Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Πήγαινε να ξεκουραστείς κουκλίτσα μου! Το χρειάζεσαι! Θα βγω κι εγώ τώρα για να ξαπλώσω! Ξεπατώθηκα πάλι σήμερα! Να μου φιλήσεις τα ζουζούνια σου!

xaxaxaxa ιωαννακι μου ετσι οπως σου απαντησα πλυ σωστα μου απαντησες!να παω να ξεκουραστω γιατι το χρειαζομαι!!χαχαχχχαχα φανταζομαι οταν θα ειδες την απατηση μου θα απορισες κ θα σκεφτηκες οκ!χαχαχαχα!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ματινακι μου ευχαριστω πολυυυυυυ!

ο Αλεξακος μου αποκοιμηθηκε!εφτιαξα καφεδακι κ ηρθα!ο μιχαλακος παιζει κατω απο το τραπεζι:tongue:

ειναι αρκετη η ταλαιπωρεια με την βαφτιση Ματινακι μου..ειχα λιωσει ασε!μεχρι κ σημερα με πονανε τα χερια μου!

μεστον πανικο οπως φυγαε ουτε μαι φωτο δεν βγαλαμε ολοι μαζι!:(εβγαλα οταν γυρισαμε αλα μονοι μας χρις τα παιδια!τωρα θα περιμενω να βγουν τα δειγματα:(κριμα μωρε.παντα ετσι κανουμε ποτε δεν βρικσω χρονο για φωτογραφιες!

οσο για την φροντιδα του παιδιου απο ξενο ατομο δεν νομιζω να το εκανα ποτε!δεν θα μπορουσα με τιποτα!εκτος αν ειναι σαν την δικια σας περιπτση που την ξερετε κ ασχολειτα η κοπελα με αυτο κ την εμπιστευεστε!

κ γω πολυ τα λυπαμαι αυατ τα παιδακια που μεγαλωνουν με αγνωστα ατομα κ πολες φορες κακα ατομα!εμενα ο μιχαλακης καθοταν με την πεεθρα μο γιατι τοτε η μαμα δουλευε!

οσον αφορα τωρα σε δευτερο παιδι για σενα κ τριτο για μενα..δεν ξερω πως αισθανεστε εσεις κοριτσια αλα εγω καθε φορα που παω στη γυναικολογο κ βλεπω αδεια τη μητρα με πιανει κατι!κ χθες ασπουμε λεω πριν μηνες εκει μεσα ηταν το μωρακι μου!φυσικα τωρα τον εχω αγκαλιτσα κ ειναι τελεια !ουφφ καλυτερα μην το σκεφτομαι..θελω παρα πολυ να το ξαναζησω!οχι τωρα αργοτερα αν το θελει ο θεος κ αν το επιτρεπει κ η ζωη που εχει καταντησει τοσο δυσκολη!

τελικα πηαγτε για μπανακι?

εγω θελω παρα πολυ να παω!

Εφακι μου ευτχυως ολα καλα!μακαρι τωρα να μην κατεβει το αιμα νωριτερα!δεν σκεφτομαι να κοψω ακομα τον θηλασμο!λιγο μας εμεινε!:(

το μικρουλακισ ου ειναι με την γιγια του!τι καλα!σε σιγουρα χερια που ξερεις οτι οσο λειπεις θα παιρνει κ αγαπη κ φροντιδα οπψς θα εκανες κ συ!ενω μεμια ξενη πιος ξερει πως θα ηταν!απαπαπα ουτε να το σκεφτω δνε θελω..δεν θα ημουν καθοολουυυ ηρεμηηη!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

δεν σας ειπα τον Αλεξακο μου πολες φορες τον μπερδευουν με κοοριτσακι!!με ρωταενε..μπεμπααα????λεω οχι μπεμπης?αχχαχαχαχαχα

:tongue:

λενε οτι κ καλα το επομενο θα ειναι κοριτσι αφου μοιαζει τοσο πολυ το παιδι σου σε κοριτσι..οτι να ναι!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ο Αλεξακος μου αποκοιμηθηκε!εφτιαξα καφεδακι κ ηρθα!ο μιχαλακος παιζει κατω απο το τραπεζι:tongue:

ειναι αρκετη η ταλαιπωρεια με την βαφτιση Ματινακι μου..ειχα λιωσει ασε!μεχρι κ σημερα με πονανε τα χερια μου!

μεστον πανικο οπως φυγαε ουτε μαι φωτο δεν βγαλαμε ολοι μαζι!:(εβγαλα οταν γυρισαμε αλα μονοι μας χρις τα παιδια!τωρα θα περιμενω να βγουν τα δειγματα:(κριμα μωρε.παντα ετσι κανουμε ποτε δεν βρικσω χρονο για φωτογραφιες!

