Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!

Ο μπεμπης κοιμαται και ειπα να μπω για λιγο!

Ιωαννα μου τι αναπτυξη ειναι αυτη καλε? Και ξεκινατε και χυμο καρπουζιου? Γιατι? Συνηθως τα μωρα που ειναι αρκετα αναπτυγμενα για την ηλικια τους δεν τους δινουν παχυντικα...το καρπουζι ειναι το πιο γλυκο φρουτο και εχει πολλες θερμιδες! Εμας δεν μας το επιτρεπει ακομα η παιδιατρος μας που εχει παρει πολυ για τα δεδομενα τους 2 τελευταιους μηνες! Μονο χυμο πορτοκαλιου στην φρουτοκρεμα και αν τον πινει και σκετο ακομα καλυτερα! Τι να πω..? Ο καθε γιατρος εχει την δικη του πολιτικη...παντως ο μπεμπης σου ειναι αρκετα τσουπωτος...δεν θελω να το παιξω δικηγορος του διαβολου αλλα για προσεξε το ρε μαναρι...μην τον φορτωνεις και μετα σου πει ξεκινησε του διαιτα...αντε να τον μαζεψεις μετα...ενταξει γιατρος δεν ειμαι αλλα καποια πραγματα ειναι και αυτονοητα...3μιση μηνων σχεδον 8 κιλα? Εμεις ειμαστε 7 μηνων και ειμασταν την τριτη 8250 και αδυνατο δεν τον λες...ειναι ενα κανονικο μωρο...εχει τα μπουτακια του και τα μπρατσακια του κανονικα και με το παραπανω...τεσπα μην σε τρομαζω κιολας! Συγνωμη κιολας ε? Να μου το φιλησεις εκει που εχει τις πιο πολλες διπλες...!!!!!

Λενιω ηρθε ο αδεφουλης ε??? Αχ τι χαρα καλως τον δεχτηκατε! Αντε αυριο ειναι η μεγαλη μερα! Μια χαρα θα ειναι ολα μην αγχωνεσι καθολου!Με το καλο!!!! Και τα γλυκακια και τα πεδιλακια σου μουρλια! Μεγειες μεγειες για τα πεδιλα και καλοφαγωτα τα γλυκα...μιαμ μιαμ!!!!!!

Βασουλα μου ακριβως το ιδιο καθισματακι φαγητου εχουμε παρει κι εμεις! Μια χαρα ειναι και πολυ χαρωπο το σχεδιακι του...απλα εμας εκει που εχει εσενα σιελ εμας ειναι πορτοκαλι! Καλη αρχη στις κρεμουλες σας!!!!!

Ελενιτσα μου γλυκια!!!!!!!!!!! Τι κανετε μεγαλη και μικρη πεταλουδα? Αχ το κοριτσακι μας ειναι ησυχουλι ε? Θα σταματησουν τελειως και οι κωλικοι και μια χαρα...κανατε καμια βολτουλιτσα?????? Ο θηλασμος σας παει παρα πολυ καλα φιλεναδα πολυ χαιρομαι! Ετσι να συνεχισετε ακαθεκτες!!!!!!Φιλησε την μου παντου...!

Ξυπνησε....φιλια πολλα!!!!!!!!!!!!!

ματινακι μου!!!! φιλακια πολλααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου Ιωαννακι!!!! φτου φτου σκορδα στο αντρακι μας!!!!!!!!!!!:P

εχω μια απορία. γιατι ξεκινατε τοσο νωρις τις κρεμουλες?:rolleyes:

αυτο ακριβως θα ρωτουσα και γω!!! ιωαννακι δεν ειναι λιγο νωρις:confused:

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Ξεκινάμε με καρπουζοχυμό γιατί έχει πολύ βιταμίνη C και το πορτοκάλι μας το απαγορεύει πριν τον χρόνο γιατί κάνει αλλεργίες ύπουλες που μπορεί να εμφανιστούν στο παιδί μετά από 2 με 3 χρόνια! Ματινάκι μου δεν με αγχώνει καθόλου η ανάπτυξή του γιατί εκτός από το βάρος έχει πάρει και 13 πόντους από τη μέρα που γεννήθηκε! Ακριβώς έτσι ήταν και ο ανηψιός μου και όταν ξεκίνησε να περπατάει χάθηκε όλο το βάρος και ότι έπαιρνε ήταν σε ύψος! Ετσι είναι τα μωρά θα το δεις κι εσύ! Εγώ μεγάλωσα τα ανήψια μου και είμαι υποψιασμένη! Όσο για αυτό που λες για δίαιτα δεν παίζει βρε γιατί τα παιδιά δείχνουν αν θα γίνουν χοντρά όταν θα μπουν στο διατροφολόγιο της οικογένειας! Αν εμείς τους μαγειρεύουμε βλακείες τότε ναι δεν θα το αποφύγουμε το κακό! Άλλωστε όσο δεν κινούνται τα μωρά μας ότι τρώνε είναι λογικό να το παίρνουνε σε βάρος! Α και ξεκινάμε σχετικά νωρίς γιατί έπιασαν οι ζέστες και τα φρούτα θα τον δροσίζουν αρκετά! Βέβαια το νεράκι θα μπει όταν θα μπουν και τα υπόλοιπα φρούτα μετά από 15 μέρες περίπου! Με το χυμό θα ξεδιψάει σχετικά!

αυτο ακριβως θα ρωτουσα και γω!!! ιωαννακι δεν ειναι λιγο νωρις:confused:

Αυτό εξήγησα παραπάνω Βασούλα, δεν είναι γιατί έπιασαν οι ζέστες και ο δικός μου δεν θηλάζει! Το μητρικό γάλα έχει την ιδιότητα να ξεδιψάει ενώ με το ξένο διψάνε περισσότερο! Γι' αυτό και μπαίνουν τα φρούτα τόσο νωρίς λόγω έλειψης θηλασμού!

Αυτό εξήγησα παραπάνω Βασούλα, δεν είναι γιατί έπιασαν οι ζέστες και ο δικός μου δεν θηλάζει! Το μητρικό γάλα έχει την ιδιότητα να ξεδιψάει ενώ με το ξένο διψάνε περισσότερο! Γι' αυτό και μπαίνουν τα φρούτα τόσο νωρίς λόγω έλειψης θηλασμού!

εγω πάντως 1η φορά το ακούω αυτό φιλλεναδα. και καμια απο τις φιλες μου δεν θηλαζουν:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

α οκ τοτε!!!

ειχα διαβασει καπου δεν θυμαμε οτι μετα τον 4-5 μπορεις να αρχισεις γιατι εμφανιζουν αλλεργιες τα μωρακαι και τετοια.αλλα αφου λεει ετσι ο γιατρος σου κατι θα ξερει παραπανω ;)

α οκ τοτε!!!

ειχα διαβασει καπου δεν θυμαμε οτι μετα τον 4-5 μπορεις να αρχισεις γιατι εμφανιζουν αλλεργιες τα μωρακαι και τετοια.αλλα αφου λεει ετσι ο γιατρος σου κατι θα ξερει παραπανω ;)

Εμείς είμαστε στον 4ο μήνα και ξεκινάμε με καρπουζοχυμό τον οποίο θα καταργήσουμε μόλις μπει στον 5ο! Τότε θα μπούνε τα υπόλοιπα φρούτα ένα ένα λογικά για τυχόν αλλεργίες! Τι να πω; Ο κάθε γιατρός έχει την πολιτική του! Εμένα με ενδιαφέρει που είναι γερό το παιδί μου και όλα τα άλλα τα γράφω κανονικά! Ξέρω πολύ καλά πως είναι να μην έχεις γερό παιδί, το έχω ζήσει στο πετσί μου Βασούλα! Και όσα ακούω από το ένα μπαίνουνε και από το άλλο βγαίνουνε! Το 3ο παιδί μεγαλώνω γιατί και τα ανήψια μου εγώ τα μεγάλωσα και ξέρω λίγο καλύτερα από μία πρωτάρα μανούλα! Δεν είμαι ειδικός ούτε θέλω να το παίξω απλά έχω μία εμπειρία παραπάνω από μία κοπέλα που έχει ένα παιδάκι και δεν έχει μεγαλώσει άλλα!

