Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σιγουρα δεν θα πινει την ποσοτητα που πινει οταν πειναει αλλα αντι για νερο θα της δινεις στηθος και οσο φαει...αν δεν της δινεις θα σταματησει να υπαρχει ζητηση και θα μειωθει η παραγωγη! Μετα την κρεμα θα διψαει ετσι κι αλλιως οποτε το ζιζι ειναι προτιμοτερο και οσο πιει! Τα μωρα που θηλαζουν μπορουν να πιουν νερο πολυ πιο αργα δεν υπαρχει προβλημα...απλα λογω ζεστης δεν ξερω αν θα πρεπει να της δινεις που και που! Ρωτα παιδιατρο....πρωτα ομως θα δεις την μπεμπα αν μετα την κρεμα θελει ζιζι και μετα πραττεις αναλογα....μην κοψεις τον θηλασμο αν δεν το θελεις επειδη θα τρωει στερεες....

ναι μου ειπε οτι οσο θηλαζω αποκλειστικα δεν χρειαζεται τπτ ουτε νερο ουτε τσαι γιατι το γαλατακι της μαμας εχει τα παντα και ακομα και σε συνθηκες καυσωνα ενυδατωνει το μωρο χωρις να χρειαζομαστε κατι αλλο.

οταν ομως θα αρχισει να τρωει γευματακι σε κρεμα να της προσφερω σιγα σιγα και λιγο νερακι και οσο πιει...

αυτο με την προσφορα και τη ζητηση που λες ματινα με ανχωνει κ μενα λιγακι,σκεφτομαι διαφορα μηπως δεν εχω γαλα μετα και τετοια...αλλα απο την αρχη ετσι ελεγα δεν εχω γαλα, δεν εχω γαλα ,δεν χορταινει το μωρο μεσα στη ανασφαλεια με το θηλασμο και τελικα τα πηγαιναμε μια χαρα!

ελπιζω και στην εναρξη των στερεων τροφων να συνεχισει να θηλαζει ετσι συχνα για να φτασουμε κοντα στον 1 χρονο που θα ηθελα εγω τουλαχιστον!...ειδωμεν εδω θα μαστε και θα τα λεμε! μακαρι να πανε ετσι οπως τα σχεδιαζω...;)

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

ναι μου ειπε οτι οσο θηλαζω αποκλειστικα δεν χρειαζεται τπτ ουτε νερο ουτε τσαι γιατι το γαλατακι της μαμας εχει τα παντα και ακομα και σε συνθηκες καυσωνα ενυδατωνει το μωρο χωρις να χρειαζομαστε κατι αλλο.

οταν ομως θα αρχισει να τρωει γευματακι σε κρεμα να της προσφερω σιγα σιγα και λιγο νερακι και οσο πιει...

αυτο με την προσφορα και τη ζητηση που λες ματινα με ανχωνει κ μενα λιγακι,σκεφτομαι διαφορα μηπως δεν εχω γαλα μετα και τετοια...αλλα απο την αρχη ετσι ελεγα δεν εχω γαλα, δεν εχω γαλα ,δεν χορταινει το μωρο μεσα στη ανασφαλεια με το θηλασμο και τελικα τα πηγαιναμε μια χαρα!

ελπιζω και στην εναρξη των στερεων τροφων να συνεχισει να θηλαζει ετσι συχνα για να φτασουμε κοντα στον 1 χρονο που θα ηθελα εγω τουλαχιστον!...ειδωμεν εδω θα μαστε και θα τα λεμε! μακαρι να πανε ετσι οπως τα σχεδιαζω...;)

Μια χαρα θα τα πατε Βασουλα μου! Αφου εχεις γαλα και θα συνεχισει να υπαρχει ζητηση θα υπαρχει και παραγωγη! Μην το αφησεις γιατι θα σε αφησει! Αυτο που θα εκανα εγω αν θηλαζα ακομα θα ηταν το εξης...θα εδινα λιγοτερη ποσοτητα κρεμας ετσι ωστε μετα να χορταινε πληρως με το γαλα μου....πιστεψε με περισσοτερο καλο απο την κρεμα θα της κανει το γαλα της μαμας...οποτε σκεψου το και αναλογα με την μπεμπα και τις προτιμησεις της πραξε...

Μια χαρα θα τα πατε Βασουλα μου! Αφου εχεις γαλα και θα συνεχισει να υπαρχει ζητηση θα υπαρχει και παραγωγη! Μην το αφησεις γιατι θα σε αφησει! Αυτο που θα εκανα εγω αν θηλαζα ακομα θα ηταν το εξης...θα εδινα λιγοτερη ποσοτητα κρεμας ετσι ωστε μετα να χορταινε πληρως με το γαλα μου....πιστεψε με περισσοτερο καλο απο την κρεμα θα της κανει το γαλα της μαμας...οποτε σκεψου το και αναλογα με την μπεμπα και τις προτιμησεις της πραξε...

συμφωνω ματινα μου...εχει τεραστια διατροφικη αξια το μητρικο γαλα!

