Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Οποτε χρονια πολλα στους μπαμπαδες των παιδιων μας και στους δικους μας φυσικα!!!! Να τους χαιρομαστε!!!!

Κοριτσια παω γιατι ξυπνησε και θα αρχισει την γκρινια!

Θα τα ξαναπουμε μπορει αργοτερα αν σας ξαναπετυχω!

Φιλια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ετσι ετσι...απλα ρωτησα γιατι ειδα διαφορες απο την δικη μας παιδιατρο! Αλλα για τα υπολοιπα που εγραψες συμφωνουν! Κι εμεις μονο μηλο αχλαδι μπανανα βαζουμε! Απαγορευονται τα φρουτα με χνουδι οπως αυτα που εγραψες εσυ και με σπορακια οπως το ακτινιδιο και οι φραουλες! Το πορτοκαλι ομως μας το εχει ως απαραιτητο φρουτο απο τον 7ο και μετα λογω βιταμινης C και οπωσδηποτε πρεπει να του δωσω! Και μαλιστα μας ειπε και πριν κλεισει τον 7ο...

Ναι φοβούνται για αλλεργίες γι'αυτό τα αποφεύγουν! Το πορτοκάλι δεν μου το ανέφερε να σου πω την αλήθεια αλλά από την ανηψιά μου που θυμάμαι είχε πει μετά τον 10ο μήνα και λίγο λίγο γιατί κάνει πολύ ύπουλη αλλεργία! Τι να πω; Ο κάθε γιατρός έχει τα στάνταρ του! Βέβαια θεωρώ αδιανόητο το παιδί να μην παίρνει βιταμίνη C μέχρι τότε, αλλά από την άλλη και τα υπόλοιπα φρούτα έχουν αρκετή βιταμίνη! Ουφφφ όσο τα ψάχνεις αγχώνεσαι!

Οποτε χρονια πολλα στους μπαμπαδες των παιδιων μας και στους δικους μας φυσικα!!!! Να τους χαιρομαστε!!!!

Κοριτσια παω γιατι ξυπνησε και θα αρχισει την γκρινια!

Θα τα ξαναπουμε μπορει αργοτερα αν σας ξαναπετυχω!

Φιλια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!

να τους χαιρομαστε!!!!!!!! φιλακια πολλα!!!

Ναι φοβούνται για αλλεργίες γι'αυτό τα αποφεύγουν! Το πορτοκάλι δεν μου το ανέφερε να σου πω την αλήθεια αλλά από την ανηψιά μου που θυμάμαι είχε πει μετά τον 10ο μήνα και λίγο λίγο γιατί κάνει πολύ ύπουλη αλλεργία! Τι να πω; Ο κάθε γιατρός έχει τα στάνταρ του! Βέβαια θεωρώ αδιανόητο το παιδί να μην παίρνει βιταμίνη C μέχρι τότε, αλλά από την άλλη και τα υπόλοιπα φρούτα έχουν αρκετή βιταμίνη! Ουφφφ όσο τα ψάχνεις αγχώνεσαι!

ουφ! αυτο ξανα πες το!!!!!! και εγω ειμαι πολυ μπερδεμενη ακομα!! την επομενη φορα εχω να τον ρωτησωωωω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Ελενιτσα με την ομορφη πεταλουδιτσα!!!!!!! Πως τα πατε με την φαγανη μπεμπουλα σου????

Αποκλειστικα θηλασα σχεδον 3 μηνες και απο κει και υστερα μεχρι τον 4ο εδινα 2 φορες την ημερα ξενο και τις υπολοιπες δικο μου...επινε καθε 2 ωρες οποτε ηταν αρκετα τα γευματα θηλασμου! Απλα το 2ο γευμα ξενο του το εδινα την νυχτα και κοιμοταν περισσοτερες ωρες!

Οταν λεω εφευγε το γαλα εννοω οτι αφου δεν επινε ο μπεμπης την νυχτα συχνα χυνοταν το γαλα στον υπνο με αποτελεσμα να ξυπναω και να ειμαι μουσκεμα λες και μου ειχαν ριξει μια ολοκληρη κανατα με νερο...ολο το γαλα δηλαδη....

Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια! Ναι μωρε το γλυκουλακι μου ειναι ομορφουλι...κουκουβαου κουκουβαου!!!χιιχιχιχιχιχι.....

Μια χαρούλα! Θήλασες αρκετούτσικο καιρό! Μακαρι κι εγώ να καταφέρω να τη θηλάζω για 4 μήνες... :rolleyes: Εδωσες πολλα στο αγορακι σου, μη σκας καθολου! Οι τεσσερις πρωτοι μηνες ειναι πολυ καθοριστικοι! Πάντως όντως είχες πολύ γάλα! Εγώ ποτέ δεν ξυπναω ετσι. Οσο βγαινει απορροφάται από τα επιθέματα που φοράω.

