Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλα ποσο ευκολο ηταν? Και τοσο καιρο πεδευομουν!!!!!

Μπραβο ρε εφακη επιτελους πηρα μπρος!

Οποτε βλεπετε και το μαλλι απο πισω....

Θα σας βαλω και το αλλο πλαϊνο να δειτε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα ποσο ευκολο ηταν? Και τοσο καιρο πεδευομουν!!!!!

Μπραβο ρε εφακη επιτελους πηρα μπρος!

Οποτε βλεπετε και το μαλλι απο πισω....

Θα σας βαλω και το αλλο πλαϊνο να δειτε....

Για πες πως το έκανες γιατί εγώ ακόμη να πάρω μπροστά!

Διαφημίσεις

Για πες πως το έκανες γιατί εγώ ακόμη να πάρω μπροστά!

Πατας απαντηση οπως απαντας οταν θες να γραψεις κατι...στην γραμμη εργαλειων υπαρχει ενα εικονιδιο τετραγωνο κιτρινο που δειχνει κατι σαν βουνο...πατας αυτο και εκει που σου λεει να βαλεις την διευθυνση της φωτο την βαζεις και μετα πατας οκ....οταν πας να αντιγραψεις ομως την φωτο δεν πατας απλα αντιγραφη αλλα αντιγραφη διευθυνσης...και μπηκε!

Λοιπον, το ρουχο με το ασπρο μπουφαν ειναι περιπου σαν αυτο που ειδαμε χθες! Δεν ειναι πιο ωραιο να ειναι σκουρο το παντελονι και ανοιχτοχρωμα το μπουφαν?Φωτιζει περισσοτερο το παιδι....για πειτε γνωμες!

Λοιπον, το ρουχο με το ασπρο μπουφαν ειναι περιπου σαν αυτο που ειδαμε χθες! Δεν ειναι πιο ωραιο να ειναι σκουρο το παντελονι και ανοιχτοχρωμα το μπουφαν?Φωτιζει περισσοτερο το παιδι....για πειτε γνωμες!

ναι ματινα μου εχεις δικιο ειναι πιο ωραιο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι ματινα μου εχεις δικιο ειναι πιο ωραιο!!

Αχ πολυ χαιρομαι που σου αρεσει πιο πολυ εφακη μου! Αν και ο δικος μου ειναι καταξανθος και θα του πηγαινε και το μπλε αλλα μωρε ειναι πολυ σκουρο και δεν θελω. Και το δικο μας σετακι ειναι ακριβως ετσι με κοκκινη γραβατα αλλα εχει λευκο πουκαμισο....καλυτερα γιατι αν δεν του φορεσουμε το μπουφαν να ειναι αντιθεση το πουκαμισο με το παντελονι!

Διαφημίσεις

Αχ πολυ χαιρομαι που σου αρεσει πιο πολυ εφακη μου! Αν και ο δικος μου ειναι καταξανθος και θα του πηγαινε και το μπλε αλλα μωρε ειναι πολυ σκουρο και δεν θελω. Και το δικο μας σετακι ειναι ακριβως ετσι με κοκκινη γραβατα αλλα εχει λευκο πουκαμισο....καλυτερα γιατι αν δεν του φορεσουμε το μπουφαν να ειναι αντιθεση το πουκαμισο με το παντελονι!

ναι ματινα μου μια χαρα θα ειναι,σωστο αντρακι!!εμεις το πηραμε απο το pre na tal αλλα τωρα δεν το βρισκω να σου το δειξω,το πηραμε 36 ευρο ειχε 80%εκπτωση!!ειναι καπως ετσι

http://www.peterpan-vaptistika.gr/prod.php?wr=173

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι ματινα μου μια χαρα θα ειναι,σωστο αντρακι!!εμεις το πηραμε απο το pre na tal αλλα τωρα δεν το βρισκω να σου το δειξω,το πηραμε 36 ευρο ειχε 80%εκπτωση!!ειναι καπως ετσι

http://www.peterpan-vaptistika.gr/prod.php?wr=173

Καλε μουρλια ειναι!!!!! Με το καλο εφακη μου να τα φορεσει το αγορακι σας και να γινει χριστιανακι!!!!!

Πατας απαντηση οπως απαντας οταν θες να γραψεις κατι...στην γραμμη εργαλειων υπαρχει ενα εικονιδιο τετραγωνο κιτρινο που δειχνει κατι σαν βουνο...πατας αυτο και εκει που σου λεει να βαλεις την διευθυνση της φωτο την βαζεις και μετα πατας οκ....οταν πας να αντιγραψεις ομως την φωτο δεν πατας απλα αντιγραφη αλλα αντιγραφη διευθυνσης...και μπηκε!

Θα δοκιμάσω να βάλω φωτό το μπέμπη! Αν τα καταφέρω! Χαχχαχα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...