Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ωραιαααααα! μ'αρεσει πολυ το λευκο ειδικα στα αγορια, ξεφευγει απο το κλασσικο γαλαζιο κ ειναι πολυ αριστοκρατικο!!!

ναι και εμενα!!!στον μεγαλο μου τα ειχα παρει ολο λευκα αυτο ,εχει μια γραβατουλα γαλαζια και κατι ραφες γυρο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ναι ναι!!! ενα χρονο χρειαζομαστε για να επανερθουμε (και καλα για να μην στεναχωριομαστε! χαχαχαχαχαχα)

δεν προκειτε να της βαλω νερο φετος, φοβαμαι, απο του χρονου και σιγουρα θα βαλω αυτο για τις μπανιερες. φετος θα της παρω μπαλακια απο το jumbo σαν αυτα που εχουν στους παιδοτοπους. οχι δεν εχουμε γκαζον, ουτε καν αυλη:(, μενουμε σε διωροφο, στον πρωτο εμεις κ η πεθερα κ στον δευτερο ο κουνιαδος.

Ναι ναι εναν χρονο καλε...9 μηνες ειπα πριν? Γραψε λαθος...αχαχαχαχα

Αχ μωρε το κοριτσακι μας θα παιζει με τα μπαλακια και θα κανει χαρες...να τα φαω μου ερχεται....

Εμεις εχουμε γκαζον και μεγαλη βεραντα αλλα κι εγω φετος δεν θα του βαλω πισινα με νερο γιατι ειναι πολυ μικρουλης! Η ουσια ειναι να καταλαβαινουν περισσοτερο για να μπορουν και να παιζουν κιολας μωρε! Παντως αυτο με τα μπαλακια ειναι ωραια ιδεα ειτε με νερο ειτε οχι...θα του παρω κι εγω πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα και να εχουμε το σπιτι γιατι με ολα αυτα που γινονται δεν ξερω αν θα εχουμε να πλρωσουμε το δανειο....το χοντρυνα πολυ ε???? Μακαρι παντως οι κοποι και οι μοχθοι ολων αυτων των χρονων να μην πανε χαμενοι....ουφφφφφφ!!!!!

ωραιο το λευκο μπουφανακι!

Γιωτα μου αλλο να στο λεω και αλλο να το βλεπεις ειλικρινα....εψαξα λιγο για να σας το δειξω αλλα δεν το βρηκα...ειναι της εταιρειας πολο αλλα δεν το βρηκα καπου....θα σας βαλω κατι παρομοιο σε μπλε και σε ασπρο να δειτε την διαφορα

και εμας ολα λευκα ειναι με γαλαζια λεπτομερια το μπουφαν δεν θα το παρουμε καν στην βαπτιση γιατι θα εχει ζεστη πολυ!!!!

Εφάκι μου διάβασα την πρόσκλησή σου κι εκτός που είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ, μένεις στα Πάνω Πολεμίδια; Είχα μία φίλη εκεί! Ζούσε για 1 χρόνο στην Ελλάδα και πήγαμε μαζί στη 2α γυμνασίου νομίζω! Ντίνα Καραολή την λένε και την έχω χάσει! Ήμασταν πάρα πολύ δεμένες και δεν συζητώ το κλάμα που έριξα όταν έφυγε για Κύπρο!

σε ευχαριστω ,πρεπει πρωτα να ανεβει στο ιντερνετ η φωτογραφια και μετα πατας εκει που λεει εισαγετε εικονα και βαζεις το to link και στην δειχνει!!

ααααα....δεν το εχω προσπαθησει ετσι...για να δω! Θα κανω μια δοκιμη

εμεις αργουμε ακομα, ουτε εκκλησια δεν εχουμε κλεισει ακομα, ειπαμε μετα της εκλογες μην τυχον και ξαναγινουν κ πεσει η βαπτηση πανω στις εκκλογες. οσο για τα βαπτηστικα θα τα κλεισει ο κουμπαρος, του ειπα να παρει οτι θελει απλα να μας πει το χρωμα κ το θεμα.

