Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααααααα

ιωαννα τελειο το φορεμα!!!!!:P:p:p:p

με γεια την ανανεωση!!!

Καλημέρα Εφάκι! Τι κάνετε; Βρε να σε ρωτήσω κάτι; Βάζεις αντιλιακή στον μπέμπη; Εγώ του πήρα της frezyderm την 50αρα και μία ξαδέρφη του άντρα μου που η μπέμπα της είναι 6 μηνών μου είπε πως η παιδίατρός της απαγορεύει να βάζει στο μωρό αντιλιακή! Μα είναι δυνατόν; Δεν θα το βγάλεις το μωρό έξω; Κι αν το βγάλεις χωρίς προστασία θα είναι; Εγώ του βάζω πάντως αλλά σήμερα που έχουμε παιδίατρο θα τον ρωτήσω για καλό και για κακό!

Αχ σου άρεσε το φόρεμα; Κι εμένα τόσο πολύ που δεν βλέπω να έρθει η ώρα να το βάλω! Βέβαια μην κοιτάς στην φωτό το φοράει το μοντέλο κι έχει κάτι ποδαράκια σαν καλάμια! Εγώ παρόλο που έχασα 22 κιλά αισθάνομαι πως τα πόδια μου είναι σαν μπουκάλια! Χαχαχαχχα!!! Μετά τη βάφτιση θα βάλω φωτογραφίες και στο φέις!

Καλημέρα Εφάκι! Τι κάνετε; Βρε να σε ρωτήσω κάτι; Βάζεις αντιλιακή στον μπέμπη; Εγώ του πήρα της frezyderm την 50αρα και μία ξαδέρφη του άντρα μου που η μπέμπα της είναι 6 μηνών μου είπε πως η παιδίατρός της απαγορεύει να βάζει στο μωρό αντιλιακή! Μα είναι δυνατόν; Δεν θα το βγάλεις το μωρό έξω; Κι αν το βγάλεις χωρίς προστασία θα είναι; Εγώ του βάζω πάντως αλλά σήμερα που έχουμε παιδίατρο θα τον ρωτήσω για καλό και για κακό!

Αχ σου άρεσε το φόρεμα; Κι εμένα τόσο πολύ που δεν βλέπω να έρθει η ώρα να το βάλω!

καλα ειμαστε,του βαζω αντηλιακη εμενα ο παιδιατρος το επιτρεπει!!απλα μου ειπε να μην τον βγαζω στον ηλιο απο τες 12 μεχρι τες 5 το απογευμα!!!

πολυ μου αρεσε το φορεμα ,δυστηχως εμεις εδω δεν εχουμε αυτου του σχεδιαστη φορεματα:(εγω πηρα αλλα δεν ενθουσιαστηκα και πολυ!!μια χαρα κορμαρα εχεις μια θεα θα εισαι!!!!τα μοντελα ειναι πολυ αδυνατα συνηθως!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερααααααααααα

ιωαννα τελειο το φορεμα!!!!!:P:p:p:p

με γεια την ανανεωση!!!

καλημερα εφακι! τι κανουν τα ζουζουνια?

ιωαννα το φορεμα εκπληκτικο!!!

πολυ ζεστη ρε κοριτσια!!!

καλημερααααααααα

καλα ειναι γιωτα μου ο μεγαλοσ σχολειο και ο μικρος σπιτι με την μαμα μου!!εσεις τι κανετε?το μωρακι??ζεστη αλλο τιποτα αναψα κλιματιστηκο πρωι πρωι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Αχ σου άρεσε το φόρεμα; Κι εμένα τόσο πολύ που δεν βλέπω να έρθει η ώρα να το βάλω! Βέβαια μην κοιτάς στην φωτό το φοράει το μοντέλο κι έχει κάτι ποδαράκια σαν καλάμια! Εγώ παρόλο που έχασα 22 κιλά αισθάνομαι πως τα πόδια μου είναι σαν μπουκάλια! Χαχαχαχχα!!! Μετά τη βάφτιση θα βάλω φωτογραφίες και στο φέις!

και εμας αυτη την αντιλιακη μας ειπε κ οχι στον ηλιο 12-5

ασε ρε, κ εσυ θεα θα εισαι! κ το μαλλι σουπερ! με γεια!

Καλημέρα Γιωτάκι και σε σένα! Τι κάνετε; Ζεσταίνεστε; Αααχχχ εδώ να δείτε στην καρακαμπίλα τι φτιάχνει! Βράζουμε και δροσιά από πουθενά!

