Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα καλε κοπελιες...τι κανετε???? Που εισαστε?????

Εμεις ξυπνησαμε στις 7μιση ηπιαμε γαλατακι και μετα τον κατεβασα μια βολτιτσα με το καροτσι στην αγορα αλλα δυστυχως απο πολυ πρωι εχει καυσωνα και εγινε σαν κοτοπουλο το μαναρακι μου! Εννοειται οτι του εβαλα και καπελο και αντιλιακο αλλα παρολα αυτα η ζεστη τον ζαλισε....κοιμαται τωρα!

Λενιω μου με το καλο να υποδεχτεις το αδερφουλη σου!Ποσο σε καταλαβαινω...και εμεις περιμενουμε τον αδερφο μου απο μερα σε μερα...δεν μας λεει ποτε θα ερθει για να μας κανει εκπληξη το καλο μου! Αχ μωρε να ερθει με το καλο να εχει καλο ταξιδι! Οσο για τον θηλασμο η αληθεια ειναι οτι αν δεν εισαι ενημερωμενη πληρως δεν ξερεις να το χειριστεις καλα το θεμα...βεβαια αν σε βοηθαει το γαλα σου και το μωρο παει καλα αλλα η ενημερωση ειναι πολυ σημαντικη! Στην δικη μου περιπτωση δεν με βοηθησε βεβαια γιατι ηταν καθαρα θεμα του γαλατος...το μωρο επινε...τεσπα! Ας μην το θιξω παλι το θεμα γιατι καλα το ειχα ξεχασει τοσο καιρο...Υγεια πανω απ'ολα! Μεγεια και το πεδιλακι σου φιλεναδα...ανεβασε το να το δουμε!!!!!!

Εφακη μου χθς δεν προσεξα οτι ειχες γραψει τιμη για το σετ το βαφτιστικο...36 ευρω το πηρατε ή απο βιασυνη εγραψες λαθος νουμερο? Θα τρελαθω...για πες...

Ρανια???? Μαρη Ρανια???????? Που εισαι καμαρι???? Πως εισαι αγαπακι μου...νιωθεις καθολου καλυτερα???????? Μπες να μας πεις μη μας "σκας"....φιλια στο μπιζουδακι σου το ομορφο!

Ιωαννακι τελικα χθες δεν μπορεσες να δημοσιευσεις φωτο του μπεμπη? Ευκολο ειναι προσπαθησε παλι και θα δεις οτι ειναι αστειο...τοσο καιρο σπαγαμε το κεφαλι μας γιατι δεν μπορουμε...

Ουφφφφ.....πολυ ζεστη!

Οι υπολοιπες που ειστε καλε?????

Γιωτουλα ουουου....δεν εχεις φεις ειπαμε ε??? Φτιαξε μαρη να βαλεις καμια φωτο να σε δουμε και σενα...

Χρυσανθακι μου γιατι χαθηκες καλεεεεεεεεεεεεεε???????????????

Αναστασακι ακομα χωριο ε? Αντε δροσιζεστε για τα καλα!

Βασουλα, Νατασαρα, Κατια και οποια ξεχναω μπειτε να τα πουμε βρε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααααααα:D

Ματινακι μου τι κανεις?ευχαριστω:Dκ σεις περιμενετε τον αδερφουλη σου ε!με το καλο να τον υποδεχτειτε κ σεις..καλο ταξιδι να εχει;)

τι ωραια οταν ειναι κοντα η οικογενεια!τι πιο ομορφο!πολυ συγκηνουμαι!εσας θα ειναι κ νονος!τι ωραια!:D

βγηκατε βολτουλα?κ μεις πρωι πρωι ηρθαμε στη μαμα!αχ ειδα κ επαθα σημερα να τον κοιμησω το πρωι..κ κει που τον κοιμησα επιτελους κ ειμαι ετοιμη να κατεβω σουπερ ριχνει ενα παιχνιδι καταλαθος ο μιχαλακης στο τραπεζι κ ξυπναει ο μικρος:shock::shock:αχχχχχ ειχα κατι νευρα..ξεσπασα στον μιχαλακη,,μετα το μετανιωσα αλα του φωαναξα πολυ:(ουφφ!

μετα του ς εντυσα κ ηρθαμε στη μααμα!τωρα ο μιχαλακης πηγε με τη μαμα κ τον μπαμαπ σουπερ κ εγω κοιμησα τον μικρο!φτιαχνω κ την κρεατοσουπα του!

