Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!!!

λενακι μου να χαιρεστε τον αλεξακη σας! καλος χριστιανος να ειναι κ να εχει υγεια!!! μπραβο που πηγαν ολα τελεια κ ευτυχως δεν σας εκανε πολυ ζεστη!

αναστασακι μου εχεις γενεθλια? πολυχρονη κ με υγεια!!! αντε με το καλο κ το δευτερο!!! παρε κ ενα δωρακι!!!

images?q=tbn:ANd9GcQimJeU2wEM1Kua4xIKunwoS020W0LfPr1YPQRR74Wu5fQiPzD7YQ

βασουλα κ ματινα τι κουκλια εχετε!!! ματινακι δεν θα φτιαξω φεις, αλλα μολις βρω λιγο χρονο θα κανω αλμπουμ εδω στο παρεντς κ θα σε κανω φιλη να μας δεις!!!

τα αλλα κοριτσακια μια χαρα ειστε διαβασα!

τα δικα μας νεα ειναι οτι η μικρη εβγαλε τον κυνοδοντα επανω, το 3ο δοντι απο το πλαι, γιαυτο ποναγε τοσο πολυ το πιτσι μου! επισεις παθαμε επεφυκιτηδα στο ενα ματακι κ βαζουμε κολληριο! κοκκινο ειναι το ματακι της:(, μας ειπε η παιδιατρος οτι θα περασει σε κανα δυο μερες. επισεις δεν εχουμε πια αλλεργια στο αγελαδινο γαλα:P, καναμε τις εξετασεις κ ολα τελεια!!! ξεκινησαμε κ κρεμα βανιλια (μεχρι τωρα ετρωγε αντιαλλεργικη κρεμα) κ της αρεσε πολυ!!! θα φαμε κ γιαουρτακια τωρα! τεταρτη θα παμε για εμβολιο κ καινουργιες οδηγιες για φαγητο!

αυτα τα νεα μας!!!

φιλακια πολλα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οι φωτο που εβαλα ειναι μετα την βαφτιση στη μαμα!ηθελα να βγαλουμε πριν φυγουμε αλα δεν προλαβαμε..:(δεν εχω καμια με τα μωρα!:(παντα ετσι γινεται απο την βιασυνη κ μεστον πανικο ουτε μαι φωτο δεν βγαλαμε απο πριν!αυτες που εβγαλα μετα ειναι μετα την ζεστη κ τον ιδρωτα που φαγαμε κ βγηκα πολυ ταλαιπωρημενη:tongue:

στο φεις τις εβαλες??? δεν μπορω να τις δω!:(

καλημερα εφακι! τοσο ζεστη εχετε?

σε ευχαριστω ελενη μου!!εμεις εδω σκαμε!!μας πεθανε εχτες και προχτες κατι 40 κτυπησε ο υδραργυρος και εχουμε και πολυ υγρασια φαντασου οτι κοιμομαστε με κλιματηστικο και εμεις αλλα και τα μωρα!!μια χαρα η δροσουλα σας μακαρι να κρατηση!!εμεις θα σκασουμε στην βαπτιση 14/7 θα κανει αφορητη ζεστη!!

εμεις φετος τα κλιματιστηκα θα τα κοιταμε!!! μην μας ερθει η δεη φουσκωμενη, δυσκολα τα πραγματα. για να δουμε τι θα γινει απο εδω κ περα, θα γινει τιποτα η θα εχουμε τα ιδια παλι!!!

καλημερα κοριτσακια!!!

λενακι μου να χαιρεστε τον αλεξακη σας! καλος χριστιανος να ειναι κ να εχει υγεια!!! μπραβο που πηγαν ολα τελεια κ ευτυχως δεν σας εκανε πολυ ζεστη!

αναστασακι μου εχεις γενεθλια? πολυχρονη κ με υγεια!!! αντε με το καλο κ το δευτερο!!! παρε κ ενα δωρακι!!!

images?q=tbn:ANd9GcQimJeU2wEM1Kua4xIKunwoS020W0LfPr1YPQRR74Wu5fQiPzD7YQ

βασουλα κ ματινα τι κουκλια εχετε!!! ματινακι δεν θα φτιαξω φεις, αλλα μολις βρω λιγο χρονο θα κανω αλμπουμ εδω στο παρεντς κ θα σε κανω φιλη να μας δεις!!!

τα αλλα κοριτσακια μια χαρα ειστε διαβασα!

