Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοιμηθηκε!!!

Εννοειται οτι αυτο μας ενδιαφερει...να ειναι γερα τα παιδια μας δεν το συζητω! Παντως οσα παιδια και να μεγαλωσεις αν δεν ψαχνεσαι και εχεις παροπιδες μονο στα λογια του γιατρου δεν εχει σημασια ποσα μεγαλωνεις.Μπορει μια πρωταρα μανα να ειναι τοσο διαβασμενη και υποψιασμενη και να μεγαλωνει καλυτερα το παιδι της απο μια αλλη που εχει 4 παιδια...δεν εχει σημασια! Εχω παραδειγμα την κουμπαρα μου που ενα ειχε και αν μιλουσες μαζι της πριν ακομα γεννησει ηξερε τοσα πραγματα που ουτε μανες με 3 παιδια δεν τα ξερανε! Οποτε δεν παιζει ρολο μονο η εμπειρια...η εμπειρια θα σε βοηθησει περισσοτερο να εχεις την ευκολια να πιανεις το παιδι, να το κανεις μπανιο, να το ταϊζεις γιατι ολα αυτα τα εκανες και στα αλλα και τα εχεις μαθει! Το να εχει ποιοτικη ζωη οσα χρονια και να παλευεις να μεγαλωνεις παιδια ειναι δυσκολο να βαλεις σειρα να δεν ξεκινησεις εξ αρχης τα σωστα! Και η συνυφαδα μου ελεγε σε ολους μας να μην τολμησουμε να παμε του ανηψιου μας σοκολατες και πατατακια και ολα αυτα τα σκατολοϊδια και μονη της του τα εδωσε ολα να τα φαει....για ρωτα την τωρα τρωει φαγητο ο μικρος ή ολη την ωρα ειναι με ενα σκατολοϊδι στο χερι? Τεσπα....

Αυτό που λες το ανέφερα κι εγώ! Εννοείται πως από το γονιό εξαρτάται η διατροφή του παιδιού! Αν του δώσεις βλεκείες να φάει αυτές θα τρώει μία ζωή! Εμένα ο ανηψιός μου έφαγε γαριδάκια όταν ήταν 4 ετών και όταν τα δοκίμασε κόντεψε να κάνει εμετό! Ωστόσο αν σε δει να τρως φρούτα και δεν του δώσεις παραξηγείται απίστευτα! Πολλά εξαρτώνται από τους γονείς και τους χειρισμούς τους! Βέβαια άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη όσον αφορά την εμπειρία! Κι εμένα η κολλητή μου όταν ήταν έγκυος όλα τα ήξερε αλλά ο γιος της είναι 1,5 έτους και δεν κάνει τίποτα σωστά! Βέβαια το σωστό για τον καθένα είναι κάτι το υποκειμενικό! Οσο για τις παροπίδες του γιατρού για ποιό λόγο να μην τον εμπιστεύεσαι και να ψάχνεσαι; Πήγαινέ τον μόνο για εμβόλιο και ζύγισμα και όσον αφορά τη διατροφή κάνε αυτό που σου λέει το ένστικτό σου! Εγώ τον παιδίατρό μας τον εμπιστευομαι γιατί μου εξηγεί τα πάντα! Για ποιό λόγο πρέπει να πιεί λίγο καρποζοχυμό, για ποιό λόγο μετά από λίγο θα τον καταργήσει κλπ! Εν πάσει πριπτώση στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον όλα οφείλονται στην έλλειψη θηλασμού! Αν θήλαζε για 3 μήνες παράδειγμα όλα θα ξεκινούσαν αργότερα! Θήλασα όμως μόνο 2 εβδομάδες κι αυτό κάνει τα πράγματα διαφορετικά! Τα αποθέματα των βιταμινών που έχει ο μπέμπης από την ενδομήτρια ζωή πέφτουν και δεν μπορούμε να περιμένουμε πότε θα φτάσει 7 μηνών για να φάει φρούτα! Η εύκολη λύση θα ήταν να του δώσουμε βιταμίνες αλλά καλύτερα πιστεύω είναι τα φυσικά φρούτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και απο μας!!

τι κανετε κοριτσια? θα ψηφισετε σημερα? εγω δεν ψηφιζω θεσσαλονικη και ειναι λιγο μακρια το χωριο μου στα τρικαλα οποτε δεν θα παω.

η μικρη μου αργησε να κοιμηθει χτες μου την ξυπνησανε με τις φωνες μολις εβαλε γκολ η ελλαδα!!:evil:απεναντι εχω ενα σπορ καφε και καταλαβαινετε τι γινοτανε..κατα τις δυο κοιμηθηκε και απο τοτε ξυπναει τρωει και ξαναπεφτει..νυσταζει ακομα το μαναρακι μου!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

κου κουυυυ!!!! ο μικρός μου κοιμαται απο τις 11.30 και εγω σε λίγο θα την πέσω.. πάντως εχει αρχισει και κοιμαται καλα και μες στην ημερα ο μπεμπης!

αχ λενακι μου αυριο θα γινει χριστιανος ο μικρουλης σου!!!! φανταζομαι θα εχεις ενα αγχος ε?? αντε με το καλό και πάλι!!!