καλημερααααααααα

καλα ειναι γιωτα μου ο μεγαλοσ σχολειο και ο μικρος σπιτι με την μαμα μου!!εσεις τι κανετε?το μωρακι??ζεστη αλλο τιποτα αναψα κλιματιστηκο πρωι πρωι!!

η μπεμπα μια χαρα ειναι, οταν τρωει ιδρωνει πολυ κ τα μαλλια της γινονται μπουκλες, της τα σηκωνω προς τα πανω κ ειναι αναμαλλιασμενη γλυκα!

δουλεια εισαι? κ εγω, η μπεμπα θα εχει ξυπνησει τωρα κ θα κατσει με τον μπαμπα της μεχρι τις 1 που θα γυρισω για να φυγει κ εκεινος για δουλεια!

Καλημέρα Γιωτάκι και σε σένα! Τι κάνετε; Ζεσταίνεστε; Αααχχχ εδώ να δείτε στην καρακαμπίλα τι φτιάχνει! Βράζουμε και δροσιά από πουθενά!

που ειναι η καρακαμπιλα καλε? πρωτη φορα το ακουω!

η μπεμπα μια χαρα ειναι, οταν τρωει ιδρωνει πολυ κ τα μαλλια της γινονται μπουκλες, της τα σηκωνω προς τα πανω κ ειναι αναμαλλιασμενη γλυκα!

δουλεια εισαι? κ εγω, η μπεμπα θα εχει ξυπνησει τωρα κ θα κατσει με τον μπαμπα της μεχρι τις 1 που θα γυρισω για να φυγει κ εκεινος για δουλεια!

αχου το μωρακι ζεστενετε!!και ο δικος μου νομιζω θα αρχισουμε και το κλιματιστηκο στο σπιτι αν ανεβει κι αλλο η θερμοκρασια!!!κανετε βαριες ε??τι να κανουμε αναγκαιο κακο η δουλεια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα τσουπρες μου τι κανετε??????

Εμεις ειμαστε τελεια και χθες πηγαμε στο μαγαζι που πηραμε το νυφικο μου να δουμε βαφτιστικα και βρηκαμε καταπληκτικο σετακι ρουχαλακια οπως το φανταζομουν! Με ασπρο κοκκινο μπλε λεπτομεριες και ασορτι ολο το πακετο...και σ αυτην οτι ηθελες διαλεγες απλα η τιμη ειναι φιξ δηλαδη 450 ευρω ολα κοριτσια! Μειναμε πολυ ικανοποιημενοι! Ειδα και κλιπ για την προσκληση και επειδη της εξηγησα οτι δεν θα καλεσουμε κοσμο θα μας τα κανει δωρο αυτα τα 5 κλιπ! Και ειναι το ιδιο θεμα με το πακετο βαφτισης! Εχει με ναυτακια κοριτσακια και αγορακια και επισης πολυ ωραια καραβακια και τιμονια! Ενθουσιαστηκα σας λεω....μου ειπε οτι θα το βαλει στην ακρη για να μην φυγει γιατι ντραπηκα να της πω οτι θελουμε να παμε και αλλου απλα δικαιολογηθηκα οτι δεν τα κλεινουμε ακομα γιατι περιμενουμε τον αδερφο μου να ερθει να τα δει κι αυτος...μας ειπε κανενα προβημα και να μην του αρεσει κατι δεν εγινε και τιποτα....η αληθεια ειναι οτι εγω ηθελα να τα κλεισουμε χθες αλλα ο αντρας μου δεν εχει δει αλλου και θελει να ριξουμε μια ματια ετσι απλα για να πουμε οτι το ψαξαμε....παντως τα χθεσινα ειναι ακομα πιο ωραια απ'αυτα που ειχα δει και ειχα τρελαθει επισης!

Παω να σας διαβασω!

Καλημερα τσουπρες μου τι κανετε??????

