Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αν τελικα κανω αυτο το μαλλι, σ'αυτη την φωτο ειμαι οπως θα ειμαι ακριβως στην βαφτιση μας! Εκτος απο την κοιλια βεβαια....αυτο ειναι το φορεμα αν και δεν φαινεται απο μπροστα...περιπου ομως το βλεπετε!

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/249102_3991359633226_1972165656_n.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν τελικα κανω αυτο το μαλλι, σ'αυτη την φωτο ειμαι οπως θα ειμαι ακριβως στην βαφτιση μας! Εκτος απο την κοιλια βεβαια....αυτο ειναι το φορεμα αν και δεν φαινεται απο μπροστα...περιπου ομως το βλεπετε!

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/249102_3991359633226_1972165656_n.jpg

ειναι πολυ ωραιο ματινα μου!!ετσι να τα κανεις παει και με το φορεμα!!να βαλεις και το λουλουδι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Φανταστικη.....

f137ca4f658e33577819eb460a95f623_L.jpg

και αυτο πολυ ωραιο αλλα θα θελω τρεσα για να κανω κατι τετοιο!!!

Αχ πολυ χαιρομαι που σου αρεσει...σκεφτομαι να μην τα αφησω κατω τα μαλλια γιατι θα ιδρωσω σιγουρα και θα αρχισουν και να σγουραινουν και δεν θα ειναι και ωραια μετα...

ναι ρε θα κανει πολυ ζεστη!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερουδιαααααααααααααααα!

τι δροσουλα σημεραααααα!τι καλαααααα!

χθες ειχα βρασειιιιιιιι..ειχα κατι νευρα κ μαι κουραση προς το βραδυ!τα παιδακια μου ταλαιπωρηθηκαν κ αυτα με την παλιοζεστη..καθε τρεις κ λιγο τους εβρεχα λιγο χερακια ποδαρακια μουτρακια!ευτυχως σημερα ειναι καλα!

τι κανετεεεεε?

Γιωτακι μου ευχαριστω για τις φωτο που εβαλες!;)ηθελα χθες να το δοκιμασω τελευταια φορα για να αποφασισω αλα με την ζεστη που ειχε δνε αντεξα να κανω αυτη τη διαδιακσια απαπαπαπα:tongue:σημερα θα το κανω;)

Ματινακι μουυυυυ τι κανεις ο ταρζανικος μας?αυτο με τις νονες..κ μενα η νονα μου μετα τα 17 δεν μου φερε ποτε τιποτα!κ τωρα που την καλεσαμε στη βαφτιση χθε ςπηγε η μαμα την προσκληση λεει αν θα παρολαβει θα ερθει γιατι θα πανε στο εξοχικο τους να ποτισου..ελεοςςς:rolleyes:ουτε στον μιχαλακη ηρθε γιατι βαφτιζε η ανηψια της την ιδια μερα!τι να πω!

εγω παντως την κουμπαρα μου νονα του μιχαλακη η οπια ειναι κ ξαδερφη μου ποτε με ρωταει τι θελω ποτε δεν της λεω αντιθετως της λεω μην παρεις τιποτα κ αυτη επιμενει κ λεω τουλαχιστον μην ξοδευτει πολυ κανενα παιχνιδι απο τα τζαμπο κ τελειωσε!αντιθετως αυτη κ λεφτα του εχει δωσει κ ρουχα του παιρνει φυσικα ποτε δεν της επιβαλω τιπτα το αφηνω πανω της!μια χρονια πηρε τον μιχαλακη μαζι της στα τζαμπο να διαλεξει αυτος αν κ δεν ηθελα αλα τον αφησα γιατι ξερω οτι δεν θα επαιρνε τιποτα..ειναι ενα παιδακι που οσες φορες κ να τον πηγαμε στα τζαμπο δεν ηθελε τιποτα..κσυνηθως αν του αρεσε κατι ηταν παφθηνο:tongue:αφου μια φορα στα γεννεθλια του πηγαμε με τονα αντρα μου κ τον μιχαλακη στα τζμαπο να του παρουμε κατι που θα του αρεσει κ δεν ηθελε τιποτα..χαιροταν να τρεχει εκει στα τζαμπο κ να χωρευει με τα τραγουδια σε καθε γωνια!:tongue:

