Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαίρομαι που σου άρεσε!!! :P και καλως ήρθες στο παρεάκι μας!!!!:D:D

ναι μου αρεσε!για να δεις το δικο μου αυτο ειναι το facebook μου. Eleni Avgeri.

Ειμαι απο καιρο στην παρεα αλλα συνεβη κατι και αποχωρησα.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

mali-3.jpg

να το και απο πίσω!!

πωπω!!!! σαν αρχαια ελληνιδα θα εισαι! τελειο!

δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα με την κοιλιτσα γιατι εχει τις σουρες μπροστα και πεφτει χυτο στην κοιλια.

η ωρα η καλη!!!:-P

Καλημέρα σε ολα τα κοριτσια και καινουρια και παλια!!!

Στελνω μετα απο αρκετες μερες περισυλλογης και αναθεωρησης καποιων λογων για τους οποιους σας μιλησα το Πασχα ασχημα. Ζητω συγγνωμη απο ολες ανεξαιρετως καθως οι μομφες μου πηγαιναν προς ολες και οχι συγκεκριμενα σε καποια. Ειχα θυμωσει πολυ με αυτα που διαβασα απο τις ¨αλλες" κοπελες και επειδη δεν σας ξερω ακομη καλα δεν ηξερα τι να πιστεψω. Ημουν ομως απαρεδεκτη,δεν δικαιολογω τον εαυτο μου καθως μου ειχατε σταθει πολυ και με ειχατε συμβουλεψει σωστα.Γι'αυτο και ξαναμπηκα και ζητω συγγνωμη! Δεν "απαιτω" να με συγχωρεσετε εαν δεν το θελετε και εαν δε με θελετε στην παρεα σας. Αλλωστε δεν ξερω ποσο θα μπορω να μπαινω. Ειμαι πολυ καλυτερα ψυχολογικα,τοτε ημουν με νευρα τσαταλια!Με πειραζαν ολοι και ολα!Ουτε με τους γονεις μου ειχα υπομονη και κατανοηση,ουτε με τον αντρα μου, ουτε με κανεναν. Τωρα ειμαι καλα και ελπιζω σε νεα εγκυμοσυνη,χωρις φυσικα να ξεχναω την πρωτη και αποτυχημενη μου. Χαρηκα πολυ για τη Ρανια που απο οτι βλεπω ει ναι εγκυουλα...Και γω περιμενω και νομιζω οτι ειμαι παλι! Τεσπα,μαλλον δε σας νοιαζει... Φιλια πολλα σε ολες!

πεταλουδα μου καλως ηρθες και παλι!!μην αγχωνεσαι για ολα οσα εγιναν!περασμενα ξεχασμενα πια!!το οτι καποιος εχει το θαρρος και ζηταει ετσι δημοσια συγγνωμη και κανει την αυτοκριτικη του για εμενα λεει πολλα!!!ησουνα σε μια πολυ ασχημη φαση της ζωης σου τοτε κι απλα δεν ''ησουνα ο εαυτος σου''!!

σου ευχομαι να εισαι παλι εγκυος και ολα να πανε καλα!!!!:D

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

πεταλουδα μου καλως ηρθες και παλι!!μην αγχωνεσαι για ολα οσα εγιναν!περασμενα ξεχασμενα πια!!το οτι καποιος εχει το θαρρος και ζηταει ετσι δημοσια συγγνωμη και κανει την αυτοκριτικη του για εμενα λεει πολλα!!!ησουνα σε μια πολυ ασχημη φαση της ζωης σου τοτε κι απλα δεν ''ησουνα ο εαυτος σου''!!

σου ευχομαι να εισαι παλι εγκυος και ολα να πανε καλα!!!!

Ευχαριστω πολυ τατασουλα μου!Ναι εισαι καλα! Σιγουρα δεν ημουν ο εαυτος μου και χαιρομαι και σε ευχαριστω που το καταλαβαινεις!Ελπιζω να αισθανεσαι ομορφα!Τα ασχημα τα αφηνουμε σιγα σιγα πισω μας.Παντως ηταν πολυ ασχημο που ξεσπασα και πανω σε εσας τα νευρα και τη στεναχωρια μου...Δε θα ξανασυμβει!:)Φιλακια!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ τατασουλα μου!Ναι εισαι καλα! Σιγουρα δεν ημουν ο εαυτος μου και χαιρομαι και σε ευχαριστω που το καταλαβαινεις!Ελπιζω να αισθανεσαι ομορφα!Τα ασχημα τα αφηνουμε σιγα σιγα πισω μας.Παντως ηταν πολυ ασχημο που ξεσπασα και πανω σε εσας τα νευρα και τη στεναχωρια μου...Δε θα ξανασυμβει!:)Φιλακια!

δεν πειραζει κουκλιτσα μου ολα μεσα στην ζωη ειναι!κι εγω εχω φερθει ετσι σε δικους μου ανθρωπους κι οταν το ξανασκεφτηκα αναθεωρησα οπως κι εσυ τωρα!!αυτο εχει σημασια στο τελος!δεν υπαρχει ανθρωπος που δεν εχει τετοιου ειδους ξεσπασματα κι αν καποιος υποστηριξει ποτε κατι τετοιο θα ειναι αναληθεια 100%!!!!απλα χαλαστηκαμε ολες χωρις λογο!!!τα αφηνουμε πισω ομως και κοιταμε μπροστα!!!! ;) ;) ;)

φιλια!!!!!

Υ.Γ.σε κανω add τωρα!!!! n...p... με λενε!!!

να πω και την καλησπερα μου στα υπολοιπα εγκυακια!!!εισαστε ολες καλα????

καλησπέρα νατασάκι!!! τι κάνεις???? πεταλουδιτσα χαιρομαι που σου άρεσε.. όσο για την κοιλίτσα η σούρα είναι ακριβώς πάνω της και θα φένεται! βασικά δεν ξέρω αν θα το πω μέχρι τότε γι'αυτο....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπέρα νατασάκι!!! τι κάνεις???? πεταλουδιτσα χαιρομαι που σου άρεσε.. όσο για την κοιλίτσα η σούρα είναι ακριβώς πάνω της και θα φένεται! βασικά δεν ξέρω αν θα το πω μέχρι τότε γι'αυτο....

γεια σου νατασα! εισαι καλά?:-P

θα το δεις μεχρι τοτε ποσο θα εχεις φουσκωσει, ποτε ειναι τελευταια προβα?

ολα καλα αναστασακι!!

πολυ μου αρεσε το νυφικο σου!!!απλο αερατο !!!!

οχι εκεινο το βαρυ που δεν σε αφηνει να κουνηθεις !!!

το καθε ενα εχει την χαρη του βεβαια αλλα το αναλαφρο σαν το δικο σου ειναι πιο βολικο για την νυφη!!!!

με το καλο κοριτσακι!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...