Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλησπερα αγαπες μουουυουουοουουυυ....τι μου κανετε?????

αναστασακι μου τελειο το νυφικο σου.....δε νομιζω να φαινεται η κοιλιτσα...ισως λιγο αλλα θα νομιζουν οτι ειναι το νυφικο...χιχιχιχιχι....η ωρα η καληηηηηηηηηηηηηη!!!!!

νατασακι μουουουουυουου.....γιαβραρααααααααααααααααα....ετσι να μπαινεις να σε ακουμε....πολυ σ'αγαπωωωωωωωωωωω!!!!!!

λενιω μουουουουουυ......τι τελεια νεακια ειναι αυτα?αμαν αυτο το ιντερνετ πια....αχ δε χορταινεις να το βλεπεις εεεεεεεεεεεε????χαδακια πολλααααααααααααααα και να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!!!

ποπαρα μουουουουουυουου...τι κανει η πριγκιπισσα μαςςςςςςςςςςςς???????ηρεμησες καθολου με τη δουλεια?????μπααααα...εεεεε?????

γιωτακι μου τι κανεις κοριτσακι μου?η κουκλαρα μας?????πολλα χαδακιαααααα.....

ματιναρααααααααααααα.......πως εισαι καμαρι μου?πως πηγε με τις δουλιτσες?να μην κουραζεσαι...ετσι????

πεταλουδα.....ελπιζω να εισαι καλα....ημουν πολυ θυμωμενη μαζι σου...και ηθελα να στα πω οταν θα εμπαινες αλλα χαιρομαι παρα πολυ που ζητας συγνωμη....λεει πολλα!!!!καλωσηρθεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....ευχομαι γρηγορα να ερθει ο σποραρος.....

εγω κοριτσακια καλα ειμαι αλλα αυτες οι ζαλαδες δεν παλευονται με τιποτα σας λεω....παλι με ξαναπιασε.....ουφφφφφφφφφφ.....πρεπει να το συνηθισω μου φαινεται!!!!απλα ανυσυχω στο γαμο τι θα γινει...αν με πιασει στην εκκλησια??????

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου νατασα! εισαι καλά?:-P

θα το δεις μεχρι τοτε ποσο θα εχεις φουσκωσει, ποτε ειναι τελευταια προβα?

περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο!! δεν ξέρω! υπολογίζωτέλη του μήνα!

:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ολα καλα αναστασακι!!

πολυ μου αρεσε το νυφικο σου!!!απλο αερατο !!!!

οχι εκεινο το βαρυ που δεν σε αφηνει να κουνηθεις !!!

το καθε ενα εχει την χαρη του βεβαια αλλα το αναλαφρο σαν το δικο σου ειναι πιο βολικο για την νυφη!!!!

με το καλο κοριτσακι!!!!

σ'ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!:P:p νατασάκι σ'αρεσε δηλαδη ε??? βασικα αυτό ακριβώς ήθελα! τα άλλα απλά δεν είναι του στυλ μου!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αναστασακι μου τελειο το νυφικο σου.....δε νομιζω να φαινεται η κοιλιτσα...ισως λιγο αλλα θα νομιζουν οτι ειναι το νυφικο...χιχιχιχιχι....η ωρα η καληηηηηηηηηηηηηη!!!!!

νατασακι μουουουουυουου.....γιαβραρααααααααααααααααα....ετσι να μπαινεις να σε ακουμε....πολυ σ'αγαπωωωωωωωωωωω!!!!!!

λενιω μουουουουουυ......τι τελεια νεακια ειναι αυτα?αμαν αυτο το ιντερνετ πια....αχ δε χορταινεις να το βλεπεις εεεεεεεεεεεε????χαδακια πολλααααααααααααααα και να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!!!

ποπαρα μουουουουουυουου...τι κανει η πριγκιπισσα μαςςςςςςςςςςςς???????ηρεμησες καθολου με τη δουλεια?????μπααααα...εεεεε?????

ματιναρααααααααααααα.......πως εισαι καμαρι μου?πως πηγε με τις δουλιτσες?να μην κουραζεσαι...ετσι????