Αναστασακι μου ευχαριστω πολυ..σαρεσε κ σενα ε!οποτε λετε οτι ειναι καλο κ δεν ειναι πολυ απλο!ξερετ ποσο το πηρα!22 ευρω..ειχα περιθωρειο μεχρι 70 αν μου αρεσε κατι πολυ αλα ειναι πολυ πεσμενες οι τιμες τωρα παρολαυτα το πηρα αν κ δεν ξετρελαθηκα!:tongue:αναστασακι μου δροσιζετσε εκι στο χωριο?κ γω θελω θαλσσαααα!

Εφακη μου με το καλο κ σεις τη βαφτιση!εγω ακομα τον κανω στη μπανιερα του!την βαζω στο μπανιο μεσα κ τον κανω μπανιο εκει μεσα..πιο πολυ καθιστο αλα τον ξαπλωνω κ λιγο!ετσι θα τον κανω μεχρι τον χρονο κ λιγο παραπανω κ μετα εχω κατι τετιο για τον μιχαλακη ετσι θα κανω κ τον μικρο μωλης περπατησει!

pataki_ventouza_silikoni.jpg

Ιωαννακι μου τι κανεις?το αγορακι σου καλα?δεν εχει κανενα σημαδακι ε?θα βαψεις κ μαλακι!ωραια!κ γω τωρα περιμενω να ερθει η μαμα..θα τα βαψω κ γω σημερα!

;)

Βασουλα μου τι κανετε?

ξεχασα καμιααα?

:rolleyes:

πολα φιλακιαααααααααα!;)

αχ ασε πολυ ζεστη! αλλα σημερα ειναι καπως καλυτερα!!!! ευτυχως!

κοριτσια απο χτενισματα τι σκεφτεστε να κανετε?:confused:

χεχεχεχε! και εγω πλεξούδα σκευτομαι να κανω!!

γεια σου ελενη μου καμια πλεξουδα σκεφτομαι αλλα δεν εχω καταληξει!!εδω εχει πολυ ωραια

http://provagamou.gr/2011/11/%CE%BD%CF%85%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%87%CF%84%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B1/

και εγω την εχω δει αυτη τη σελιδα! οντως εχει πολυ ωραια!

Ασχετα που η βαφτιση θα γινει κλειστη κομμωτηριο θα παω εννοειται! Θα το ευχαριστηθω δεν το χανω με τιποτα...αχχαχαχα!!!!! Κι εγω κατι με πλεξιδα θα κανω. Στην βαφτιση που πηγαμε στα Γιαννενα τα ισιωσα και εκανα αριστερα και δεξια πλεξιδες μου τις ενωσε και μου κρεπαρησε τα μαλλια και μου τα εβαλε κατω απο το κρεπαρισμα...τελειο! Στην δικη μας βαφτιση ομως επειδη θα κανει πολυ ζεστη σκεφτομαι να τα κανω ενα ωραιο κοτσο με πλεξιδα...το εχω ξανακανει αν μπορεσω θα βαλω φωτο...αλλιως πηγαιντε στις φωτο μου στο φεις να δειτε τον κοτσο.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/205915_2215278712313_4452208_n.jpg

πολυ ωραιο!!!!! και νομιζω πηγαινει πολυ στο προσωπο σου ο κοτσος?? ε??

τα καταφερα την δημοσιευσα εστω κι ετσι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ πολύ ωραια!!!!!!!!!!!! τι μου θυμησες τωρα!!!!!!!! κοιλιτσαααααα!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μας κοριτσια !! τι καλημερα δλδ καλησπερα τετοια ωρα !