οσο για την φροντιδα του παιδιου απο ξενο ατομο δεν νομιζω να το εκανα ποτε!δεν θα μπορουσα με τιποτα!εκτος αν ειναι σαν την δικια σας περιπτση που την ξερετε κ ασχολειτα η κοπελα με αυτο κ την εμπιστευεστε!

κ γω πολυ τα λυπαμαι αυατ τα παιδακια που μεγαλωνουν με αγνωστα ατομα κ πολες φορες κακα ατομα!εμενα ο μιχαλακης καθοταν με την πεεθρα μο γιατι τοτε η μαμα δουλευε!

οσον αφορα τωρα σε δευτερο παιδι για σενα κ τριτο για μενα..δεν ξερω πως αισθανεστε εσεις κοριτσια αλα εγω καθε φορα που παω στη γυναικολογο κ βλεπω αδεια τη μητρα με πιανει κατι!κ χθες ασπουμε λεω πριν μηνες εκει μεσα ηταν το μωρακι μου!φυσικα τωρα τον εχω αγκαλιτσα κ ειναι τελεια !ουφφ καλυτερα μην το σκεφτομαι..θελω παρα πολυ να το ξαναζησω!οχι τωρα αργοτερα αν το θελει ο θεος κ αν το επιτρεπει κ η ζωη που εχει καταντησει τοσο δυσκολη!

Εφακι μου ευτχυως ολα καλα!μακαρι τωρα να μην κατεβει το αιμα νωριτερα!δεν σκεφτομαι να κοψω ακομα τον θηλασμο!λιγο μας εμεινε!:(

το μικρουλακισ ου ειναι με την γιγια του!τι καλα!σε σιγουρα χερια που ξερεις οτι οσο λειπεις θα παιρνει κ αγαπη κ φροντιδα οπψς θα εκανες κ συ!ενω μεμια ξενη πιος ξερει πως θα ηταν!απαπαπα ουτε να το σκεφτω δνε θελω..δεν θα ημουν καθοολουυυ ηρεμηηη!:rolleyes:

ναι ελενη μου εχεις δικιο αλλο ξενο ατομο και αλλο η μαμα σου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

roatan_beach_00.gif

αχ κοριτσιααααα δειτε νεροοοοο!καταγαλανο!αχ κ να ετοιμαζομασταν για εκει τωρα ε!τελειαααααα!πωπω οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ θελω να παω θαλασσα!

αν κ το σκεφτομαι με το μαγιο..παντα η πρωτη φορα ειναι δυσκολη να εμφανιστεις με μαγιο!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

δεν σας ειπα τον Αλεξακο μου πολες φορες τον μπερδευουν με κοοριτσακι!!με ρωταενε..μπεμπααα????λεω οχι μπεμπης?αχχαχαχαχαχα

λενε οτι κ καλα το επομενο θα ειναι κοριτσι αφου μοιαζει τοσο πολυ το παιδι σου σε κοριτσι..οτι να ναι!:tongue:

το σκεφταισε πολυ το επομενο παιδι ε??καποια στιγμη μπορει και να κανεις αμα το θες τοσο πολυ!!εγω παλι δεν θελω αλλο!!φοβηθηκα τοσο πολυ την γεννα που ουτε να το σκεφτομαι θελω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

roatan_beach_00.gif

αχ κοριτσιααααα δειτε νεροοοοο!καταγαλανο!αχ κ να ετοιμαζομασταν για εκει τωρα ε!τελειαααααα!πωπω οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ θελω να παω θαλασσα!

αν κ το σκεφτομαι με το μαγιο..παντα η πρωτη φορα ειναι δυσκολη να εμφανιστεις με μαγιο!:tongue:

μια χαρα θα εισαι ελενη μου μην εχειςκομπλεξ!!!ειναι μεχρι να παρεις το αερα σου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

το σκεφταισε πολυ το επομενο παιδι ε??καποια στιγμη μπορει και να κανεις αμα το θες τοσο πολυ!!εγω παλι δεν θελω αλλο!!φοβηθηκα τοσο πολυ την γεννα που ουτε να το σκεφτομαι θελω!!

ναι Εφακι μου παρα πολυ@ειλιρκινα δεν ξερω ποτε θα σταματησ να σκεφτομαι μια επομενη εγκυμοσηνη!:rolleyes:

κ γω Εφακι μου φοβηθηκα πολυυυ!:(καισαρικη εισαι κ συ σωστα?για πες πως πηγε?τωρα μπορουμε να μιλισουμε επι του θεματος..γεννησαμε οελς κ δεν θα τρομοκρατηθει καμια:tongue:

το χειρουργειο οσο το θυμαμαι!ασε!το θεμα ειναι οτι ολες βγαινανε απο κει μεσα ηρεμες κ χωρις πονο κ γω βγηκα με αφορητους πονους γιατι η αναισθησια ειχε τελειωσει κ κρατησει το χειρουργειο αντι γι αμιση ωρα μιαμιση:shock::shock::shock:ειχα αιμοραγια!ασε ασε!ενιωθω στο τελςο κ τα ραματα!:cry::cry:

αφου κ γω ελεγα με τιποταααααα δεν το ξαναπερναω αλα ξεχναμε τοσο γρηγοραααααα:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

watermelon-mimosa.JPGνα πιναμε κ κατι τετιο!ειναι απο καρπουζι!:tongue:

σας εφτιαξα τωρα!ειμαστε ετοιμοι να φυγουμεεεεε:tongue:

αχ ναι τι μας κανεις τωρα ελενη μου!!και δεν θα παμε και διακοπες μαλλον φετως!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοριτσια εχω φτιαξει αυτο στα γεννεθλια του μιχαλακη κ του ανηψιου μου;)

τελειο ειναι!απλα σιγουρα δεν μου βγκε τοσο πετυχημενο αλα ειναι εντυπωσιακο!θα σας βαλω φωτο!;)

http://elenfly.blogspot.gr/2010_06_21_archive.html

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ ναι τι μας κανεις τωρα ελενη μου!!και δεν θα παμε και διακοπες μαλλον φετως!!

κ μεις δεν θα παμε!ουτε περυσι πηγαμε!μια χρονια μονο οταν ο μιχαλακης ηταν ενος πηγαμε!γενικα με τις διακοπες δεν εχουμε καλη σχεση@:tongue:μετρημενες οι φορες που εχουμε παει!λογω οικονομικων!:rolleyes:

δεν με πειραζει ομως!μαλον συνηθισα ετσι..φυσικα κ αν μπορουσαμε θα το ηθελα αλα δεν τον πιεζω να παμε!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Λενιω μου δεν πειραζει που δεν βγαλατε φωτο...μια χαρα πηγαν ολα μωρε...εμεις που μαλλον θα τραβηξουμε μονο βιντεο? Και αυτο αν μας πει λογικη τιμη γιατι εδω ζητανε πααααρα πολλα λεφτα...βεβαια ο φωτογραφος πλεον ειναι σαν φιλος μας, τον ειχαμε και στον γαμο και οποτε παμε να εμφανισουμε φωτογραφιες δεν μας παιρνει τα λεφτα που κοστιζουν αλλα παντα μας κανει εκπτωση δεν μπορω να πω! Στον κουνιαδο μου για την βαφτιση τους πηρε για 120 φωτο και βιντεο μονο εκκλησια 400 ευρω χωρις το αλμπουμ να ειναι ψηφιακο! Βεβαια η βαφτιση ηταν μακρυα και σιγουρα χρεωσε και την βενζινη του αλλα παρ'ολα αυτα τα θεωρω πολλα! Για να δουμε σε εμας ποσο θα πει...

Για εγκυμοσυνη κι εγω ξετρελαινομαι και μονο στην ιδεα οτι θα εχω ενα πλασματακι παλι στην κοιλιτσα και το θελω πολυ αλλα βαζω φρενο οταν σκεφτομαι οτι δεν εχω βοηθεια και οτι τα οικονομικα δε μας το επιτρεπουν τουλαχιστον τωρα! Αλλα θα το ηθελα πολυυυυυυυυυ!!!!!!!!

Οταν ειχαμε παει Γιαννενα, στο τραπεζι καποια στιγμη εκανε κακα ο μπεμπης και πηγα στην τουαλετα που ειχαν αλαξιερα εκει στον παιδοτοπο να τον αλλαξω...καποια στιγμη μπηκε ενας κυριος και ηρθε πανω απο τον μπεμπη την ωρα που τον αλλαζα και του ειπε:καλε τι ομορφη που εισαι..? Τον κοιταξα και πριν προλαβω να του πω οτι ειναι αγορι το καταλαβε γιατι ειδε μαλλον που του φορεσα την σαλοπετα που ηταν αγοριστικη και λεει: οπ αγορι ειναι? Και του απαντησα ναι δεν φαινεται? Και μου ειπε οχι τον περασα για κοριτσι...αχααχαχαχ.....οτι να'ναι! Κι εγω το ξερω αυτο Λενιω οτι αν το 1ο παιδι και καλα ειναι αγορι αλλα το περνανε για κοριτσι, το επομενο ειναι κοριτσι αλλα δεν τα πολυπιστευω αυτα! Οπως ρωτανε τι ειπε πρωτα μπαμπα ή μαμα? Αν πει μαμα το δευτερο ειναι κοριτσι ενω αν πει μπαμπα ειναι αγορι....βλακειες....ο ανηψιος μας ειπε μπαμπα πρωτα...αργησε πολυ να ακουσει η συνυφαδα μου το μαμα και το 2ο τελικα ηταν κοριτσι...δε τα πιστευω Λενιω μου! Μονο ο Κυριος ξερει τι θα ειναι το επομενο παιδι....και αυτο ειναι το σημαντικο...να στειλει 2ο και 3ο και οσα παιδια θελει ο καθενας! Επισης η μανα μου με ρωτησε οταν γεννησα αν ρωτησα τον γιατρο τι παιδι θα κανω μετα...μου εχει πει οτι απο τον πλακουντα ξερει ο γιατρος τι θα ειναι το επομενο παιδι...δεν τον ρωτησα εννοειται και οχι γιατι ντρεπομουν...δεν ηθελα! Ας ειναι οτι θεησει ο Θεος κανενα προβλημα δεν εχω και δεν ειμαι απο τις μανες που λενε να κανουν και αγορι και κοριτσι...εχω πει αρκετες φορες οτι με ενδιαφερει τι ειναι ιδανικο για τα παιδια και οχι για εμας...τεσπα! Ο Θεος ξερει!

