Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ιωάννακι μου τι κανείς?

Μακάρι! Θα προσπαθήσω να είμαι ήρεμη κ χαλαρή.αυτί μου είπε η γιατρός.να τρώω καλα ( που τελευταία δεν το κάνω) να μην. Αγχώνομαι! Θα βάλω τα δυνατά μου για να βοηθήσω την κατάσταση! Δεν είμαι έτοιμη ακόμα να υο κόψω έτσι απότομα.σκέφτομαι υο μωράκι μου θα του είναι πολύ δύσκολο κ αυτουνού!:-(

Λίγο μας έμεινε μέχρι να χρονισει,μακάρι ΒΑ τα,καταφέρουμε!!:-(

Να μου φιλήσεις υο σούσι σου! Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά!:wink:

Καληνύχτα κοριτσάκι μου! Να ξεκουράζεσαι και να χαλαρώνεις! Οσο μπορείς βέβαια! Φιλάκια πολλά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κοριτσάκια μου τι ταλαιπωρία η σημερινή! Πολλές δουλειές και ο μικρός ήθελε όλη την ώρα να με βλέπει! Ήπιαμε και λίγο καρπουζοχυμό σήμερα! Του άρεσεεεεεε!!!!:P:p:p:p Αύριο 2 κουταλίτσες!:P Μίλησα και με τον φωτογράφο για τη βάφτιση και μου είπε τιμή! Μου κάνει 5 DVD, 2 ψηφιακά άλμπουμ, δείγματα σε ψηφιακή μορφή και 100 φωτό δώρο μόνο 450 ευρώ! Πολύ καλά το βρίσκω! Ο ξάδερφος του άντρα μου στη Λάρισα έχει βάφτιση στις 14 Ιουλίου και κάτω από 800 ευρώ δεν βρίσκει! Μα καλά υπάρχει κόσμος που δίνει αυτά τα λεφτά;;;;

Ιωάννακι μου του άρεσε! Γι καλα! Άραγε κ γω μπορώ μα δώσω? Λογικά γίνεται! Μπράβο στο αγοράκι μας!

Παρά πολύ κακή η τιμή που σας έκανε.ένας είναι αυτά που Ριπές κ συ ίσως τα DVD λιγότερα 550 ευρώ! Πάλι καλα αλά εσείς καλύτερα!:wink:

Κ μεις δύο ψηφιακά άλμπουμ! θα φτιάξω επιτέλους κ στον μιχαλάκη !

Ουφ όλο φεύγω κ όλο εδώ είμαι!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ιωάννακι μου του άρεσε! Γι καλα! Άραγε κ γω μπορώ μα δώσω? Λογικά γίνεται! Μπράβο στο αγοράκι μας!

Παρά πολύ κακή η τιμή που σας έκανε.ένας είναι αυτά που Ριπές κ συ ίσως τα DVD λιγότερα 550 ευρώ! Πάλι καλα αλά εσείς καλύτερα!:wink:

Πήγαινε να ξεκουραστείς κουκλίτσα μου! Το χρειάζεσαι! Θα βγω κι εγώ τώρα για να ξαπλώσω! Ξεπατώθηκα πάλι σήμερα! Να μου φιλήσεις τα ζουζούνια σου!

καλημεραααααααα

ελενη μου ευτυχως που δεν ηταν κατι κακο και ειναι απλα μια ανομαλια ελπιζω να αργησει να κατεβει το αιμα για να παρατηνεις τον θηλασμο!!

ιωαννα μου μια χαρα η τιμη στον φωτογραφο!!!εγω εκλεισα 550 ευρο δεν εβρησκα κατι πιο φθηνο!!!αρσεσε στον μικρο το καρπουζι ε??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα τσουπριτσες μου τι κανετε????? Απο ζεστη πως πατε? Εμεις ψηνομαστε ασχετα με τον αερα που εχει...δροσιζει ελαχιστα...ουφφφφ!!!!!