σε λιγο θα πανε κ αεροδρομειο να υποδεχτουν τον αδερφο μου:Pστης 12:30 θα ειναι εδω:P

τα πεδιλα που λετε τα πηρα απο 75 μου τα αφησε 30 γιατι δεν ειναι πια στη μοδα αυτα κ εχουν βγει κατι αλα τελεια δεν το συζητω αλα ηταν πολυ ακριβα κ εγω ημουν μονο με 50 εθρω κ αυτα χαρη στη μαμα μου που με βοηθησε κ με το φορεμα κ με τα παπουτσια αλιως σιγα μην επαιρνα κ πεδιλο!ταιριαζει με το φορεμα αυτο ειναι το θετικο!δεν ειναι ακριβως χρυσα εχουν ενα ιδιαιτερο χρωμα εχω κ εναν παρομοιο φακελο κ κατι σκουλαρικια που θα μου δανεισει η κοπελα του αδερφου μου κ ολα καλα!μου εφυγε ενα βαρος τωρα!

πριν λιγο φανταστηκα την αυριανη μερα κ συγκηνηθηκα!βαφτιζεται το δευτερο παιδακι μου!μεγαλωσε η οικογενεια μου!θελω κ τριτο σας το παααα:tongue::tongue:αχ πολυ συγκηνημενη ειμαι..επισης πολυ κουρασμενη κ κατι νευρα εχω..ολα μαζι!χαχαχαχ!

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυ@

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

εμεις ολα καλα ξυπνησαμε το πρωι και πηγαμε βολτα για να δουμε για καρεκλακι φαγητου! τελικα το πηραμε κι ολας γιατι πλησιαζουν οι μερες που θα αρχισουμε να τρωμε κρεμουλες!πηρα ενα της chicoo to safari ειναι τελειο! βεβαια ειναι σιελ με μπλε αλλα δεν ηθελα να παρω ροζ για να εχω ενα ποιο ουδετερο κια το κιτρινακι που ειχε δεν μου πολυαρεσε!πηραμε και πιατακια κουταλακια ποτηρακι...πολυ την χαρηκα αυτη την αγορα!!!

αυτο εδω πηρα!!

Chicco_polly_Safari1.jpg

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Καλημερα καλε κοπελιες...τι κανετε???? Που εισαστε?????

Εμεις ξυπνησαμε στις 7μιση ηπιαμε γαλατακι και μετα τον κατεβασα μια βολτιτσα με το καροτσι στην αγορα αλλα δυστυχως απο πολυ πρωι εχει καυσωνα και εγινε σαν κοτοπουλο το μαναρακι μου! Εννοειται οτι του εβαλα και καπελο και αντιλιακο αλλα παρολα αυτα η ζεστη τον ζαλισε....κοιμαται τωρα!

Λενιω μου με το καλο να υποδεχτεις το αδερφουλη σου!Ποσο σε καταλαβαινω...και εμεις περιμενουμε τον αδερφο μου απο μερα σε μερα...δεν μας λεει ποτε θα ερθει για να μας κανει εκπληξη το καλο μου! Αχ μωρε να ερθει με το καλο να εχει καλο ταξιδι! Οσο για τον θηλασμο η αληθεια ειναι οτι αν δεν εισαι ενημερωμενη πληρως δεν ξερεις να το χειριστεις καλα το θεμα...βεβαια αν σε βοηθαει το γαλα σου και το μωρο παει καλα αλλα η ενημερωση ειναι πολυ σημαντικη! Στην δικη μου περιπτωση δεν με βοηθησε βεβαια γιατι ηταν καθαρα θεμα του γαλατος...το μωρο επινε...τεσπα! Ας μην το θιξω παλι το θεμα γιατι καλα το ειχα ξεχασει τοσο καιρο...Υγεια πανω απ'ολα! Μεγεια και το πεδιλακι σου φιλεναδα...ανεβασε το να το δουμε!!!!!!

Εφακη μου χθς δεν προσεξα οτι ειχες γραψει τιμη για το σετ το βαφτιστικο...36 ευρω το πηρατε ή απο βιασυνη εγραψες λαθος νουμερο? Θα τρελαθω...για πες...

Ρανια???? Μαρη Ρανια???????? Που εισαι καμαρι???? Πως εισαι αγαπακι μου...νιωθεις καθολου καλυτερα???????? Μπες να μας πεις μη μας "σκας"....φιλια στο μπιζουδακι σου το ομορφο!

Ιωαννακι τελικα χθες δεν μπορεσες να δημοσιευσεις φωτο του μπεμπη? Ευκολο ειναι προσπαθησε παλι και θα δεις οτι ειναι αστειο...τοσο καιρο σπαγαμε το κεφαλι μας γιατι δεν μπορουμε...

Ουφφφφ.....πολυ ζεστη!

Οι υπολοιπες που ειστε καλε?????

Γιωτουλα ουουου....δεν εχεις φεις ειπαμε ε??? Φτιαξε μαρη να βαλεις καμια φωτο να σε δουμε και σενα...

Χρυσανθακι μου γιατι χαθηκες καλεεεεεεεεεεεεεε???????????????

