Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

γεια σου πεταλουδιτσα!!! ναι το ειδα και το ροζ ειναι πολυ ωραιο αλλα δεν ηθελα να το παρω γιατι γκρινιαζε ο αντρας μου!!ηθελε κατι ποιο ουδετερο και ειπα να του κανω το χατηρι..ειναι σιγουρος πως το δευτερο παιδι μας θα ειναι αγορι!!εν τω μεταξυ αμα δεις το δωματιο που καναμε στη μπεμπα θα μεινεις!μονο ουδετερο δεν το λες.δεν βλεπεις τπτ αλλο εκτος απο ροζ θα προσπαθησω να βγαλω μια φοτο να ανεβασω ..ροζ κουνια ροζ ντουλαπα ροζ συρταριερα ροζ χαλι ...το καρεκλακι τον πειραζε!!!χαχα!!δεν πειραζει τι να πεις αντρες!! ;)

300 γραμμαρια σε μια βδομαδα? νομιζω οτι δεν θα μπορουσατε να τα πατε καλυτερα!! μπραβο στο πεταλουδακι και σε σενα φυσικα!!:D

χαχαχαχα! Ολα ροζ και του κατσε ασχημα το καρεκλακι;; Τι πλακα!! Εγω του εκανα ηδη το χατηρι και πηρα καροτσι μαυρο κοκκινο ενω ηθελα ενα ροζ καφε... Για το καρεκλακι ηδη το εχω δηλωσει οτι θα παρω αυτο και το δεχτηκε... Και ο δικος μου νομιζει οτι το δευτερο θα ειναι αγορι! Ιδια περιπτωση ειμαστε Βασουλα! Ναι, τα πηγαμε πολυ καλα αυτη τη βδομαδα και παμε γερα για την επομενη! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια μου!!

Λενακι αυριο ειναι η βαφτιση σας;; Ολα τελεια! Και το πεδιλακι και τα cupcakes! Μιαμμμ!!! Με το καλο να δεχτεις τον αδερφουλη σου και να κανετε μια επιτυχημενη και ομορφη βαφτιση!!!! Γερο να ειναι το νινακι σου!!! :P

Βασουλα μου, αυτο το καθισμα φαγητου που πηρατε το ειχαμε παρει περσι για δωρο στην κουνιαδα μου και ειναι πολυ καλο! Τη βολεψε πολυ!!! Κι εγω αυτο θα παρω τον Αυγουστο αλλα σε ροζ φουξια που εχει ενα η chicco ολοιδιο στο σχεδιο απλα αλλο χρωμα. Θα το ειδες κι εσυ φανταζομαι. Μου εχει μπει στο ματι και θα το παρω κι ας κανω αγορακι στο επομενο παιδακι!! χιχι :tongue:

Εμεις ειμαστε καλα με λιγη γκρινιτσα ευτυχως.. Βαλαμε αυτη τη βδομαδα 300 γρ.!!! Γιουπι!!! Ειμαστε πολυ χαρουμενοι και ελπιζουμε να συνεχισουμε ετσι! :P

Ματινακι πολλά φιλάκια! Και σε ολα τα κοριτσακια στελνω μεγαλη αγκαλια! Παω ζοριζεται....

Ελενίτσα μου ευχαριστώ πολύ!:wink:

Έχει γκρινιτσα η μικρούλα? Πως τα πάει με τους κολικούς? Ξεκινήσατε βολτίτσες?:-)

Πολύ καλά τα πάτε με τον θηλασμό.μπράβο!:-)

Πολα φιλάκια δώστης! Είναι μια κούκλα! Επίσης το χρώμα που θα πάρεις το καρέκλακι τέλειοοοο!!:-) κ γω θέλωωωω!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε? παω να σας διαβασω αν προλαβω, ο μπεμπης κοιμαται!

Καλησπέρα Ανάστακι μου! Τι κάνετε? Σας πεθημησα!:wink:

Πως τα περνάτε? Ο μικρός περνάει καλά? Από ζέστη τι λέει? (ανάκριση):wink:

Εμείς καλα! Ήρθε ο αδερφός μου κ είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι!!