Οποτε και να γινει με το καλο να γινει! Μια χαρα ξηγηθηκες στον νονο...

Διαφημίσεις

πες το ντε! ειμαι που ειμαι αγεωγραφιτη, λεω κ εγω!!!

Ελα βρε δεν πειράζει, μήπως κι εγώ τα ξέρω όλα; Καλέ αν θυμάμαι καλά ρίχνετε βηματάκια; Θα τρελλαθώωωωωωω!!!! Πότε πέρασε ο καιρός; Αχ Παναγιά μου να είναι καλά το κοριτσάκι σου και όλα τα παιδάκια του κόσμου φυσικά!

και εμας ολα λευκα ειναι με γαλαζια λεπτομερια το μπουφαν δεν θα το παρουμε καν στην βαπτιση γιατι θα εχει ζεστη πολυ!!!!

Μωρε παρ'το και το μπουφαν να ευλογηθει και αυτο στην βαφτιση και μην του το φορατε...εγω ετσι θα κανω!

αχαχαχαχ....ελα μωρε σιγα...εισαι ντερεκι εσυ δεν σου φαινονται τα 4 κιλα...αλλωστε δεν ειναι και στανταρ οτι σε 9 μηνες γινεσαι οπως ησουν πριν(προσπαθω να το σωσω...) αχαχαχαχαχαχ

ναι καλα! αν παχυνω με τετοιο υψος θα ειμαι σαν την μπακογιαννη!!!

66399.gif

Μωρε παρ'το και το μπουφαν να ευλογηθει και αυτο στην βαφτιση και μην του το φορατε...εγω ετσι θα κανω!

Ματινάκι έχεις δίκιο γι'αυτό! Ο νονός του ανηψιού μου είναι παπάς και μου είπε πως ότι έχει πάρει ο νονός για το παιδί να το πάρουμε στη βάφτιση για να τα διαβάσουνε! Ας μην τα βάλει εκείνη τη μέρα αρκεί να διαβαστούνε!

Ελα βρε δεν πειράζει, μήπως κι εγώ τα ξέρω όλα; Καλέ αν θυμάμαι καλά ρίχνετε βηματάκια; Θα τρελλαθώωωωωωω!!!! Πότε πέρασε ο καιρός; Αχ Παναγιά μου να είναι καλά το κοριτσάκι σου και όλα τα παιδάκια του κόσμου φυσικά!

ναι το κοριτσακι μου, πατ πατ πατ πατ κανει βηματακια!

Διαφημίσεις

ναι καλα! αν παχυνω με τετοιο υψος θα ειμαι σαν την μπακογιαννη!!!

66399.gif

Μην κοιτας...η Μπακογιαννη τα τελευταια χρονια παχυνε....ειχε κορμι λαμπαδα!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχ

11366473.jpg

Εφάκι μου διάβασα την πρόσκλησή σου κι εκτός που είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ, μένεις στα Πάνω Πολεμίδια; Είχα μία φίλη εκεί! Ζούσε για 1 χρόνο στην Ελλάδα και πήγαμε μαζί στη 2α γυμνασίου νομίζω! Ντίνα Καραολή την λένε και την έχω χάσει! Ήμασταν πάρα πολύ δεμένες και δεν συζητώ το κλάμα που έριξα όταν έφυγε για Κύπρο!

δεν την ξερω ιωαννα μου ,ναι πολεμιδια μενω αλλα κατω πολεμιδια η εκκλησια που θα βαπτισουμε ειναι στα πανω!!

λες,καλη ιδεα!!

Εφακη που παω για να βαλω το λινκ για να μου δημοσιευσει την εικονα? Μα τι ζωον που ειμαι πια...εγω σ'αυτα ειμαι μανουλα πως και την παταω ετσι εδω????

εχει μια εικονα που δειχνει κατι σαν βουνο ειναι κατω απο το βελακι της αναιρεσεις,πατας εκει και στου βγαζει που να βαλεις το link

παω να φτιαξω καφε και επιστρεφω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...