Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κουκλιτσες!!!

Επειδη Ματινακι διαβασα επι τροχαδιν την κουβεντα που ειχατε με τη Βασουλα ηθελα να σε ρωτησω 4 μηνες θηλαζες αποκλειστικα; Οταν λες οτι εφευγε το γαλα στον υπνο τι εννοεις; Αχ, το αγορακι σου ειναι κουκλι!! Φτου φτου!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας κουκλιτσες!!!

Επειδη Ματινακι διαβασα επι τροχαδιν την κουβεντα που ειχατε με τη Βασουλα ηθελα να σε ρωτησω 4 μηνες θηλαζες αποκλειστικα; Οταν λες οτι εφευγε το γαλα στον υπνο τι εννοεις; Αχ, το αγορακι σου ειναι κουκλι!! Φτου φτου!!!

Γεια σου Ελενιτσα με την ομορφη πεταλουδιτσα!!!!!!! Πως τα πατε με την φαγανη μπεμπουλα σου????

Αποκλειστικα θηλασα σχεδον 3 μηνες και απο κει και υστερα μεχρι τον 4ο εδινα 2 φορες την ημερα ξενο και τις υπολοιπες δικο μου...επινε καθε 2 ωρες οποτε ηταν αρκετα τα γευματα θηλασμου! Απλα το 2ο γευμα ξενο του το εδινα την νυχτα και κοιμοταν περισσοτερες ωρες!

Οταν λεω εφευγε το γαλα εννοω οτι αφου δεν επινε ο μπεμπης την νυχτα συχνα χυνοταν το γαλα στον υπνο με αποτελεσμα να ξυπναω και να ειμαι μουσκεμα λες και μου ειχαν ριξει μια ολοκληρη κανατα με νερο...ολο το γαλα δηλαδη....

Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια! Ναι μωρε το γλυκουλακι μου ειναι ομορφουλι...κουκουβαου κουκουβαου!!!χιιχιχιχιχιχι.....

Καλε Ιωαννακι ξεχασα να σε ρωτησω....το καρπουζοζουμο πως θα του το δινεις? Απλα θα κοβεις το καρπουζι και θα το λιωνεις ή εχεις αποχυμωτη????

Θα του το λιώνω με ένα πιρουνάκι και θα παίρνω τον χυμό με το κουταλάκι γιατί ούτως ή άλλως μόνο 2 εβδομάδες θα το κάνουμε αυτό! Μόλις μπούμε στον 5ο σε 11 μέρες θα ξεκινήσουμε άλλα φρούτα και θα καταργήσουμε το καρπούζι! Θα ξεκινήσουμε με μισή κουταλιά αύριο, μία μεθαύριο και στις 10 κουταλίτσες (τα παιδικά με τη σιλικόνη) θα μπούνε άλλα φρούτα!

Θα του το λιώνω με ένα πιρουνάκι και θα παίρνω τον χυμό με το κουταλάκι γιατί ούτως ή άλλως μόνο 2 εβδομάδες θα το κάνουμε αυτό! Μόλις μπούμε στον 5ο σε 11 μέρες θα ξεκινήσουμε άλλα φρούτα και θα καταργήσουμε το καρπούζι! Θα ξεκινήσουμε με μισή κουταλιά αύριο, μία μεθαύριο και στις 10 κουταλίτσες (τα παιδικά με τη σιλικόνη) θα μπούνε άλλα φρούτα!

Καλως την!

Αααααα.....μαλιστα! Σωστα θα ειναι πολυ λιγη η ποσοτητα...τι κουτη ερωτηση εκανα κι εγω...ντοινγκ!!!!!!!

Μετα στην φρουτοκρεμα σου εχει αφησει ελευθερα τα φρουτα? Δηλαδη καρπουζι πεπονι και γενικοτερα ολα τα εποχιακα???

Διαφημίσεις

ουφφ μόλις τον κοίμησα! δεν ξερω αλλα σημερα ειχαμε γκρίνια!! λετε να ειναι απο τα δοντια? μαλλον! με δαγκωνει με μανια οπου βρει!!!:shock:

καλε τι κουκλία μπεμπακια ειναι αυτα???? φτου φτου φτου!!!!!

βασουλα μου τελειο και το δωματιο της προγκίπισσας!!!:P ετοιμη στο καρεκλακι της για μαμ!!!!

