Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

δεν φαινετε η ταλαιπωρια ολα φαινονται μια χαρα!!!!η βαφτιση ειναι 7,15 το βραδακυ!!ναι φαντασου με τα ρουχα τα καλα και με το καπελακι!1χαχαχ θα ειμαι για τα πανυγηρια!!!

περασαμε πολυ ωραια στην παραλια !!κιλα δεν εμειναν ουτε κοιλιτσα αλλα τα ποδια μου ηταν παντα χοντρα!!!

κ εμενα τα ποδια μου σχετικα με το σωμα μου, χοντρα ειναι, μετα την εγκυμοσυνη μικρυνε το στηθος μου κ τα ποδια παρεμειναν οπως ηταν! δεν μπορουσε να γινει το αντιθετο????????????????

εχω πεσει κατω με το καπελακι!!! χαχαχαχαχα

images?q=tbn:ANd9GcSU2IlKcAvK456WRHj6PZXID7nCzjpuYkIJOOimJBZf6gokg2Q-images?q=tbn:ANd9GcRLYWQAXvyrYXRu4Z33ufRzGBQ3pwLq176cabX7Rj0u6Fy8UIhs3g

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω;):tongue:

τι καλα που ειναι τοσο αργα η βαφτιση!τουλαχιστον θα δροσισει λιγο πιο αργα!

του αρεσε η θαλασσα?

χθες μου ειπαν οτι μετα την βαφτιση πρεπει να τον παω πρωτα τις τρεςι φορ ς που ειναι να κοινωνησει κ μετα να τον παω θαλασα~το εχετε ξανακουσει αυτο?

μια χαρα εισια Εφακι μου!σαν χθες γεννησες κ η κοιλια πλακα! κ γω θελωωωωωωω:tongue::(

ναι ευτυχως ειναι αργα ελπιζω να δροσισει λιγο αν και δεν το βλεπω!!

του αρεσε πολυ!!εμεις εδω μια φορα μετα την βαπτιση τον παιρνουμε για κοινωνια αλλα δεν εχω ξανα ακουση να εχει σχεσει εαν θα πατε θαλασσα:confused::confused:

η κοιλια μου ηταν παντα πλακα ελενη μου και στουσ δυο μηνες που γεννησα παλι πλακα εγινε επανηλθε:P:p:p

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κ εμενα τα ποδια μου σχετικα με το σωμα μου, χοντρα ειναι, μετα την εγκυμοσυνη μικρυνε το στηθος μου κ τα ποδια παρεμειναν οπως ηταν! δεν μπορουσε να γινει το αντιθετο????????????????

εχω πεσει κατω με το καπελακι!!! χαχαχαχαχα

images?q=tbn:ANd9GcSU2IlKcAvK456WRHj6PZXID7nCzjpuYkIJOOimJBZf6gokg2Q-images?q=tbn:ANd9GcRLYWQAXvyrYXRu4Z33ufRzGBQ3pwLq176cabX7Rj0u6Fy8UIhs3g

χαχαχαχχαχα μιλαμε με πεθανες!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Αναστασάκι μου χρόνια σου πολλά, να σε χαιρόμαστε όλοι και του χρόνου γιατί όχι; Να περιμένεις κι άλλο μπεμπάκι!!!

Λενάκι μου κι εσένα να σου ζήσει ο Αλέξης σας! Ησουν μία κούκλα! Είδα τις φωτό! Φαντάζομαι όλη την ώρα θα είχες αγωνία!

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Αναστασάκι μου χρόνια σου πολλά, να σε χαιρόμαστε όλοι και του χρόνου γιατί όχι; Να περιμένεις κι άλλο μπεμπάκι!!!

Λενάκι μου κι εσένα να σου ζήσει ο Αλέξης σας! Ησουν μία κούκλα! Είδα τις φωτό! Φαντάζομαι όλη την ώρα θα είχες αγωνία!

καλημερα ιωαννακι μου!!!

Λενιω μου να σας ζησει ο νεοφωτιστος Αλεξιος!

Εύχομαι οι μοίρες να φανούν γεναιόδωρες και να χαρίσουν στο μωρό σας όλα τα καλά του κόσμου.

Μια ευχή θα σου χαρίσω αγοράκι μου γλυκό

από σήμερα η ζωή σου ναʼ χει άστρο φωτεινό.

Ρόδινα τα όνειρά σου και ευτυχία παντοτινή

ιδιαίτερα η καρδιά σου ποτέ να μην πληγωθεί.

l_481892.jpg

Λενιω μου να σας ζησει ο νεοφωτιστος Αλεξιος!