καλημερα αναστασακι!κοματε καλυτερα ο μικρος ε?

το βραδυ τον ξυπνας ακομα για να φαει?

Καλημέραααα κοριτσάκια μου!

Έφτασε η μέρα :wink:

Από της 6 ξυπνήσαμε! Χθες είχαμε γκρίνια..:-( τα δοντάκια του πάλι! Ξύπνησε κατά της 10 με κλάμα κ κατά της 11 ΤΟΝ ξανακοιμησα μέχρι της 6 δεν ξύπνησε πάλι καλα! Χθες με τον αγώνα ποδόσφαιροΥ φωνάζανε έξω..τα νεύρα μου,έλεγα ποτέ θα τελειώσει ο αγώνας! Τσιριζανε σαν τρελοί! Είχα κ ανοιχτά!

Από χθες με πονάει κ υο γόνατο κ ΚΕ το ζόρι υο λυγίζΩ!:-(

Κατά της 9 περιμένω την κοπέλα του αδερφού μου να τη βαψω! Κατά της 12 θα έρθει η κομμώτρια!

Α το αλο!! Σήμερα το πρωί στο σκούπισμα είχα αρκετό καφέ! Πολύ νε ανησυχεί!:-(

Πρώτη φορά το παθαίνω! Αύριο θα κλείσω ραντεβού στη γυναικολόγο!!

Ελπίζω να μην είναι τίποτα!!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ μου καλα κοιμάται ο μπέμπης,τι καλα,έχει κ δροσουλα εκεί κ του αρέσει..τώρα που έχω παιδάκια θα ήθελα να μένω δε χωριό!:wink:

Έχω λίγο άγχος η αλήθεια είναι!:wink:

καλημερα ελενακι!!!

ασε μια απο τα ιδια και μεις χτες με τη φασαρια...και νομιζω και ολα τα μωρα της ελλαδος ξενυχτησαν!!!

τωρα λογικα θα ετοιμαζεσε ε?? αντε με το καλο και παλι!καλη βουτια να κανει ο μικρουλης σου :P

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν ψάχνομαι και πολύ! Το έκανα πριν μείνω έγκυος και μου βγήκε σε πολύ κακό τελικά! Άλλωστε ο κάθε γονιός λειτουργεί με βάση το ένστικτό του και να μην ξεχνάμε πως κάθε παιδί είναι διαφορετικό και οι ανάγκες του όσον αφορά τη διατροφή πολύ διαφορετικές! Οπως ανέφερα και σε προηγούμενο μήνυμα αυτό που με νοιάζει είναι να είναι γερό το παιδί μου! Σου τα έχω ξαναπεί Ματινάκι μου άλλωστε! Γερά τα παιδάκια μας να είναι τίποτε άλλο Παναγίτσα μου!

Α καλα Ιωαννακι μου αναλογως τι ψαχνεις αγχωνεσαι κιολας! Δεν το συζητω...αλλο να κοιτας για καλο και αλλο να διαβαζεις π.χ. για προβληματικες καταστασεις που μπορει να σου μπει στο μυαλο οτι θα το παθεις κι εσυ! Εγω απλα απορησα επειδη εχεις ενα μωρο με πολυ καλη αναπτυξη και γι αυτο τιποτε αλλο...δεν ειπα οτι ο γιατρος δεν ξερει τι κανει! Απλα οταν διαβαζεις κατι το οποιο δεν το εχεις ξανακουσει και γενικοτερα δεν το κανουν ευκολα αλλοι γιατροι σου δημιουργει αποριες! Γιατρος δεν ειμαι κι εγω το εχω ξαναπει αυτο...μην ξεχνας οτι εδω μεσα συζηταμε και συμβουλευομαστε η μια την αλλη και λυνουμε τις αποριες μας...μαθαμε λοιπον και κατι καινουριο...εκει που ξεραμε δηλαδη οτι πριν να παει το μωρο 5μιση μηνων που δεν επιτρεποταν τιποτα εκτος απο γαλα, ερχεται και καταριπτεται αυτος ο μυθος!