Εμείς είμαστε στον 4ο μήνα και ξεκινάμε με καρπουζοχυμό τον οποίο θα καταργήσουμε μόλις μπει στον 5ο! Τότε θα μπούνε τα υπόλοιπα φρούτα ένα ένα λογικά για τυχόν αλλεργίες! Τι να πω; Ο κάθε γιατρός έχει την πολιτική του! Εμένα με ενδιαφέρει που είναι γερό το παιδί μου και όλα τα άλλα τα γράφω κανονικά! Ξέρω πολύ καλά πως είναι να μην έχεις γερό παιδί, το έχω ζήσει στο πετσί μου Βασούλα! Και όσα ακούω από το ένα μπαίνουνε και από το άλλο βγαίνουνε! Το 3ο παιδί μεγαλώνω γιατί και τα ανήψια μου εγώ τα μεγάλωσα και ξέρω λίγο καλύτερα από μία πρωτάρα μανούλα! Δεν είμαι ειδικός ούτε θέλω να το παίξω απλά έχω μία εμπειρία παραπάνω από μία κοπέλα που έχει ένα παιδάκι και δεν έχει μεγαλώσει άλλα!

καλα δεν το συζητω κοπελα μου!! ευγνωμονουμε το θεο καθε μερα που μας χαρισε γερα αγγελουδακια!!! τωρα αναλογα με την αναπτυξη του παιδιου και την πολιτικη του καθε γιατρου οπως λες και συ ακουμε διαφορες αποψεις!! η καθε μια σαν μανουλα ακουμε της συμβουλες του γιατρου μας και αναλογα και με την δικη μας γνωμη πρατουμε!!!

καλη αρχη λοιπον και σε σας στις νεες γευσεις ...περιμενω να μας πεις αντιδραση του μπομπιρα στο καρπουζοχυμο!!

κου κουυυυ!!!! ο μικρός μου κοιμαται απο τις 11.30 και εγω σε λίγο θα την πέσω.. πάντως εχει αρχισει και κοιμαται καλα και μες στην ημερα ο μπεμπης!

αχ λενακι μου αυριο θα γινει χριστιανος ο μικρουλης σου!!!! φανταζομαι θα εχεις ενα αγχος ε?? αντε με το καλό και πάλι!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέραααα κοριτσάκια μου!

Έφτασε η μέρα :wink:

Από της 6 ξυπνήσαμε! Χθες είχαμε γκρίνια..:-( τα δοντάκια του πάλι! Ξύπνησε κατά της 10 με κλάμα κ κατά της 11 ΤΟΝ ξανακοιμησα μέχρι της 6 δεν ξύπνησε πάλι καλα! Χθες με τον αγώνα ποδόσφαιροΥ φωνάζανε έξω..τα νεύρα μου,έλεγα ποτέ θα τελειώσει ο αγώνας! Τσιριζανε σαν τρελοί! Είχα κ ανοιχτά!

Από χθες με πονάει κ υο γόνατο κ ΚΕ το ζόρι υο λυγίζΩ!:-(

Κατά της 9 περιμένω την κοπέλα του αδερφού μου να τη βαψω! Κατά της 12 θα έρθει η κομμώτρια!

Α το αλο!! Σήμερα το πρωί στο σκούπισμα είχα αρκετό καφέ! Πολύ νε ανησυχεί!:-(

Πρώτη φορά το παθαίνω! Αύριο θα κλείσω ραντεβού στη γυναικολόγο!!

Ελπίζω να μην είναι τίποτα!!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ μου καλα κοιμάται ο μπέμπης,τι καλα,έχει κ δροσουλα εκεί κ του αρέσει..τώρα που έχω παιδάκια θα ήθελα να μένω δε χωριό!:wink:

Έχω λίγο άγχος η αλήθεια είναι!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα!!!!ειστε ολες καλα και χαιρομαι πολυ!!!!οτι προλαβα διαβασα!!!!

εγω τα ιδια...δεν εχει αλλαξει κατι.....ευτυχως εχω τη μπιζουδενια μου και με κανει πολυ ευτυχισμενη....!!!!

λενιω μου ομορφο με το καλο η βαφτιση σας σημερα αγαπουλα μου!!!!να περασετε ομορφα οτι κι αν κανετε.....σ'ευχαριστω τοσο που με σκεφτεσαι....κι εσυ και τα αλλα κοριτσακια μου.....

οταν θα ειμαι καλα θα μπω να τα πουμε!!!!!!

σας αγαπω ολες πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

(((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλημερα τσουπρες μου τι κανετε??? Αχ δροσισε λιγακι με αυτο το αερακι που εχει...παλι καλα!