πολυ καλη η σκεψη σου !ετσι θα κανω και γω για να μπορεσω να το διατηρησω για περισσοτερο χρονικο διαστημα ;)

συμφωνω ματινα μου...εχει τεραστια διατροφικη αξια το μητρικο γαλα!

πολυ καλη η σκεψη σου !ετσι θα κανω και γω για να μπορεσω να το διατηρησω για περισσοτερο χρονικο διαστημα ;)

Αχ Βασουλα μου δεν ξερεις ποσο εχω στενοχωρηθει που δεν τα καταφερα τουλαχιστον για μεγαλυτερο διαστημα...ακομα το σκεφτομαι! Αλλα και απο την αλλη λεω παλι καλα που θηλασα για 4 μηνες ενω αλλες μανουλες δε τα καταφερνουν καθολου!

Κι εγω ειχα αλλα σχεδια...οπως και κρεμες εμποριου δεν ηθελα να του δωσω αλλα ειναι γελοιο να μην του δινω κρεμα εμποριου ενω γαλα να πινει σκονη εμποριου....βεβαια για εναμιση μηνα ηταν μονο...αυριο τελειωνει το κουτι και απο μεθαυριο θα του φτιαχνω δικη μου κρεμα! Πιο πολυ για την ζαχαρη το κανω για να ξερω τι τρωει....θεωρω πολυ κακο να τρωνε ζαχαρη τοσο μωρα! Αλλωστε οι κρεμες εμποριου ειναι μονο για μικρο διαστημα γιατι μετα μπαινει γιαουρτι...εγω απλα θα κανω μια παραλλαγη και θα του δινω εν αλλαξ γλυκοπατατα με γλυκοκολοκυθα μερα παρα μερα με το γιαουρτι! Ειναι πολυ ωραια κρεμουλα αυτη και γλυκια απο μονη της...οποτε θεωρω οτι ειναι καλυτερα τετοια προϊοντα απο του εμποριου....αυτα! Οταν θα ξεκινησετε χορτοσουπα μπορεις να το κανεις κι εσυ αυτο στην μικρη για απογευματινο....οπως επισης γυρω στον 8ο με 9ο μπορεις να δινεις γλυκοπατατα με ανθοτυρο που δεν εχει ουτε αλατι...απο ιδεες ειμαι μανουλα...οτι θελησεις ρωτα με και βεβαια παντα σε συνεννοηση με την παιδιατρο σου!

Αχ Βασουλα μου δεν ξερεις ποσο εχω στενοχωρηθει που δεν τα καταφερα τουλαχιστον για μεγαλυτερο διαστημα...ακομα το σκεφτομαι! Αλλα και απο την αλλη λεω παλι καλα που θηλασα για 4 μηνες ενω αλλες μανουλες δε τα καταφερνουν καθολου!

Κι εγω ειχα αλλα σχεδια...οπως και κρεμες εμποριου δεν ηθελα να του δωσω αλλα ειναι γελοιο να μην του δινω κρεμα εμποριου ενω γαλα να πινει σκονη εμποριου....βεβαια για εναμιση μηνα ηταν μονο...αυριο τελειωνει το κουτι και απο μεθαυριο θα του φτιαχνω δικη μου κρεμα! Πιο πολυ για την ζαχαρη το κανω για να ξερω τι τρωει....θεωρω πολυ κακο να τρωνε ζαχαρη τοσο μωρα! Αλλωστε οι κρεμες εμποριου ειναι μονο για μικρο διαστημα γιατι μετα μπαινει γιαουρτι...εγω απλα θα κανω μια παραλλαγη και θα του δινω εν αλλαξ γλυκοπατατα με γλυκοκολοκυθα μερα παρα μερα με το γιαουρτι! Ειναι πολυ ωραια κρεμουλα αυτη και γλυκια απο μονη της...οποτε θεωρω οτι ειναι καλυτερα τετοια προϊοντα απο του εμποριου....αυτα! Οταν θα ξεκινησετε χορτοσουπα μπορεις να το κανεις κι εσυ αυτο στην μικρη για απογευματινο....οπως επισης γυρω στον 8ο με 9ο μπορεις να δινεις γλυκοπατατα με ανθοτυρο που δεν εχει ουτε αλατι...απο ιδεες ειμαι μανουλα...οτι θελησεις ρωτα με και βεβαια παντα σε συνεννοηση με την παιδιατρο σου!

σε καταλαβαινω...ειλικρινα καπως ετσι θα αισθανομουνα και γω ερχομενη τωρα στη θεση σου!!! θα ενιωθα ακριβως ετσι οτι θα ηθελα και αλλο και αλλο !!!!αλλα πρωτον 4 μηνες που θηλασες ειναι αρκετα καλα ματινα !οσο περισσοτερο τοσο καλυτερα σιγουρα αλλα 4 μηνες θεωρω οτι τα καταφερες πολυ καλα και ξερεις κ συ οπως κ γω οπως κ ολες οι νεες μανουλες εδω οτι ο θηλασμος οσο απλος και αν ακουγετε τοσο δυσκολος ειναι!θελει προσπαθεια και ηρεμια! και δευτερον δεν σταματησες απο επιλογη!εκει ναι να ενιωθες ασχημα...αλλα κατι δεν πηγε καλα και σταματησε το γαλα σου!