τι κανετε ?ευχομαι ολα καλα !εμενα η μικρη σημερα δεν με εχει αφησει να κανω τπτ απο το πρωι θελει αγκαλιτσες συνεχεια κ να με βλεπει!τωρα την αφησα λιγο κατω να παιξει με τα παιχνιδακια της και γκρινιαζει με παραπονο,δεν με βλεπω να μαγειρευω σημερα,για κανενα dilivery με κοβω!μου ρουθουνιζε κ λιγο το πρωι κ της εβαλα ορουλι αντε να δουμε..με τετοιο ιδρωτα που ριχνει λογικο ειναι,ειπε απο αυριο θα πεσει λιγακι κ η θερμοκρασια!προλαβα να σας διαβασω λιγακι στα πεταχτα

ιωαννακι μεγια το μαλλι,λογικα τωρα θα εισαι ετοιμη!!

αναστασακι εγω θα ξεκινησω σε 5-6 μερες κρεμουλα!αν το υπολογιζω σωστα λεω 4 του μηνα γενηθηκε +15 =19.αρα 19-20 του μηνος θα κανουμε την αρχη!!

ματινακι τι κανετε?ψαχνεις βλεπω βαφτιστικα ,χτενισματα χαμος!! αντε να καταληξεις κ συ σιγα σιγα! στην φοτο που ανεβασες τωρα στο τελος με την κοιλιτσα εσυ εισαι ε?ωραια σου πανε μαζεμενα!

ελενιτσα ζεστενονται τα παιδακια σου ε? αστα να πανε!!και εχουμε ακομα ιουνιο εχουμε δρομο μπροστα μακαρι να κανει ηπιο καλοκαιρι γιατι δεν μας βλεπω καλα !μεγια και το φορεμα !καλα εκανεσ και το πηρες !και σουπερ σουπερ τιμη!!!

εφακη καλημερα! ειναι καλυτερα ο μικρουλης σου ε?με το καλο κ η δικη σας βαφτιση!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Καλημερα και απο μας κοριτσια !! τι καλημερα δλδ καλησπερα τετοια ωρα !

τι κανετε ?ευχομαι ολα καλα !εμενα η μικρη σημερα δεν με εχει αφησει να κανω τπτ απο το πρωι θελει αγκαλιτσες συνεχεια κ να με βλεπει!τωρα την αφησα λιγο κατω να παιξει με τα παιχνιδακια της και γκρινιαζει με παραπονο,δεν με βλεπω να μαγειρευω σημερα,για κανενα dilivery με κοβω!μου ρουθουνιζε κ λιγο το πρωι κ της εβαλα ορουλι αντε να δουμε..με τετοιο ιδρωτα που ριχνει λογικο ειναι,ειπε απο αυριο θα πεσει λιγακι κ η θερμοκρασια!προλαβα να σας διαβασω λιγακι στα πεταχτα

ιωαννακι μεγια το μαλλι,λογικα τωρα θα εισαι ετοιμη!!

αναστασακι εγω θα ξεκινησω σε 5-6 μερες κρεμουλα!αν το υπολογιζω σωστα λεω 4 του μηνα γενηθηκε +15 =19.αρα 19-20 του μηνος θα κανουμε την αρχη!!

ματινακι τι κανετε?ψαχνεις βλεπω βαφτιστικα ,χτενισματα χαμος!! αντε να καταληξεις κ συ σιγα σιγα! στην φοτο που ανεβασες τωρα στο τελος με την κοιλιτσα εσυ εισαι ε?ωραια σου πανε μαζεμενα!

ελενιτσα ζεστενονται τα παιδακια σου ε? αστα να πανε!!και εχουμε ακομα ιουνιο εχουμε δρομο μπροστα μακαρι να κανει ηπιο καλοκαιρι γιατι δεν μας βλεπω καλα !μεγια και το φορεμα !καλα εκανεσ και το πηρες !και σουπερ σουπερ τιμη!!!