Έχω λίγη αγωνία για αύριο!:wink: όλα έτοιμα! Φυσάει προς τα εδώ πάντως κ έχει δροσουλα!! Φαντάζομαι κ ΚΡΙ ΤΠ ίδιο!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ελενίτσα μου ευχαριστώ πολύ!:wink:

Έχει γκρινιτσα η μικρούλα? Πως τα πάει με τους κολικούς? Ξεκινήσατε βολτίτσες?:-)

Πολύ καλά τα πάτε με τον θηλασμό.μπράβο!:-)

Πολα φιλάκια δώστης! Είναι μια κούκλα! Επίσης το χρώμα που θα πάρεις το καρέκλακι τέλειοοοο!!:-) κ γω θέλωωωω!:wink:

Καλουτσικα ειναι η μικρη Λενακι μου ευτυχως! Γκρινιτσα την πιανει ποτε ποτε αλλα οχι τρελα πραγματα. Παλευεται ανετα... :rolleyes: Οποτε οι κολικοι ειναι σε μετρια ενταση και ελπιζω σε καμια βδομαδα να αρχισουν να υποχωρουν! Ναι, με το θηλασμο δοξα το Θεο παμε καλα! :P Εσυ θηλαζεις ακομη; Της τα εδωσα τα φιλακια σου και χαρηκε!! :D Δωσε κι εσυ στα αγορακια σου και οσον αφορα το χρωμα απο το καρεκλακι.....σου ευχομαι να εχεις μολις το θελησεις ενα κοριτσακι αυτη τη φορα στην κοιλιτσα!!! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλουτσικα ειναι η μικρη Λενακι μου ευτυχως! Γκρινιτσα την πιανει ποτε ποτε αλλα οχι τρελα πραγματα. Παλευεται ανετα... :rolleyes: Οποτε οι κολικοι ειναι σε μετρια ενταση και ελπιζω σε καμια βδομαδα να αρχισουν να υποχωρουν! Ναι, με το θηλασμο δοξα το Θεο παμε καλα! :P Εσυ θηλαζεις ακομη; Της τα εδωσα τα φιλακια σου και χαρηκε!! :D Δωσε κι εσυ στα αγορακια σου και οσον αφορα το χρωμα απο το καρεκλακι.....σου ευχομαι να εχεις μολις το θελησεις ενα κοριτσακι αυτη τη φορα στην κοιλιτσα!!! ;)

Πολύ χαιρομαι Ελενακι μου που δεν υποφέρει πολύ από τους κολικούς!! Άντε να υποχωρήσουν τελείως να ηρεμήσει το πεταλουδακι μας!!:-)

Κ γω ακόμα θηλάζω! Μόνο με το ένα στήθος εδώ κ καιρό! Βέβαια τον βάζω κ από το αλο αλά ίσα ίσα πιπίλαει κ ξεκολλάει,ενώ στο αριστερό πίνει κανονικά! Ευτυχώς του φτάνει γιατί τρώει κ στέρεες πια κ χορταίνει απλά έχω προσέξει τώρα με τις ζεστές ζητάει πιο πολύ ζιζι μαλον διψάει γι'αυτό! Του δίνω φυσικά κ νεράκι πολύ συχνά αλά ξεδιψαει κ με το στήθος!!:wink:

Ευχαριστώ για την ευχουλα! Μακάρι Ελενακι μου! Όλα φουξ κ ροζ θα τα έχω!!:wink:)

Τα έδωσα κ γω τα φιλάκια! Ο μικρός μας έχει ξετρελανει με τα γέλια που κάνει με τον Μιχαλάκη! Αν μπορούσα να σας βάλω να δείτε το βίντεο! Το γέλιο που κάνουν είναι τόσο όμορφο!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ κοριτσια αδυνατον να προλαβω να τα διαβασω! μολις πηγα να ξεκινησω ειχα επισκεψεις! ευτυχως ο μπεμπης ακομα κοιαται! χαλαρωσε φαινεται απο το μπανακι που του εκανα πριν.!

λενακι μου πολυ ομορφα τα παππουτσια! και τα γλυκακια!! με το καλο κοριτσακι μου!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σας κοριτσακια μου!!

Λενακι αυριο ειναι η βαφτιση σας;; Ολα τελεια! Και το πεδιλακι και τα cupcakes! Μιαμμμ!!! Με το καλο να δεχτεις τον αδερφουλη σου και να κανετε μια επιτυχημενη και ομορφη βαφτιση!!!! Γερο να ειναι το νινακι σου!!! :P

Βασουλα μου, αυτο το καθισμα φαγητου που πηρατε το ειχαμε παρει περσι για δωρο στην κουνιαδα μου και ειναι πολυ καλο! Τη βολεψε πολυ!!! Κι εγω αυτο θα παρω τον Αυγουστο αλλα σε ροζ φουξια που εχει ενα η chicco ολοιδιο στο σχεδιο απλα αλλο χρωμα. Θα το ειδες κι εσυ φανταζομαι. Μου εχει μπει στο ματι και θα το παρω κι ας κανω αγορακι στο επομενο παιδακι!! χιχι :tongue:

Εμεις ειμαστε καλα με λιγη γκρινιτσα ευτυχως.. Βαλαμε αυτη τη βδομαδα 300 γρ.!!! Γιουπι!!! Ειμαστε πολυ χαρουμενοι και ελπιζουμε να συνεχισουμε ετσι! :P

Ματινακι πολλά φιλάκια! Και σε ολα τα κοριτσακια στελνω μεγαλη αγκαλια! Παω ζοριζεται....

μπραβο κοριτσαρα μου! τελεια τα πατε!!! η μπουμπουκα αρεσε πολυ το γαλα της μανουλας!!!!!!!!!!:P:p:p

Καλησπέρα Ανάστακι μου! Τι κάνετε? Σας πεθημησα!:wink:

Πως τα περνάτε? Ο μικρός περνάει καλά? Από ζέστη τι λέει? (ανάκριση):wink:

Εμείς καλα! Ήρθε ο αδερφός μου κ είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι!!

Έχω λίγη αγωνία για αύριο!:wink: όλα έτοιμα! Φυσάει προς τα εδώ πάντως κ έχει δροσουλα!! Φαντάζομαι κ ΚΡΙ ΤΠ ίδιο!:wink:

ο μικρος λενακι μου μια χαρα! η ζεστη παλευεται εδω οσο να πεις! και κοιμαται και περισσοτερο!!! πολυ χαιρομαι!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ελενακι!!!!!!! καλως δεχτηκες τον αδερφούλη σου!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

βασουλα! μεγειά το καρεκλακι σας!!!!!! και με το καλο να ξεκινησετε και ν ατρωτε οοοοοοοοοοοολο το φαγακι σας!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εμείς σήμερα έχουμε λίγη γκρίνια αλλά είναι από το εμβόλιο! Ευτυχώς η γκρίνια συνοδεύεται από νύστα οπότε δεν κρατάει πολύ και κοιμάται! Εχθές είχαμε εμβόλιο και το παληκαράκι μου έκλαψε πολύ λίγο! Αχ το αντράκι μου! Είμαστε 7900 και 65 πόντους! Ο γιατρός είναι καταενθουσιασμένος γιατί έχει πολύ καλά ανάπτυξη! Ούτε παιδιά 6 και 7 μηνών δεν είναι έτσι! Και το καλύτερο; Ξεκινάμε τη Δευτέρα χυμό καρπουζιού με το κουταλάκι! Θα του δίνω 1 κουταλιά τη Δευτέρα, 2 την Τρίτη, 3 την τετάρτη και όταν φτάσουμε στις 10 κουταλιές θα μου πει να προσθέσω και άλλα φρούτα για κρεμούλα! Ααααχχ πότε έφτασε ο καιρός;

Λενάκι μου ήρθε ο αδερφούλης σου; Με το καλό αγαπούλα μου να βαφτίσετε το αγγελουδάκι σας! Να είναι πάντα γερά τα παιδάκια σου!

Πεταλουδίτσα μου τι κάνετε; Η μικρούλα μας; Μεγαλώνει; Πως τα πάτε με τους κολικούς; Εύχομαι να ηρεμήσατε!

Τα άλλα τα κοριτσάκια τι κάνετε; Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω όλες γιατί ο μ ικρός ταρζάν όπου να'ναι θα ξυπνήσει!

Διαφημίσεις

ελενακι!!!!!!! καλως δεχτηκες τον αδερφούλη σου!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

βασουλα! μεγειά το καρεκλακι σας!!!!!! και με το καλο να ξεκινησετε και ν ατρωτε οοοοοοοοοοοολο το φαγακι σας!!!!!!!!!![/QUOT

ευχαριστω πολυ αναστασακι!!!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εμείς σήμερα έχουμε λίγη γκρίνια αλλά είναι από το εμβόλιο! Ευτυχώς η γκρίνια συνοδεύεται από νύστα οπότε δεν κρατάει πολύ και κοιμάται! Εχθές είχαμε εμβόλιο και το παληκαράκι μου έκλαψε πολύ λίγο! Αχ το αντράκι μου! Είμαστε 7900 και 65 πόντους! Ο γιατρός είναι καταενθουσιασμένος γιατί έχει πολύ καλά ανάπτυξη! Ούτε παιδιά 6 και 7 μηνών δεν είναι έτσι! Και το καλύτερο; Ξεκινάμε τη Δευτέρα χυμό καρπουζιού με το κουταλάκι! Θα του δίνω 1 κουταλιά τη Δευτέρα, 2 την Τρίτη, 3 την τετάρτη και όταν φτάσουμε στις 10 κουταλιές θα μου πει να προσθέσω και άλλα φρούτα για κρεμούλα! Ααααχχ πότε έφτασε ο καιρός;