Λενιω μου βαφτιστηκε το παιδακι σας εγινε χριστιανακι! Και παρα πολυ ωραιο ονομα το Αλεξιος! Ειτε τον φωναζετε Αλεξη ειτε Αλεξιο ειναι πολυ ωραιο! Παντως αυτο που λες το εχω παρατηρησει κι εγω...οταν θελω να ξυπνησει ο μπεμπης δεν ξυπναει και οταν θελω να κανω καμια δουλεια που δεν μπορω να τον εχω κοντα τοτε ξυπναει...δεν πειραζει τι να κανουμε, ειναι απροβλεπτα τα μωρα απο πολλες αποψεις! Ταλαιπωρια η βαφτιση καλοκαιρι Λενιω μου ε? Η αληθεια ειναι οτι και γω το ειχα σκεφτει και ελεγα να τον βαφτισουμε σεπτεμβρη τον μηνα που παντρευτηκαμε κιολας αλλα θελαμε να τον βαφτισουμε πιο μικρο και καταληξαμε για καλοκαιρι! Εκλαψε ο μικρος σου λιγουλακι ε? Θεωρω οτι ολα τα μωρα κλαινε πλην λιγων εξαιρεσεων...δεν πειραζει μωρε καλα να ειναι τα παιδακια μας! Οσο για το γυναικολογικο θεμα ο θηλασμος τα εχει αυτα! Πολλες φορες δεν αδειαθετεις και καθε μηνα και γενικα υπαρχουν ανωμαλιες αλλα οχι σοβαρες! Μακαρι ομως να καταφερεις να θηλασεις για οσο καιρο ακομα θες!Δεν νομιζω οτι αυτο θα σε εμποδισει καπου...ολα καλα θα πανε θα δεις!

Φιλακια στον Μιχαλακη και πλεον στον νεοφωτιστο Αλεξιο!

Γιωτα ακομα κλαιω με το καπελακι....ρε τι γελιο ηταν αυτο? Εκανα φετες κοιλιακους....αχαχαχαχαχααχ....οσο το σκεφτομαι ξεκαρδιζομαι!!!!!! Ξεπερασατε και την αλλεργια διαβασα ε? Περιφημα....μπραβο!!!!! Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια....ειπα να ανεβασω καμια φωτο εδω για οσες δεν εχετε φεις να δειτε! Εσυ δεν θα βαλεις καμια την μπουμπουδενια να την δουμε καλε????? Αντε περιμενουμε......

Ιωαννακι μου εκανες δουλιτσες χθες ε? Πφφφ...εγω να δεις ποσες εχω αλλα συνεχεια το αναβαλω...δεν την παλευω με την ζεστη! Χθες εφτιαξα γεμιστα για σημερα και τουλαχιστον δεν εχω να μαγειρεψω....εχω πλυντηρια και σιδερωμα ομως και αντε να σιδερωσεις με τετοιο λιοπηρι...πφφφφ.....του αρεσε του μπεμπακου το καρπουζοζουμε ε? Τελεια...αντε με το καλο να ξεκινησετε και τα φρουτακια σας τωρα! Και με τον φωτο γραφο ολα τελεια...αρκετα καλα τα λεφτα που σας ζητησε με ψηφιακο αλμπουμ...εδω ζητανε τα μαλλιοκεφαλα τους και απορω πως μπορει ο κοσμος και πληρωνει τοσα λεφτα! Εμεις ακομα δεν ξερουμε αν θα παρουμε φωτογραφο και για φωτο και βιντεο...λεμε να κανουμε μονο βιντεο και τις φωτο να τις βγαλουμε μονοι μας...πολλα τα λεφτα....Ζουμπηχτα φιλακια να δωσεις στο αντρακι μας το ομορφο και τσουπωτο!!!!!!

