Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα Ιωαννακι μου! Ανανεωθηκες βλεπω...μπραβο το κοριτσι μας! Το φορεμα ειναι απλα ΘΕΪΚΟ!!!!!! Παρα πολυ ωραιο μπραβο μεγεια και καλοφορετο αγαπη μου με το καλο η βαφτιση σας! Τι καταπληκτικο χρωμα ομως ε? Μου αρεσε παρα πολυ τρομερη επιλογη! Οσο για τα κιλα σε οποιον αρεσουμε, δεν θα κατσουμε να σκασουμε κιολας! Το σωμα για να επανελθει μετα την γεννα πληρως χρειαζονται 9 μηνες οσο και της εγκυμοσυνης!

Οσο για το αντιλιακο εμας η παιδιατρος μας εγραψε να παρουμε αντιλιακο γαλακτωμα με δεικτη προστασιας 30 γιατι πανω απο 30 δεν ειναι φυσικα τα φιλτρα ειναι χημικα και απαγορευονται για τα μωρα! Οποτε Ιωαννα μου θα σου προτινα να μην του βαλεις δεικτη προστασιας 50...ρωτα και τον παιδιατρο βεβαια αλλα αυτο που σου λεω ειναι στανταρ το εχω ψαξει αλλα μας το επισημανε και η παιδιατρος μας! Εμεις εχουμε της Hydrovit ειναι πολυ καλο και μενει, δεν χρειαζεται επαληψη συνεχεια...βεβαια αν τα βαζομε θαλασσα οταν τα βγαζουμε ξαναβαζουμε γαλακτωμα...ρωτησε το ομως!

με καταρακωσες πρωι πρωι χαχαχααχαχα!!! η μπεμπα ειναι 9 μηνων (εχτες τους εκλεισε) η μου εχει μεινει λιγο κοιλιτσα κ 4 κιλα! μαλλον θα μεινω ετσι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κάνετε κορτσουδια! Εγώ έβαψΑ Μάλι κ κοιμηζω τον μικρό τώρα!! Δοκίμασα το φόρεμα.θα το κρατήσω τελικά! Σαν μα μου άρεσε περισσότερο σήμερα!

Ματίνακι μου πολύ ωραίο υο χτένισμα! Πλεξούδα λέτε όλες Ε! Δεν έχω δοκιμάσει κάτι τέτοια κ φοβάμαι να το ρισκάρω!!

Γιωτακι κου παίζει η μικρούλα στη πισίνα Ε! Τι καλα! Κ γω χθες κ σήμερα τους στρωνω κάτω μια. Κουβέρτούλα κ κυλιουνται κάτω!

Τι μου κάνει ο μικΡος! Φωνάζει ο μιχαλάκηΣ γιαγιάαα κ ο μικρούλης λέει κάτι παρόμοιο! Ντανταααα! Δεν είναι η πρώτη φορά πείτε με τρελή αλά πολες φορές αν φωνάζει ο μιχαλάκηΣ. Κ φωνάζει κ ο μικρός! Σήμερα το κατέγραψα κ στο βίντεο! Επίσης φώναζε μπαμπαααα ο μιχαλάκηΣ κ έλεγε κ ο μικρούλης Μπα μπα!! Μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό αλά σήμερα τρελάθηκαμέ με τη μαμά!

Εφακι μου είναι καλύτερα ο μικρούλης σου πολύ χαιρομαι! Θα πάτε κ θάλασσα! Κ Γ. Θέλω,βαριέμαι πολύ το πίσω με τη ζέστη!

Θα ξαναμπώ! Φιλάκιαααααα

Λενιω ουουουουου!!!!! Καλημεραααααααα...που εισαι καλε?????????

Ανανεωθηκες κι εσυ και εισαι ετοιμη για την κυριακη! Αντε με το καλο!!!!!

Ρε ναι μια χαρα ειναι το φορεματακι σου...πριγκιπικο σου το ειπα απο την αρχη! Και σιελ που εχεις αγορι να βαφτιζεται...τελειος ρε συ συνδιασμος!

Σου αρεσε το χτενισμα μου ε? Ναι μωρε ειναι και της μοδας η πλεξουδα! Κι εσυ μπορεις να κανεις κατι με πλεξουδα χωριςνα τα πιασεις πανω αν δεν θες! Υπαρχουν πολλα χτενισματα...να ξεφυγουμε μωρε λιγο απο τα κλασσικα...ολο τα ιδια και τα ιδια κανουμε συνηθως επειδη φοβομαστε αλλαγες! Μια χαρα μακρυ μαλλι εχει για να γινει καποιο σχεδιο με πλεξουδα...εισαι και ξανθια και στο ξανθο φαινεται πολυ ωραια καποιο σχεδιο στο μαλλι...