Ρανια μου???? Κοριτσαρα μου τι κανετε??? Τα ιδια ε? Υπομονη κοριτσακι μου και ολα θα φτιαξουν! Κι εγω οποτε δεν ειμαι στα καλα μου, ο μπεμπης μου φτιαχνει παντα την διαθεση...μπορα ειναι θα περασει, εχε πιστη στον Θεο και ολα θα πανε καλα!!!!!! Σε αγαπαω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στο μπιζουδακι μας!

((((((((((((((((((())))))))))))))))))))

Λενιω μου εφτασε η μερα της βαφτισης σας! Με το καλο ματια μου! Ειχε γκρινια ο μικρουλής μας ε? Σημερα θα κανει μπλουμ...για να δουμε θα γκρινιαξει????Εσυ με το γονατο τι ειναι παλι αυτο? Ουφφφφφ.....δεν θα ηρεμισουμε ποτε....!!! Πολυ κουραση....τεσπα να ειναι καλα τα παιδακια μας! Φιλακια στα αντρακια σου!

Ιωαννακι μου τι κανετε????Τι κανει ο μπουλουκοπανκ μας? Οσο γι αυτα που λεγαμε χθες σχετικα με το φαγητο εγω πραγματικα δεν καταλαβαινω πολλα πραγματα αλλα δεν θα κατσω και να σκασω κιολας! Με ενδιαφερει που ειναι φαγανος και δεν κανει μια ωρα να φαει,παιρνει βαρος πολυ καλο και τουλαχιστον μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλος και ησυχος! Οσο για το καρπουζι η δικη μας παιδιατρος μας λεει οτι φρουτα και φαγητα που εχουν περισσοτερη ζαχαρη να τα αποφευγουμε...θα ερθει ο καιρος που θα τα φαει αυτα αλλα οχι απο τωρα! Παντως οσον αφορα το βαρος μολις αρχισουν να μπουσουλανε και να περπατανε, επειδη ο δικος μου πηρε εναν μηνα λιγο βαρος τοτε με τον θηλασμο, ρωτησα την γιατρο αν ειναι αυτο προβλημα επειδη αργοτερα χανουν κιολας και μου ειπε οτι ο μπεμπης δεν ειναι οτι δεν πηρε γιατι δεν επαιρνε σαν μωρο αλλα επειδη δεν χορταινε....τωρα που παιρνει σχεδον κιλο και ειναι τοσο φαγανος δεν υπαρχει προβλημα...αλλωστε τα μωρα που ειναι φαγανα δεν χανουν και πολυ...οπως ειπες κι εσυ Ιωαννακι μου, ετσι κι εγω εχω μεγαλωσει τον αδερφο μου και παρα πολλες φορες κραταω τα ανηψια μου, εχω πολλες φιλες με παιδια και ειλικρινα ποτε δεν εχω ακουσει να ξεκινανε στερεες απο τον 4ο μηνα και σε παιδια με τελεια αναπτυξη! Εδω ουτε στον ανηψιο μας δεν ξεκινησε η παιδιατρος τις στερεες που ηταν και προωρος που του ελειπε και βαρος...5μιση μηνων ακριβως ξεκινησε φρουτο και μετα τις απογευματινες! Και οταν ηθελα εγω να καθυστερησω λιγο τις στερεες τροφες δεν το συζητουσε καν η παιδιατρος λεγοντας μου οτι τα δεδομενα απο την ιατρικη διατροφολογικη αυτα ειναι και πρεπει να τα ακολουθησουμε...ουτε πιο νωρις ουτε πιο αργα...δεν υπαρχει λογος! Εν παση περιπτωση εγω ψαχνομαι γενικοτερα και διαβαζω πολυ...ακομα δεν του εχω βαλει πορτοκαλι στην φρουτοκρεμα ουτε και σαν χυμο να το πιει...το καθυστερω λιγακι...βεβαια ο δικος μου πινει νερο απο 6 μηνων οποτε ξεδιψαει με το νερο δεν χρειαζεται πορτοκαλαδα ακομα 'η οποιοδηποτε αλλο ζωμο φρουτου...! Αυτα! Φιλια στον αντρουλακο σου!

Παω να τον ξανακοιμησω κοριτσακια γιατι αρχισε να τριβει τα ματια του!

Φιλια!

Κοιμηθηκε!!!