αυτο για τις κρεμουλες που λες μου ακουγονται πολυ ενδιαφερων!!! μολις ξεκηνησουμε και μεις θα σε συμβουλευτω επειγοντοςςςςς!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Βασουλα μου καποια στιγμη παλιοτερα ειχα δημοσιευσει λινκ με βρεφικες συνταγες απο τον 6ο μηνα...μαλλον δεν τις προλαβες γιατι μπηκες πιο αργοτερα στο παρεακι μας! Σου στελνω καποιες και αν θες αποθηκευσε να τις εχεις μπορει να τις χρειαστεις!

http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp;jsessionid=B585B6C706258CCF90CBB99951619882?CMRCode=11OENHGEL&CMCCode=010302&extLang=

http://www.supa.gr/forums/f68/suntages-gia-mora-6-18-minwn-27653.html

http://greekcook.gr/categories/BabyFood

http://sintagoulis.gr/tag/%CE%B2%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%B7?stags=1&adv=1

Βασουλα μου καποια στιγμη παλιοτερα ειχα δημοσιευσει λινκ με βρεφικες συνταγες απο τον 6ο μηνα...μαλλον δεν τις προλαβες γιατι μπηκες πιο αργοτερα στο παρεακι μας! Σου στελνω καποιες και αν θες αποθηκευσε να τις εχεις μπορει να τις χρειαστεις!

http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp;jsessionid=B585B6C706258CCF90CBB99951619882?CMRCode=11OENHGEL&CMCCode=010302&extLang=

http://www.supa.gr/forums/f68/suntages-gia-mora-6-18-minwn-27653.html

http://greekcook.gr/categories/BabyFood

http://sintagoulis.gr/tag/%CE%B2%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%B7?stags=1&adv=1

ααααα εσυ εισαι πολυ ψαγμενη και οργανωμενη καλεεεεεε:D

θα τις μελετησω !!! thanks!:tongue:

σε καταλαβαινω...ειλικρινα καπως ετσι θα αισθανομουνα και γω ερχομενη τωρα στη θεση σου!!! θα ενιωθα ακριβως ετσι οτι θα ηθελα και αλλο και αλλο !!!!αλλα πρωτον 4 μηνες που θηλασες ειναι αρκετα καλα ματινα !οσο περισσοτερο τοσο καλυτερα σιγουρα αλλα 4 μηνες θεωρω οτι τα καταφερες πολυ καλα και ξερεις κ συ οπως κ γω οπως κ ολες οι νεες μανουλες εδω οτι ο θηλασμος οσο απλος και αν ακουγετε τοσο δυσκολος ειναι!θελει προσπαθεια και ηρεμια! και δευτερον δεν σταματησες απο επιλογη!εκει ναι να ενιωθες ασχημα...αλλα κατι δεν πηγε καλα και σταματησε το γαλα σου!

αυτο για τις κρεμουλες που λες μου ακουγονται πολυ ενδιαφερων!!! μολις ξεκηνησουμε και μεις θα σε συμβουλευτω επειγοντοςςςςς!!!!!!!!

Καλα αν σταματουσα τον θηλασμο απο επιλογη δεν θα αισθανομουν ετσι...οταν ειναι απο επιλογη ξερεις τι κανεις και μετα δεν παραπονιεσαι! Δεν πειραζει μωρε...κατι του προσφερα θεωρω...!!!!!!

Και το γαλα δεν σταματησε ακριβως...απο την υπερπαραγωγη γεμιζε παρα πολυ γρηγορα και εφευγε ολο στον υπνο με αποτελεσμα οταν ηθελε ο μπεμπης να πιει δεν εβρισκε αρκετο...ασχετα που δεν παραπονιοταν ομως! Αντε να καταλαβεις οτι δεν χορταινε...τεσπα παει τωρα εγινε!!!!! Γερος να ειναι!!!!

Ξερεις πιο ειναι το γαμωτο? Οτι ειχα ενημερωθει πριν καν μεινω εγκυος και ειλικρινα δεν υπηρχε κατι που να με ρωτησεις και να μην το ηξερα...αφου εδω τα κοριτσια πρεπει να ειχαν βαρεθει να διαβαζουν συνεχεια για τον θηλασμο που εγραφα!!!!

ααααα εσυ εισαι πολυ ψαγμενη και οργανωμενη καλεεεεεε:D

θα τις μελετησω !!! thanks!:tongue:

χαχαχαχα....ναι τρομαρα μου ειμαι!!!!!

ματινακι παω γιατι ξυπνησε και κοντευει να φαει το μπαμπα τηςςςςς:shock:

φιλακια τα λεμε παλι!

Ενταξει αγαπακι μου! Δωσ'της πολλα ρουφηχτα φιλακια σ'αυτα τα θεσπεσια μαγουλακια της!!!!

Τα ξαναλεμε!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...