Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

επανηλθα!:tongue:

κοιμηθηκε σχεδον δυο ωρες ο μικρος κ εκανα δουλειες του σπιτιου εβαλα ενα σωρο πληντυρια τα ρουχα μας τα καλα..τακτοποιησα τα παπουτσια μας!εβαλα κ την κοτοσουπα του να γινεται!ουφφφφφφ!κουραστικα!:wink:

τωρα του εστρωσα κατου του Αλεξακη μου κ παιζουν με τον αδερφουλη του!

Ιωαννακι μου ευχαριστω πολυ..εμ τοκ αλο να γινει κ η δικαι σας βαφτιση σε μαι βδομαδα:wink:

Ματινακι μου τι ομορφο αυτο που ανεβασες!πολυ γλυκα τα λογια@ευχαριστουμε παρα πολυ!καλες αγορες σημερα κ καλες βουτιες!κ γω θελωωωωωω:-D

Γιωτακι μου ο μιχαλακης καλος ηταν αν κ σε καπαι φαση τον επιασαν τα κλαμαατα αλα ενταξει ειχε κ τα ξαδερφακια του εκει κ τρεχαν ολη την ωρα μεχρι που ηρθε κ εγινε μουσκεμα ο σκατουλης!

εφακι μου εσκασα στα γελια με τις εικονες@φανατζεσαι να εμφανιστεςι ετσι..να παρεις κ στον μικρο ενα τετιο σε γαλαζιο η λευκο να ταιραιζει με το κουστουμι!αχαχχαχα!

Γιωτακι μου τελειες οι εικπονες που ανεβασες!πολυ γελιοοο!

κοριτσια εγω εκελισα ραντεβου στη γυναικολογο στης 7!την πηρα τηλ το πρωι κ της ειπα την κατασταση μου κ μου λεει υπηρχε περιπτωση εγκυμοσηνςη..λεω δνε νομιζ προσεχαμε αν κ μου περασε απο το μυαλο αλα επειδη ηρθε πολυ αιμα λεω ενταξει κατεβηκε περιοδος!κ μου λεει μην ειναι κανενα εξωμητριο..ουφφφφφφ:-(:sad:ανχωθηκα τωρα!αντε να περασουν οι ωρες ν απω να δω τι γινεται..παντως σημερα ειχ αμπολικο καφε κ πριν ειχα κατι πολυ μικρα καφεκομματακια..σορυ για την περιγραφη ..εχω κ πονακαι κλασικα!λεετ να ειναι ωορηξια?τι λετε?κοριτσια εχω ανχωθει πολυ μην ειναι τιποτα σοβαρο τωρα!ουφφφφφ:-(

παω..αν δεν μπω μεχρι το απογευμα θα μπω πιο αργα να σας πω νεα!

θεε μου κανε να μην ειναι κατι τετιο..δεν θα το αντεξω!:-(:cry:

ελα ελενη μου μην σκεφταισε αρνητικα μπορει να ειναι και καποια ανομαλια του κυκλου δεν ειναι κατα αναγκη να ειναι κατι κακο,να σκεφταισε θετικα θα περιμενουμε νεα σου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελα ελενη μου μην σκεφταισε αρνητικα μπορει να ειναι και καποια ανομαλια του κυκλου δεν ειναι κατα αναγκη να ειναι κατι κακο,να σκεφταισε θετικα θα περιμενουμε νεα σου!!

κ γω ετσι θελω να πσιτευω Εφακι μου!

μωλης γυρησω θα σας γραψω!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα γλυκες μου!!! σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες! να ειστε ολες καλα!!! δεν θα κανουμε τιποτα ιδιαιτερο. θα ψησουμε εδω στης μαμας μου το βραδυ για να προλαβει να ερθει και ο αντρας μου! αυτα!!! θα μπω καποια στιγμη να σας διαβασω! φιλακια!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κορίτσια ο μικρός έχει πολύ γκρίνια από τα δοντάκια! Δεν θυμάμαι πια το είπε αλά έχετε δώσει ντεπον για ανακούφιση? Πήρα τον παιδίατρο αλά λείπει εξωτερικό! Τι ΝΣ κάνω,τον λυπάμαι,υποφέρει το παιδάκι μου! Σφίγγει τα δοντάκια κ κλαίει!:-(

Ουφφ!

Πάω να ετοιμάστω να φύγω,άντε να δούμε τι γίνεται!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κορίτσια μωλης βρήκα χρόνο!:-(

Πήγα στη γιατρό,7 μου είπε 9 μπήκα!:*( είχε πολύ κόσμο!

