Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

watermelon-mimosa.JPGνα πιναμε κ κατι τετιο!ειναι απο καρπουζι!:tongue:

σας εφτιαξα τωρα!ειμαστε ετοιμοι να φυγουμεεεεε:tongue:

Εγω ρε κοριτσια δεν ξερω αλλα αυτα δεν τα προτιμω...δεν ειμαι πολυ του χυμου και μαλλον φταιει που τοσα χρονια λογω τσιγαρου επινα μονο καφε αντε και καμια σοκολατα! Πλεον που δεν καπνιζω δεν εχω αλλαξει συνηθειες...μονο σοκολατα πινω αντε και καμια πορτοκαλαδα αναψυκτικο οχι χυμους...οποτε δεν τα ζηλευω κιολας...:tongue:

κοριτσια εχω φτιαξει αυτο στα γεννεθλια του μιχαλακη κ του ανηψιου μου;)

τελειο ειναι!απλα σιγουρα δεν μου βγκε τοσο πετυχημενο αλα ειναι εντυπωσιακο!θα σας βαλω φωτο!;)

http://elenfly.blogspot.gr/2010_06_21_archive.html

Πω πω καλα εχω παθει πλακα τωρα....τι τελειο ειναι αυτο καλε? Ποσα πραγματ μπορεις να κανεις ομως αν εχεις φαντασια ε??? Απλα καταπληκτικο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ μεις δεν θα παμε!ουτε περυσι πηγαμε!μια χρονια μονο οταν ο μιχαλακης ηταν ενος πηγαμε!γενικα με τις διακοπες δεν εχουμε καλη σχεση@:tongue:μετρημενες οι φορες που εχουμε παει!λογω οικονομικων!:rolleyes:

δεν με πειραζει ομως!μαλον συνηθισα ετσι..φυσικα κ αν μπορουσαμε θα το ηθελα αλα δεν τον πιεζω να παμε!

αν τα καταφερουμε θα παμε λιγο εδω στην κυπρο,δεν βγαινουμε να ερθουμε ελλαδα αν και το ηθελα πολυ!!

κοριτσια εχω φτιαξει αυτο στα γεννεθλια του μιχαλακη κ του ανηψιου μου;)

τελειο ειναι!απλα σιγουρα δεν μου βγκε τοσο πετυχημενο αλα ειναι εντυπωσιακο!θα σας βαλω φωτο!;)

http://elenfly.blogspot.gr/2010_06_21_archive.html

αχου ελενη μου ειναι πολυ ωραιο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω τελειωσα εδω με της εγκυμοσυνες μακαρι να ειμαι καλα να μεγαλωσω τα παιδακια μου!

λοιπον ηταν πολυ ασχημη γεννα ελπιζω να μην χαλαστει καμια και να μην φοβηθει!!πηγα με συσπασεις στην 35 εβδομαδα και ειχα προλαβει να βαλω μια ενεση για την ωριμανση τον πνευμονων του μωρου ,οι συσπασεις μου δεν σταματουσα ετσι μπηκα για καισαρικη,μπηκα με επισκληριδιο γιατι ετσι ειχα κανει και στην προηγουμενη γεννα μου ,λοιπον ξεκινα ο γιατρος να κοβει και διαπιστωνει οτι στην προηγουμενη καισαρικη ο αλλος γιατρος με ειχε ραψει λαθος την κυστη μου πιο ψηλα απο οτι επρεπε ,ειχε δυο επιλογες ο γιατρος η να κοψει τον πλακουντα του μωρου που ηταν πολυ χαμηλα ή να κοψει τη κυστη μου και να ειμαι ενα μηνα με καθετηρα,αποφασησε να παει προσ τον πλακουντα,με το που το καβει ακους ενα πλας και γεμιζει ο τοπος αιματα ο γιατρος το πατωμα και ο αντρας μου να ειναι μεσα στο χειρουργιο και εγω ζωντανη και να τα βλεπω ολα ξεκινα να τραβα το μωρο ο γιατρος να το βγαλει και να μην βγαινει εκανε 25 λεπτα να βγει ενω επρεπε στα 5 λεπτα να βγει,εγω να πωναω και να τα νοιωθω ολα να ανοιγω αιμοραγια και να φωναζει ο γιατρος να στηλουν αιμα για μεταγγιση να μου δειχνουν το μωρο για 15 δευτερολεπτα και μετα να με κοιμηζουν τελειως για να μπορεσουν να με ραψουν ,να κανω 3 ωρες μεσα στο χειρουργιο και να ξυπνω και να ψαχνω το μωρο και το αντρα μου και να μου λεει η μαμα μοτ οτι εχουν φυγει αμεσως για την ενταντικη νεωγνων γιατι δεν αναπνε καλα ,μαζι και ο αντρας μου μαζι.να κλαιω ασταματητα και να μην μπορω να συνερθω!!ολο αυτο δεν το ευχομαι ουτε στον εχθρο μου!!ευτυχως το μωρακι μου και εγω ειμαστε καλα και ευχαριστω τον θεο για αυτο αλλα δεν θα ηθελα με τιποτα να ξανα μπω σε τετοια διαδηκασια!!

ΕΧΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Κ ΚΛΑΙΩΩ!ΠΩΠΩ ΕΦΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ!Κ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ Κ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΝΟΣ!

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΕΦΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Κ ΣΕΝΑ ΑΛΑ Κ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ Κ ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΟΚ ΠΕΡΑΣΕ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ!ΜΕ ΠΟΝΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Εγω ρε κοριτσια δεν ξερω αλλα αυτα δεν τα προτιμω...δεν ειμαι πολυ του χυμου και μαλλον φταιει που τοσα χρονια λογω τσιγαρου επινα μονο καφε αντε και καμια σοκολατα! Πλεον που δεν καπνιζω δεν εχω αλλαξει συνηθειες...μονο σοκολατα πινω αντε και καμια πορτοκαλαδα αναψυκτικο οχι χυμους...οποτε δεν τα ζηλευω κιολας...:tongue:

Πω πω καλα εχω παθει πλακα τωρα....τι τελειο ειναι αυτο καλε? Ποσα πραγματ μπορεις να κανεις ομως αν εχεις φαντασια ε??? Απλα καταπληκτικο!

εγω μεσα στο χυμο θα ηθελα και λιγο αλκοολ:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω τελειωσα εδω με της εγκυμοσυνες μακαρι να ειμαι καλα να μεγαλωσω τα παιδακια μου!

λοιπον ηταν πολυ ασχημη γεννα ελπιζω να μην χαλαστει καμια και να μην φοβηθει!!πηγα με συσπασεις στην 35 εβδομαδα και ειχα προλαβει να βαλω μια ενεση για την ωριμανση τον πνευμονων του μωρου ,οι συσπασεις μου δεν σταματουσα ετσι μπηκα για καισαρικη,μπηκα με επισκληριδιο γιατι ετσι ειχα κανει και στην προηγουμενη γεννα μου ,λοιπον ξεκινα ο γιατρος να κοβει και διαπιστωνει οτι στην προηγουμενη καισαρικη ο αλλος γιατρος με ειχε ραψει λαθος την κυστη μου πιο ψηλα απο οτι επρεπε ,ειχε δυο επιλογες ο γιατρος η να κοψει τον πλακουντα του μωρου που ηταν πολυ χαμηλα ή να κοψει τη κυστη μου και να ειμαι ενα μηνα με καθετηρα,αποφασησε να παει προσ τον πλακουντα,με το που το καβει ακους ενα πλας και γεμιζει ο τοπος αιματα ο γιατρος το πατωμα και ο αντρας μου να ειναι μεσα στο χειρουργιο και εγω ζωντανη και να τα βλεπω ολα ξεκινα να τραβα το μωρο ο γιατρος να το βγαλει και να μην βγαινει εκανε 25 λεπτα να βγει ενω επρεπε στα 5 λεπτα να βγει,εγω να πωναω και να τα νοιωθω ολα να ανοιγω αιμοραγια και να φωναζει ο γιατρος να στηλουν αιμα για μεταγγιση να μου δειχνουν το μωρο για 15 δευτερολεπτα και μετα να με κοιμηζουν τελειως για να μπορεσουν να με ραψουν ,να κανω 3 ωρες μεσα στο χειρουργιο και να ξυπνω και να ψαχνω το μωρο και το αντρα μου και να μου λεει η μαμα μοτ οτι εχουν φυγει αμεσως για την ενταντικη νεωγνων γιατι δεν αναπνε καλα ,μαζι και ο αντρας μου μαζι.να κλαιω ασταματητα και να μην μπορω να συνερθω!!ολο αυτο δεν το ευχομαι ουτε στον εχθρο μου!!ευτυχως το μωρακι μου και εγω ειμαστε καλα και ευχαριστω τον θεο για αυτο αλλα δεν θα ηθελα με τιποτα να ξανα μπω σε τετοια διαδηκασια!!