εφακη καλημερα! ειναι καλυτερα ο μικρουλης σου ε?με το καλο κ η δικη σας βαφτιση!

γεια σου βασο μου!!καλητερα ειναι εφαγε και την κρεμα του εχτες αρχισε να παιρνει τα πανω του!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σας κοριτσια!

ωραια πραγματα βλεπω!!! ωραια χτενισματα! εγω εχω 2 μηνες που εχω κοψει το μαλλι μου (σαν της βικτοριας μπεκαμ οταν το ειχε κοντο) κ ετσι ησυχασα απο χτενισματα! κ μ'αρεσει πολυ το κοντο!

το μπανακι που εβαλες αναστασακι μου, εχουμε το ιδιο. 5 ευρω jumbo! πως παει στο χωριο?

εχτες της φουσκωσαμε μια πισινουλα αρκετα μεγαλη κ την εχω βαλει στο σαλονι, χωρις νερο εννοειται! κ την εχω μεσα κ παιζει, μπουσουλαει, κυλιεται κανει τουμπες! ειναι τελεια! την ειχε παρει ο αντρας μου οταν ημουν ακομα εγκυος!

ματινακι κ με την κοιλια τελεια ησουν κ χωρις την κοιλια θεα!!! πολυ ωραιο το χτενισμα κ το φορεμα!

λενακι μου τι κανετε?

εφακι θα πας θαλασσα?

ιωαννα μου πως πανε οι ετοιμασιες?

βασουλα τι εχει το κοριτσακι μας?

sorry αν ξεχασα καμια!

φιλακια πολλα!!!

γεια σας κοριτσια!

ωραια πραγματα βλεπω!!! ωραια χτενισματα! εγω εχω 2 μηνες που εχω κοψει το μαλλι μου (σαν της βικτοριας μπεκαμ οταν το ειχε κοντο) κ ετσι ησυχασα απο χτενισματα! κ μ'αρεσει πολυ το κοντο!

το μπανακι που εβαλες αναστασακι μου, εχουμε το ιδιο. 5 ευρω jumbo! πως παει στο χωριο?

εχτες της φουσκωσαμε μια πισινουλα αρκετα μεγαλη κ την εχω βαλει στο σαλονι, χωρις νερο εννοειται! κ την εχω μεσα κ παιζει, μπουσουλαει, κυλιεται κανει τουμπες! ειναι τελεια! την ειχε παρει ο αντρας μου οταν ημουν ακομα εγκυος!

ματινακι κ με την κοιλια τελεια ησουν κ χωρις την κοιλια θεα!!! πολυ ωραιο το χτενισμα κ το φορεμα!

λενακι μου τι κανετε?

εφακι θα πας θαλασσα?

ιωαννα μου πως πανε οι ετοιμασιες?

βασουλα τι εχει το κοριτσακι μας?

sorry αν ξεχασα καμια!

φιλακια πολλα!!!

λεω να παμε το σαββατοκυριακο αν ειμαστε καλα γιωτα μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

λεω να παμε το σαββατοκυριακο αν ειμαστε καλα γιωτα μου!!!

κ εγω ηθελα αλλα ειμαι αδιαθετη:evil:, το αλλο σκ εχουμε βαπτηση οποτε παμε σε 3 εβδομαδεσ:(

τυχερη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κορτσουδια! Εγώ έβαψΑ Μάλι κ κοιμηζω τον μικρό τώρα!! Δοκίμασα το φόρεμα.θα το κρατήσω τελικά! Σαν μα μου άρεσε περισσότερο σήμερα!

Ματίνακι μου πολύ ωραίο υο χτένισμα! Πλεξούδα λέτε όλες Ε! Δεν έχω δοκιμάσει κάτι τέτοια κ φοβάμαι να το ρισκάρω!!