Εννοειται οτι αυτο μας ενδιαφερει...να ειναι γερα τα παιδια μας δεν το συζητω! Παντως οσα παιδια και να μεγαλωσεις αν δεν ψαχνεσαι και εχεις παροπιδες μονο στα λογια του γιατρου δεν εχει σημασια ποσα μεγαλωνεις.Μπορει μια πρωταρα μανα να ειναι τοσο διαβασμενη και υποψιασμενη και να μεγαλωνει καλυτερα το παιδι της απο μια αλλη που εχει 4 παιδια...δεν εχει σημασια! Εχω παραδειγμα την κουμπαρα μου που ενα ειχε και αν μιλουσες μαζι της πριν ακομα γεννησει ηξερε τοσα πραγματα που ουτε μανες με 3 παιδια δεν τα ξερανε! Οποτε δεν παιζει ρολο μονο η εμπειρια...η εμπειρια θα σε βοηθησει περισσοτερο να εχεις την ευκολια να πιανεις το παιδι, να το κανεις μπανιο, να το ταϊζεις γιατι ολα αυτα τα εκανες και στα αλλα και τα εχεις μαθει! Το να εχει ποιοτικη ζωη οσα χρονια και να παλευεις να μεγαλωνεις παιδια ειναι δυσκολο να βαλεις σειρα να δεν ξεκινησεις εξ αρχης τα σωστα! Και η συνυφαδα μου ελεγε σε ολους μας να μην τολμησουμε να παμε του ανηψιου μας σοκολατες και πατατακια και ολα αυτα τα σκατολοϊδια και μονη της του τα εδωσε ολα να τα φαει....για ρωτα την τωρα τρωει φαγητο ο μικρος ή ολη την ωρα ειναι με ενα σκατολοϊδι στο χερι? Τεσπα....

Καλημερα τσουπρες μου τι κανετε??? Αχ δροσισε λιγακι με αυτο το αερακι που εχει...παλι καλα!

Ρανια μου???? Κοριτσαρα μου τι κανετε??? Τα ιδια ε? Υπομονη κοριτσακι μου και ολα θα φτιαξουν! Κι εγω οποτε δεν ειμαι στα καλα μου, ο μπεμπης μου φτιαχνει παντα την διαθεση...μπορα ειναι θα περασει, εχε πιστη στον Θεο και ολα θα πανε καλα!!!!!! Σε αγαπαω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στο μπιζουδακι μας!

((((((((((((((((((())))))))))))))))))))

Λενιω μου εφτασε η μερα της βαφτισης σας! Με το καλο ματια μου! Ειχε γκρινια ο μικρουλής μας ε? Σημερα θα κανει μπλουμ...για να δουμε θα γκρινιαξει????Εσυ με το γονατο τι ειναι παλι αυτο? Ουφφφφφ.....δεν θα ηρεμισουμε ποτε....!!! Πολυ κουραση....τεσπα να ειναι καλα τα παιδακια μας! Φιλακια στα αντρακια σου!