πεταλουδα.....ελπιζω να εισαι καλα....ημουν πολυ θυμωμενη μαζι σου...και ηθελα να στα πω οταν θα εμπαινες αλλα χαιρομαι παρα πολυ που ζητας συγνωμη....λεει πολλα!!!!καλωσηρθεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....ευχομαι γρηγορα να ερθει ο σποραρος.....

εγω κοριτσακια καλα ειμαι αλλα αυτες οι ζαλαδες δεν παλευονται με τιποτα σας λεω....παλι με ξαναπιασε.....ουφφφφφφφφφφ.....πρεπει να το συνηθισω μου φαινεται!!!!απλα ανυσυχω στο γαμο τι θα γινει...αν με πιασει στην εκκλησια??????

ρανιάκι μου!!!!!! σ'ευχαριστώ και πάλι!!!!!!!!!! μην αγχώνεσαι από τώρα!!! απλά θα κοιτάξεις εκείνη την ημέρα πριν να φας καλά, γιατί απ'οτι έχω καταλάβει και απο μένα όταν αφήνω εντελώς άδειο το στομάχι με πιάνουν οι ανακατοσούρες και οι αναγούλες!!!! και να πιεις και φυσικό χυμό πορτοκάλι πριν!!!! :P:p:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ρανιάκι μου!!!!!! σ'ευχαριστώ και πάλι!!!!!!!!!! μην αγχώνεσαι από τώρα!!! απλά θα κοιτάξεις εκείνη την ημέρα πριν να φας καλά, γιατί απ'οτι έχω καταλάβει και απο μένα όταν αφήνω εντελώς άδειο το στομάχι με πιάνουν οι ανακατοσούρες και οι αναγούλες!!!! και να πιεις και φυσικό χυμό πορτοκάλι πριν!!!! :P:p:p:p

οι αναγουλες μου περασαν αναστασακι μου.....πλεον τρωω κανονικα και δεν με αναγουλιαζει τιποτα.....αυτες οι ζαλαδες ειναι πολυ ασχημες....και παντα την ιδια ωρα....μετα απο 3 ωρες συνερχομαι.....ευτυχως καθομαι στη δουλεια!!!!!ξερεις πως ειναι???? πως ειναι οταν κανεις συνεχεια σβουρα γυρω απο τον εαυτο σου και μετα σταματας αποτομα και ζαλιζεσαι?ετσι ακριβως......δε παλευεται ....ουφφφφφφφφφφφ.......

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

οι αναγουλες μου περασαν αναστασακι μου.....πλεον τρωω κανονικα και δεν με αναγουλιαζει τιποτα.....αυτες οι ζαλαδες ειναι πολυ ασχημες....και παντα την ιδια ωρα....μετα απο 3 ωρες συνερχομαι.....ευτυχως καθομαι στη δουλεια!!!!!ξερεις πως ειναι???? πως ειναι οταν κανεις συνεχεια σβουρα γυρω απο τον εαυτο σου και μετα σταματας αποτομα και ζαλιζεσαι?ετσι ακριβως......δε παλευεται ....ουφφφφφφφφφφφ.......

και εγώ έχω αυτές τις ζαλάδες! πρέπει να ξαπλώσω αλλιώς δεν την παλεύω!!! στο ραντεβού σου να τα πείς αυτα μήπως σου δώσει και τίποτα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εγώ έχω αυτές τις ζαλάδες! πρέπει να ξαπλώσω αλλιώς δεν την παλεύω!!! στο ραντεβού σου να τα πείς αυτα μήπως σου δώσει και τίποτα!!!

αχ τα εχεις κι εσυ εεε????ποποποπο...πολυ ασχημοοοοοο.....

τον πηρα τηλ και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο...οποτε υπομονη μεχρι να παωωωωωω....χιχιιχι....:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Πες μου πως είσαι έγκυος να τρελαθώ!

καλημερουδια!!!!!!!!!!!!τι μου κανετε?

ρανιουκο μου εχεις ζαλαδες ε?αχ κοριτσακι μου, υπομονη!!!!!!!μην αγχωνεσαι με τον γαμο, θα εχεις πιει ενα μεγαλο ποτηρι πορτοκαλαδα και θα εχεις φαει κατιτις, οπως σου ειπε και το γιωτακι και ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!

