Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερουδιαααααααααα:D

καλε ποσα γραψατε~:tongue:

ηρθα στην μαμα μου σημερα;)εχουμε δροσουλα μπορω να πω..φυσσαει κ ειχε κ κατι συνεφα το πρωι!μπορει να βρεξει:rolleyes:τωρα εχει ηλιο:rolleyes:

Ματινακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τι ομορφο το σετακι!πολυ ωραιο ειναι!κ θα του παεισ ιγουρα του ξανθουλη σου!τελειαααα:Dοτι χρωμα κ να του βαλεις σιγουρα θα του παει!;)

το μαλακι σου πολυ ομορφο!εχεις δικιο καλο ειναι να κανουμε αλαγες!θα το ψαξω κ γω!;)

Γιωτακι μουυυυυ πολυ μαρσε αυτο που εγραψες για τη μικρη!που της σηκωνεις ψηλα τα μαλια κ ειναι μια αναμαλιασμενη γλυκα:tongue:φανταζομαι μια γλυκα θα ειναι για φαγωμα!κ μενα ιδρωνει το ζουζουνακι μου!ειναι κ αυτες οι πανες πολυ ζεστες!οταν του αλλαζω τον αφηνω λιγο ετσι γυμνουλικο στο κρεβατι να παιρνει αερα ο κωλαρινος:tongue:

οσο για τα κιλα ειναι αναλογα το καλουπι σου!εμενα παντως δυστχηως μου ειχε μεινει κιλια κ απο την πρωητ εγκυμοσηνη κ τωρα εχω λιγει αλα τα κιλα δεν μπορω να το εξηγησω φευγουν,..εκει που ειχα κολισει στα 54-55 τωρα κατεβηκα ενα κιλο ακομα!η δικια μου δειχνει ενα κιλο παραπανω:evil:αλα στις αλες ζυγαριες τωρα ειμαι 53μισο!:shock:πολυ χαιρομαι γιαυτο~αν μου εφευγε με εναν μαγικο τροπο κ η κοιλουμπα:rolleyes:καλα θα ηταν:tongue:

Ιωαννακι μου τελειοοο το φορεμα κ τελειο το χρωμα..πολλυ μαρεσε!μεγια κ καλοφορετο!;)

Εφακι μου τη ομορφη προσκληση!κ μενα εχει πανωφορι απο πανω λετε να μην το βαλω..δεν ηεξρα οτι μπορουμε κ ετσι!κ γω θατα παρω ολα μαζι να διαβστουν αλα δεν θα του το βαλω..κριμα ειναι!το πουκαμισακι σας ειναι κοντομανικο?εμενα ειναι μακρυμανικο:(λετε αν το μαζεψω θα ειναι χαζο!να μην σκασει το παιδακι μου!επισης ειναι λιγο μεγαλυτερα τα ρουχαλακια κ δεν μαρεσει αυτο αλα ετσι γινεται για να τα βαλει κ αργοτερα αν κ δεν μαρεσει που θα κρεμοντια πανω του!:rolleyes:

κοριτσια θελω τοσο πολυ θαλασσαααα!

αα Ματινακι μου νομιζω πως εχει στα τζαμπο ενα φουσκωτο που μπαινει το μωρακι μεσα κ απο πανω εχει κ ενα δεντρακι κ καλα για ομπρελιτσα κ προστασια..το ειχε η συνηφαδα μου!θα του παρω τετιο φετος αν βρω.στον μιχαλακη ειχα ενα κιτρινο απο τα τζαμπο χωρης τιποτα απο πανω..κοριτσια τα φανταζεστε με μαγιο..αχχχχχ για φαγωμααααα!μπουτακια εξωωω!τα κοριτσακια μας θα βαλουν κ μπικινακι:tongue:τρελενομαιιιιι!

δεν θυμαμαι τι αλο ειχα να πω..αν ξεχασα κατι~

το απογευμα θα παμε για τα γλυκα!