Ιωαννακι μου τι κανετε????Τι κανει ο μπουλουκοπανκ μας? Οσο γι αυτα που λεγαμε χθες σχετικα με το φαγητο εγω πραγματικα δεν καταλαβαινω πολλα πραγματα αλλα δεν θα κατσω και να σκασω κιολας! Με ενδιαφερει που ειναι φαγανος και δεν κανει μια ωρα να φαει,παιρνει βαρος πολυ καλο και τουλαχιστον μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλος και ησυχος! Οσο για το καρπουζι η δικη μας παιδιατρος μας λεει οτι φρουτα και φαγητα που εχουν περισσοτερη ζαχαρη να τα αποφευγουμε...θα ερθει ο καιρος που θα τα φαει αυτα αλλα οχι απο τωρα! Παντως οσον αφορα το βαρος μολις αρχισουν να μπουσουλανε και να περπατανε, επειδη ο δικος μου πηρε εναν μηνα λιγο βαρος τοτε με τον θηλασμο, ρωτησα την γιατρο αν ειναι αυτο προβλημα επειδη αργοτερα χανουν κιολας και μου ειπε οτι ο μπεμπης δεν ειναι οτι δεν πηρε γιατι δεν επαιρνε σαν μωρο αλλα επειδη δεν χορταινε....τωρα που παιρνει σχεδον κιλο και ειναι τοσο φαγανος δεν υπαρχει προβλημα...αλλωστε τα μωρα που ειναι φαγανα δεν χανουν και πολυ...οπως ειπες κι εσυ Ιωαννακι μου, ετσι κι εγω εχω μεγαλωσει τον αδερφο μου και παρα πολλες φορες κραταω τα ανηψια μου, εχω πολλες φιλες με παιδια και ειλικρινα ποτε δεν εχω ακουσει να ξεκινανε στερεες απο τον 4ο μηνα και σε παιδια με τελεια αναπτυξη! Εδω ουτε στον ανηψιο μας δεν ξεκινησε η παιδιατρος τις στερεες που ηταν και προωρος που του ελειπε και βαρος...5μιση μηνων ακριβως ξεκινησε φρουτο και μετα τις απογευματινες! Και οταν ηθελα εγω να καθυστερησω λιγο τις στερεες τροφες δεν το συζητουσε καν η παιδιατρος λεγοντας μου οτι τα δεδομενα απο την ιατρικη διατροφολογικη αυτα ειναι και πρεπει να τα ακολουθησουμε...ουτε πιο νωρις ουτε πιο αργα...δεν υπαρχει λογος! Εν παση περιπτωση εγω ψαχνομαι γενικοτερα και διαβαζω πολυ...ακομα δεν του εχω βαλει πορτοκαλι στην φρουτοκρεμα ουτε και σαν χυμο να το πιει...το καθυστερω λιγακι...βεβαια ο δικος μου πινει νερο απο 6 μηνων οποτε ξεδιψαει με το νερο δεν χρειαζεται πορτοκαλαδα ακομα 'η οποιοδηποτε αλλο ζωμο φρουτου...! Αυτα! Φιλια στον αντρουλακο σου!

Παω να τον ξανακοιμησω κοριτσακια γιατι αρχισε να τριβει τα ματια του!

Φιλια!

Καλημέρα! Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν ψάχνομαι και πολύ! Το έκανα πριν μείνω έγκυος και μου βγήκε σε πολύ κακό τελικά! Άλλωστε ο κάθε γονιός λειτουργεί με βάση το ένστικτό του και να μην ξεχνάμε πως κάθε παιδί είναι διαφορετικό και οι ανάγκες του όσον αφορά τη διατροφή πολύ διαφορετικές! Οπως ανέφερα και σε προηγούμενο μήνυμα αυτό που με νοιάζει είναι να είναι γερό το παιδί μου! Σου τα έχω ξαναπεί Ματινάκι μου άλλωστε! Γερά τα παιδάκια μας να είναι τίποτε άλλο Παναγίτσα μου!

Καλημέραααα κοριτσάκια μου!

Έφτασε η μέρα :wink:

Από της 6 ξυπνήσαμε! Χθες είχαμε γκρίνια..:-( τα δοντάκια του πάλι! Ξύπνησε κατά της 10 με κλάμα κ κατά της 11 ΤΟΝ ξανακοιμησα μέχρι της 6 δεν ξύπνησε πάλι καλα! Χθες με τον αγώνα ποδόσφαιροΥ φωνάζανε έξω..τα νεύρα μου,έλεγα ποτέ θα τελειώσει ο αγώνας! Τσιριζανε σαν τρελοί! Είχα κ ανοιχτά!

Από χθες με πονάει κ υο γόνατο κ ΚΕ το ζόρι υο λυγίζΩ!:-(

Κατά της 9 περιμένω την κοπέλα του αδερφού μου να τη βαψω! Κατά της 12 θα έρθει η κομμώτρια!

Α το αλο!! Σήμερα το πρωί στο σκούπισμα είχα αρκετό καφέ! Πολύ νε ανησυχεί!:-(

Πρώτη φορά το παθαίνω! Αύριο θα κλείσω ραντεβού στη γυναικολόγο!!

Ελπίζω να μην είναι τίποτα!!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ μου καλα κοιμάται ο μπέμπης,τι καλα,έχει κ δροσουλα εκεί κ του αρέσει..τώρα που έχω παιδάκια θα ήθελα να μένω δε χωριό!:wink:

Έχω λίγο άγχος η αλήθεια είναι!:wink:

Λενάκι μου με το καλό η βαφτισούλα σας σήμερα! Σε καταλαβαίνω για το άγχος! Εμάς είναι σε μία εβδομάδα και από τώρα με γαργαλάει το στομάχι μου! Να μου φιλήσεις τα αντράκια σου τα όμορφα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...