Πω πω Εφακη μου τι περασατε μαναρι μου? Φανταζομαι πως θα εγινες οταν σου ειπαν οτι το μωρο σου πηγε εντατικη νεογνων...Χριστε μου βουρκωσα...ολα αυτα ανηκουν στο παρελθον και ειναι ολα καλα και για σενα και το παιδακι σου! Να δοξαζεις τον Θεο που εισαστε καλα και τιποτε αλλο δεν εχει σημασια!!!! Παντα γεροι να ειστε ολοι!

Διαφημίσεις

ΕΧΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Κ ΚΛΑΙΩΩ!ΠΩΠΩ ΕΦΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ!Κ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ Κ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΝΟΣ!

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΕΦΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Κ ΣΕΝΑ ΑΛΑ Κ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ Κ ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΟΚ ΠΕΡΑΣΕ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ!ΜΕ ΠΟΝΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!

ακριβως ελενη μου μου ευτυχως το ξεπερασαμε αλλα δεν θελω να ξανα σκεφτω ουτε εγκυμοσυνη ουτε γεννα,πολυ φοβηθηκα,την αλλη μερα ο γιατρος μου ειπε οτι κινδυνεψαμε και οι δυο παρα πολυ!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Λενιω μου δεν πειραζει που δεν βγαλατε φωτο...μια χαρα πηγαν ολα μωρε...εμεις που μαλλον θα τραβηξουμε μονο βιντεο? Και αυτο αν μας πει λογικη τιμη γιατι εδω ζητανε πααααρα πολλα λεφτα...βεβαια ο φωτογραφος πλεον ειναι σαν φιλος μας, τον ειχαμε και στον γαμο και οποτε παμε να εμφανισουμε φωτογραφιες δεν μας παιρνει τα λεφτα που κοστιζουν αλλα παντα μας κανει εκπτωση δεν μπορω να πω! Στον κουνιαδο μου για την βαφτιση τους πηρε για 120 φωτο και βιντεο μονο εκκλησια 400 ευρω χωρις το αλμπουμ να ειναι ψηφιακο! Βεβαια η βαφτιση ηταν μακρυα και σιγουρα χρεωσε και την βενζινη του αλλα παρ'ολα αυτα τα θεωρω πολλα! Για να δουμε σε εμας ποσο θα πει...

Για εγκυμοσυνη κι εγω ξετρελαινομαι και μονο στην ιδεα οτι θα εχω ενα πλασματακι παλι στην κοιλιτσα και το θελω πολυ αλλα βαζω φρενο οταν σκεφτομαι οτι δεν εχω βοηθεια και οτι τα οικονομικα δε μας το επιτρεπουν τουλαχιστον τωρα! Αλλα θα το ηθελα πολυυυυυυυυυ!!!!!!!!