ναι Εφακι μου παρα πολυ@ειλιρκινα δεν ξερω ποτε θα σταματησ να σκεφτομαι μια επομενη εγκυμοσηνη!:rolleyes:

κ γω Εφακι μου φοβηθηκα πολυυυ!:(καισαρικη εισαι κ συ σωστα?για πες πως πηγε?τωρα μπορουμε να μιλισουμε επι του θεματος..γεννησαμε οελς κ δεν θα τρομοκρατηθει καμια:tongue:

το χειρουργειο οσο το θυμαμαι!ασε!το θεμα ειναι οτι ολες βγαινανε απο κει μεσα ηρεμες κ χωρις πονο κ γω βγηκα με αφορητους πονους γιατι η αναισθησια ειχε τελειωσει κ κρατησει το χειρουργειο αντι γι αμιση ωρα μιαμιση:shock::shock::shock:ειχα αιμοραγια!ασε ασε!ενιωθω στο τελςο κ τα ραματα!:cry::cry:

αφου κ γω ελεγα με τιποταααααα δεν το ξαναπερναω αλα ξεχναμε τοσο γρηγοραααααα:tongue:

εγω τελειωσα εδω με της εγκυμοσυνες μακαρι να ειμαι καλα να μεγαλωσω τα παιδακια μου!

λοιπον ηταν πολυ ασχημη γεννα ελπιζω να μην χαλαστει καμια και να μην φοβηθει!!πηγα με συσπασεις στην 35 εβδομαδα και ειχα προλαβει να βαλω μια ενεση για την ωριμανση τον πνευμονων του μωρου ,οι συσπασεις μου δεν σταματουσα ετσι μπηκα για καισαρικη,μπηκα με επισκληριδιο γιατι ετσι ειχα κανει και στην προηγουμενη γεννα μου ,λοιπον ξεκινα ο γιατρος να κοβει και διαπιστωνει οτι στην προηγουμενη καισαρικη ο αλλος γιατρος με ειχε ραψει λαθος την κυστη μου πιο ψηλα απο οτι επρεπε ,ειχε δυο επιλογες ο γιατρος η να κοψει τον πλακουντα του μωρου που ηταν πολυ χαμηλα ή να κοψει τη κυστη μου και να ειμαι ενα μηνα με καθετηρα,αποφασησε να παει προσ τον πλακουντα,με το που το καβει ακους ενα πλας και γεμιζει ο τοπος αιματα ο γιατρος το πατωμα και ο αντρας μου να ειναι μεσα στο χειρουργιο και εγω ζωντανη και να τα βλεπω ολα ξεκινα να τραβα το μωρο ο γιατρος να το βγαλει και να μην βγαινει εκανε 25 λεπτα να βγει ενω επρεπε στα 5 λεπτα να βγει,εγω να πωναω και να τα νοιωθω ολα να ανοιγω αιμοραγια και να φωναζει ο γιατρος να στηλουν αιμα για μεταγγιση να μου δειχνουν το μωρο για 15 δευτερολεπτα και μετα να με κοιμηζουν τελειως για να μπορεσουν να με ραψουν ,να κανω 3 ωρες μεσα στο χειρουργιο και να ξυπνω και να ψαχνω το μωρο και το αντρα μου και να μου λεει η μαμα μοτ οτι εχουν φυγει αμεσως για την ενταντικη νεωγνων γιατι δεν αναπνε καλα ,μαζι και ο αντρας μου μαζι.να κλαιω ασταματητα και να μην μπορω να συνερθω!!ολο αυτο δεν το ευχομαι ουτε στον εχθρο μου!!ευτυχως το μωρακι μου και εγω ειμαστε καλα και ευχαριστω τον θεο για αυτο αλλα δεν θα ηθελα με τιποτα να ξανα μπω σε τετοια διαδηκασια!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...