Καλα ειμαστε κι εμεις...ζεσταινομαστεεεεε!! Πουφφφφφ!!!! :shock: :shock: :shock:

Μωρε, δεν εισαι κουκουβαγια...ειναι ομορφουλης, πώς να το κάνουμε!!! χιχιχι

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημερααααααα:D

τι κανετε αγαπημενες μου:P

εμεις καλα!;)

Αναστασακι μου ευχαριστω πολυ;):P

απο που να ξεκινησωω μμμ!:tongue:που λετε επρεπε στης 4μιση να ειμαστε στην εκκλησια για να βγουμε φωτο..ο μικρος κοιμηθηκε 3 κ λεω μια χαρα να χορτασει υπνο να μην ειναι κουρασμενος..μεχρι της 4 εγω ημουν ετοιμη βαμενη χτενισμενη εντυσα κ τον μιχαλακη ετοιμος κ ο αντρας μου κ περιμενουμε τον μικρο ναξυπνησει!τον ειχα κανει ενα ντουσακι απο πριν οποτε θ ξυπνουσε θα τον θηλαζα κ θα τον εντυνα να φυγουμε..να μην ξυπναει ο σκατουλης..πως γινεται παντα ετσι με τα παιαδια..αν δεν ηθελα να ξυπνησει θα ειχε ξυπνησει :tongue:μπαινω στο δωματιο κανω θορυβο ανοιγω ντουλαπε ςκλεινω τιποτα αυτος..τελικα πηγα κ του χαιδεψα λιγο ποδαρακια μπουτακια κ αρχισα να του ψιθιριζω..δεν μου αρεσει να τον ξυπναω τον λυπομουνα αλα δεν ειχα αλη επιλογη..εκει που του ψιθιριζα απλα μου χμαογελουσε κ ισα ισα που ανοιγε τα ματακαι του τ ο γιαυρι μου!τελικα ξυπνησε με ενα τεραστιο χαμογελο..παντως οσες φορες κ να εχει τυχει να ξυπνησει απο κατι με χαμογελο ξυπναει,δεν γκρινιαζει!ξυπναει τον βαζω στο στηθςο.. τιποτααα...δεν ηθελε..λεω ωχ!τι κανω τωρα μετα εκει δεν θα μπορουσα κ με το φορεμα λιγο δυσκολο..του δινω λιγο γιαουρτακι ευτυχως το εφαγε..τυ εδωσα κ νερακι κ φυγαμε τρεχωντας ομως..αφου κοιταχτηκα στον καθρευτη με μαι γρηγορη ματαια ουτε καν ειδα κααλα καλα πως ημουν..δεν εκαν πολυ ζεστη αλα τοσο ιδρωτα που ριξαμε στις φωτπγραφιες..αφηστε..ελπιζω να βγηκαν καλες!στις φωτο ηταν πολυ καλος επισης οταν μπηκαμε στην εκκλησια δνε εκλαψε καθολου ενω περιμενα να κλαψει με τον παπα..ειχε πολυ πλακα πως κοιτουσε την νονα του κ τον παπα.με ανοιχτο στοματακι..με τον που τον ξαπλωσα να του ξεντυσω εκει ξεκινησε το κλαμα..μαζευτικαν κ ατ παιδακια απο πανω του κ εκλαιγε ακομα πιο πολυ!με στον νερο δεν εκλαψε πολυ ..αλα κοριτσια με κοιτουσε κ εκανε την κισνηση με τα χερακαι του να ερθει σε μενα..αχ εκεινη την ωρα η καρδια σου ποναει..στο ντυσιμο επισης πολυ κλαμα!μετα που τον σηκωσαμε μαι χαρα..κ μετα στη χαιρετουρα δεν σταματησε να καλει..αχχχ εκει κ αν ιδρωσα..τον κρατουσα εκτος του οτι μου φγανε τα χερια καθε τρεις κλιγο στματουσαμε κοσμο γι ανα βγουμε φωτογραφιες!φανταζεστε!ειναι δυσκολα παντως για την μαμα κ το μωρο εκεινη η μερα!μονο απο το ανχος με το μωρο γινεσαι ενα ρακος!κατα τα αλα δνε το συζητω μεγαλη συγκηνιση..ο Αλεξακης μου εγινε χριστιανος!το μυστηριο μου αρεσ επολυ κ ο παπας ποολυ γλυκος με το μωρο..δεν το αφηνε να κλαει αν δεν καθοταν με την νοανα μου ελεγα ν τον παρω εγω αλα με πολυ ομοροφ τρπο!

αυταααααα!ολα καλα πηγαν σχετικα!ανυπομονω να δω τις φωτογραφιες!

