοειτε πως δεν τα αφηνεις μονα τους επειδη ειναι στην περπατουρα!!!!!

Ιωαννακι μου συμφωνω! σιγουρα γινοντε ατυχηματα , ξερω και απο τον αδερφο μου! αλλα μπορουν να γινουν και χωρις περπατουρα ασε! πολυ προσοχη απο εδω και περα!!!!!!:shock::shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εμείς πρωί πρωί σήμερα με τη δροσούλα! Ο μπέμπης ξύπνησε στις 7 έφαγε τώρα ξανακοιμάται, εγώ έκανα την πιτούλα μου για το μεσημέρι και περιμένω να ξυπνήσει το αντράκι μου να του δώσω τον καρπουζοχυμό του και να πάμε στα μαγαζιά! Βασικά θα τον αφήσω στη μαμά μου γιατί λέω κρίμα είναι να φάει όλη αυτή τη ζέστη το μανάρι μου! Εσείς τι κάνετε; Πήγατε για κανένα μπάνιο; Εμείς μέσα στον Ιούλιο να μπορέσω να βάλω και τον μπέπη λίγο στη θαλασσίτσα έτσι 5 λεπτάκια να αλμυρίσει το παιδάκι μου!

ε ναι μωρε κριμα ειναι μες στη ζεστη το μωρό! αφησε τον στη μανουλα σου!

και εμεις Ιουλιο θα παμε διακοπες! πιο πριν μπορει για κανενα μπανιο...

αχ ρε κοριτσια τα ποδια μου ειναι πολυ ασπρουλιαρικα και δεν νιωθω ωραια για τη βαπτιση!!!:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...