τα δικα μας νεα ειναι οτι η μικρη εβγαλε τον κυνοδοντα επανω, το 3ο δοντι απο το πλαι, γιαυτο ποναγε τοσο πολυ το πιτσι μου! επισεις παθαμε επεφυκιτηδα στο ενα ματακι κ βαζουμε κολληριο! κοκκινο ειναι το ματακι της:(, μας ειπε η παιδιατρος οτι θα περασει σε κανα δυο μερες. επισεις δεν εχουμε πια αλλεργια στο αγελαδινο γαλα:P, καναμε τις εξετασεις κ ολα τελεια!!! ξεκινησαμε κ κρεμα βανιλια (μεχρι τωρα ετρωγε αντιαλλεργικη κρεμα) κ της αρεσε πολυ!!! θα φαμε κ γιαουρτακια τωρα! τεταρτη θα παμε για εμβολιο κ καινουργιες οδηγιες για φαγητο!

αυτα τα νεα μας!!!

φιλακια πολλα!!!

καλημερα γιωτα μου!!αχου βγαλατε δοντακι ,πονουσε το καημενο το μωρο!!περαστικα στο ματακι!!μπραβο για τα καλα αποτελεσματα που ειχετε!!ωραια που το ξεπερασατε αυτο με το αγελαδινο γιατι θα ηταν μεγαλη ταλαιπωρια,ατε τωρα η μικρη θα φαει απο ολα σιγα σιγα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εμεις φετος τα κλιματιστηκα θα τα κοιταμε!!! μην μας ερθει η δεη φουσκωμενη, δυσκολα τα πραγματα. για να δουμε τι θα γινει απο εδω κ περα, θα γινει τιποτα η θα εχουμε τα ιδια παλι!!!

ειναι αφορητη!!συμφωνω για το κλιματιστηκο αλλα τι να κανουμε θα πεθανουμε εαν δεν αναψουμε μιλαμε οτι το μωρο ξυπνουσε καθε 30 λεπτα και εκλαιγε ηταν μουσκεμα στον ιδρωτα ,θα περικοψουμε απο αλλου:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω ελενη μου!!εμεις εδω σκαμε!!μας πεθανε εχτες και προχτες κατι 40 κτυπησε ο υδραργυρος και εχουμε και πολυ υγρασια φαντασου οτι κοιμομαστε με κλιματηστικο και εμεις αλλα και τα μωρα!!μια χαρα η δροσουλα σας μακαρι να κρατηση!!εμεις θα σκασουμε στην βαπτιση 14/7 θα κανει αφορητη ζεστη!!
τες ειδα τες φωτογραφιες σου ελενη μου μια κουκλα και το φορεματακι πολυ ωραιο!!!

ετχαριστω πολυ Εφακι μου!αν κ ταλαιπωρημενη πολυ!:tongue:

αναβετε κλιματιστικο ε!τι να κανετε..δεν γινεται αλιως!μακαρι σε μας να κρατησεις κοαμ η δροσυλα..τα πρωινα κ τα βραδυ αμα ς ειναι καλα τα μεσημερια αν εισα εξω σκας!

χθες καλα ηταν απλα η ολη διαδικασια μας εκαν ανα σκαμε κ να ιδρωνοιυμε..εσεις σιγουρα θα σκαστεε?τι ωρα ειναι η βαφτιση?αχ κουραγιο εφακι μου!παρε βενταλια μαζι;)η εκεινα τα καπελακαι που φορανε κατι μαυροι στην παραλια που εχουν κ ανεμιστηρακι πανω χαχαχαα φανατζεσαι@;)

κ γω ειδα φωτο σας απο τα μπανια@τελειες@κ συ με το μαγιο μια κουκλα!δε σου μεινε κοιλτσα ε!πολυ ωραια!;):D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ετχαριστω πολυ Εφακι μου!αν κ ταλαιπωρημενη πολυ!:tongue:

αναβετε κλιματιστικο ε!τι να κανετε..δεν γινεται αλιως!μακαρι σε μας να κρατησεις κοαμ η δροσυλα..τα πρωινα κ τα βραδυ αμα ς ειναι καλα τα μεσημερια αν εισα εξω σκας!

χθες καλα ηταν απλα η ολη διαδικασια μας εκαν ανα σκαμε κ να ιδρωνοιυμε..εσεις σιγουρα θα σκαστεε?τι ωρα ειναι η βαφτιση?αχ κουραγιο εφακι μου!παρε βενταλια μαζι;)η εκεινα τα καπελακαι που φορανε κατι μαυροι στην παραλια που εχουν κ ανεμιστηρακι πανω χαχαχαα φανατζεσαι@;)

κ γω ειδα φωτο σας απο τα μπανια@τελειες@κ συ με το μαγιο μια κουκλα!δε σου μεινε κοιλτσα ε!πολυ ωραια!;):D

δεν φαινετε η ταλαιπωρια ολα φαινονται μια χαρα!!!!η βαφτιση ειναι 7,15 το βραδακυ!!ναι φαντασου με τα ρουχα τα καλα και με το καπελακι!1χαχαχ θα ειμαι για τα πανυγηρια!!!