αναστασακι το νυφικο σουπερ, αερινο και ρομαντικο!!!!!!!δεν πιστευω να εχεις κανενα προβλημα για τον γαμο, απλα να μην σε σφιγγει πολυ και σε ενοχλει!!!!!!!!:tongue:

ζεστη και σημερα!!!!!!!!!!ουφ!!!!!!!!!!!!καλοκαιρακι αγαπημενο!!!!!!!!!!!:D

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!Παιρνεις utrogestan?

καλημερα κοριτσακια!

ειστε ολες καλα?

οι ζαλαδες σταματανε περιπου στην 8-10η εβδομαδα (αναλογως τον οργανισμό)

ευχομαι να σταματησουν και να απολαυσετε τον γαμο σας!

η μπεμπουλα μου κανει παρτυ στην κοιλια μου και ετσι εχω παρεουλα συνεχεια!

φιλακια πολλα!

καλημερουδιαααααααααα!τι κανετε κοριτσακια μουυυυυυ~

εχω ιντερνετ επιτελουςςςςςςς~:D:D

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ τι κανεις αγαπουλιτσα μου?ζαλαδες ε?αχ καρδουλα μου λιγη υπομονη..να πινεις φρεσκος χυμουλιδες ναι!

((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

Ποπακη μου καλημερουδια τι κανεις?εχεις πολυ δουλειτσα σημερα?

Αναστασακι μου πολυ ομορφο το νυφικουλι σου!απλο λιτο αλα εντυπωσιακο!λες θα φαινεται η κοιλιτσα σου?

Γιωτακι μου τι κανεις?

Νατασακι μουυυυυυ τι κανεις αγαπουλα μου?

Ιωαννακι τι κανεις?ναι ειναι εγκυουλα η ρανια μας!;)

Πεταλουδα κ γω ειχα νευριασει πολυ μαζι σου!εμεινα αφωνη με αυτα που μας ελεγες!μπραβο σου παντως που ειχες το θαρος να βγεις κ να μας μηλισεις κ να ζητησεις κ συγνωμη!αστα αφησουμε λοιπον ολα πισω..περασμενα ξεχασμενα!ευχομαι να εισαι εγκυουλα κ ολα να πανε καλα αυτη τη φορα!

ειδα στον υπνο μου χθες το Νενακι..οτι κ καλα μηλουσαμε στο τηλ κ μου ελεγε τα νεα της αλα συνχρονως την εβλεπα κιολας!ΝΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑ!ΣΕ ΠΕΘΥΜΗΣΑΑΑΑΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΜΥΝΗΜΑ!((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα!Παιρνεις utrogestan?

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!! ποπάκι μου μακάρι να μην έχω πρόβλημα!!! πεταλουδα γιατι να τα πάρω αυτά?? οχι δεν παίρνω κάτι!!

αχχχχχχχχ σήμερα έχω ρανεβού!!!! και εχω ένα άγχοςςςςςςςςς ουυυυυυυυυυφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!

εσείς βρε κορίτσια μεχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου είχατε αυτο τοο 'αγχος για περιπτωση αποβολης και τέτοια???? πότε νιώσατε σίγουρες?????????????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσακια!

ειστε ολες καλα?

οι ζαλαδες σταματανε περιπου στην 8-10η εβδομαδα (αναλογως τον οργανισμό)

ευχομαι να σταματησουν και να απολαυσετε τον γαμο σας!

η μπεμπουλα μου κανει παρτυ στην κοιλια μου και ετσι εχω παρεουλα συνεχεια!

φιλακια πολλα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ/ΤΙ ΚΑΝΕΙς?ΠΩς ΕΙΣΑΙ?

Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΑΚΥ Ε!:tongue::tongue:ΕΜΕΝΑ Ο ΣΚΑΤΟΥΛΗς ΜΟΥ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ!;);)

ΑΧ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ..ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΩΣΤΑ?ΑΧ ΑΝΤΕ ΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙς ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗς ΜΙΚΡΗς ΣΟΥ ΟΝΛΑΙΝ!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...