Αναστασακι ακομα χωριο ε? Αντε δροσιζεστε για τα καλα!

Βασουλα, Νατασαρα, Κατια και οποια ξεχναω μπειτε να τα πουμε βρε....

καλημερα ματινακι!!εχετε ζεστη εκει ε?εμεις εδω σημερα ειμαστε λιγο καλυτερα! εχει λιγο αερακι και ετσι βγηκαμε πολυ ποιο ανετα ;)

ειναι πολυ ψραια ελενιτσα μεγια καλοφορεμενα!!!!!:D
καλημερα κοριτσια τι κανετε?

εμεις ολα καλα ξυπνησαμε το πρωι και πηγαμε βολτα για να δουμε για καρεκλακι φαγητου! τελικα το πηραμε κι ολας γιατι πλησιαζουν οι μερες που θα αρχισουμε να τρωμε κρεμουλες!πηρα ενα της chicoo to safari ειναι τελειο! βεβαια ειναι σιελ με μπλε αλλα δεν ηθελα να παρω ροζ για να εχω ενα ποιο ουδετερο κια το κιτρινακι που ειχε δεν μου πολυαρεσε!πηραμε και πιατακια κουταλακια ποτηρακι...πολυ την χαρηκα αυτη την αγορα!!!

αυτο εδω πηρα!!

Chicco_polly_Safari1.jpg

καλημερα Βασουλα μου αν κ μεσημεριασε:tongue:

ευχαριστω πολυ;)ειχε αλα πολυ πιο ωραια ..βασικα ηθελα πιο ψηλο τακουνι αλα δε πειραζει δεν ειχα κ πολες επιλογες με αυτα τα λεφτα;)

κααλα ειμαστε εδω ..φυσαει κ εχει δροσουλα απλα ελπιζω να μην μας βρεξει αυριο!

μεγια το καρεκλακι σας!ειναι τελειο/πολυ μου αρεσε!

με το καλο ναξεκινησετε κρεμουλες κ φαγακια!;):D

δεν ειναι τελεια να ψωνιζεις για τα μωρακαι σου!γενικα ολα τα ψωνια τους ειναι απολαυση:tongue:

να της δωσεις πολα φιλακια!

εμενα πριν λιγο κοιμηθηκε!περιμενω τωρα τον αδερφο μου..πηγε ο μιχαλακης με τη μαμα κ τον μπαμπα στο αεροδρομιο να τον παρουν;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Βασουλα μου αν κ μεσημεριασε:tongue:

ευχαριστω πολυ;)ειχε αλα πολυ πιο ωραια ..βασικα ηθελα πιο ψηλο τακουνι αλα δε πειραζει δεν ειχα κ πολες επιλογες με αυτα τα λεφτα;)

κααλα ειμαστε εδω ..φυσαει κ εχει δροσουλα απλα ελπιζω να μην μας βρεξει αυριο!

μεγια το καρεκλακι σας!ειναι τελειο/πολυ μου αρεσε!

με το καλο ναξεκινησετε κρεμουλες κ φαγακια!;):D

δεν ειναι τελεια να ψωνιζεις για τα μωρακαι σου!γενικα ολα τα ψωνια τους ειναι απολαυση:tongue:

να της δωσεις πολα φιλακια!

εμενα πριν λιγο κοιμηθηκε!περιμενω τωρα τον αδερφο μου..πηγε ο μιχαλακης με τη μαμα κ τον μπαμπα στο αεροδρομιο να τον παρουν;)

γεια σου ελενιτσα!!οχι μια χαρα φαινετε και εντυπωσιακο!!

σε ευχαριστω πολυ!μονο ειναι τελεια...πολυ τις χαιρομαι τις αγορες που κανω για την μπεμπα...που απο τοτε που γενησα μονο για την μπεμπα αγοραζουμε πλεον τπτ για μας γιατι δεν φτανουν πλεον αλλα δεν με νοιαζει καθολου:tongue:περιμενεις τον αδερφουλη σου ε? αντε με το καλο να τον δεχτεις!!τι ωραια που θα ειναι μαζι σας αυριο στη βαφτιση...αυριο βαφτιζεστε ε?πω πω τι ωραια μερα που θα ειναι αυριο για ολους σας!:D

γεια σου ελενιτσα!!οχι μια χαρα φαινετε και εντυπωσιακο!!

σε ευχαριστω πολυ!μονο ειναι τελεια...πολυ τις χαιρομαι τις αγορες που κανω για την μπεμπα...που απο τοτε που γενησα μονο για την μπεμπα αγοραζουμε πλεον τπτ για μας γιατι δεν φτανουν πλεον αλλα δεν με νοιαζει καθολου:tongue:περιμενεις τον αδερφουλη σου ε? αντε με το καλο να τον δεχτεις!!τι ωραια που θα ειναι μαζι σας αυριο στη βαφτιση...αυριο βαφτιζεστε ε?πω πω τι ωραια μερα που θα ειναι αυριο για ολους σας!:D

Βασουλα μου ετσι ακριβως ειναι!τωρα μονο για τα παιδακια μας φτανουν οι αγορες!δεν πειραζει χαλαλι ομως!