Λενάκι μου ήρθε ο αδερφούλης σου; Με το καλό αγαπούλα μου να βαφτίσετε το αγγελουδάκι σας! Να είναι πάντα γερά τα παιδάκια σου!

Πεταλουδίτσα μου τι κάνετε; Η μικρούλα μας; Μεγαλώνει; Πως τα πάτε με τους κολικούς; Εύχομαι να ηρεμήσατε!

Τα άλλα τα κοριτσάκια τι κάνετε; Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω όλες γιατί ο μ ικρός ταρζάν όπου να'ναι θα ξυπνήσει!

γεια σου Ιωαννακι!!!! φτου φτου σκορδα στο αντρακι μας!!!!!!!!!!!:P

εχω μια απορία. γιατι ξεκινατε τοσο νωρις τις κρεμουλες?:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Ο μπεμπης κοιμαται και ειπα να μπω για λιγο!

Ιωαννα μου τι αναπτυξη ειναι αυτη καλε? Και ξεκινατε και χυμο καρπουζιου? Γιατι? Συνηθως τα μωρα που ειναι αρκετα αναπτυγμενα για την ηλικια τους δεν τους δινουν παχυντικα...το καρπουζι ειναι το πιο γλυκο φρουτο και εχει πολλες θερμιδες! Εμας δεν μας το επιτρεπει ακομα η παιδιατρος μας που εχει παρει πολυ για τα δεδομενα τους 2 τελευταιους μηνες! Μονο χυμο πορτοκαλιου στην φρουτοκρεμα και αν τον πινει και σκετο ακομα καλυτερα! Τι να πω..? Ο καθε γιατρος εχει την δικη του πολιτικη...παντως ο μπεμπης σου ειναι αρκετα τσουπωτος...δεν θελω να το παιξω δικηγορος του διαβολου αλλα για προσεξε το ρε μαναρι...μην τον φορτωνεις και μετα σου πει ξεκινησε του διαιτα...αντε να τον μαζεψεις μετα...ενταξει γιατρος δεν ειμαι αλλα καποια πραγματα ειναι και αυτονοητα...3μιση μηνων σχεδον 8 κιλα? Εμεις ειμαστε 7 μηνων και ειμασταν την τριτη 8250 και αδυνατο δεν τον λες...ειναι ενα κανονικο μωρο...εχει τα μπουτακια του και τα μπρατσακια του κανονικα και με το παραπανω...τεσπα μην σε τρομαζω κιολας! Συγνωμη κιολας ε? Να μου το φιλησεις εκει που εχει τις πιο πολλες διπλες...!!!!!

Λενιω ηρθε ο αδεφουλης ε??? Αχ τι χαρα καλως τον δεχτηκατε! Αντε αυριο ειναι η μεγαλη μερα! Μια χαρα θα ειναι ολα μην αγχωνεσι καθολου!Με το καλο!!!! Και τα γλυκακια και τα πεδιλακια σου μουρλια! Μεγειες μεγειες για τα πεδιλα και καλοφαγωτα τα γλυκα...μιαμ μιαμ!!!!!!

Βασουλα μου ακριβως το ιδιο καθισματακι φαγητου εχουμε παρει κι εμεις! Μια χαρα ειναι και πολυ χαρωπο το σχεδιακι του...απλα εμας εκει που εχει εσενα σιελ εμας ειναι πορτοκαλι! Καλη αρχη στις κρεμουλες σας!!!!!

Ελενιτσα μου γλυκια!!!!!!!!!!! Τι κανετε μεγαλη και μικρη πεταλουδα? Αχ το κοριτσακι μας ειναι ησυχουλι ε? Θα σταματησουν τελειως και οι κωλικοι και μια χαρα...κανατε καμια βολτουλιτσα?????? Ο θηλασμος σας παει παρα πολυ καλα φιλεναδα πολυ χαιρομαι! Ετσι να συνεχισετε ακαθεκτες!!!!!!Φιλησε την μου παντου...!

Ξυπνησε....φιλια πολλα!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...