Οταν ειχαμε παει Γιαννενα, στο τραπεζι καποια στιγμη εκανε κακα ο μπεμπης και πηγα στην τουαλετα που ειχαν αλαξιερα εκει στον παιδοτοπο να τον αλλαξω...καποια στιγμη μπηκε ενας κυριος και ηρθε πανω απο τον μπεμπη την ωρα που τον αλλαζα και του ειπε:καλε τι ομορφη που εισαι..? Τον κοιταξα και πριν προλαβω να του πω οτι ειναι αγορι το καταλαβε γιατι ειδε μαλλον που του φορεσα την σαλοπετα που ηταν αγοριστικη και λεει: οπ αγορι ειναι? Και του απαντησα ναι δεν φαινεται? Και μου ειπε οχι τον περασα για κοριτσι...αχααχαχαχ.....οτι να'ναι! Κι εγω το ξερω αυτο Λενιω οτι αν το 1ο παιδι και καλα ειναι αγορι αλλα το περνανε για κοριτσι, το επομενο ειναι κοριτσι αλλα δεν τα πολυπιστευω αυτα! Οπως ρωτανε τι ειπε πρωτα μπαμπα ή μαμα? Αν πει μαμα το δευτερο ειναι κοριτσι ενω αν πει μπαμπα ειναι αγορι....βλακειες....ο ανηψιος μας ειπε μπαμπα πρωτα...αργησε πολυ να ακουσει η συνυφαδα μου το μαμα και το 2ο τελικα ηταν κοριτσι...δε τα πιστευω Λενιω μου! Μονο ο Κυριος ξερει τι θα ειναι το επομενο παιδι....και αυτο ειναι το σημαντικο...να στειλει 2ο και 3ο και οσα παιδια θελει ο καθενας! Επισης η μανα μου με ρωτησε οταν γεννησα αν ρωτησα τον γιατρο τι παιδι θα κανω μετα...μου εχει πει οτι απο τον πλακουντα ξερει ο γιατρος τι θα ειναι το επομενο παιδι...δεν τον ρωτησα εννοειται και οχι γιατι ντρεπομουν...δεν ηθελα! Ας ειναι οτι θεησει ο Θεος κανενα προβλημα δεν εχω και δεν ειμαι απο τις μανες που λενε να κανουν και αγορι και κοριτσι...εχω πει αρκετες φορες οτι με ενδιαφερει τι ειναι ιδανικο για τα παιδια και οχι για εμας...τεσπα! Ο Θεος ξερει!

ΘΑ ΣΑς ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΙςΟ ΓΝΩΣΤΟς ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς Κ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑς ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙ ΜΗ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ!:(

κ συ τα εχεις ακουσει αυατ ματινακι μου!κ γω δεν τα πιστευω?αυτο με τον πακουντα πως το ξερει ο γιατρος?

ο θεος ξερει καλυτερα !!θα θελα αν γινεται να ερθει κ ενα κοριτσακι!οτι κ να ειναι την ιδια γααπη θα παρει ειτε κοριτσι ειτε αγορι!αυτο ειναι το μονο σιγουρο..γερα να ναι!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Πω πω Εφακη μου τι περασατε μαναρι μου? Φανταζομαι πως θα εγινες οταν σου ειπαν οτι το μωρο σου πηγε εντατικη νεογνων...Χριστε μου βουρκωσα...ολα αυτα ανηκουν στο παρελθον και ειναι ολα καλα και για σενα και το παιδακι σου! Να δοξαζεις τον Θεο που εισαστε καλα και τιποτε αλλο δεν εχει σημασια!!!! Παντα γεροι αν ειστε ολοι!

το χειροτερο απο ολα αυτο ηταν αλλα και το οτι η εντατικη νεογνων ειναι σε αλλη πολυ και δεν ειδα το μωρο μου για τοσες μερες που ειμουν εγω μεσα και μετα που βγηκα να πηγαινω επισκεψη μια ωρα την μερα μονο επιτρεποταν!!!ευτυχως δεν κρατησε πολυ το μαρτυριο και στες 6 μερες μας τον εδωσαν να τον παμε σπιτι το καλο ηταν οτι ηταν μεγαλο μωρο για τες εβδομαδες του ετσι αντεδρασε θετικα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ΘΑ ΣΑς ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΙςΟ ΓΝΩΣΤΟς ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς Κ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑς ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙ ΜΗ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ!:(

κ συ τα εχεις ακουσει αυατ ματινακι μου!κ γω δεν τα πιστευω?αυτο με τον πακουντα πως το ξερει ο γιατρος?