πωπω φτανει η κυριακη!μαζι με τις εκλογες ειμεις θα βαφτιζουμε:tongue:

χθες σκεφτομουν πως στη βαφτιση του μιχαλακη ειχα φωναξει μαι φιλη αισθητικο να με βαψει κ να μου κανει μανικιουρ πεντικιουρ τωρα ολα μονη εκτος απο το χτενισμα που τελικα θα μου το κανει μια φιλη της κοπελας του αδερφου μου με 10 ευρω!δεν πειραζει ομως υγειααα πανω απολα..βαφτιζουμε τα παιδακια μας κ ολα τα αλα ειναι αναλογα κανεις οτι μπορεις κ οσα βασταει η τσεπη σου!καλα να μαστε..;)

αυτααααααααα!

παω να συνεχισω το καφε μου!

ακουσα οτι ο ντεκαφεινε δεν ειναι καλος καλυτερα κανονικο να πινουμε..το διαβσα στις απανταχου!μαλον θα τον σταματησω,,δεν νομιζω να πειραξει τον μικρο ο κανονικςο ειχα πιει παλαιοτερα που ηταν κ μικροτερος!

αα επισης εχω ακομα κατι πονακια κ καφε αχνα υγρα κοριτσια!την αλη βδομαδα παω για τεστπαπ..εχω φοβιθει λιογακι μηπως ειναι κανα ινομυωμα η πολυποδας!το διαβασα κ αυτο επισης!

αυτα σας ζαλισαααααααα!

τα λεμε αρογτεραααααα;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ματινα μου μια χαρα θα ειναι,σωστο αντρακι!!εμεις το πηραμε απο το pre na tal αλλα τωρα δεν το βρισκω να σου το δειξω,το πηραμε 36 ευρο ειχε 80%εκπτωση!!ειναι καπως ετσι

http://www.peterpan-vaptistika.gr/prod.php?wr=173

Εφακι μου τελειααααααααα!πανεμορφο!πολυ μαρεσε!

καλοφορετα κ με το καλο η βαφτιση!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιαααααααααα:D

καλε ποσα γραψατε~:tongue:

ηρθα στην μαμα μου σημερα;)εχουμε δροσουλα μπορω να πω..φυσσαει κ ειχε κ κατι συνεφα το πρωι!μπορει να βρεξει:rolleyes:τωρα εχει ηλιο:rolleyes:

Ματινακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τι ομορφο το σετακι!πολυ ωραιο ειναι!κ θα του παεισ ιγουρα του ξανθουλη σου!τελειαααα:Dοτι χρωμα κ να του βαλεις σιγουρα θα του παει!;)

το μαλακι σου πολυ ομορφο!εχεις δικιο καλο ειναι να κανουμε αλαγες!θα το ψαξω κ γω!;)

Γιωτακι μουυυυυ πολυ μαρσε αυτο που εγραψες για τη μικρη!που της σηκωνεις ψηλα τα μαλια κ ειναι μια αναμαλιασμενη γλυκα:tongue:φανταζομαι μια γλυκα θα ειναι για φαγωμα!κ μενα ιδρωνει το ζουζουνακι μου!ειναι κ αυτες οι πανες πολυ ζεστες!οταν του αλλαζω τον αφηνω λιγο ετσι γυμνουλικο στο κρεβατι να παιρνει αερα ο κωλαρινος:tongue:

οσο για τα κιλα ειναι αναλογα το καλουπι σου!εμενα παντως δυστχηως μου ειχε μεινει κιλια κ απο την πρωητ εγκυμοσηνη κ τωρα εχω λιγει αλα τα κιλα δεν μπορω να το εξηγησω φευγουν,..εκει που ειχα κολισει στα 54-55 τωρα κατεβηκα ενα κιλο ακομα!η δικια μου δειχνει ενα κιλο παραπανω:evil:αλα στις αλες ζυγαριες τωρα ειμαι 53μισο!:shock:πολυ χαιρομαι γιαυτο~αν μου εφευγε με εναν μαγικο τροπο κ η κοιλουμπα:rolleyes:καλα θα ηταν:tongue:

Ιωαννακι μου τελειοοο το φορεμα κ τελειο το χρωμα..πολλυ μαρεσε!μεγια κ καλοφορετο!;)

Εφακι μου τη ομορφη προσκληση!κ μενα εχει πανωφορι απο πανω λετε να μην το βαλω..δεν ηεξρα οτι μπορουμε κ ετσι!κ γω θατα παρω ολα μαζι να διαβστουν αλα δεν θα του το βαλω..κριμα ειναι!το πουκαμισακι σας ειναι κοντομανικο?εμενα ειναι μακρυμανικο:(λετε αν το μαζεψω θα ειναι χαζο!να μην σκασει το παιδακι μου!επισης ειναι λιγο μεγαλυτερα τα ρουχαλακια κ δεν μαρεσει αυτο αλα ετσι γινεται για να τα βαλει κ αργοτερα αν κ δεν μαρεσει που θα κρεμοντια πανω του!:rolleyes:

κοριτσια θελω τοσο πολυ θαλασσαααα!

αα Ματινακι μου νομιζω πως εχει στα τζαμπο ενα φουσκωτο που μπαινει το μωρακι μεσα κ απο πανω εχει κ ενα δεντρακι κ καλα για ομπρελιτσα κ προστασια..το ειχε η συνηφαδα μου!θα του παρω τετιο φετος αν βρω.στον μιχαλακη ειχα ενα κιτρινο απο τα τζαμπο χωρης τιποτα απο πανω..κοριτσια τα φανταζεστε με μαγιο..αχχχχχ για φαγωμααααα!μπουτακια εξωωω!τα κοριτσακια μας θα βαλουν κ μπικινακι:tongue:τρελενομαιιιιι!

δεν θυμαμαι τι αλο ειχα να πω..αν ξεχασα κατι~

το απογευμα θα παμε για τα γλυκα!

πωπω φτανει η κυριακη!μαζι με τις εκλογες ειμεις θα βαφτιζουμε:tongue:

χθες σκεφτομουν πως στη βαφτιση του μιχαλακη ειχα φωναξει μαι φιλη αισθητικο να με βαψει κ να μου κανει μανικιουρ πεντικιουρ τωρα ολα μονη εκτος απο το χτενισμα που τελικα θα μου το κανει μια φιλη της κοπελας του αδερφου μου με 10 ευρω!δεν πειραζει ομως υγειααα πανω απολα..βαφτιζουμε τα παιδακια μας κ ολα τα αλα ειναι αναλογα κανεις οτι μπορεις κ οσα βασταει η τσεπη σου!καλα να μαστε..;)

αυτααααααααα!

παω να συνεχισω το καφε μου!

ακουσα οτι ο ντεκαφεινε δεν ειναι καλος καλυτερα κανονικο να πινουμε..το διαβσα στις απανταχου!μαλον θα τον σταματησω,,δεν νομιζω να πειραξει τον μικρο ο κανονικςο ειχα πιει παλαιοτερα που ηταν κ μικροτερος!

αα επισης εχω ακομα κατι πονακια κ καφε αχνα υγρα κοριτσια!την αλη βδομαδα παω για τεστπαπ..εχω φοβιθει λιογακι μηπως ειναι κανα ινομυωμα η πολυποδας!το διαβασα κ αυτο επισης!

αυτα σας ζαλισαααααααα!

τα λεμε αρογτεραααααα;)

καλημερα ελενη μου,κοντομανικο ειναι το πουκαμισο μας και το σακακι δεν θα του το φορεσω,και εμας ειναι λιγο μεγαλα του και το παντελονακι θα το παρω να μου το κοντινουν λιγο!!

Εφακι μου τελειααααααααα!πανεμορφο!πολυ μαρεσε!

