Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

χαχαχαχαχ....εχουμε πασαλειφθει κιολας με φρουτοκρεμα...αχαχαχαχ!!!!![/quote

χαχαχα εχω πεθανει στα γελια!!!καλε τι πασαλιμα ειναι αυτο??ετσι θα γινομαστε οταν τρωμεεεε?????

ξανθουλης με πανεμορφες ματαρες το αντρακι σου ε????

ειναι απλα υπεροχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω τον πασαλειψα για πλακα...χιχιχιχι!!! Συνηθως επειδη ειναι φαγανος πολυ,ανοιγει διαπλατα το στομα του και δεν λερωνεται...ηθελα να εχω και καμια τετοια φωτο ομως οποτε αρχισα να πασαλειβω.....

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια...καλουλης ειναι μωρε το ζουζουνι μου!!!! Γερος να ειναι τιποτε αλλο δεν θελω....και καλος ανθρωπος να γινει βεβαια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω τον πασαλειψα για πλακα...χιχιχιχι!!! Συνηθως επειδη ειναι φαγανος πολυ,ανοιγει διαπλατα το στομα του και δεν λερωνεται...ηθελα να εχω και καμια τετοια φωτο ομως οποτε αρχισα να πασαλειβω.....

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια...καλουλης ειναι μωρε το ζουζουνι μου!!!! Γερος να ειναι τιποτε αλλο δεν θελω....και καλος ανθρωπος να γινει βεβαια!

ρε ματινακι τωρα που θυμηθηκα να σε ρωτησω κατι εσυ εδωσες καθολου κρεμουλες εμποριου?

αν ναι ξερεις να μου πεις για να κανω μικρη ποσοτητα πχ 4-5 κουταλακια για αρχη ποσο νερο με σκονη παει αναλογικα ...γιατι με το κουτι δεν εβγαλα ακρη..

αααα και κατι χαζο να σε ρωτησω γιατι μαλλον ειναι χαζο και ντρεπομαι να παρω την παιδιατρο..γραφει στις οδηγιες που μου εδωσε 200μλ κρεμα...εννοει το νερο που θα βαλω για να γινει η κρεμα γιατι η σκονη μετριετε σε γραμμαρια:confused::confused::confused:

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

ρε ματινακι τωρα που θυμηθηκα να σε ρωτησω κατι εσυ εδωσες καθολου κρεμουλες εμποριου?

αν ναι ξερεις να μου πεις για να κανω μικρη ποσοτητα πχ 4-5 κουταλακια για αρχη ποσο νερο με σκονη παει αναλογικα ...γιατι με το κουτι δεν εβγαλα ακρη..

αααα και κατι χαζο να σε ρωτησω γιατι μαλλον ειναι χαζο και ντρεπομαι να παρω την παιδιατρο..γραφει στις οδηγιες που μου εδωσε 200μλ κρεμα...εννοει το νερο που θα βαλω για να γινει η κρεμα γιατι η σκονη μετριετε σε γραμμαρια:confused::confused::confused:

Εμας η παιδιατρος μας ειχε γραψει αναλυτικα ποσοτητα νερου και σκονης απο την πρωτη μερα που θα ξεκινουσαμε που εχει ως εξης:

1η μερα 20 μλ νερο +1 μεζουρα σκονη

2η μερα 40μλ νερο +2 μεζουρες σκονη

3η μερα 60μλ νερο +3 μεζουρες σκονη

4η μερα 80μλ νερο +4 μεζουρες σκονη

5η μερα 120μλ νερο+6 μεζουρες σκονη

6η μερα 160μλ νερο +8 μεζουρες σκονη

7η μερα 200μλ νερο+10 μεζουρες σκονη

Εμεις τρωγαμε και την 200αρα αλλα σιγα σιγα του την εκανα 160 μλ μονιμα...μακαρι να ειναι φαγανη και να σου την τρωει! Τις 4 πρωτες μερες του εδινα + γαλα μετα την κρεμα απλα καθε μερα του το ελαττωνα 30 μλ και την 5η μερα δεν του εδωσα καθολου! Εσενα τι σου εχει πει?

Εμας η παιδιατρος μας ειχε γραψει αναλυτικα ποσοτητα νερου και σκονης απο την πρωτη μερα που θα ξεκινουσαμε που εχει ως εξης:

1η μερα 20 μλ νερο +1 μεζουρα σκονη

2η μερα 40μλ νερο +2 μεζουρες σκονη

3η μερα 60μλ νερο +3 μεζουρες σκονη

4η μερα 80μλ νερο +4 μεζουρες σκονη

5η μερα 120μλ νερο+6 μεζουρες σκονη

6η μερα 160μλ νερο +8 μεζουρες σκονη

7η μερα 200μλ νερο+10 μεζουρες σκονη

Εμεις τρωγαμε και την 200αρα αλλα σιγα σιγα του την εκανα 160 μλ μονιμα...μακαρι να ειναι φαγανη και να σου την τρωει! Τις 4 πρωτες μερες του εδινα + γαλα μετα την κρεμα απλα καθε μερα του το ελαττωνα 30 μλ και την 5η μερα δεν του εδωσα καθολου! Εσενα τι σου εχει πει?