Εμεις ειμαστε τελεια και χθες πηγαμε στο μαγαζι που πηραμε το νυφικο μου να δουμε βαφτιστικα και βρηκαμε καταπληκτικο σετακι ρουχαλακια οπως το φανταζομουν! Με ασπρο κοκκινο μπλε λεπτομεριες και ασορτι ολο το πακετο...και σ αυτην οτι ηθελες διαλεγες απλα η τιμη ειναι φιξ δηλαδη 450 ευρω ολα κοριτσια! Μειναμε πολυ ικανοποιημενοι! Ειδα και κλιπ για την προσκληση και επειδη της εξηγησα οτι δεν θα καλεσουμε κοσμο θα μας τα κανει δωρο αυτα τα 5 κλιπ! Και ειναι το ιδιο θεμα με το πακετο βαφτισης! Εχει με ναυτακια κοριτσακια και αγορακια και επισης πολυ ωραια καραβακια και τιμονια! Ενθουσιαστηκα σας λεω....μου ειπε οτι θα το βαλει στην ακρη για να μην φυγει γιατι ντραπηκα να της πω οτι θελουμε να παμε και αλλου απλα δικαιολογηθηκα οτι δεν τα κλεινουμε ακομα γιατι περιμενουμε τον αδερφο μου να ερθει να τα δει κι αυτος...μας ειπε κανενα προβημα και να μην του αρεσει κατι δεν εγινε και τιποτα....η αληθεια ειναι οτι εγω ηθελα να τα κλεισουμε χθες αλλα ο αντρας μου δεν εχει δει αλλου και θελει να ριξουμε μια ματια ετσι απλα για να πουμε οτι το ψαξαμε....παντως τα χθεσινα ειναι ακομα πιο ωραια απ'αυτα που ειχα δει και ειχα τρελαθει επισης!

Παω να σας διαβασω!

καλημερα ματινα μου!!μια χαρα πακετακι βρηκατε!!καντε την γυρα σας και αν δεν βρειτε τιποτα αλλο καλητερο τα παιρνετε αυτα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχου το μωρακι ζεστενετε!!και ο δικος μου νομιζω θα αρχισουμε και το κλιματιστηκο στο σπιτι αν ανεβει κι αλλο η θερμοκρασια!!!κανετε βαριες ε??τι να κανουμε αναγκαιο κακο η δουλεια!!!

ναι βαρδιες! ευτυχως το γραφειο του αντρα μου ειναι κατω απο το σπιτι κ δουλευει απο το σπιτι μεχρι να κοιμηθει η μικρη, οταν κοιμηθει κατεβαινει κατω κ την προσεχει απο την καμερα. προς το παρον δεν εχουμε βοηθεια, η πεθερα κραταει τα διδυμα του κουνιαδου κ ειναι 75 χρ, δεν μπορει να σηκωσει την μπεμπα, ειναι κ βαρια, οταν περπατησει θα την κραταει. η μαμα μου μενει μακρυα, απεναντι απο το μαγαζι μου 25 χλμ απο το σπιτι, οποτε οτι κανουμε το κανουμε μαζι με την μικρη!

τελεια η προσκληση! μερικες φορες την λεω στρουμφακι την μικρη!

ματινακι μπραβο κοπελα μου που βρηκες οτι ακριβως εψαχνες! με το καλο να τα κλεισετε!!!

Καλημερα Ιωαννακι μου! Ανανεωθηκες βλεπω...μπραβο το κοριτσι μας! Το φορεμα ειναι απλα ΘΕΪΚΟ!!!!!! Παρα πολυ ωραιο μπραβο μεγεια και καλοφορετο αγαπη μου με το καλο η βαφτιση σας! Τι καταπληκτικο χρωμα ομως ε? Μου αρεσε παρα πολυ τρομερη επιλογη! Οσο για τα κιλα σε οποιον αρεσουμε, δεν θα κατσουμε να σκασουμε κιολας! Το σωμα για να επανελθει μετα την γεννα πληρως χρειαζονται 9 μηνες οσο και της εγκυμοσυνης!

Οσο για το αντιλιακο εμας η παιδιατρος μας εγραψε να παρουμε αντιλιακο γαλακτωμα με δεικτη προστασιας 30 γιατι πανω απο 30 δεν ειναι φυσικα τα φιλτρα ειναι χημικα και απαγορευονται για τα μωρα! Οποτε Ιωαννα μου θα σου προτινα να μην του βαλεις δεικτη προστασιας 50...ρωτα και τον παιδιατρο βεβαια αλλα αυτο που σου λεω ειναι στανταρ το εχω ψαξει αλλα μας το επισημανε και η παιδιατρος μας! Εμεις εχουμε της Hydrovit ειναι πολυ καλο και μενει, δεν χρειαζεται επαληψη συνεχεια...βεβαια αν τα βαζομε θαλασσα οταν τα βγαζουμε ξαναβαζουμε γαλακτωμα...ρωτησε το ομως!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...