καλοφορετα κ με το καλο η βαφτιση!;)

σε ευχαριστω πολυ

Καλε μουρλια ειναι!!!!! Με το καλο εφακη μου να τα φορεσει το αγορακι σας και να γινει χριστιανακι!!!!!

ναι ματινα μου σε ευχαριστω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Λενιω μουυυυυυυυ???????? Καλημερουδια!!!!!!!!!!

Τι κανουν τα ατρακια μας μωρε?

Λενιω μου μην στενοχωριεσαι...ετσι που μας καταντησαν παλι καλα να λεμε που εχουμε την υγεια μας με τοσο αγχος καθημερινα!

Εγω νυχια δεν θα φτιαξω γιατι πρωτον στα χερια δεν εχω γιατι τα τρωω δυστυχως και στα ποδια εχω βαρεθει το γαλλικο οποτε θα τα βαψω μονη μου μονοχρωμα!Μονο κομμωτηριο θα παω κι εγω...τι να κανουμε? Αυτα μπορουμε....προτιμω να κανω το καλυτερο που μπορω για το παιδι μου χωρις υπερβολες εννοειται παρα για μενα...

Οσο για τον καφε οτιδηποτε εχει υποστει επεξεργασια ειναι χειροτερο απο το απειραχτο....

Παω λιγο στον μπεμπη γιατι εχει γκρινιτσα...θα τα πουμε αργοτερα!

καλημερα ελενη μου,κοντομανικο ειναι το πουκαμισο μας και το σακακι δεν θα του το φορεσω,και εμας ειναι λιγο μεγαλα του και το παντελονακι θα το παρω να μου το κοντινουν λιγο!!

σε ευχαριστω πολυ

ναι ματινα μου σε ευχαριστω!!

κοντομανικο ε!τι καλα!εμενα οσα μου εδειχνε ηταν μακρυμανικα!:rolleyes:

το παντελονακι καλη ιδεα νατο κοντυνεις!εγω δεν προλαβαινω:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Λενιω μου μην στενοχωριεσαι...ετσι που μας καταντησαν παλι καλα να λεμε που εχουμε την υγεια μας με τοσο αγχος καθημερινα!

Εγω νυχια δεν θα φτιαξω γιατι πρωτον στα χερια δεν εχω γιατι τα τρωω δυστυχως και στα ποδια εχω βαρεθει το γαλλικο οποτε θα τα βαψω μονη μου μονοχρωμα!Μονο κομμωτηριο θα παω κι εγω...τι να κανουμε? Αυτα μπορουμε....προτιμω να κανω το καλυτερο που μπορω για το παιδι μου χωρις υπερβολες εννοειται παρα για μενα...

Οσο για τον καφε οτιδηποτε εχει υποστει επεξεργασια ειναι χειροτερο απο το απειραχτο....

καλα ειναι τα αντρακια μου Ματινακι μου!ο ενας κατω παιζει κ ο μικρουλης στο καρεκλακι του εξω στο μπαλκονι με τη μαμα;)

εχει γκρινιτσα ο τραζανικος μας!

να του δωσεις πολα φιλακιααααα!

φανταζομαι ποσο θα εχει αλλαξει τωρα!μικρουλη τον ειχα δει τον ξανθομομπιρακο;)

μπα θα τον στματσω τον ντεκαφεινε κ θ παρω κανονικο απλα δεν θα πινω καθημερινα αν αντεξω;)νομιζα πως τωρα πια θα θηλαζαμε μονο πρωι βραδυ αλα δεν ειναετσι..στην αρχη που ξεκινησαμε στερεες αν ετρωγε καλα δεν ηθελε συνεχεια ζιζι τωρα ομως θηλαζει ολη μερα κ μετα τα γευματα οποτε μου ζηταει δηλαδη δινω!πανττως ποσο ασχετη ημουν με το θεμα..τωρα εχω μαθει πολα περι θηλασμου που δεν ηξερα!κ μενα ο γιατρος μου μου ελεγε οτι με τις στερεες πρωι βραδυ θαπινει γαλα αλα δεν βγαινει ετσι..κ φυσικα να θελησιε το μωρο δεν θα του αρνηθω!