Αναστασακι μου περασατε ωραια χθες ε? Τα πρωτα γενεθλια της μαμας με το μωρακι της? Αχ τι τελεια....Θυμαμαι που λεγαμε για τα Χριστουγεννα οι μισες οτι θα ειμασταν με τα μωρακια μας και οι μισες με τις κοιλιτσες σας...τι συγκινητικοοοοοο.......λετε να εχει καμια παλι κοιλιτσα τα επομενα Χριστουγεννα????? Αχχχχχχχχχχχχ......μακαρι!!!!!! Εγω μια το σκεφτομαι και θελω σαν τρελη κι απο την αλλη το ξανασκεφτομαι και λεω να ειναι λιγο πιο μεγαλος ο μπεμπης για να κανουμε το 2ο....η ουσια εινα να ειμαστε καλα και οποτε θελησει ο Θεος να μας τα φερει τα 2α και για καποιες τα 3α!!!!!!! Φιλακια στον αντρουλη σου τον ομορφο!

Βασουλα μου που εισαι????? Εριξες καμια ματια στις συνταγες????? Η μικρη μαγουλιτσα μας τι κανει?????? Αχαχαχα....μου αρεσει αυτο το μαγουλιτσα....λεω ετσι την ανηψια μας που ενω δεν ειναι χοντρο παιδι εχει κατι μαγουλα για φαγωμα...βεβαια ειναι τοσο σκληρη που ουτε να την ακουμπας δεν θελει αλλα καποια στιγμη που θα ηρεμισει θα της τα φαω...!!!

Κατια που εισαι χαμενη οεο?????

Ρανια μου????? Που εισαι μαρη συμπεθερα????? Τι κανει η νυφουλα μου????? Μπες να μας πεις κανενα νεο...επιασες δουλεια ή οχι ακομα? Ιουλιο ειχες πει? Εχω μπερδευτει...ξεκινησατε κρεμουλες??????

Ελενιτσα???? Τι κανετε πεταλουδιτσες μας? Κανετε καμια βολτιτσα?????Φιλακια στα μπουτακια της!

Εφακη ουουου...καλημερααααααα!!!!!!!!!!!! Φιλακια στα αντρακια σου τα ομορφα!!!!!!!

Ξεχναω καμια αλλη????? Ουφφφφφ....το μυαλο μου και μια λυρα...σορι αν ξεχασα καμια!

Διαφημίσεις

Καλέ τι γράφω με το κινητό! Καλή η τιμή φυσικά ήθελα να πω! Ότι να ναι!!

Εμάς 550 μας ζήτησε μια χαρά!:wink:

Ουφ με αυτό το κινητό όπως να ναι γράφω!

Χαχαχαχα δεν βγάζουν νόημα αυτά που έγραψα!τώρα καταλαβαίνω πόσο κουρασμένη ήμουν.δεν έβλεπα τι έγραφα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημεραααααααα

ελενη μου ευτυχως που δεν ηταν κατι κακο και ειναι απλα μια ανομαλια ελπιζω να αργησει να κατεβει το αιμα για να παρατηνεις τον θηλασμο!!

ιωαννα μου μια χαρα η τιμη στον φωτογραφο!!!εγω εκλεισα 550 ευρο δεν εβρησκα κατι πιο φθηνο!!!αρσεσε στον μικρο το καρπουζι ε??

Ουουουουου....καλημεραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέραααα !:-)

Κοιμηζω τον μικρό κ επανέρχομαι !!:wink:

Καλημερα Λενιω μου! Δεν πειραζει εμεις καταλαβαινουμε τι γραφεις...μην αγχωνεσαι! Ειναι δυσκολο απο το κινητο να γραφεις στο καφε το ξερω...προσπαθησα κι εγω μια φορα και σπαστηκα και ουτε καν συνεχισα...αντε κοιμησε τον Αλεξακο και ελα!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα ματινα μου και ελενη μου!!εγω δουλεια και ο μικρος στο σπιτι με την γιαγια :rolleyes:

Αχ τι ευτυχια να εχεις δικο σου ανθρωπο να σου κραταει το παιδι και να μην αναγκαζεσαι να παιρνεις νταντα...εμενα η μαμα μου δουλευει και δεν μπορει να ερχεται συχνα και η πεθερα μου μενει στο χωριο και εκει εχει και τα αλλα 2 εγγονια και ειναι δυσκολο να ερχεται και αυτη συχνα...να δουμε ποιος θα κραταει τον μπεμπη αν θα βρω δουλεια που ψαχνω μανιωδως....ουφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!