ο θεος ξερει καλυτερα !!θα θελα αν γινεται να ερθει κ ενα κοριτσακι!οτι κ να ειναι την ιδια γααπη θα παρει ειτε κοριτσι ειτε αγορι!αυτο ειναι το μονο σιγουρο..γερα να ναι!

δεν γινετε να ισχυει αυτο με τον πλακουντα γιατι ο αντρας καθοριζει το φυλο και οχι η γυναικα!!

πλακωσε δουλεια επιστρεφω σε λιγο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αν τα καταφερουμε θα παμε λιγο εδω στην κυπρο,δεν βγαινουμε να ερθουμε ελλαδα αν και το ηθελα πολυ!!

αχου ελενη μου ειναι πολυ ωραιο!!

δεν ειναι πολυ ομορφο!μισο να σας βαλω φωτο να δειτε πως βγηκε το δικο μου!αυτο ειναι το πρωτο που εφτιαξα!το επομενο ηταν καλυτερο αλα το εχω μονο σε βιντεο!

κ φετος αν κανουμε παρτυ στον μιχαλακη θα κανω..δεν ειναι κ πολυ δυσκολο..οπως κ να σου βγει παντα δειχνει εντυπωσιακο αν δεν εχει δει ο αλος καπιο αλο δεν εχει μετρο συγκρισης οποτε το δισκο σου του φαιετεαι απλα τελειο!:tongue:

κ μενα δεν μου αρεσαν ποτε οι χυμοι ματινακι μου μεχρι που γεννησα κ θηλαζω οποτε ξεκινησ να απινω πολους κ το συμπαθησα τελικα!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

το χειροτερο απο ολα αυτο ηταν αλλα και το οτι η εντατικη νεογνων ειναι σε αλλη πολυ και δεν ειδα το μωρο μου για τοσες μερες που ειμουν εγω μεσα και μετα που βγηκα να πηγαινω επισκεψη μια ωρα την μερα μονο επιτρεποταν!!!ευτυχως δεν κρατησε πολυ το μαρτυριο και στες 6 μερες μας τον εδωσαν να τον παμε σπιτι το καλο ηταν οτι ηταν μεγαλο μωρο για τες εβδομαδες του ετσι αντεδρασε θετικα!!!

πωπω Εφακι μου περασατε πολυ δυσκολες στιγμες κ συ κ το μωρακι σου που ηταν μακρυα σου/!ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Εφακη μου μπορω να το καταλαβω αυτο που λες λογω του οτι και ο ανηψιος μας γεννηθηκε προωρος στην 34η εβδομαδα αλλα ηταν 1 κιλο και εκατσε 2 μηνες στην θερμοκητιδα...ειχαμε παει κι εμεις 1-2 φορες και μολις ηταν η ωρα να μπουν οι γονεις μεσα να δουν τα παιδια τους εκει να δεις κλαμα και αγωνια να τα δουν! Η συνυφαδα μου τον πηρε αγκαλια στις 40 μερες η κακομοιρα και αφου το εζησες εστω και για λιγο καταλαβαινεις τι ειναι να παρεις αγκαλια μετα απο τοσο καιρο το παιδι σου και μαλιστα να ειναι και το 1ο οπως των δικων μας....ουφφφφφ....μακαρι να μην γινονται τετοια και πεδευονται τα παιδακια....αλλα και οι γονεις ζουνε τρομερη αγωνια!!!!!

δεν γινετε να ισχυει αυτο με τον πλακουντα γιατι ο αντρας καθοριζει το φυλο και οχι η γυναικα!!

πλακωσε δουλεια επιστρεφω σε λιγο!!

Το ξερω...γι αυτο και δεν πιστευω τιποτα απ αυτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...