Αυτό που λες το ανέφερα κι εγώ! Εννοείται πως από το γονιό εξαρτάται η διατροφή του παιδιού! Αν του δώσεις βλεκείες να φάει αυτές θα τρώει μία ζωή! Εμένα ο ανηψιός μου έφαγε γαριδάκια όταν ήταν 4 ετών και όταν τα δοκίμασε κόντεψε να κάνει εμετό! Ωστόσο αν σε δει να τρως φρούτα και δεν του δώσεις παραξηγείται απίστευτα! Πολλά εξαρτώνται από τους γονείς και τους χειρισμούς τους! Βέβαια άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη όσον αφορά την εμπειρία! Κι εμένα η κολλητή μου όταν ήταν έγκυος όλα τα ήξερε αλλά ο γιος της είναι 1,5 έτους και δεν κάνει τίποτα σωστά! Βέβαια το σωστό για τον καθένα είναι κάτι το υποκειμενικό! Οσο για τις παροπίδες του γιατρού για ποιό λόγο να μην τον εμπιστεύεσαι και να ψάχνεσαι; Πήγαινέ τον μόνο για εμβόλιο και ζύγισμα και όσον αφορά τη διατροφή κάνε αυτό που σου λέει το ένστικτό σου! Εγώ τον παιδίατρό μας τον εμπιστευομαι γιατί μου εξηγεί τα πάντα! Για ποιό λόγο πρέπει να πιεί λίγο καρποζοχυμό, για ποιό λόγο μετά από λίγο θα τον καταργήσει κλπ! Εν πάσει πριπτώση στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον όλα οφείλονται στην έλλειψη θηλασμού! Αν θήλαζε για 3 μήνες παράδειγμα όλα θα ξεκινούσαν αργότερα! Θήλασα όμως μόνο 2 εβδομάδες κι αυτό κάνει τα πράγματα διαφορετικά! Τα αποθέματα των βιταμινών που έχει ο μπέμπης από την ενδομήτρια ζωή πέφτουν και δεν μπορούμε να περιμένουμε πότε θα φτάσει 7 μηνών για να φάει φρούτα! Η εύκολη λύση θα ήταν να του δώσουμε βιταμίνες αλλά καλύτερα πιστεύω είναι τα φυσικά φρούτα!

Εννοειται πως ο γονιος μαθαινει το παιδι του στην ποιοτητα...το ιδιο λεμε!

Οσον αφορα τον παιδιατρο και εγω την εμπιστευομαι παρα πολυ την δικη μας αλλα καποια πραγματα τα ακουω και αν θελω τα κανω...π.χ. εχει 3 μερες που την απογευματινη κρεμα δεν μου την τρωει καλα και αναγουλιαζει κιολας! Χθες δοκιμασα και του ελιωσα λιγη μπανανα μεσα και την εφαγε μια χαρα...οταν τελειωσει το κουτι θα αρχισω να του φτιαχνω κρεμα με γλυκοπατατα και γλυκοκολοκυθα...αυτο θελω να σου εξηγησω...στην γιατρο αυτο δεν χρειαζεται να το πω γιατι θα του δινω κατι πιο υγιεινο απο την ετοιμη του εμποριου και μετα ετσι κι αλλιως στον 8ο αρχιζουμε γιαουρτακι και θα του τα δινω εν αλλαξ. Αν ψαχνεσαι βρισκεις εννοω και εναλλακτικες λυσεις οι οποιες του κανουν καλο και οχι οτι δεν εμπιστευεσαι τον γιατρο σου και γι αυτο κανεις του κεφαλιου σου! Αλιμονο αν καναμε οτι θελαμε χωρις να συμβουλευτουμε τον γιατρο...κατι αλλο...εμας μας εχει πει οτι μετα τον χρονο μπορει να φαει και αλατι και ζαχαρη....εγω δεν θα του δωσω! Αν θελω π.χ. να γλυκανω το γιαουρτακι του θα του βαλω μελι....!

Παντως Ιωαννα μου επειδη ξερω πολλες κοπελες οι οποιες δεν θηλασαν ουτε 5 μερες οπως η συνυφαδα μου την ανηψια μου μονο μεσα στο μαιευτηριο 4 μερες δηλαδη,δεν χρειαστηκε να παρει βιταμινες περαν των φρουτων και των φαγητων που ετρωγε! Και την ξεκινησε στερεες στους 5μιση μηνες....δεν ειναι στανταρ δηλαδη οτι επειδη δεν θηλασες λειπουν και βιταμινες απο το παιδι...εμενα ο μπεμπης θηλασε 4 μηνες και βιταμινη D ηπιε κανονικα...αργοτερα οι γιατροι τα βαζουν στον σιδηρο...τις βιταμινες δεν τις αποφευγεις! Εν παση περιπτωση ειπαμε οτι το καθε παιδι ειναι διαφορετικο! Και προσεξε, δεν στα λεω για κακο ουτε θελω να το παιξω εξυπνη....και το καλο δεν ειναι υποκειμενικο....ολοι ξερουμε πιο ειναι το καλο για πολλα θεματα!

να και η μπεμπα μας στο νεο καρεκλακι μας!!!

575874_447684211918035_25747714_n.jpg

Καλε φτου σας! Τι ομορφουλα ειναι η μπεμπουλα μας μωρε???? Πω πω κατι μαγουλακια για φαγωμα!!!!!!

Και το δωματιο της τελειο Βασουλα μου...αυτο θα πει ΡΟΖ!!!!!! αχχαχαχ....δεν λειπει το ροζ απο καμια γωνια απ οτι βλεπω...!!!! Αχ γερο να ειναι το μωρακι σου Παναγιτσα μου και ολα τα παιδακια εννοειται!!!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχ....εχουμε πασαλειφθει κιολας με φρουτοκρεμα...αχαχαχαχ!!!!![/quote

χαχαχα εχω πεθανει στα γελια!!!καλε τι πασαλιμα ειναι αυτο??ετσι θα γινομαστε οταν τρωμεεεε?????

ξανθουλης με πανεμορφες ματαρες το αντρακι σου ε????

ειναι απλα υπεροχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...