Αχ τι ευτυχια να εχεις δικο σου ανθρωπο να σου κραταει το παιδι και να μην αναγκαζεσαι να παιρνεις νταντα...εμενα η μαμα μου δουλευει και δεν μπορει να ερχεται συχνα και η πεθερα μου μενει στο χωριο και εκει εχει και τα αλλα 2 εγγονια και ειναι δυσκολο να ερχεται και αυτη συχνα...να δουμε ποιος θα κραταει τον μπεμπη αν θα βρω δουλεια που ψαχνω μανιωδως....ουφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!

ναι ειναι μεγαλη ευκολια ματινα μου δεν το συζητο και ερχετε και στο σπιτι μου ετσι εγω το πρωι απλος φευγω δεν κουβαλαω τιποτα!!το μονο ασχημο ειναι οτι δυσκολευετε λιγο στο να καταφερει να τον ταισει,ειναι δυσκολο παιδι και την πεδευει:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι ειναι μεγαλη ευκολια ματινα μου δεν το συζητο και ερχετε και στο σπιτι μου ετσι εγω το πρωι απλος φευγω δεν κουβαλαω τιποτα!!το μονο ασχημο ειναι οτι δυσκολευετε λιγο στο να καταφερει να τον ταισει,ειναι δυσκολο παιδι και την πεδευει:rolleyes:

Μην το συζητας καθολου....ενταξει με το φαγητο ειναι λιγο θεμα αλλα το παν ειναι οτι δεν εχεις το νου σου πισω οτι ειναι με εναν ξενο ανθρωπο και πως θα του φερεται...Παναγιτσα μου τι τραβανε μερικα παιδια...πω πω ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω....εμεις βεβαια αν τελικα πιασω δουλεια εχουμε ατομο εμπιστοσυνης την αδερφη της συνυφαδας μου που εχει τελειωσει και βρεφοκομος και της εχουμε πληρη εμπιστοσυνη....ειναι και ανθρωπος που ασχολειται και με την εκπαιδευση του παιδιου και ειναι καλα...απλα εκει δεν αποφευγεις τα εξοδα οπως οταν το κραταει η μανα σου! Θα πιασω δουλεια και τα μισα θα τα δινω για την κοπελα....τουλαχιστον ας υπαρχει ενα μικρο εισοδημα γιατι μονο με τον μισθο του αντρα μου δεν βγαινει!

Μην το συζητας καθολου....ενταξει με το φαγητο ειναι λιγο θεμα αλλα το παν ειναι οτι δεν εχεις το νου σου πισω οτι ειναι με εναν ξενο ανθρωπο και πως θα του φερεται...Παναγιτσα μου τι τραβανε μερικα παιδια...πω πω ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω....εμεις βεβαια αν τελικα πιασω δουλεια εχουμε ατομο εμπιστοσυνης την αδερφη της συνυφαδας μου που εχει τελειωσει και βρεφοκομος και της εχουμε πληρη εμπιστοσυνη....ειναι και ανθρωπος που ασχολειται και με την εκπαιδευση του παιδιου και ειναι καλα...απλα εκει δεν αποφευγεις τα εξοδα οπως οταν το κραταει η μανα σου! Θα πιασω δουλεια και τα μισα θα τα δινω για την κοπελα....τουλαχιστον ας υπαρχει ενα μικρο εισοδημα γιατι μονο με τον μισθο του αντρα μου δεν βγαινει!

ναι λογικο ειναι!!ειναι ακριβες οι γυναικες!!ευτυχως που εχω την μαμα μου!!!:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...