ναι βαρδιες! ευτυχως το γραφειο του αντρα μου ειναι κατω απο το σπιτι κ δουλευει απο το σπιτι μεχρι να κοιμηθει η μικρη, οταν κοιμηθει κατεβαινει κατω κ την προσεχει απο την καμερα. προς το παρον δεν εχουμε βοηθεια, η πεθερα κραταει τα διδυμα του κουνιαδου κ ειναι 75 χρ, δεν μπορει να σηκωσει την μπεμπα, ειναι κ βαρια, οταν περπατησει θα την κραταει. η μαμα μου μενει μακρυα, απεναντι απο το μαγαζι μου 25 χλμ απο το σπιτι, οποτε οτι κανουμε το κανουμε μαζι με την μικρη!

τελεια η προσκληση! μερικες φορες την λεω στρουμφακι την μικρη!

ματινακι μπραβο κοπελα μου που βρηκες οτι ακριβως εψαχνες! με το καλο να τα κλεισετε!!!

μια χαρα τα βολεψατε!!σε ευχαριστω για την προσκληση!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σας κοριτσια!

ωραια πραγματα βλεπω!!! ωραια χτενισματα! εγω εχω 2 μηνες που εχω κοψει το μαλλι μου (σαν της βικτοριας μπεκαμ οταν το ειχε κοντο) κ ετσι ησυχασα απο χτενισματα! κ μ'αρεσει πολυ το κοντο!

εχτες της φουσκωσαμε μια πισινουλα αρκετα μεγαλη κ την εχω βαλει στο σαλονι, χωρις νερο εννοειται! κ την εχω μεσα κ παιζει, μπουσουλαει, κυλιεται κανει τουμπες! ειναι τελεια! την ειχε παρει ο αντρας μου οταν ημουν ακομα εγκυος!

ματινακι κ με την κοιλια τελεια ησουν κ χωρις την κοιλια θεα!!! πολυ ωραιο το χτενισμα κ το φορεμα!

Γιωτουλα μου καλημερα....να χαιρεσαι το κοριτσακι σου ειχατε μηνογενεθλια χθες ε????

Κι εμεις χθες πηγαμε και τζαμπο και του πηραμε φουσκωτο για την θαλασσα αυτα που εχουν τις τρυπες και μπαινουν τα ποδαρακια μεσα....ηθελα να βρω κατι που να εχει και απο πανω ηλιοπροστασια αλλα δεν ειχε! Δεν πειραζει καλο ειναι κι αυτο!

Οσο για την πισινα που λες μολις θα της βαλεις και νερο μεσα να δεις χαρα που θα κανει...τα ανηψια μας καθονται με τις ωρες μεσα και δεν θελουν να βγουν...μονο να προσεξεις κατι! Δεν ξερω τι πισινα ειναι αλλα αν ειναι απο τα τζαμπο οπως και αυτη που εχουν τα ανηψια μας να βαλεις πριν την γεμισεις προστατευτικο με βεντουζες που βαζουμε για την μπανιερα γιατι με το νερο γλιστραει παρα πολυ και υπαρχει κινδυνος να χτυπησει το παιδι και μαλιστα πολυ ασχημα...εκτος και αν εχετε γκαζον και ειναι πανω σε μαλακη επιφανεια...αλλα και παλι χρειαζεται...ο ανηψιος περσι παραλιγο να το ανοιξει το κεφαλι του...

Διαφημίσεις

καλημερα ματινα μου!!μια χαρα πακετακι βρηκατε!!καντε την γυρα σας και αν δεν βρειτε τιποτα αλλο καλητερο τα παιρνετε αυτα!!!

Καλημερα Εφακη μου!

Πολυ καλο το πακετο που βρηκαμε δεν το συζητω...ηθελα να το κλεισουμε χθες αλλα μωρε να δουμε και κατι αλλο αν και εγω αυτο που σταμπαρω στο τελος αυτο διαλεγω...ετσι εγινε και με το νυφικο!

Για καλυτερο δεν ξερω αλλα για τους χρωματισμους που ψαχνω δεν εχουν ολοι...στο αλλο μαγαζι που ειχα παει ειχε τους χρωματισμους αλλα π.χ. το μπουφανακι ηταν μπλε σκουρο με κοκκινες και ασπρες λεπτομεριες και αυτο που ειδαμε χθες ηταν ασπρο το μπουφαν με κοκκινες και μπλε λεπτομεριες και εδειχνε πολυ πιο ωραιο και φωτεινο...δεν θελω κατι σκουρο μωρε...ουτε ας πουμε κοκκινο μπουφαν...χθες ηταν ολα οπως τα ειχα φανταστει...για να δουμε!!!!