ματινακι με το ζορι να το κανεις μουρτζο το παιδι με τις κρεμες! χαχαχχαχαχα!!!!! ματαρες μου ομορφες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ εγω κοριτσια δεν ξερω αν θα αντεξω να περιμενω για να τον ταισω! μπορει αυριο να παρασυρθω και να τον ξεκινησω!!!! αν περιμενω τον αντρα μου που δουλευει και κυριακες για να ειναι μαζι μας την 1η φορα θα περιμεν κανενα μηνα!!:shock::shock::rolleyes:

και εμενα ο παιδιατρος ετσι μου ειπε, να ξεκινησουμε αι να τρωει οσο θελει να μην τον πιεζω και μετα να τον θηλαζω.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλως την!

Αααααα.....μαλιστα! Σωστα θα ειναι πολυ λιγη η ποσοτητα...τι κουτη ερωτηση εκανα κι εγω...ντοινγκ!!!!!!!

Μετα στην φρουτοκρεμα σου εχει αφησει ελευθερα τα φρουτα? Δηλαδη καρπουζι πεπονι και γενικοτερα ολα τα εποχιακα???

Οχι βρε! Το καρπούζι θα καταργηθεί εντελώς και το πεπόνι απαγορεύεται γιατί πέφτει πολύ βαρύ και είναι μικρούλης και το στομαχάκι ίσως να μην αντέξει! Μήλο, αχλάδι, μπανάνα και από ότι μου είπε γιατί αναλυτικότερα την επόμενη φορά που θα πάμε θα μου δώσει χαρτί, 2 μέρες θα του δίνω μισό μήλο, 2 μέρες μισό αχλάδι, 2 μέρες μισή μπανάνα για να δούμε από αλλεργίες πως πάει! Στην εβδομάδα θα τρώει αλεσμένα όλα τα φρούτα αλλά από μισά! Αυτό που μου τόνισε είναι πως απαγορεύονται τα φρούτα με χνούδι όπως ροδάκινα, βερίκοκα και φράουλες!

ματινακι μου τελικα ειδες ενα πολυ ωραιο σετακι για τον μ πεμπακο διαβασα ε?? τελεια! αφου σου το κρατησε και η κοπελα δειτε και αλλου και αν δεν σου αρεσει κατι πηγαινε εκει! παντως καταλαβα πως σου αρεσε πολυ!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ουφφ μόλις τον κοίμησα! δεν ξερω αλλα σημερα ειχαμε γκρίνια!! λετε να ειναι απο τα δοντια? μαλλον! με δαγκωνει με μανια οπου βρει!!!:shock:

καλε τι κουκλία μπεμπακια ειναι αυτα???? φτου φτου φτου!!!!!

βασουλα μου τελειο και το δωματιο της προγκίπισσας!!!:P ετοιμη στο καρεκλακι της για μαμ!!!!

ματινακι με το ζορι να το κανεις μουρτζο το παιδι με τις κρεμες! χαχαχχαχαχα!!!!! ματαρες μου ομορφες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ εγω κοριτσια δεν ξερω αν θα αντεξω να περιμενω για να τον ταισω! μπορει αυριο να παρασυρθω και να τον ξεκινησω!!!! αν περιμενω τον αντρα μου που δουλευει και κυριακες για να ειναι μαζι μας την 1η φορα θα περιμεν κανενα μηνα!!:shock::shock::rolleyes:

και εμενα ο παιδιατρος ετσι μου ειπε, να ξεκινησουμε αι να τρωει οσο θελει να μην τον πιεζω και μετα να τον θηλαζω.

χαχαχχ....ναι του κανω διαφορα τετοια και εχει πολυ πλακα! Αφου γελαει κι αυτος...!!!!!

Εσυ που δεν εχεις και θεμα λογω θηλασμου περιμενε μαρη λιγο...θα τον ταϊσεις....ναι λιγο το θεμα να ειναι και ο μπαμπας μπροστα στο πρωτο γευμα ειναι καπως...κι εγω ηθελα να ειναι παρον ο μπαμπας και τελικα ηταν γιατι ξεκινησαμε απογευματινη κρεμα πρωτα. Αν ξεκινουσαμε φρουτα δεν θα ηταν παρον γιατι δουλευει παντα πρωι! Τραβηξαμε και βιντεο....καποια μερα θα το πετυχετε πιστευω και θα ειναι παρον!