παω να βγαλω τα φρυδια μουυυυ:tongue:ασχετοοοοοοοοοο!

φιλακιααααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλα ειναι τα αντρακια μου Ματινακι μου!ο ενας κατω παιζει κ ο μικρουλης στο καρεκλακι του εξω στο μπαλκονι με τη μαμα;)

εχει γκρινιτσα ο τραζανικος μας!

να του δωσεις πολα φιλακιααααα!

φανταζομαι ποσο θα εχει αλλαξει τωρα!μικρουλη τον ειχα δει τον ξανθομομπιρακο;)

μπα θα τον στματσω τον ντεκαφεινε κ θ παρω κανονικο απλα δεν θα πινω καθημερινα αν αντεξω;)νομιζα πως τωρα πια θα θηλαζαμε μονο πρωι βραδυ αλα δεν ειναετσι..στην αρχη που ξεκινησαμε στερεες αν ετρωγε καλα δεν ηθελε συνεχεια ζιζι τωρα ομως θηλαζει ολη μερα κ μετα τα γευματα οποτε μου ζηταει δηλαδη δινω!πανττως ποσο ασχετη ημουν με το θεμα..τωρα εχω μαθει πολα περι θηλασμου που δεν ηξερα!κ μενα ο γιατρος μου μου ελεγε οτι με τις στερεες πρωι βραδυ θαπινει γαλα αλα δεν βγαινει ετσι..κ φυσικα να θελησιε το μωρο δεν θα του αρνηθω!

παω να βγαλω τα φρυδια μουυυυ:tongue:ασχετοοοοοοοοοο!

φιλακιααααααα!

λενακι μου καλημερα!

την κυριακη βαπτιζεστε καλε? πωπω πως εφτασε ο καιρος! πως θα τον πειτε δεν θυμαμαι!

σχετικα με τα νυχια εγω ψαχνω προσφορες στα goldendeals και σε αλλα παρομοια, τωρα θα παω την αλλη πεμπτη να φτιαξω χερια ποδια κ φρυδια, η προσφορα ηταν 10 ευρω 2 μανικουρ 1 πεντικιουρ κ 2 σχημα φρυδιων. μετα μου μενει 1 μανικουρ κ ενα φρυδι για αλλη φορα!

καλα δεν ειναι?

σχετικα με τα νυχια εγω ψαχνω προσφορες στα goldendeals και σε αλλα παρομοια, τωρα θα παω την αλλη πεμπτη να φτιαξω χερια ποδια κ φρυδια, η προσφορα ηταν 10 ευρω 2 μανικουρ 1 πεντικιουρ κ 2 σχημα φρυδιων. μετα μου μενει 1 μανικουρ κ ενα φρυδι για αλλη φορα!

καλα δεν ειναι?

λενακι μου καλημερα!

την κυριακη βαπτιζεστε καλε? πωπω πως εφτασε ο καιρος! πως θα τον πειτε δεν θυμαμαι!

ναι την κυριακη Γιωτακι μου!πως περασε ο καιρος!:tongue:χαμπαρι δεν πηρα!

Αλεξιος τελικα!θα τον φωναζουμε αλεξη;)

πολυ καλη προσφορα!σχεδον τζαμπα!μπραβο!

Γιωτακι μου παω ηρθε η κοπελα του αδερφου μου για καφεδακι!

φιλακια πολλααααα!

αχ αυριο το μεσημερι ερχεται κ ο αδερφοσ μου απο Γερμανια:P:p:p

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι την κυριακη Γιωτακι μου!πως περασε ο καιρος!:tongue:χαμπαρι δεν πηρα!

Αλεξιος τελικα!θα τον φωναζουμε αλεξη;)

πολυ καλη προσφορα!σχεδον τζαμπα!μπραβο!