περασαμε πολυ ωραια στην παραλια !!κιλα δεν εμειναν ουτε κοιλιτσα αλλα τα ποδια μου ηταν παντα χοντρα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα Γιωτακι μου!ευχαριστω πολυυυυ:P

ναι στο φεις!αχ αν μπορουσα να στις δειξω καπως!εδω δεν θελω να βαλω;)

αν με αφηνε να βαλω σε αλμπουμ αλα ουτε εκει μπορω..ολο προβλημα μου βγαζει!:rolleyes:

το βγαλε το δοντακι!αχ επιτελους!εκεινο οντως πρεπει να ειχε πολυ πονο κ μενα ειχε πολυ γκρινια πριν το βγαλει!εμεις τωρα ειμαστε δυο απο κατω κ μας το τριτο απο ανω ο κοινοδοντας κ τα δυο απο πανω εχουν σχεδον σκασει!

απο χθες ο μιρκος ολο γκα γκα κακα γκα κακα λεει!χαχχαχα!

ξεπερασατε κ την αλεργια!μπραβοοο!ολα καλα!αντε να ξεκινησει κ τα γιαουρτακια η ζουζουνα!:P

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ειναι αφορητη!!συμφωνω για το κλιματιστηκο αλλα τι να κανουμε θα πεθανουμε εαν δεν αναψουμε μιλαμε οτι το μωρο ξυπνουσε καθε 30 λεπτα και εκλαιγε ηταν μουσκεμα στον ιδρωτα ,θα περικοψουμε απο αλλου:rolleyes::rolleyes:

καλα αν κανει 40αρια κ εγω θα τα αναψω, αλλα οσο αντεχουμε θα το αποφυγω! ταλαιπωρια να ξυπναει καθε μιση ωρα, πωπω!

ναι ευτυχως με την αλλεργια ολα καλα!!!

καλα αν κανει 40αρια κ εγω θα τα αναψω, αλλα οσο αντεχουμε θα το αποφυγω! ταλαιπωρια να ξυπναει καθε μιση ωρα, πωπω!

ναι ευτυχως με την αλλεργια ολα καλα!!!

ξυπνουσε γιατι ιδρωνε ο καημενος μωλισ το αναψαμε κοιμηθηκε σαν πουλακι:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

αν με αφηνε να βαλω σε αλμπουμ αλα ουτε εκει μπορω..ολο προβλημα μου βγαζει!:rolleyes:

το βγαλε το δοντακι!αχ επιτελους!εκεινο οντως πρεπει να ειχε πολυ πονο κ μενα ειχε πολυ γκρινια πριν το βγαλει!εμεις τωρα ειμαστε δυο απο κατω κ μας το τριτο απο ανω ο κοινοδοντας κ τα δυο απο πανω εχουν σχεδον σκασει!

ξεπερασατε κ την αλεργια!μπραβοοο!ολα καλα!αντε να ξεκινησει κ τα γιαουρτακια η ζουζουνα!:P

στηλε τες σε καποιο email να τες δει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

δεν φαινετε η ταλαιπωρια ολα φαινονται μια χαρα!!!!η βαφτιση ειναι 7,15 το βραδακυ!!ναι φαντασου με τα ρουχα τα καλα και με το καπελακι!1χαχαχ θα ειμαι για τα πανυγηρια!!!

περασαμε πολυ ωραια στην παραλια !!κιλα δεν εμειναν ουτε κοιλιτσα αλλα τα ποδια μου ηταν παντα χοντρα!!!

ευχαριστω;):tongue:

τι καλα που ειναι τοσο αργα η βαφτιση!τουλαχιστον θα δροσισει λιγο πιο αργα!

του αρεσε η θαλασσα?

χθες μου ειπαν οτι μετα την βαφτιση πρεπει να τον παω πρωτα τις τρεςι φορ ς που ειναι να κοινωνησει κ μετα να τον παω θαλασα~το εχετε ξανακουσει αυτο?

μια χαρα εισια Εφακι μου!σαν χθες γεννησες κ η κοιλια πλακα! κ γω θελωωωωωωω:tongue::(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κ εγω μια φορα που προσπαθησα με το αλμπουμ μου εβγαζε προβλημα, γιαυτο λεω οταν εχω λιγο χρονο θα ασχοληθω! αχ ο μικρουλης μας λεει κουβεντουλες! για πες ο μιχαλακης πως ηταν στην βαπτηση?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...