Αν σε δαγκωνει με μανια δοντια βγαζει....και μενα ετσι εκανε βεβαια απο τον 4ο μηνα αλλα ακομα δεν εχει βγαλει....απο 6ο μεχρι 8ο μας ειπε η γιατρος οτι θα βγαλει....περιμενουμε λοιπον!

Οχι βρε! Το καρπούζι θα καταργηθεί εντελώς και το πεπόνι απαγορεύεται γιατί πέφτει πολύ βαρύ και είναι μικρούλης και το στομαχάκι ίσως να μην αντέξει! Μήλο, αχλάδι, μπανάνα και από ότι μου είπε γιατί αναλυτικότερα την επόμενη φορά που θα πάμε θα μου δώσει χαρτί, 2 μέρες θα του δίνω μισό μήλο, 2 μέρες μισό αχλάδι, 2 μέρες μισή μπανάνα για να δούμε από αλλεργίες πως πάει! Στην εβδομάδα θα τρώει αλεσμένα όλα τα φρούτα αλλά από μισά! Αυτό που μου τόνισε είναι πως απαγορεύονται τα φρούτα με χνούδι όπως ροδάκινα, βερίκοκα και φράουλες!

εμενα δεν μου ειπε κατι γι'αυτα με το χνουδι... λετε να τον ρωτησω ε?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχχ....ναι του κανω διαφορα τετοια και εχει πολυ πλακα! Αφου γελαει κι αυτος...!!!!!

Εσυ που δεν εχεις και θεμα λογω θηλασμου περιμενε μαρη λιγο...θα τον ταϊσεις....ναι λιγο το θεμα να ειναι και ο μπαμπας μπροστα στο πρωτο γευμα ειναι καπως...κι εγω ηθελα να ειναι παρον ο μπαμπας και τελικα ηταν γιατι ξεκινησαμε απογευματινη κρεμα πρωτα. Αν ξεκινουσαμε φρουτα δεν θα ηταν παρον γιατι δουλευει παντα πρωι! Τραβηξαμε και βιντεο....καποια μερα θα το πετυχετε πιστευω και θα ειναι παρον!

Αν σε δαγκωνει με μανια δοντια βγαζει....και μενα ετσι εκανε βεβαια απο τον 4ο μηνα αλλα ακομα δεν εχει βγαλει....απο 6ο μεχρι 8ο μας ειπε η γιατρος οτι θα βγαλει....περιμενουμε λοιπον!

με πολυ μανια σου λέω!!!!!!!:shock::shock: για να δουμε! ααρχες του μηνα που τον ειδε παντως ο γιατρος μας ειπε αργει ακομα!! :rolleyes:

να κανω υπομονη λες ε? και εγω ετσι λεω αλλα με πιανει που και που η ανυπομονησια !!!:tongue::tongue:

εμεις ξεκιναμε με μισο μηλο και μισο αχλαδι και μεσα σε 10 μερες μου ειπε να τρωει μια καλη ποικιλια.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ετσι ετσι...απλα ρωτησα γιατι ειδα διαφορες απο την δικη μας παιδιατρο! Αλλα για τα υπολοιπα που εγραψες συμφωνουν! Κι εμεις μονο μηλο αχλαδι μπανανα βαζουμε! Απαγορευονται τα φρουτα με χνουδι οπως αυτα που εγραψες εσυ και με σπορακια οπως το ακτινιδιο και οι φραουλες! Το πορτοκαλι ομως μας το εχει ως απαραιτητο φρουτο απο τον 7ο και μετα λογω βιταμινης C και οπωσδηποτε πρεπει να του δωσω! Και μαλιστα μας ειπε και πριν κλεισει τον 7ο...

ματινακι μου τελικα ειδες ενα πολυ ωραιο σετακι για τον μ πεμπακο διαβασα ε?? τελεια! αφου σου το κρατησε και η κοπελα δειτε και αλλου και αν δεν σου αρεσει κατι πηγαινε εκει! παντως καταλαβα πως σου αρεσε πολυ!!!:P

Ναι εχω ξετρελαθει...ειναι οτι ζητουσα σε χρωματισμους και ποιοτητα! Αυριο θα παμε και σε ενα αλλο μαγαζι και τελος...διαλεγουμε μετα και παμε και τα κλεινουμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...