αχ ματινα τι ωραια που σου τα δωσε και αναλυτικα!!πολυ με βοηθησες!

εμενα μου εδωσε αυτες τις οδηγιες μονο

ρυζαλευρο (απογευματινο )

ξεκιναμε με 5 κουταλιες αυξανοντας καθημερινα την ποσοτητα. μετα την κρεμα προσφερουμε γαλα το οποιο μειωνουμε σταδιακα οσο αυξανετε η ποσοτητα της κρεμας μεχρι το γευμα μας να φτασει τα 200Ml και να σταματησουμε το γαλα!

Διαφημίσεις

αχ ματινα τι ωραια που σου τα δωσε και αναλυτικα!!πολυ με βοηθησες!

εμενα μου εδωσε αυτες τις οδηγιες μονο

ρυζαλευρο (απογευματινο )

ξεκιναμε με 5 κουταλιες αυξανοντας καθημερινα την ποσοτητα. μετα την κρεμα προσφερουμε γαλα το οποιο μειωνουμε σταδιακα οσο αυξανετε η ποσοτητα της κρεμας μεχρι το γευμα μας να φτασει τα 200Ml και να σταματησουμε το γαλα!

Θηλαζεις ειπαμε? Σορι αλλα το μυαλο μου εχει γινει κουρκουτι...

ναι θηλαζουμε!

Συγνωμη που θα ρωτησω αλλα γιατι να της κοψεις γευματα θηλασμου? Κανονικα αντι νερου μετα απο καθε στερεη τροφη θα πρεπει να πινει γαλα της μαμας! Αν επινε ξενο οπως ο δικος μου να το καταλαβω...ειναι πιο βαρυ σαν γαλα και δεν μπορει να ειναι τοσο φαγωμενος! Εσυ θες να της το κοψεις?

Συγνωμη που θα ρωτησω αλλα γιατι να της κοψεις γευματα θηλασμου? Κανονικα αντι νερου μετα απο καθε στερεη τροφη θα πρεπει να πινει γαλα της μαμας! Αν επινε ξενο οπως ο δικος μου να το καταλαβω...ειναι πιο βαρυ σαν γαλα και δεν μπορει να ειναι τοσο φαγωμενος! Εσυ θες να της το κοψεις?

οχι δεν θελω να την κοψω ακομα ειναι νωρις οσο μπορεσω θα συνεχισω..θα της προσφερω γαλα μετα απο γευμα αλλα οταν φτασει να τρωει το απογευματινο της ολοκληρο δλδ 200 μλ πως θα τρωει και απο μενα?? δεν θα ειναι χορτατη??οκ αν ζηταει στηθος θα την δινω δε το συζητω αλλα φανταζομαι οτι δεν θα τρωει και ολοκληρο γευμα απο μενα μετα την κρεμα! ετσι δεν ειναι η κανω λαθος:confused:

οχι δεν θελω να την κοψω ακομα ειναι νωρις οσο μπορεσω θα συνεχισω..θα της προσφερω γαλα μετα απο γευμα αλλα οταν φτασει να τρωει το απογευματινο της ολοκληρο δλδ 200 μλ πως θα τρωει και απο μενα?? δεν θα ειναι χορτατη??οκ αν ζηταει στηθος θα την δινω δε το συζητω αλλα φανταζομαι οτι δεν θα τρωει και ολοκληρο γευμα απο μενα μετα την κρεμα! ετσι δεν ειναι η κανω λαθος:confused:

Σιγουρα δεν θα πινει την ποσοτητα που πινει οταν πειναει αλλα αντι για νερο θα της δινεις στηθος και οσο φαει...αν δεν της δινεις θα σταματησει να υπαρχει ζητηση και θα μειωθει η παραγωγη! Μετα την κρεμα θα διψαει ετσι κι αλλιως οποτε το ζιζι ειναι προτιμοτερο και οσο πιει! Τα μωρα που θηλαζουν μπορουν να πιουν νερο πολυ πιο αργα δεν υπαρχει προβλημα...απλα λογω ζεστης δεν ξερω αν θα πρεπει να της δινεις που και που! Ρωτα παιδιατρο....πρωτα ομως θα δεις την μπεμπα αν μετα την κρεμα θελει ζιζι και μετα πραττεις αναλογα....μην κοψεις τον θηλασμο αν δεν το θελεις επειδη θα τρωει στερεες....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...