Γιωτακι κου παίζει η μικρούλα στη πισίνα Ε! Τι καλα! Κ γω χθες κ σήμερα τους στρωνω κάτω μια. Κουβέρτούλα κ κυλιουνται κάτω!

Τι μου κάνει ο μικΡος! Φωνάζει ο μιχαλάκηΣ γιαγιάαα κ ο μικρούλης λέει κάτι παρόμοιο! Ντανταααα! Δεν είναι η πρώτη φορά πείτε με τρελή αλά πολες φορές αν φωνάζει ο μιχαλάκηΣ. Κ φωνάζει κ ο μικρός! Σήμερα το κατέγραψα κ στο βίντεο! Επίσης φώναζε μπαμπαααα ο μιχαλάκηΣ κ έλεγε κ ο μικρούλης Μπα μπα!! Μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό αλά σήμερα τρελάθηκαμέ με τη μαμά!

Εφακι μου είναι καλύτερα ο μικρούλης σου πολύ χαιρομαι! Θα πάτε κ θάλασσα! Κ Γ. Θέλω,βαριέμαι πολύ το πίσω με τη ζέστη!

Θα ξαναμπώ! Φιλάκιαααααα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Τι κάνετε; Αχ ανανεώθηκα κορίτσια! Έβαψα μαλλί, μελί βάση με ξανθιές διαφάνειες! Πριν την εγκυμοσύνη είχα να αισθανθώ έτσι! Τώρα το απόγευμα έκανα και πεντικιούρ και έβαψα μόνιμο γαλλικό στα πόδια να μην το έχω την άλλη εβδομάδα, να έχω μόνο χέρια να κάνω! Γενικά πέρασα γενικό ρεκτιφιέ!!! Χαχαχαχαχαχχααχ!!!! Αύριο κατά τις 12 έχουμε παιδίατρο! Θέλω να τον ρωτήσω τόσα πολλά που τα έγραψα να μην τα ξεχάσω! Τελείως νούμερο είμαι!

:tongue::tongue::tongue:

Τι κάνετε; Αχ ανανεώθηκα κορίτσια! Έβαψα μαλλί, μελί βάση με ξανθιές διαφάνειες! Πριν την εγκυμοσύνη είχα να αισθανθώ έτσι! Τώρα το απόγευμα έκανα και πεντικιούρ και έβαψα μόνιμο γαλλικό στα πόδια να μην το έχω την άλλη εβδομάδα, να έχω μόνο χέρια να κάνω! Γενικά πέρασα γενικό ρεκτιφιέ!!! Χαχαχαχαχαχχααχ!!!! Αύριο κατά τις 12 έχουμε παιδίατρο! Θέλω να τον ρωτήσω τόσα πολλά που τα έγραψα να μην τα ξεχάσω! Τελείως νούμερο είμαι!

:tongue::tongue::tongue:

Ιωάννακι μουυυ μεγια!!:-)

Ανανεώθηκες Ε! Τι ωραία,έτσι νιώθουμε γυναίκες!!:wink:

Εμείς μαζί κάναμε ρεκτιφιέ σήμερα! Κ γω έκανα περιποίηση ποδιών χεριών!! Έκανα γαλλικό πάνω κάτω.ελπίζω να μην χαλάσει μέχρι την Κυριακή! Αύριο θα πάμε να πάρουμε κ ρα γλυκάκια μας! Τα cupcakes! Ανυπομονώ ΒΑ δω πως δείχνουν!

Αχ ξέχασα να σας δείξω το ΥΑ βάλω στο μικρό! Θα είμαστε σετακι!:wink:

Αύριο έχετε γιατρό Ε! Ωχ εμβόλιο! Καλα έκανες κ τα έγραψες! Την προηγούμενη φορά κ γω έτσι έκανα γιατί όλο ξεχνούσΑ να τον ρώτησΩ αυτά που ήθελα! Το καλύτερο πράγμα έκανες!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...