ναι μωλης ηρθαν..παωωωωωωω...φιλακια πολλαααααααααααααααααα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Βασουλα μου ετσι ακριβως ειναι!τωρα μονο για τα παιδακια μας φτανουν οι αγορες!δεν πειραζει χαλαλι ομως!

ναι μωλης ηρθαν..παωωωωωωω...φιλακια πολλαααααααααααααααααα

φιλακια ελενιτσα καλο μεσημερι!!!!!!

Γεια σας κοριτσακια μου!!

Λενακι αυριο ειναι η βαφτιση σας;; Ολα τελεια! Και το πεδιλακι και τα cupcakes! Μιαμμμ!!! Με το καλο να δεχτεις τον αδερφουλη σου και να κανετε μια επιτυχημενη και ομορφη βαφτιση!!!! Γερο να ειναι το νινακι σου!!! :P

Βασουλα μου, αυτο το καθισμα φαγητου που πηρατε το ειχαμε παρει περσι για δωρο στην κουνιαδα μου και ειναι πολυ καλο! Τη βολεψε πολυ!!! Κι εγω αυτο θα παρω τον Αυγουστο αλλα σε ροζ φουξια που εχει ενα η chicco ολοιδιο στο σχεδιο απλα αλλο χρωμα. Θα το ειδες κι εσυ φανταζομαι. Μου εχει μπει στο ματι και θα το παρω κι ας κανω αγορακι στο επομενο παιδακι!! χιχι :tongue:

Εμεις ειμαστε καλα με λιγη γκρινιτσα ευτυχως.. Βαλαμε αυτη τη βδομαδα 300 γρ.!!! Γιουπι!!! Ειμαστε πολυ χαρουμενοι και ελπιζουμε να συνεχισουμε ετσι! :P

Ματινακι πολλά φιλάκια! Και σε ολα τα κοριτσακια στελνω μεγαλη αγκαλια! Παω ζοριζεται....

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου!!

Λενακι αυριο ειναι η βαφτιση σας;; Ολα τελεια! Και το πεδιλακι και τα cupcakes! Μιαμμμ!!! Με το καλο να δεχτεις τον αδερφουλη σου και να κανετε μια επιτυχημενη και ομορφη βαφτιση!!!! Γερο να ειναι το νινακι σου!!! :P

Βασουλα μου, αυτο το καθισμα φαγητου που πηρατε το ειχαμε παρει περσι για δωρο στην κουνιαδα μου και ειναι πολυ καλο! Τη βολεψε πολυ!!! Κι εγω αυτο θα παρω τον Αυγουστο αλλα σε ροζ φουξια που εχει ενα η chicco ολοιδιο στο σχεδιο απλα αλλο χρωμα. Θα το ειδες κι εσυ φανταζομαι. Μου εχει μπει στο ματι και θα το παρω κι ας κανω αγορακι στο επομενο παιδακι!! χιχι :tongue:

Εμεις ειμαστε καλα με λιγη γκρινιτσα ευτυχως.. Βαλαμε αυτη τη βδομαδα 300 γρ.!!! Γιουπι!!! Ειμαστε πολυ χαρουμενοι και ελπιζουμε να συνεχισουμε ετσι! :P

Ματινακι πολλά φιλάκια! Και σε ολα τα κοριτσακια στελνω μεγαλη αγκαλια! Παω ζοριζεται....

γεια σου πεταλουδιτσα!!! ναι το ειδα και το ροζ ειναι πολυ ωραιο αλλα δεν ηθελα να το παρω γιατι γκρινιαζε ο αντρας μου!!ηθελε κατι ποιο ουδετερο και ειπα να του κανω το χατηρι..ειναι σιγουρος πως το δευτερο παιδι μας θα ειναι αγορι!!εν τω μεταξυ αμα δεις το δωματιο που καναμε στη μπεμπα θα μεινεις!μονο ουδετερο δεν το λες.δεν βλεπεις τπτ αλλο εκτος απο ροζ θα προσπαθησω να βγαλω μια φοτο να ανεβασω ..ροζ κουνια ροζ ντουλαπα ροζ συρταριερα ροζ χαλι ...το καρεκλακι τον πειραζε!!!χαχα!!δεν πειραζει τι να πεις αντρες!! ;)

300 γραμμαρια σε μια βδομαδα? νομιζω οτι δεν θα μπορουσατε να τα πατε καλυτερα!! μπραβο στο πεταλουδακι και σε σενα φυσικα!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...