Έκανα το τεστ Παπ! Μου έκανε κ υπέρηχο.όλα καλά ευτυχώς!:wink: κάναμε κ ένα τεστ εγκυμοσύνησ καλού κακού γιατί υο,ενδομήτριο ήταν πολύ παχύ αλά αρνητικό φυσικά! Το θέμα είναι ότι όλο αυτό είναι μια ορμονική διαταραχη που οφείλεται στον θηλασμό κ στην προλακτινη που παράγει,κάτι τέτοιο! Είδε στη μήτρα ότι έχω αίμα μπόλικο που θα κατέβει,αν κατέβει σε καμία 20 μέρες δε Νας πειράζει! Αν όμως κατέβει νωρίτερα τότε υπάρχει θέμα γιατί θα χάνω πολύ αίμα Ξ μου είπε θέλει θεραπεία μετά νε χάπια για ΒΑ στρώσει ο κύκλος! Αν γίνει αυτό τότε ίσως να χρειαστεί να.κοπεί ο θηλασμός μου,είπε γιατί αυτά ρα χάπια δεν είναι συμβατά νε τον θηλασμό.φυσικά στεναχωρήθηκα κ εύχομαι να μην κατέβει νωρίτερα! Αυτά σχετικά καλα αν εξαιρέσουμε αυτό υο κομμάτι του θηλασμού που θέλω να κρατήσει μέχρι τον χρόνο που μετά ΥΑ μπορεί να πίνει φρέσκο!"-(

Καληνύχτα φιλεναδιτσες μου!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Διάβασα το μήνυμα μου κ γράφω όπως να ναι!!! Νε το κινητό που μου βγάζει έτοιμες λέξεις αυτά παθαίνω!!

Αα επίσης μου,είπε ότι η κούραση η διατροφή το,άγχος κ υο στρες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή τη περίπτωση! Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες πολύ κούραση,πολύ άγχος,πολα νεύρα κ ήρθε κ έδεσε υο γλυκόοοι!!

Αυτά!

Κάλο βράδυ! Θα μιλήσουμε αύριο!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διάβασα το μήνυμα μου κ γράφω όπως να ναι!!! Νε το κινητό που μου βγάζει έτοιμες λέξεις αυτά παθαίνω!!

Αα επίσης μου,είπε ότι η κούραση η διατροφή το,άγχος κ υο στρες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή τη περίπτωση! Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες πολύ κούραση,πολύ άγχος,πολα νεύρα κ ήρθε κ έδεσε υο γλυκόοοι!!

Αυτά!

Κάλο βράδυ! Θα μιλήσουμε αύριο!

Αχ κοριτσάκι μου ευτυχώς είναι όλα καλά! Μακάρι να μην κατέβει το παλιοαίμα νωρίτερα! Να θηλάσεις όσο περισσότερο μπορείς! Φιλάκια!

Αα κ κάτι αλο,στο ιατρείο ήταν ένα ζευγάρι που η κοπέλα ήταν έγκυος μπορεί κ 8. Μηνών!! Πολύ όμορφο ζευγάρι,κ πολύ αγαπημένο! Τους έβλεπα κ τους θαύμαζα! ΤΠ πως τη κοιτούσε το πως ΥΗΣ μιλούσε...ύστερα κλώτσησε κ υο μωράκι κ του πήρε υο χέρι αυτή να υο βάλει στη κοιλιά κ αυτός είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!

Ζήλεψα.με τη καλή έννοια αλά ζήλεψα κ συγκινήθηκα!

Σκεφτόμουν τι τρυφερόΙ γονείς που γα γίνουν κ πόσο τυχερό μωράκι είναι αυτός όπως κ πολα αλά φυσικά..αλά όχι όλα δυστυχώς!:-(

Αυτααα.σας ζαλισα,είμαι παρά πολύ κουρασμένη κ η ώρα πέρασε! Πάω για ύπνο!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αχ κοριτσάκια μου τι ταλαιπωρία η σημερινή! Πολλές δουλειές και ο μικρός ήθελε όλη την ώρα να με βλέπει! Ήπιαμε και λίγο καρπουζοχυμό σήμερα! Του άρεσεεεεεε!!!!:P:p:p:p Αύριο 2 κουταλίτσες!:P Μίλησα και με τον φωτογράφο για τη βάφτιση και μου είπε τιμή! Μου κάνει 5 DVD, 2 ψηφιακά άλμπουμ, δείγματα σε ψηφιακή μορφή και 100 φωτό δώρο μόνο 450 ευρώ! Πολύ καλά το βρίσκω! Ο ξάδερφος του άντρα μου στη Λάρισα έχει βάφτιση στις 14 Ιουλίου και κάτω από 800 ευρώ δεν βρίσκει! Μα καλά υπάρχει κόσμος που δίνει αυτά τα λεφτά;;;;

Αχ κοριτσάκι μου ευτυχώς είναι όλα καλά! Μακάρι να μην κατέβει το παλιοαίμα νωρίτερα! Να θηλάσεις όσο περισσότερο μπορείς! Φιλάκια!

Ιωάννακι μου τι κανείς?

Μακάρι! Θα προσπαθήσω να είμαι ήρεμη κ χαλαρή.αυτί μου είπε η γιατρός.να τρώω καλα ( που τελευταία δεν το κάνω) να μην. Αγχώνομαι! Θα βάλω τα δυνατά μου για να βοηθήσω την κατάσταση! Δεν είμαι έτοιμη ακόμα να υο κόψω έτσι απότομα.σκέφτομαι υο μωράκι μου θα του είναι πολύ δύσκολο κ αυτουνού!:-(

Λίγο μας έμεινε μέχρι να χρονισει,μακάρι ΒΑ τα,καταφέρουμε!!:-(

Να μου φιλήσεις υο σούσι σου! Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...