με καταρακωσες πρωι πρωι χαχαχααχαχα!!! η μπεμπα ειναι 9 μηνων (εχτες τους εκλεισε) η μου εχει μεινει λιγο κοιλιτσα κ 4 κιλα! μαλλον θα μεινω ετσι!!!

αχαχαχαχ....ελα μωρε σιγα...εισαι ντερεκι εσυ δεν σου φαινονται τα 4 κιλα...αλλωστε δεν ειναι και στανταρ οτι σε 9 μηνες γινεσαι οπως ησουν πριν(προσπαθω να το σωσω...) αχαχαχαχαχαχ

εμας αυτη ειναι η προσκληση μας

564275_218764164901807_1937573634_n.jpg

Εφακη μου τελεια η προσκληση σας! Με το καλο να γινει χριστιανακι το αγορακι σας!

Ρε σεις πως τις βαζετε τις φωτο και μενα δεν με αφηνει να δημοσιευσω???? ουφφφφφφ.....

ματινακι μπραβο κοπελα μου που βρηκες οτι ακριβως εψαχνες! με το καλο να τα κλεισετε!!!

Ευχαριστω Γιωτουλα μου και με το καλο κι εσεις!

αχαχαχαχ....ελα μωρε σιγα...εισαι ντερεκι εσυ δεν σου φαινονται τα 4 κιλα...αλλωστε δεν ειναι και στανταρ οτι σε 9 μηνες γινεσαι οπως ησουν πριν(προσπαθω να το σωσω...) αχαχαχαχαχαχ

ναι ναι ναι!!! ενα χρονο χρειαζομαστε για να επανερθουμε (και καλα για να μην στεναχωριομαστε! χαχαχαχαχαχα)

δεν προκειτε να της βαλω νερο φετος, φοβαμαι, απο του χρονου και σιγουρα θα βαλω αυτο για τις μπανιερες. φετος θα της παρω μπαλακια απο το jumbo σαν αυτα που εχουν στους παιδοτοπους. οχι δεν εχουμε γκαζον, ουτε καν αυλη:(, μενουμε σε διωροφο, στον πρωτο εμεις κ η πεθερα κ στον δευτερο ο κουνιαδος.

Διαφημίσεις

Καλημερα Εφακη μου!

Πολυ καλο το πακετο που βρηκαμε δεν το συζητω...ηθελα να το κλεισουμε χθες αλλα μωρε να δουμε και κατι αλλο αν και εγω αυτο που σταμπαρω στο τελος αυτο διαλεγω...ετσι εγινε και με το νυφικο!

Για καλυτερο δεν ξερω αλλα για τους χρωματισμους που ψαχνω δεν εχουν ολοι...στο αλλο μαγαζι που ειχα παει ειχε τους χρωματισμους αλλα π.χ. το μπουφανακι ηταν μπλε σκουρο με κοκκινες και ασπρες λεπτομεριες και αυτο που ειδαμε χθες ηταν ασπρο το μπουφαν με κοκκινες και μπλε λεπτομεριες και εδειχνε πολυ πιο ωραιο και φωτεινο...δεν θελω κατι σκουρο μωρε...ουτε ας πουμε κοκκινο μπουφαν...χθες ηταν ολα οπως τα ειχα φανταστει...για να δουμε!!!!

ωραιο το λευκο μπουφανακι!

Εφακη μου τελεια η προσκληση σας! Με το καλο να γινει χριστιανακι το αγορακι σας!

Ρε σεις πως τις βαζετε τις φωτο και μενα δεν με αφηνει να δημοσιευσω???? ουφφφφφφ.....

σε ευχαριστω ,πρεπει πρωτα να ανεβει στο ιντερνετ η φωτογραφια και μετα πατας εκει που λεει εισαγετε εικονα και βαζεις το to link και στην δειχνει!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εμεις αργουμε ακομα, ουτε εκκλησια δεν εχουμε κλεισει ακομα, ειπαμε μετα της εκλογες μην τυχον και ξαναγινουν κ πεσει η βαπτηση πανω στις εκκλογες. οσο για τα βαπτηστικα θα τα κλεισει ο κουμπαρος, του ειπα να παρει οτι θελει απλα να μας πει το χρωμα κ το θεμα.

και εμας ολα λευκα ειναι με γαλαζια λεπτομερια το μπουφαν δεν θα το παρουμε καν στην βαπτιση γιατι θα εχει ζεστη πολυ!!!!

ωραιαααααα! μ'αρεσει πολυ το λευκο ειδικα στα αγορια, ξεφευγει απο το κλασσικο γαλαζιο κ ειναι πολυ αριστοκρατικο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...