παντως το καλοκαιρι ειναι ταλαιπωρια να κανεις βαφτιση..το θεμα ειναι οτι τρεις μερες δεν θα κανει μπανακι το μωρο..φυσικα εγω του επλενα χθες προσωπο,λαιμουδακια,,χερακια..να δροσιτσει..κ να καθριστει λιγακι τοσοι τον φιλισαν στα χερακια του δενθ α μπορουσα να μην τον ξεπλενω λιγακι!καλοκαρι ειναι!

με το καλο κοριτσακια μου κ σεις να βαφτισετε τα μωρακια σας πολυ ομορφη εμπειρια αλα κ πολυ κουραστικη για την μαμα!:tongue:νιωθω παρα πολυ κουρασμενηε..τα χερια μου με πονανε:tongue:θα βαλω φωτο αργοτερα στο φβ..αν κ δε ν εχω με το μωρο καθολου:(

κοριτσια σημερα το πρωι ειδα πολα υγρα καφε!:confused::confused::rolleyes::rolleyes:τα νευρα μου!θα παρω τηλ την γυναικολγο σ λιγο κ αν μπορει να με δεχτει κ σημερα παω..τι ειναια υτο..εκτος κ αν ειναι ωορηξια!τι να πω..εχω κ πονο!:rolleyes:

οι φωτογγραφιε ςπου βαλατε ματινακι κ βασουλα τελειεεςςςςςς!

φτου φτου στα ζοουζουνακια μας!

Βασουλα μου το δωματιο της πριγκιπισας σας ειναι φανατστικο!τελειως κοριτσιστικο ομως!μου αρεσε παρα πολυ!;)

α ξεχασα να σας πω μετα την βαφτιση πηγαμε απο την μααμ μαζι με λιγους συγγενεις φαγαμε..κ πιο αργα μετα πηγαμε σπιτι κοιμησα τον μικρο ο οποιος κοριτσια ουτε να θηλασει ηθελε οταν γυρισαμε ουτε τιποτα.μονο νερακι κ λιγο ψωμμακι στο χερι!δεν μπορεσαν ατον κοιμησω δεν ηθελε οποτε πηγαμε κατα της 9 σπιτι κ ξεραθηκε το γιαυρι μου!μια φορα μονο ξυπνησε το βραδυ αλα το πρωι 6 ξυπνησε..τωρα ξανακοιμαται!

το βραδυ ηρθαν κ ο αδεφος μου με την κοπελα του κατσαμε φαγαμε στο μπαλκονι με κερακια ειχε κ δροσουλα ωραια ηταν!

ολα καλα λοιπον!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!

ΜΕ ΥΓΕΙΑΑ Κ ΕΥΤΥΧΕΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ Κ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟΙ !

((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):P

1008011721069.gif

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

οι φωτο που εβαλα ειναι μετα την βαφτιση στη μαμα!ηθελα να βγαλουμε πριν φυγουμε αλα δεν προλαβαμε..:(δεν εχω καμια με τα μωρα!:(παντα ετσι γινεται απο την βιασυνη κ μεστον πανικο ουτε μαι φωτο δεν βγαλαμε απο πριν!αυτες που εβγαλα μετα ειναι μετα την ζεστη κ τον ιδρωτα που φαγαμε κ βγηκα πολυ ταλαιπωρημενη:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα απο τον καυσονα και την υγρασια!!

ελενη μου εγινε χριστιανος το μωρακι σου!!μπραβο κοπελα μου να σου ζησει!!!!

αναστασια μου χρονια σου πολλα!!!!

καλημερα Εφακι μου~ευχαριστω:P

με το καλο κ σεις να τον βαφτισετε;)

εδω ακομα καλα ειναι!εχει δροσουλα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Εφακι μου~ευχαριστω:P

με το καλο κ σεις να τον βαφτισετε;)

εδω ακομα καλα ειναι!εχει δροσουλα!;)

σε ευχαριστω ελενη μου!!εμεις εδω σκαμε!!μας πεθανε εχτες και προχτες κατι 40 κτυπησε ο υδραργυρος και εχουμε και πολυ υγρασια φαντασου οτι κοιμομαστε με κλιματηστικο και εμεις αλλα και τα μωρα!!μια χαρα η δροσουλα σας μακαρι να κρατηση!!εμεις θα σκασουμε στην βαπτιση 14/7 θα κανει αφορητη ζεστη!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

οι φωτο που εβαλα ειναι μετα την βαφτιση στη μαμα!ηθελα να βγαλουμε πριν φυγουμε αλα δεν προλαβαμε..:(δεν εχω καμια με τα μωρα!:(παντα ετσι γινεται απο την βιασυνη κ μεστον πανικο ουτε μαι φωτο δεν βγαλαμε απο πριν!αυτες που εβγαλα μετα ειναι μετα την ζεστη κ τον ιδρωτα που φαγαμε κ βγηκα πολυ ταλαιπωρημενη:tongue:

τες ειδα τες φωτογραφιες σου ελενη μου μια κουκλα και το φορεματακι πολυ ωραιο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...