Γιωτακι μου παω ηρθε η κοπελα του αδερφου μου για καφεδακι!

φιλακια πολλααααα!

αχ αυριο το μεσημερι ερχεται κ ο αδερφοσ μου απο Γερμανια:P:p:p

πολυ ωραιο ονομα! απο τα αγαπημενα μου! (μιχαλη κ αλεξη εχω δυο ξαδέλφια αδελφια κ αυτα! 3 ειναι αγορια τον τριτο τον λενε χρηστο μενουν ξανθη, ασχετο!)

καλως να τον δεχτεις!!! καλο καφεδακι!

η κοπελα του αδελφου σου που λες ειναι που λειπει η εχεις και αλλο αδελφο? χαρα που θα κανει που θα ερχεται το αγορι της!!!

Διαφημίσεις

πολυ ωραιο ονομα! απο τα αγαπημενα μου! (μιχαλη κ αλεξη εχω δυο ξαδέλφια αδελφια κ αυτα! 3 ειναι αγορια τον τριτο τον λενε χρηστο μενουν ξανθη, ασχετο!)

καλως να τον δεχτεις!!! καλο καφεδακι!

η κοπελα του αδελφου σου που λες ειναι που λειπει η εχεις και αλλο αδελφο? χαρα που θα κανει που θα ερχεται το αγορι της!!!

Ευχαριστω Γιωτακι μου..κ μενα μαρεσει πολυ:D

οχι εναν αδερφο εχω !αυτος που λειεπει;)

ναι τον περιμενει πως κ πως οπως κ μεις!

ειναι πολυ καλη κοπελα!κανυμε πολυ παρεα τελευταια!

ξαναπαω...φιλακιαααααα:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ευχαριστω Γιωτακι μου..κ μενα μαρεσει πολυ:D

οχι εναν αδερφο εχω !αυτος που λειεπει;)

ναι τον περιμενει πως κ πως οπως κ μεις!

ειναι πολυ καλη κοπελα!κανυμε πολυ παρεα τελευταια!

ξαναπαω...φιλακιαααααα:tongue:

ευχομαι να τους πανε ολα καλα!!!

καλο καφεεεεεεεεεεεεεε!!!

Κορτσουδια που είστε?

Εγώ σε λιγάκι θα πάω να πάρω τα γλυκά! Θα δω κ για κανένα οικονομικό παπούτσι! Πέδιλο!!

ΠΆντως μου έχει μείνει το κίτρινο που ήθελα! Έτσι μου,ρχεται να πάω να δω κ κανένα αλο αλά δε θα μπω σε αυτό το δηλιμα!! Μωλης πάρω τα γλυκά θα βγάλω φωτο να σας βάλω να δείτε!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Να μαι πάλι!! Που είστε??:wink:

Πήγα πήρα τελικά πέδιλα! Θα βάλω φωτο αργότερα για Είμαι από υο κινητό! Τα cup cakes εντυπωσιακΑ ! Θα σας βάλω φωτο μαλον αύριο γιατί σήμερα δε θα μπορέσω τώρα που το σκέφτομαι!!

Τα ζουζουνια κοιμήθηκαν κ η μαμά είναι ένα πτώμα! Πολύ κούραση κορίτσια! Θα θελα τώρα να χλαπακιασω τιποτις! Ένα κλαμπ σάντουιτς ας πούμε!!:wink:

Πολύ τρέξιμο ουφφ! Κ όλα αυτά με τα μωρά μαζί! Κ επίσης μόνη τα πιο πολα γιατί ο άντρας μου δουλεύει! Να ναι καλα κ ο μπαμπάς μου που προχθές κ σήμερα με πήγε στο μαγαζί να τα ΦόρτωσΩ!!

Αυτααα!

Τα λέμε η αργότερα η αύριο πάλι!

Περιμένω με ανυπομονησία τον αδερφούλη μου!

Καλό βράδυ φιλεναδιτσες μου!:-)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...