Εύχομαι οι μοίρες να φανούν γεναιόδωρες και να χαρίσουν στο μωρό σας όλα τα καλά του κόσμου.

Μια ευχή θα σου χαρίσω αγοράκι μου γλυκό

από σήμερα η ζωή σου ναʼ χει άστρο φωτεινό.

Ρόδινα τα όνειρά σου και ευτυχία παντοτινή

ιδιαίτερα η καρδιά σου ποτέ να μην πληγωθεί.

l_481892.jpg

καλημερα ματινακι! τι τρυφερο!!!:P

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου! Πρωινες σημερα ε? Καλε ποσα γραψατε???? Απα πα...

Εμεις ξυπνησαμε με τον μπαμπα μας σημερα γιατι εχει ρεπο!!! Αχ τι ωραια που ειναι να ειμαστε και οι 3 μαζι στο κρεβατι και να χουζουρευουμε....

Εχει βολτιτσα σημερα το πρωι για βαφτιστικα και το απογευμα επιτελους θα παμε για μπανιο!!!!!!

Παω να σας διαβασω....

Καλημερα κοριτσαρες μου! Πρωινες σημερα ε? Καλε ποσα γραψατε???? Απα πα...

Εμεις ξυπνησαμε με τον μπαμπα μας σημερα γιατι εχει ρεπο!!! Αχ τι ωραια που ειναι να ειμαστε και οι 3 μαζι στο κρεβατι και να χουζουρευουμε....

Εχει βολτιτσα σημερα το πρωι για βαφτιστικα και το απογευμα επιτελους θα παμε για μπανιο!!!!!!

Παω να σας διαβασω....

καλημερα ματινα μου!!μια χαρα οικογενειακο το πρωινο σας!!καλη βολτα και καλες βουτιες να εχετε!!:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

επανηλθα!:tongue:

κοιμηθηκε σχεδον δυο ωρες ο μικρος κ εκανα δουλειες του σπιτιου εβαλα ενα σωρο πληντυρια τα ρουχα μας τα καλα..τακτοποιησα τα παπουτσια μας!εβαλα κ την κοτοσουπα του να γινεται!ουφφφφφφ!κουραστικα!:wink:

τωρα του εστρωσα κατου του Αλεξακη μου κ παιζουν με τον αδερφουλη του!

Ιωαννακι μου ευχαριστω πολυ..εμ τοκ αλο να γινει κ η δικαι σας βαφτιση σε μαι βδομαδα:wink:

Ματινακι μου τι ομορφο αυτο που ανεβασες!πολυ γλυκα τα λογια@ευχαριστουμε παρα πολυ!καλες αγορες σημερα κ καλες βουτιες!κ γω θελωωωωωω:-D

Γιωτακι μου ο μιχαλακης καλος ηταν αν κ σε καπαι φαση τον επιασαν τα κλαμαατα αλα ενταξει ειχε κ τα ξαδερφακια του εκει κ τρεχαν ολη την ωρα μεχρι που ηρθε κ εγινε μουσκεμα ο σκατουλης!

εφακι μου εσκασα στα γελια με τις εικονες@φανατζεσαι να εμφανιστεςι ετσι..να παρεις κ στον μικρο ενα τετιο σε γαλαζιο η λευκο να ταιραιζει με το κουστουμι!αχαχχαχα!

Γιωτακι μου τελειες οι εικπονες που ανεβασες!πολυ γελιοοο!

κοριτσια εγω εκελισα ραντεβου στη γυναικολογο στης 7!την πηρα τηλ το πρωι κ της ειπα την κατασταση μου κ μου λεει υπηρχε περιπτωση εγκυμοσηνςη..λεω δνε νομιζ προσεχαμε αν κ μου περασε απο το μυαλο αλα επειδη ηρθε πολυ αιμα λεω ενταξει κατεβηκε περιοδος!κ μου λεει μην ειναι κανενα εξωμητριο..ουφφφφφφ:-(:sad:ανχωθηκα τωρα!αντε να περασουν οι ωρες ν απω να δω τι γινεται..παντως σημερα ειχ αμπολικο καφε κ πριν ειχα κατι πολυ μικρα καφεκομματακια..σορυ για την περιγραφη ..εχω κ πονακαι κλασικα!λεετ να ειναι ωορηξια?τι λετε?κοριτσια εχω ανχωθει πολυ μην ειναι τιποτα σοβαρο τωρα!ουφφφφφ:-(

παω..αν δεν μπω μεχρι το απογευμα θα μπω πιο αργα να σας πω νεα!

θεε μου κανε να μην ειναι κατι τετιο..δεν θα το αντεξω!:-(:cry:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...